Da ne kažete Hendo ne valja, Hendo ovakav, onakav...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Iker je malo "Overhyped"..Slazem se da je sjajan i sve to,ali Hazard je daleko bolji po meni..rio_Ferdy88 je napisao/la:Da slazem se, i ja bih volio vise vidjeti Ikera u dresu Uniteda, negoli Edenared devil88 je napisao/la:Pored Kagawe najvise bi volio da dodje Munian mali je zvjer,mislim i sami smo se u to uvjerili a tek mu je 19 godina znaci ima tu jos lufta.
A ova prica oko Hazarda ne znam sta bi rekao pare su velika stvar u danasnje vrijeme i to je najveci problem jer kad realno gledas prije dok to nije bio slucaj kad te trazi United,Liverpool,Arsenal itd onda nije bilo razmisljanja a sad je daj sto vise kesa i igracu ako treba i u Kini.jer je Muniain i mladji i veci potencijal barem po meni, a i dolazi iz Spanije, sto je jos jedan plus za njega
![]()
Takodjer mislim da bi puno vise odgovarao nasem stilu igre, ali isto tako ni Hazard ne bi bio lose rjesenje![]()
Ne smijemo zaboraviti da je Fergie vec isao gledati tekmu Lillea protiv Lyona, tako da vjerujem da je upoznat sa kvalitetama i jednog i drugog igraca, pogotovo Ikera
@Rizo jesi se klonirao ovo?Henderson je napisao/la:Pošto će tamo nekad oko 18 sati biti gužva kod vas na temi, da ja prvi iskoristim tu čast da vam čestitam 20 titulu. Champ20ns i GGMU.![]()
Da ne kažete Hendo ne valja, Hendo ovakav, onakav...
Takodjer i ja isto cu tako da postupim!golgeter242 je napisao/la:Ja necu ni pratiti United, a ni City. Hocu malo da se odmorim od njih i necu da gubim zivce. Gledacu na BHT Totenham i osluskivati rezultate. Ne nadam se necem posebnom, ali u cuda vjerujem i ostacu navijac Uniteda, danas i zauvjek.
Neka Fergi ubaci Chicu!!
Igra ce Chicha 90%Cartman je napisao/la:Ma igrat ce Hernandez kloc, Berbatov ne bi zaigrao da mu je Adilovic konkurencija. Stvarno mi nije jasno odakle takav odnos prema Berbatovu sa strane Fergusona. Covjek se nijednom nije bunio niti pravio probleme, a tretiraju kao najveceg neprijatelja. Hvala za sve, Dimitar!
[youtube][/youtube]
Čisto preseravanja, Berba je za 2 klase bolji od Hernandeza.Cartman je napisao/la:Ma igrat ce Hernandez kloc, Berbatov ne bi zaigrao da mu je Adilovic konkurencija. Stvarno mi nije jasno odakle takav odnos prema Berbatovu sa strane Fergusona. Covjek se nijednom nije bunio niti pravio probleme, a tretiraju kao najveceg neprijatelja. Hvala za sve, Dimitar!
No we don't.ammarc je napisao/la:We still believe !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.