Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
hahahaha stoo legenda zaganjaa zabara
da Bog da nikad vise niti jedan pehar ne podiglli,edinu sve najbolje u daljnoj karijeri van citya

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Tihi je napisao/la:Dobra naZe u kompanija!

- Goalgetter
- Kontakt:
DZEKO DIJAMANTU !!!
Nas ponos !!
Nas ponos !!
Fedex je napisao/la:Tihi je napisao/la:Dobra naZe u kompanija!![]()
Dobra ko dobar dan
beton

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ima li neko video kako je Dzeko zalio Mancinija , trebao je ga nogom u guzicu nabit , zabar jedan .. DZEKO dijamantu pokazao si im koliko vrijedis i pored ovog trebas da odes iz City ! Drago mi je radi tebe ne radi njih !!! voli te cijela Bosna i Hercegovina! 

Neka ga je vala okupao, sigurno mu je i na maternjem majku spomeno.Lucryler je napisao/la:Ima li neko video kako je Dzeko zalio Mancinija , trebao je ga nogom u guzicu nabit , zabar jedan .. DZEKO dijamantu pokazao si im koliko vrijedis i pored ovog trebas da odes iz City ! Drago mi je radi tebe ne radi njih !!! voli te cijela Bosna i Hercegovina!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ima li neko link koji radi??
Eto Džeko uzeo si titulu sa shityem i sad brate bježi u neki drugi klub, osvoji još nešto 

DRUG NEBI TI PUNCA
Ma kakav Džeko, čuj on zaslužan za titulu City-a, nigdje veze, ništa nije uradio.
Dijamantuuuuuuuuuuuuuuu
Dijamantuuuuuuuuuuuuuuu

imali iko sliku od Dzeke kad je uzeo onaj cup sa bih zastavom nek postavi ovde hvala
Cestitam Edine,,, svaka cast... bez tebe ne bih osvojili niti jednu titulu. Sve najbolje u nastavku karijere aBd.
Bravo Edine ...
-
- Kontakt:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Rodeni je napisao/la:imali iko sliku od Dzeke kad je uzeo onaj cup sa bih zastavom nek postavi ovde hvala

Nema na čemu.
- legenda reala
- Kontakt:
defenderu, kako ih ti tako dobro pofataš, ja sam isto, al ne vide se najbolje 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Vidi ga pored Nasrija, da ne bi njega protiv Francuske, podigao bi i jedan pehar za repku ove godine... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.