Paša prije će ispasti Leotar ili GOŠK, nego Slavija ili Sloboda. Leotar ide Olimpicu, pa mu dolazi Željezničar (0 bodova), a GOŠK-u dolazi Čelik (mi smo ih dobili u 3/3 u sezoni, mislim da ćemo opet), pa ide Veležu. Neko od njih.Papalukas je napisao/la: A zasto se ja ne bi bavio,ko si ti da mi kazes,daj mi bar argumentuj da nije tako,ako nemas sta pametno reci slobodno me preskoci
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Čelik Zenica 1945
- spielführer_21
- Kontakt:
Što reče @Hellas na temi EPL, zamislite da se ovakva završnica desi u zadnjem kolu kod nas: QPR gine na terenu 90 minuta, a onda saznaju da je kraj u Stoke-a i da su osigurali opstanak, te jednostavno staju i primaju 2 gola. Kakva bi reakcija javnosti bila?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
I borba za Ligu prvaka je bila zanimljiva.spielführer_21 je napisao/la:Što reče @Hellas na temi EPL, zamislite da se ovakva završnica desi u zadnjem kolu kod nas: QPR gine na terenu 90 minuta, a onda saznaju da je kraj u Stoke-a i da su osigurali opstanak, te jednostavno staju i primaju 2 gola. Kakva bi reakcija javnosti bila?
Arsenal-Liverpool 0:2
Liverpool-West Bromwich 0:1
West Bromwich-Arsenal 2:3
Ovo sam znao još prije 5 dana, al' zaboravio napisati. Igrači Arsenala viđeni kako izlaze iz kladionice Premier u Busovači.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vec je odredjeno na pocektu sezone da se prenosi Slavija-Sloboda , tako da ako se Sarajevo-Borac budu borili za evropu onda ce ta utkamica biti na moja tv ili kombinovani prenos ili ce Sarajevo i Borac igrati u nocnom terminuElegant je napisao/la:Najvjerovatnije da ce Sloboda slaviti protiv Velzea, dok ce u Banjoj Borac da pobjedi jer ganjaju Evropu. Tada bi Sloboda bila u prednosti 3 boda nad Slavijom, pa bi zadnje kolo odlucivalo ko ispada.
Slavija - Sloboda bi trebalo da se prenosi na TV-u. Samo je problem sto u istom trenutku igraju Sarajevo - Borac.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
spielführer_21 je napisao/la:Što reče @Hellas na temi EPL, zamislite da se ovakva završnica desi u zadnjem kolu kod nas: QPR gine na terenu 90 minuta, a onda saznaju da je kraj u Stoke-a i da su osigurali opstanak, te jednostavno staju i primaju 2 gola. Kakva bi reakcija javnosti bila?
Daj, kakvo je to poređenje. Da se takva završnica desi kod nas, a da gledamo upola dobar fudbal kao u Engleskoj svi bi bili sretni.
Neko je dobro napisao. Sada se čeka da vidimo obraz našeg prvaka. Željo je prvak zasluženo, ali da vidimo hoće li dati bodove Leotaru, pa i Olimpic hoće li im dati. Ta dva kluba igraju za spas poštenja u ovoj ligi. Nisu dali bodove Slaviji i Slobodi, ne trebaju ni Leotaru.
Zadnja izmjena: irh, dana/u 13 maj 2012, 18:56, ukupno mijenjano 2 puta.
- vidovitadjemila
gollum je napisao/la:I borba za Ligu prvaka je bila zanimljiva.spielführer_21 je napisao/la:Što reče @Hellas na temi EPL, zamislite da se ovakva završnica desi u zadnjem kolu kod nas: QPR gine na terenu 90 minuta, a onda saznaju da je kraj u Stoke-a i da su osigurali opstanak, te jednostavno staju i primaju 2 gola. Kakva bi reakcija javnosti bila?
Ovo sam znao još prije 5 dana, al' zaboravio napisati. Igrači Arsenala viđeni kako izlaze iz kladionice Premier u Busovači.

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- rossoneri83sa
- Kontakt:
uopšte ne staju,ljudi im dali dva regularna gola!vidovitadjemila je napisao/la:gollum je napisao/la:I borba za Ligu prvaka je bila zanimljiva.spielführer_21 je napisao/la:Što reče @Hellas na temi EPL, zamislite da se ovakva završnica desi u zadnjem kolu kod nas: QPR gine na terenu 90 minuta, a onda saznaju da je kraj u Stoke-a i da su osigurali opstanak, te jednostavno staju i primaju 2 gola. Kakva bi reakcija javnosti bila?
Ovo sam znao još prije 5 dana, al' zaboravio napisati. Igrači Arsenala viđeni kako izlaze iz kladionice Premier u Busovači.![]()
![]()
Mislim da ti je poredjenje ze 10.Engleska i Bosanska liga-ma tu je to negdje u pravu si
![]()
![]()
Leotar bjezi samo bod slobodi i da sa zeljeznicarom odigra x,opet ih to vodi u drugu ligu,u slucaju da sloboda pobjedi veleza..sto se tice slavije i slobode,sljedece kolko ako sloboda utrpa velezu 2-3komada a slavija izgubi u banja luci,mislim da zadnje kolko slavija nemoze dati slobodi vise od 3 gola,tako da sloboda i s tim porazom ostaje u ligi,al eto leotar je najblizi ispadanju..Nimla_RZ je napisao/la:Paša prije će ispasti Leotar ili GOŠK, nego Slavija ili Sloboda. Leotar ide Olimpicu, pa mu dolazi Željezničar (0 bodova), a GOŠK-u dolazi Čelik (mi smo ih dobili u 3/3 u sezoni, mislim da ćemo opet), pa ide Veležu. Neko od njih.Papalukas je napisao/la: A zasto se ja ne bi bavio,ko si ti da mi kazes,daj mi bar argumentuj da nije tako,ako nemas sta pametno reci slobodno me preskoci
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
isto kao sto smo uzeli Gosku i Zrinjskom borbom vecom voljom i uz puno bolju igru nego je to bilo prije samo 5 kolaVAM je napisao/la:isto je tako zanimljivo kako je Sloboda uzela bodove Čeliku ili kako će ih uzeti Veležu?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma daj mislis da ce Celik zapeti protiv Goska,jos ako ovi malo podmazu mislim da ce to Gosk lagano dobiti i obezbjediti opstanak,a isto sam ubjedjen da ce i Leotar dobiti Zelju,nemojte me sad napadati za neke teorije zavjere al samo malo razmislite,zasto bi Zeljo rizikovo da im polome dole noge,znate koliko je to divlja sredina,i da treba Zelji ja bi bio ubjedjen da ce dobiti Leotar a tek ovako kad im ne treba nizasta,zasto ne bi izveli konbinovani tim,a mislim da Zeljo ima dobre odnose sa Leotarom zasto bi to kvario,cak mislim da Mancester u zadnjem kolu gostuje dole da bi izgubio od Leotara.Paša prije će ispasti Leotar ili GOŠK, nego Slavija ili Sloboda. Leotar ide Olimpicu, pa mu dolazi Željezničar (0 bodova), a GOŠK-u dolazi Čelik (mi smo ih dobili u 3/3 u sezoni, mislim da ćemo opet), pa ide Veležu. Neko od njih.
Iskreno bi volio da oni ispadnu al opet mislim da je utakmica Slavija-Sloboda baraz utakmica....
- vidovitadjemila
Cini mi se da pitanje opstanka rjesava Zeljo u Trebinju.... 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Mislim da zeljo nece prekinut niz pobjeda zbog jednog leotara,iako su bas u dobrim odnosima..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Papalukas je napisao/la:Ma daj mislis da ce Celik zapeti protiv Goska,jos ako ovi malo podmazu mislim da ce to Gosk lagano dobiti i obezbjediti opstanak,a isto sam ubjedjen da ce i Leotar dobiti Zelju,nemojte me sad napadati za neke teorije zavjere al samo malo razmislite,zasto bi Zeljo rizikovo da im polome dole noge,znate koliko je to divlja sredina,i da treba Zelji ja bi bio ubjedjen da ce dobiti Leotar a tek ovako kad im ne treba nizasta,zasto ne bi izveli konbinovani tim,a mislim da Zeljo ima dobre odnose sa Leotarom zasto bi to kvario,cak mislim da Mancester u zadnjem kolu gostuje dole da bi izgubio od Leotara.Paša prije će ispasti Leotar ili GOŠK, nego Slavija ili Sloboda. Leotar ide Olimpicu, pa mu dolazi Željezničar (0 bodova), a GOŠK-u dolazi Čelik (mi smo ih dobili u 3/3 u sezoni, mislim da ćemo opet), pa ide Veležu. Neko od njih.
Iskreno bi volio da oni ispadnu al opet mislim da je utakmica Slavija-Sloboda baraz utakmica....
Bez veze ti je to. Čuj zašto bi rizikovao Željo. Igraju za obraz i oni i Olimpic. Sve drugo je prodaja.
- spielführer_21
- Kontakt:
Evo našeg mentaliteta, tamo ne može biti štela jer su oni Englezi pobogu, a kod nas sve što nije nekom po volji odmah je štela.
@rossoneri, a kod nas ne padaju regularni golovi?
QPR je lakoćom čistio sve centaršuteve 90 minuta, a onda im Džeko da nakon kornera i to lopta pada u peterac. Isto tako su luđački blokirali sve šuteve Citya i sa 20 metara, a Aguero gotovo pa neometan šuta s 10 m. Nisu oni namjerno pustili, već kad su čuli da je gotovo između Stoke- Bolton jednostavno im je laknulo i boli ih racku kako će utakmica završiti. Ali kod nas se to ne može desiti a da nije štela?!
Evo ga već počele teorije zavjere Željo će pustiti Leotar. Tako su govorili da će pustiti Slobodu, pa Slaviju, i ništa od toga. A jednom i Željo mora izgubiti, kad se to desi onda je štela
@rossoneri, a kod nas ne padaju regularni golovi?

Evo ga već počele teorije zavjere Željo će pustiti Leotar. Tako su govorili da će pustiti Slobodu, pa Slaviju, i ništa od toga. A jednom i Željo mora izgubiti, kad se to desi onda je štela

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Nisam čuo nikoga da je pred gradski derbi rekao: Pa mora i Željo jednom izgubiti. Sada već počinje priprema 

A zasto bi bila prodaja ljudi osigurali titulu,zasto ne bi isprobao igrace koji su imali manju minutazu i sl,bar bi ja tako postupio a mislim i vecina,al opet i ja se nadamn da ce Zeljo izbaciti Leotara....Bez veze ti je to. Čuj zašto bi rizikovao Željo. Igraju za obraz i oni i Olimpic. Sve drugo je prodaja.
- vidovitadjemila
Cuda se desavaju ali rjetko.Zeljo je toliko bolji od Leotara da ce Trebinjci veoma tesko to dobiti.I Olimpik je bolji tim od Leotara i cak im u odredjenim okolnostima(licenca) ta pobjeda i treba .Zeljo je u Tuzli dokazao da je posten ,a ja cisto sumnjam da ce ljudi ponoviti neke boljke od prije par sezona.Odigrace oni posteno do kraja , a tada se Leotaru crno pise sigurno...
pita se sve Amara, treba izdvojiti da ce se na Grbavici slaviti titula, abd dupla kruna 3 dana prije utakmice sa Leotarom, vjerovatno ce ih dosta biti mamurnih, Svraka ode u repku, bice to sa pola snage... naravno osim ako Amar ne bude htio drugacije pa im na proslavi titule da sokice a posije proslave ujutro trening.vidovitadjemila je napisao/la:Cuda se desavaju ali rjetko.Zeljo je toliko bolji od Leotara da ce Trebinjci veoma tesko to dobiti.I Olimpik je bolji tim od Leotara i cak im u odredjenim okolnostima(licenca) ta pobjeda i treba .Zeljo je u Tuzli dokazao da je posten ,a ja cisto sumnjam da ce ljudi ponoviti neke boljke od prije par sezona.Odigrace oni posteno do kraja , a tada se Leotaru crno pise sigurno...
eh sad kakav je Amar sve je moguce, moguce je i da da igracima slobodan dan...
- rossoneri83sa
- Kontakt:
meni se baš nije činilo da je qpr s lakoćom kupio centaršute, bila je to igra viktorije s igračem manje i samo je bilo pitanje kada će pasti go,aguero ne da nije bio ometan nego je odbrambeni igrač qpr-a na rubu prekršaja pokušao da ga zaustavi al je ovaj uspio da se odhrva i da zabije,.al ne bitno moramo mi jos jedno 200-tinjak godina da igramo fudbal da bi dosli na nivo ponašanja engleza i ne samo mi nego i mnogo jači u evropi,tipa talijani,pa pogledaj samo kvote na kladionicama i sve će ti biti jasno,.Znači kod engleza to što nekom treba za nešto a ovom drugom ne treba ništa u većini slučajeva ništa ne znači,kao što je recimo everton natrpo newcastla,stoke nije pustio boltonu,a wba se borio i primio beze golove!spielführer_21 je napisao/la:Evo našeg mentaliteta, tamo ne može biti štela jer su oni Englezi pobogu, a kod nas sve što nije nekom po volji odmah je štela.
@rossoneri, a kod nas ne padaju regularni golovi?QPR je lakoćom čistio sve centaršuteve 90 minuta, a onda im Džeko da nakon kornera i to lopta pada u peterac. Isto tako su luđački blokirali sve šuteve Citya i sa 20 metara, a Aguero gotovo pa neometan šuta s 10 m. Nisu oni namjerno pustili, već kad su čuli da je gotovo između Stoke- Bolton jednostavno im je laknulo i boli ih racku kako će utakmica završiti. Ali kod nas se to ne može desiti a da nije štela?!
- rossoneri83sa
- Kontakt:
rossoneri83sa je napisao/la:meni se baš nije činilo da je qpr s lakoćom kupio centaršute, bila je to igra viktorije s igračem manje i samo je bilo pitanje kada će pasti go,aguero ne da nije bio ometan nego je odbrambeni igrač qpr-a na rubu prekršaja pokušao da ga zaustavi al je ovaj uspio da se odhrva i da zabije,.al ne bitno moramo mi jos jedno 200-tinjak godina da igramo fudbal da bi dosli na nivo ponašanja engleza i ne samo mi nego i mnogo jači u evropi,tipa talijani,pa pogledaj samo kvote na kladionicama i sve će ti biti jasno,.Znači kod engleza to što nekom treba za nešto a ovom drugom ne treba ništa u većini slučajeva ništa ne znači,kao što je recimo everton natrpo newcastla,stoke nije pustio boltonu,a wba se borio i primio beze golove!spielführer_21 je napisao/la:Evo našeg mentaliteta, tamo ne može biti štela jer su oni Englezi pobogu, a kod nas sve što nije nekom po volji odmah je štela.
@rossoneri, a kod nas ne padaju regularni golovi?QPR je lakoćom čistio sve centaršuteve 90 minuta, a onda im Džeko da nakon kornera i to lopta pada u peterac. Isto tako su luđački blokirali sve šuteve Citya i sa 20 metara, a Aguero gotovo pa neometan šuta s 10 m. Nisu oni namjerno pustili, već kad su čuli da je gotovo između Stoke- Bolton jednostavno im je laknulo i boli ih racku kako će utakmica završiti. Ali kod nas se to ne može desiti a da nije štela?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.