Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Svraka se nije vidio danas. 5-6 igraca na terenu mu mogu bit profesori. Jadna nam je majka sa ovim selektorom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koje ba posten covjek????Denizmare je napisao/la:Potpuno se slazem,daleko da je najbolji na svijetu,ali posteno radi svoj posao. Druga je stvar sto zaboravljamo da nemozes izmisliti igraca za repku ako takvog nema,sve su to igraci slabe kvalitete.ahmic je napisao/la:Maradona je takodje bio seketor svoje domovine ,pa neka i Susic odradi svoje...
Sutra cemo i Dzeko tako pljuvat,pa nece mu Englezi dat priliku...
Ko ce ako necemo mi,.
Podrzimo Safeta,Sajo je nas pa makar propali ko Grcka...
Ja ga jedino ne bih podrzao da radi kao pretdhodni ,odnosno kako se dolazilo do repke...
Safet djeluje kao posten covjek,i igraju mu najbolji...
Ako neko zaista misli da neko zasluzuje poziv,a da je bolji od drugih koji su alternative za igrace iz prvih 11 ja bih volio da cujem koji su to i da kazem Pape je fakat pogrijesio?
Po meni Cocalic nije nista bolji od Zahirovica,Zec od Alispahica,pa i Zukanovic od Pandje itd,sve u 5 dg.
Sto puta smo culi kako je Pape kontradiktoran,naravno da jeste kad nije ni slutio da ce Dzeko,Miske,Salih,Medunjanin,Ibro,pa i Begovic (hajmo reci glavni igraci) sjediti na klupi svojih klubova. E sad da je bio dosljedan svojim rijecima i nepozivao njih (sto svako normalan misli da ne bi imalo veze sa pamecu) sta bi smo onda rekli i mi i novinari? Vjerovatno isto ,,teleci pogled,, i ostali pridjevi kojim bi opravdali epitet ,,glupih Bosanaca ,, kakvim nas smatraju....
Ali vazno je da se tipka,a sta, koga briga jer imamo pravo na ,,misljenje,,....
Jeli onaj sto izjavi da samo igraju u repki ono koji i igraju u klubovima , i sta se desi kad izadje spisak???????
Jeste li vi ba normalni ...???
Bilo bi lijepo da izdrkate prije ikakve price jer vam se od rupa na asfaltu pricinjaju one zenske stvarcice , pa vam voznja po njima izgleda zadovoljavujca i ugodna...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
loptica je napisao/la:Pa nitko ga ne pljuje već je narod razočaran s ovim to je realno.U ostalom rezulat će sve reć čekajmo ,ali s ovim na terenu ne možemo ništa tražit ići nekud naprijed .Čudan spisak nema logike nikakve, možda ispadne ok iznenađenje ,pa nas sreća napokon pomiluje.Ne znam zašto kritiku prihvatit kao pljuvanje.Daj Bože da netko na vrijeme sve ukaže malo 'lampice' upale al kasno bojim se.
Znaci ne moze nikako biti da je to Safet fino poslozio, vec samo puka sreca i iznenadjenje ako uradimo dobru stvar.

Samo je znaci bitno da se Safet iskritikuje, ali ako kojim slucajem sta dobro uradimo. de da se ogradimo da je to samo rijec o sreci i iznenadjenju...

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zasto li Dzeku niko ne kritikuje mada uopste ne igra , bas me interesujeAdinjo je napisao/la:loptica je napisao/la:Pa nitko ga ne pljuje već je narod razočaran s ovim to je realno.U ostalom rezulat će sve reć čekajmo ,ali s ovim na terenu ne možemo ništa tražit ići nekud naprijed .Čudan spisak nema logike nikakve, možda ispadne ok iznenađenje ,pa nas sreća napokon pomiluje.Ne znam zašto kritiku prihvatit kao pljuvanje.Daj Bože da netko na vrijeme sve ukaže malo 'lampice' upale al kasno bojim se.
Znaci ne moze nikako biti da je to Safet fino poslozio, vec samo puka sreca i iznenadjenje ako uradimo dobru stvar.![]()
Samo je znaci bitno da se Safet iskritikuje, ali ako kojim slucajem sta dobro uradimo. de da se ogradimo da je to samo rijec o sreci i iznenadjenju......nista novo na ovoj stranici. Samo ospi po Safetu pa bilo sta, bitno je da se kritikuje.

Znaci kada gubimo kada ne ide kriv je Safet radi lose taktike, postavke igraca, a igraci su najmanje krivi... ? A kada dobivamo za to nije zasluzan Safet nego igraci ?Adinjo je napisao/la:Znaci ne moze nikako biti da je to Safet fino poslozio, vec samo puka sreca i iznenadjenje ako uradimo dobru stvar.loptica je napisao/la:Pa nitko ga ne pljuje već je narod razočaran s ovim to je realno.U ostalom rezulat će sve reć čekajmo ,ali s ovim na terenu ne možemo ništa tražit ići nekud naprijed .Čudan spisak nema logike nikakve, možda ispadne ok iznenađenje ,pa nas sreća napokon pomiluje.Ne znam zašto kritiku prihvatit kao pljuvanje.Daj Bože da netko na vrijeme sve ukaže malo 'lampice' upale al kasno bojim se.![]()
Samo je znaci bitno da se Safet iskritikuje, ali ako kojim slucajem sta dobro uradimo. de da se ogradimo da je to samo rijec o sreci i iznenadjenju......nista novo na ovoj stranici. Samo ospi po Safetu pa bilo sta, bitno je da se kritikuje.
Stvarno ima zlonamjenih ljudi to je cudo ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako ne znas normalno diskutovati nemoj me majke ti citirati,a pogotovo takvim rijecnikom pisati cobanske odgovore.Eto neka si ti normalan,ja cu biti sve suprotno od tebe.gringobih je napisao/la:Koje ba posten covjek????Denizmare je napisao/la:Potpuno se slazem,daleko da je najbolji na svijetu,ali posteno radi svoj posao. Druga je stvar sto zaboravljamo da nemozes izmisliti igraca za repku ako takvog nema,sve su to igraci slabe kvalitete.ahmic je napisao/la:Maradona je takodje bio seketor svoje domovine ,pa neka i Susic odradi svoje...
Sutra cemo i Dzeko tako pljuvat,pa nece mu Englezi dat priliku...
Ko ce ako necemo mi,.
Podrzimo Safeta,Sajo je nas pa makar propali ko Grcka...
Ja ga jedino ne bih podrzao da radi kao pretdhodni ,odnosno kako se dolazilo do repke...
Safet djeluje kao posten covjek,i igraju mu najbolji...
Ako neko zaista misli da neko zasluzuje poziv,a da je bolji od drugih koji su alternative za igrace iz prvih 11 ja bih volio da cujem koji su to i da kazem Pape je fakat pogrijesio?
Po meni Cocalic nije nista bolji od Zahirovica,Zec od Alispahica,pa i Zukanovic od Pandje itd,sve u 5 dg.
Sto puta smo culi kako je Pape kontradiktoran,naravno da jeste kad nije ni slutio da ce Dzeko,Miske,Salih,Medunjanin,Ibro,pa i Begovic (hajmo reci glavni igraci) sjediti na klupi svojih klubova. E sad da je bio dosljedan svojim rijecima i nepozivao njih (sto svako normalan misli da ne bi imalo veze sa pamecu) sta bi smo onda rekli i mi i novinari? Vjerovatno isto ,,teleci pogled,, i ostali pridjevi kojim bi opravdali epitet ,,glupih Bosanaca ,, kakvim nas smatraju....
Ali vazno je da se tipka,a sta, koga briga jer imamo pravo na ,,misljenje,,....
Jeli onaj sto izjavi da samo igraju u repki ono koji i igraju u klubovima , i sta se desi kad izadje spisak???????
Bilo bi lijepo da izdrkate prije ikakve price jer vam se od rupa na asfaltu pricinjaju one zenske stvarcice , pa vam voznja po njima izgleda zadovoljavujca i ugodna...
Ako smatras da sa spiska treba izostaviti Dzeku,Pjanica,Salihovica,Rahimica,Ibricica,Medunjanina itd. i drzati se ko pijan plota onoga sto si jednom rekao ne sluteci sta ce se desiti sa spomenutim igracima onda ok )ti si normalan pa bi i taj potez valjda bio normalan).Alternativa za njih imamo na pretek jer smo mi po tvom misljenju bolji od Njemaca.
Zbog takvih likova mi kao fudbalska nacija i ne zasluzujemo da u savezu imamo ni Osima ni Safeta,Bajovica etc.
I molim te kad vidis da sam ja bilo sta postao preskoci me ili jos bolje stavi na ignor. Vozdra...
Ako ne vidis zasto mi ovdje pisemo odloguj se...Denizmare je napisao/la:Ako ne znas normalno diskutovati nemoj me majke ti citirati,a pogotovo takvim rijecnikom pisati cobanske odgovore.Eto neka si ti normalan,ja cu biti sve suprotno od tebe.
Ako smatras da sa spiska treba izostaviti Dzeku,Pjanica,Salihovica,Rahimica,Ibricica,Medunjanina itd. i drzati se ko pijan plota onoga sto si jednom rekao ne sluteci sta ce se desiti sa spomenutim igracima onda ok )ti si normalan pa bi i taj potez valjda bio normalan).Alternativa za njih imamo na pretek jer smo mi po tvom misljenju bolji od Njemaca.
Zbog takvih likova mi kao fudbalska nacija i ne zasluzujemo da u savezu imamo ni Osima ni Safeta,Bajovica etc.
I molim te kad vidis da sam ja bilo sta postao preskoci me ili jos bolje stavi na ignor. Vozdra...
I nemoj ba uz Ibricica,Medunjanina spominjati Dzeku,Salihovica itd, plitko ti je to

I mi kao nacija zaista ne zasluzujemo bolje jer ima onih koji Safeta rangiraju sa Osimom i Bajevicem ...
I jos nesto ako ne znas za sta sluzi forum a ti sto prije u birtiju na jednu...

Na cemu si ti
Siguran sam da forum ne sluzi za ovo
[quote="gringobih"]
Bilo bi lijepo da izdrkate prije ikakve price jer vam se od rupa na asfaltu pricinjaju one zenske stvarcice , pa vam voznja po njima izgleda zadovoljavujca i ugodna...[/quote]

[quote="gringobih"]
Bilo bi lijepo da izdrkate prije ikakve price jer vam se od rupa na asfaltu pricinjaju one zenske stvarcice , pa vam voznja po njima izgleda zadovoljavujca i ugodna...[/quote]
Pitanje je na cemu si ti...Denizmare je napisao/la:Na cemu si tiSiguran sam da forum ne sluzi za ovo
![]()
gringobih je napisao/la: Jeste li vi ba normalni ...???
Ako neko slijepo nesto tvrdi mora mu se na neke nacine pokusati docarati njegova opijenost...
E tom ovo gore sluzi

Sve je to super, i koliko god vi pokušavali braniti i pravdati Sušića i njegov spisak za naredne utakmice, nešto mi upada u oči.Zašto je pozvao 3 odbrambena igrača (1 beka - Mujdža, i 2 stopera - Jahić i Pandža) + Spahić koji nije spreman i najvjerovatnije neće igrati ? Svi znamo kako malo rješenja imamo u odbrani i koliko smo tu limitirani.Ako se jedan igrač povrijedi ili bude suspendovan, mi se hvatamo za glavu.Imao je idealnu priliku da proba 2-3 momka koji konkurišu za pozicije u odbrani, i jednog momka da potvrdi dobre partije koje je pružao kad je zadnji put bio u kadru (O. Vranješ).Ali Pape se valjda boji promjena, ili šta već.
Dok u veznom redu, gdje imamo najmanje problema, i gdje imamo fin broj "kvalitetnih" i polivalentnih igrača, pozove nekoliko dodatnih igrača koji sigurno nisu ni blizu kvalitetni kao ovi standardni (osim Stevanovića koji ima potencijala)
Dok u veznom redu, gdje imamo najmanje problema, i gdje imamo fin broj "kvalitetnih" i polivalentnih igrača, pozove nekoliko dodatnih igrača koji sigurno nisu ni blizu kvalitetni kao ovi standardni (osim Stevanovića koji ima potencijala)
DRUG NEBI TI PUNCA
Opustite se uživajte , reko sam što sam imao a kome smeta cao.Nikud mi ne idemo jer kako kažu moji frendovi kad će Pape znat nešto posložit,užas,coma, čudan spisak nema logike ponavljam , a slavit ne ćemo ponavljam vidimo se 27.5 na forumu s komentarima nakon Irske.Sreća možda ali kako smo bakzusni baš uvijek kažem daj Bože.Čekam eforiju ,novinare,i sve medije da nas malo napuhaju,ali i oni mrtvi ,zaspali s izjavama komentarima s terena
valjda od očaja nema tko šta pisat tugara braćo

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- adriano_leite
- Kontakt:
Nemamo stopera, pa uvijek se moze vratiti Rahimic na stopera, imas Jahica, imas Pandzu imas Spahica, nema bekova? Ima Lulic, ima Salihovic, znaci covjek je davno rekao, necu da zovem puno igraca, pa da mi ljudi presjede na klupi. Pape ima neku viziju, on zna zasto je koga pozvao. Mi cemo to vidjeti na utakmicama koje slijede, pa tek se onda moze reci da li je pogrijesio ili nije. Do trenutka tekme, nema potrebe pljuvati covjeka koji nam je donio toliko radosti. Nismo mi Brazil pa da imamo 50-60 kvalitetnih igraca, smirite strasti ljudi Boziji.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Zasto koristti igrace iz veznog reda u odbrani kad je lijepo mogao pozvati odbrambene igrace!
Zuka, Cocalic?
Zuka, Cocalic?
- adriano_leite
- Kontakt:
Zasto je Lulic kao napadac/krilni igrac Young Boysa, dosao u repku, igrao beka i postao jedan od nasih najboljih igraca? Zasto je milion drugih igraca sirom svijeta, sto u klubu sto u repki, prekomandovano s jednog mjesta na drugo? Mozda Pape misli da ce dobiti nesto novo, neki novi kvalitet? Zapita li se iko da covjek zna bolje od nas, zato i jeste selektor, a niko od nas nece nikada ni "prismrditi" repki BiH ili barem biti trener nekog nizerazrednog kluba.Batko je napisao/la:Zasto koristti igrace iz veznog reda u odbrani kad je lijepo mogao pozvati odbrambene igrace!
Zuka, Cocalic?
Sto se tice Cocalica, odigrao je 15 utakmica od mogucih 37 utakmica u ligi (tako kaze statistika koju sam nasao, iskreno ne pratim tog igraca pa da znam da li je konstantan ili ne). Vjerovatno Pape ima boji uvid u to sta trazi od igraca. Ako me sjecanje dobro sluzi, sam Cocalic je poceo kao vezni igrac, mozda grijesim, ali cini mi se da je poceo kao vezni, zadnji vezni, nisam siguran ponavljam.
Reprezentativni fudbal je drugaciji od klupskog, trener nema kada da uigra ekipu i vjerovatno Pape prijateljske koristi za uigravanje vec postojeceg sastava, uz njih doda 3 4 nova igraca jer zeli da usputno isproba i njih. Nema on kada uigravati tim, jer to su dvije tekme i onda mjeseci odmora, nema treninga sa igracima itd.
Najbolje je Papeta pustiti da radi svoj posao, jer ga sigurno zna raditi bolje od nas koji pisemo po forumu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Papetino gledas li ti ove Zeljine igrace.Pa Bogicevic i Kvesic su izmislili fudbal za pojedine koje ti zoves.Jesi vidio onog Zoletica i Kerlu pa oni su za 2 godine klasa od igraca pratis li ti nasu ligu **** te Pariz.
Vidjećeš ko su ovi pobrojani igrači kad prime 10 golova u dvije utakmice kvalifikacija za LP. Željo jeste najjači u ovoj državi, ali to se završava u okvirima ovih 51 129 kilometara.Alipasino je napisao/la:Papetino gledas li ti ove Zeljine igrace.Pa Bogicevic i Kvesic su izmislili fudbal za pojedine koje ti zoves.Jesi vidio onog Zoletica i Kerlu pa oni su za 2 godine klasa od igraca pratis li ti nasu ligu **** te Pariz.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Zoloticu svaka cast za odigranu utakmicu samo treba da nastavi dalje
Batko je napisao/la:Golmani:
Asmir Begović (Stoke City), Ibrahim Šehić (Mersin)
Odbrana:
Mensur Mujdža (Freiburg), Boris Pandža (Mechelen), Emir Spahić (Sevilla) Sanel Jahić (Karabukspor)
Vezni red:
Muamer Svraka (Željezničar), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Haris Medunjanin (Maccabi Tel-Aviv), Senad Lulić (Lazio), Miralem Pjanić (AS Roma), Zvjezdan Misimović (Dinamo Moskva), Sejad Salihović (Hoffenheim), Adnan Zahirović (Spartak Nalchik), Damir Vrančić (FC Eintracht Braunschweig), Miroslav Stevanović (Vojvodina), Stojan Vranješ (Cluj), Senijad Ibričić (Lokomotiv Moskva), Mehmed Alispahić (Dinamo Zagreb), Darko Maletić (Aktobe).
Napad:
Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Džeko (Manchester City)
Do sada najsmjesniji spisak Papeta, lik pozvao 3 odbrambena igraca i jednog povrijedjenog a predstoji dvomec te samo 2 napadaca...
14 igraca veznog reda.
Ne znam zašto je zvao Rahimića koji je maltene čitavu sezonu presjedio na kupi, Medunjanin suspenzija,Alispahić,Maletić itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
joj kad oni uhvate prigovarati papetu sto ne gleda tekme, a isti su za Ciru, koji nije gledao neku utakmicu 30 godina osim kad je trener.. ne gleda je ni kad bude gost-komentator, al ne, bitno je pljuvat.. 

sigurno da zna al hajd ti ubjedi ove "strucnjake" koji razvaljuju na football manageruadriano_leite je napisao/la:
Najbolje je Papeta pustiti da radi svoj posao, jer ga sigurno zna raditi bolje od nas koji pisemo po forumu.

ser del barça es el millor que hi ha !
Na osnovu cega to pricas?Scof1eld je napisao/la:sigurno da zna al hajd ti ubjedi ove "strucnjake" koji razvaljuju na football manageru
Mozda sto je odveo klubove iz 2 u 3 Tursku ligu ili sto smo primili golova za njegova mandata vise nego za 3 mandata drugih selektora...
Na cemu gajis osnove da zna sta radi...????
Mozda na tom da je pozvao 14 veznjaka 3 defanzivca i 2 spica?
Pa covjek iz mentalno odgojne ustanove bi sklopio normalniji spisak...
Daj te cinjenice pa da povucemo rijeci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.