Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Jbga,zelio sam da United osvoji ,al' ruku na srce ,ljudi su u medjusobnim duelima pokazali da su najbolja ekipa na Ostrvu
.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ne kontam,sta su sudije,seikovi i ostali uticali na ovo sto se danas desavalo,sa posebnim osvrtom na zadnjih 10 minLoVeRBoYUnited je napisao/la:koje sranje hahahaha ovo je kao sto je igrala bosna spanija kad je bilo 7 minuta. hahahaha igrali bi oni jos 5 da nisu dali gola **** ti sejkove i pare sramota
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ne lupetaj, Aguero je u 93. minuti postigao pogodak, Džeko u 91. City je potpuno zasluženo osvojio titulu.LoVeRBoYUnited je napisao/la:koje sranje hahahaha ovo je kao sto je igrala bosna spanija kad je bilo 7 minuta. hahahaha igrali bi oni jos 5 da nisu dali gola **** ti sejkove i pare sramota
QPR je odigrao koliko je mogao, i to da su stali nakon što su saznali za Bolton vam pada u vodu, City je imao sreće, ništa više.
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 13 maj 2012, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945
- johnterry26
- Kontakt:
Oni su zasluzeno osvojili titulu i svaka im cast na tome 

+1HeavensWonder je napisao/la:Ne osvaja novac titulu vec tim i srce... Bravo Man UTD !! Cestitke
Cestitke i od mene na tituli...Ups, sorry, pogresan topic.

- rastafarian
- Kontakt:
Na stranu sve što je bio lošiji ManUtd od ovih, na stranu što su ih nadigrali u 2 tekme, ništa me ne nervira kao neozbiljna administracija ove stranice. Ovo shvatite kao kritiku da trebate biti mnogo više objektivniji, iako je on naš reprezentativac!
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ajde napokon mozemo odahnuti i uzivati u najzanimljivijem dijelu sezone
Nismo ni zasluzili sa onakvom igrom protiv Citya da osvojimo titulu
tako da je City potpuno zasluzeno osvojio ovu titulu, a Fergie i United mogu samo jaci izaci iz ovog, u sto sam uvjeren
Nismo smeli dozvoliti da budemo u ovoj situaciji, i sami smo krivi za ovo, niko drugi do mi sami i tako je kako je
Sada napokon uloziti novac u prava pojacanja i vratiti ono sto nam pripada
Jer da City nije sad osvojio, uzeo bi nekad u narednih par godina, mozda ne sa Mancinijem
, tako da dodje na isto.
A Fergie je vec izjavio:

Nismo ni zasluzili sa onakvom igrom protiv Citya da osvojimo titulu

Nismo smeli dozvoliti da budemo u ovoj situaciji, i sami smo krivi za ovo, niko drugi do mi sami i tako je kako je

Sada napokon uloziti novac u prava pojacanja i vratiti ono sto nam pripada

Jer da City nije sad osvojio, uzeo bi nekad u narednih par godina, mozda ne sa Mancinijem

A Fergie je vec izjavio:
Am I gearing up for next season? Yes, I think I am. I'll be fine next season.![]()
"We're not going away and I'm not either. You'd better let them know across the road.
"We just accept it as a challenge. We've done that well over the years and we'll just do exactly the same.
"It's not a club that's afraid of that. We've always been able to accept that and it's a challenge for me too. I don't mind a challenge.
"Is that what keeps me going? Definitely. It's taken three years off me and I'm feeling younger already!"
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne mogu da vjerujem
Ovakvu ludnicu nisam doživio u svom životu.Neka,ipak su zaslužili.Ovo je dokaz zbog kojeg volim nogomet.

Ovakvu ludnicu nisam doživio u svom životu.Neka,ipak su zaslužili.Ovo je dokaz zbog kojeg volim nogomet.
Narin je napisao/la:Gledaj zlatne kante sto se javlja.Saurman je napisao/la:Primite moje najiskrenije saučešće.
Pritisni peticu i zapocni igricu by Lewandowski.
Odavno nisam bio ovako potresen,cak su mi i suze malo krenule..
Ne mogu da vjerujem,iskreno kako su se branili 92 minute i onda primite 2 onakva gola,jednostavno ne mogu da vjerujem..Kao da su samo stali sa igrom u zadnje 3 minute..
Samo da kazem Ss.ba da moze komotno promijeniti ime u dzekodzeko.ba.
Jednostavno citavu sezonu favorise Dzeko i CItya.
Znam da je nas reprezentativac,ali ipak mislim da pretjeruju.
Nema titule na guzove za sve drugo tu je Džeko.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Ma pojačat se i iduće sezone titula je naša
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Bolje bi mi bilo da nisam gledao utakmicu i da sam samo rezultat vidio..
Kad izgubis titulu u 94 minuti,sve je jasno. Mislim trenutno na ovu utakmicu,jer Nismo se trebali oslanjati na QPR,nasa je krivica,ali opet 1 minuta nas je dijelila do titule.
Saurman -mislis za sve ostalo tu je Lewandowski.
Kad izgubis titulu u 94 minuti,sve je jasno. Mislim trenutno na ovu utakmicu,jer Nismo se trebali oslanjati na QPR,nasa je krivica,ali opet 1 minuta nas je dijelila do titule.
Saurman -mislis za sve ostalo tu je Lewandowski.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nema veze, nismo ni zasluzili titulu, nismo se ni nadali tituli poslije poraza od City-a, tako da me nije ovo previse pogodilo.. Moramo dovesti Kagawu i Hazarda, i dobrog zadnjeg veznog, i titula je nasa...
GLORY MANCHESTER UNITED
GLORY MANCHESTER UNITED
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Šta napisati ? Bolje sačekati da malo ova gužva prođe, pa nešto konkretnije napisat, hladne glave. Titula je izgubljena prije par kola, ali je moralo da bude drame, jer EPL ne bi bio EPL bez toga...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- slani grad
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da ovdje ima ljudi koji misle da je United u ovoj tekmi izgubio titulu..i to kao u zadnjoj minuti
.....titula se zijanila u dobijenoj tekmi sa Evertonom....drago mi je zbog Dzeke sto je City uzeo tittulu vise nego da je to Chelsea ili Arsenal...na drugu stranu bas postaje odvratno ovo trpanje para u pojedine klubove...mislim..svi trose i to je ok....al tolko trpat..ovaj salary cap ce nekima bas pomrsit racune....sto se tice Uniteda...sezona za zaborav sa puno povreda,razoceranja i blesavih SAF ovih odluka...njega najvise krivim sto je od gotovog posla u kojem je United preiskusan dosao da zavisi od jednog QPR....

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Baja_Zvjerka je napisao/la:Nema veze, nismo ni zasluzili titulu, nismo se ni nadali tituli poslije poraza od City-a, tako da me nije ovo previse pogodilo.. Moramo dovesti Kagawu i Hazarda, i dobrog zadnjeg veznog, i titula je nasa...
GLORY MANCHESTER UNITED
Mogu misliti kako ti je bilo svejedno u 94 min. Nekako svejedno ko i Bavarcima 1999-e.

@slani grad
niste u zadnjoj utakmici vec u zadnjih 10 sekundi ste izgubili titulu. Idi cestitaj ljudima.

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 13 maj 2012, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
nismo zasluzili titulu ali nisu ni seici...iskreno ja bih je dao evertonu 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A sta ako nije gledao tekmu, jer je vec bio siguran da necemo osvojiti titulubparena je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Nema veze, nismo ni zasluzili titulu, nismo se ni nadali tituli poslije poraza od City-a, tako da me nije ovo previse pogodilo.. Moramo dovesti Kagawu i Hazarda, i dobrog zadnjeg veznog, i titula je nasa...
GLORY MANCHESTER UNITED
Mogu misliti kako ti je bilo svejedno u 94 min. Nekako svejedno ko i Bavarcima 1999-e.
@slani grad
niste u zadnjoj utakmici vec u zadnjih 10 sekundi ste izgubili titulu. Idi cestitaj ljudima.

I normalno da smo vec cestitali Cityu, odmah poslije tekme sa Svrakama, tako da mozes to provjeriti i nacices moj post u kojem ces to procitati

Ljudi su bili bolji od nas ove sezone i zasluzeno osvojili, i to cu ponoviti kad god bude trebalo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jako mi je zao, navijao sam za United ali niste imali srece. Mrzim ove klubove koji hoce novcima da kupe fudbal. Vrijeme je da Ferguson odrijesi kesu i kupi igrace te time da United bude konkurentan u Evropi.

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Donnie Darko
- Kontakt:
HeavensWonder je napisao/la:Ne osvaja novac titulu vec tim i srce... Bravo Man UTD !! Cestitke

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.