mandraX je napisao/la:Edol je napisao/la:@mandraX
Još se to spominje?

Ali evo, objasnit ću ti zašto je sjedio na klupi.
Prije te preskočene utakmice je igrao 7 utakmica u samo dvadesetak dana, što reprezentativnih, što klupskih. Četiri dana nakon Tottenhama, igra protiv Bjelorusije jednom, onda tri dana odmora pa opet protiv Bjelorusije, i šta sad trebao ga je opet uz takav ubitačan ritam staviti da igra, dok Balotelli u tom trenutku još nije bio ni zaigrao u toj sezoni? Klupa je bila logičan potez, i odmah je igrao sljedeću utakmicu. Ako ga jedna preskočena utakmica može izbaciti iz takta, nek' se odmah penzioniše.
Ja ti garantujem da bi ga većina svjetskih trenera odmorila, a sjećam se i ja da sam pred tu utakmicu prokomentarisao da sigurno neće igrati zbog umora.
Ma ja sam naveo tu utakmicu, a bilo ih je još dosta, samo se nemogu tačno sjetiti protivnika...kako nije ofirno bilo to od strane Mancinija, to prebacivanje Edina na klupu, kad smo mi ovdje svi na forumu to znali i unaprijed govorili da će tako bit'

...znači tu je najmanju ulogu igrala Edinova forma, a najveću Mancinijeva glava i njegov fazon rotiranja...
Monolog je napisao/la:Ali, da budem iskren, ja Cissea ne bih mijenjao ni za 2 Edina. Eto koliko je Papiss korisniji u ovom trenutku.
Čitajući tvoj post, postajao sam sve nervozniji i nervozniji, al' onda dođoh do ovog dijela, ovdje si sve rekao, ovo je najbitnije, znači u ovom trenutku je bolji i korisniji...a to vala i nije bio problem zaključit kad Edin i ne igra trenutno
muXmania je napisao/la:Grafite je uradio više te sezone, i zabio više golova
Gospon' Kontraš,
Grafite je pola svojih golova iz penala dao...nema potrebe pričat' kako je Grafite najzaslužniji za titulu,
kad većina medija, stručnjaka, na prvo mjesto stavlja Edina kao najzaslužnijeg, a iza njega se nalazi Miske na toj listi...taj Grafite se ne bi ni spominjao da nije oborio onaj rekord zajedno sa Edinom
muXmania je napisao/la:zar je teško priznati da je P. Cisse bolji od Edina
Jes' ti normalan? Ok, pošto je subota, neradni dan, popilo se malo, možda i zadimilo, pa ću zanemarit' da si ovo izjavio. Bože sačuvaj...