FK Slavija
Re: FK Slavija
Mislim da je dobro sto je protiv Zelje igrao konbinovani tim da malo ovi standardni odmore za ove tri predstojece tekme!!!Vec u subotu nam je dosta tezak mec evo koristim priliku da pozovem raju da dodju da pomognu momcima da ostvare pobjedu i da polako zavrsamo ovu misiju opstanka jer realno Slavija bar sad trenutno ima ekipu za 4-5 mjesto!!!!
lovcen16 je napisao/la:Mislim da je dobro sto je protiv Zelje igrao konbinovani tim da malo ovi standardni odmore za ove tri predstojece tekme!!!Vec u subotu nam je dosta tezak mec evo koristim priliku da pozovem raju da dodju da pomognu momcima da ostvare pobjedu i da polako zavrsamo ovu misiju opstanka jer realno Slavija bar sad trenutno ima ekipu za 4-5 mjesto!!!!
Što Kulina nije bio u sastavu protiv Želje

Ma Kulina je bio u lozi sa Svabom,igrala su samo 4 iz prve postave jer realno procjena je bila da se protiv Zelje na Grbavici nemoze uraditi puno a u subotu nam dolazi dosta neugdna Zvijezda pa iz tog razloga nisu igrali!!!papir je napisao/la:lovcen16 je napisao/la:Mislim da je dobro sto je protiv Zelje igrao konbinovani tim da malo ovi standardni odmore za ove tri predstojece tekme!!!Vec u subotu nam je dosta tezak mec evo koristim priliku da pozovem raju da dodju da pomognu momcima da ostvare pobjedu i da polako zavrsamo ovu misiju opstanka jer realno Slavija bar sad trenutno ima ekipu za 4-5 mjesto!!!!
Što Kulina nije bio u sastavu protiv Želje
Znači Kulina nemoćan protiv Želje. Kako je samo fin čova. Zato će Zvijezdi biti rat zvijezda. Kulina opet u formi.
hahah primit ce te vi 2 komada od Zvijezde pa ce bit 2 liga 

iz tvojih usta u bozije usimirza_rd je napisao/la:hahah primit ce te vi 2 komada od Zvijezde pa ce bit 2 liga

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma mozemo mi primiti 2 komada ali cemo dati 3 i lagano zavrsiti tekmu!!!!!Ma samo lagano i opusteno!!!!mirza_rd je napisao/la:hahah primit ce te vi 2 komada od Zvijezde pa ce bit 2 liga
Auu,jes' ga strp'o mali Perisic.
Davno sam ja rekao da se on mora ubaciti umesto Picule u ekipu.

Davno sam ja rekao da se on mora ubaciti umesto Picule u ekipu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Slavija je ostavila odličan dojam na Grbavici jedns od boljih ekipa koja je igrala na proljeće. Čestitke za pruženu partiju sa kombibovanim timom. Mislim da je kec ko kuža protiv Zvijezde.lovcen16 je napisao/la:Ma mozemo mi primiti 2 komada ali cemo dati 3 i lagano zavrsiti tekmu!!!!!Ma samo lagano i opusteno!!!!mirza_rd je napisao/la:hahah primit ce te vi 2 komada od Zvijezde pa ce bit 2 liga
1-0,bravo momci idemo...Moze se opstanak rijesiti vec danas,samo naprijed...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
sada je sloboda dovela Slaviju do problema i sada pored pobjede u zadnjem kolu mozda ce trebati i dobar rezultat protiv Borca.
Bitna je pobjeda danas!!! A ako nemozemo da dobijemo Slobodu onda i nezasluzujemo da igramo premijer ligu a ja licno vjerujem da smo bolji od Tuzlaka bar za tri gola prednosti po kvalitetu igraca!!!
-
- Kontakt:
Cestitke ekipi za danasnju pobjedu.Najbitnije je da zavisimo sami od sebe.Imamo Slobodu poslednje kolo i pobjeda od 2 gola razlike nam garantuje opstanak bez obzira na ostale rezultate,prije svega mislim na nasu utakmicu u BL i Slobodinu sa VElezom.Iako je sada i LEotar u teskoj poziciji jer moraju da dobiju ili Zelju ili Olimpic da bi se spasili.Uglavnom bice zanimljivo poslednja 2 kola poslije danasnjih rezultata.NE zelim da vjerujem da se sve nastimalo ovako,drago mi je da se osvajaju bodovi i u gostima i da svako moze da ima uslove za igru na svim terenima jer samo tako liga moze da napreduje.Pozdrav SOKOLOVIMA i sretno u nastavku.
-
- Kontakt:
Iako je namješteno da Sloboda dobije GOŠK,grdno su se prevarili ako misle da zavise sami od sebe.Na njihovu žalost Slavija je dobila i u zadnjem kolu dočekuje SLobodu.GOŠK je sam sebe doveo u najtežu situaciju i teško će uspjeti da izbori opstanak radi lošeg međusobnog omjera sa Slavijom u kojima je naš klub oba puta dobio.Druga stvar GOŠK je domaćin sledeće kolo i to Čeliku,dok zadnje ide u goste,gdje teško može doći do bodova.Sloboda igra kući protiv Veleža gdje je teško,pa skoro nemoguće očekivati neriješeno ili pobjedu gostiju.Takođe i za nas će biti teško za očekivati pobjedu u Banjaluci tako da bi po zakonu vjerovatnoće trebalo da bude 32 GOŠK,32 Sloboda,29 Slavija,pred zadnje kolo.U zadnjem kolu GOŠK gostuje Veležu,a Slavija je domaćin mesarima iz Tuzle.Naravno ovim tuzlacima treba pobjedom začepiti usta i poslati ih u niži rang,ako prije toga Gošk ne ispadne.Svim ljubiteljima Slavije,ovo je dovoljan poziv da dođu u što većem broju da isprate svoj klub u sledeću sezonu u premijer ligi BiH,jer to Slavija svojim uspjesima više zaslužuje nego jedan GOŠK ili Sloboda,koja ništa nije posebno napravila posle rata.
$ ? $ ? ? " " ".
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Namešteno
Kako to da je jučer na kladionici jedini blokiran par iz naše lige bio Slavija-Zvijezda?
I đe ste jučer bili,sunce vam kalajisano da mi kažete da će Sloboda dobiti,da se i ja oparim zeru.

Kako to da je jučer na kladionici jedini blokiran par iz naše lige bio Slavija-Zvijezda?

I đe ste jučer bili,sunce vam kalajisano da mi kažete da će Sloboda dobiti,da se i ja oparim zeru.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
E znas ko ti je mesar, iskreno se nadam da cemo vas istjerat iz lige, jedino ako ne namjestite kao i sve do sad, juce dva penala i pricas nesto o namjestanju, sudi vam sudija iz bijeljine, uglavnom zelim vam od srca da ispadnete, pozz...Sigurdsson je napisao/la:Iako je namješteno da Sloboda dobije GOŠK,grdno su se prevarili ako misle da zavise sami od sebe.Na njihovu žalost Slavija je dobila i u zadnjem kolu dočekuje SLobodu.GOŠK je sam sebe doveo u najtežu situaciju i teško će uspjeti da izbori opstanak radi lošeg međusobnog omjera sa Slavijom u kojima je naš klub oba puta dobio.Druga stvar GOŠK je domaćin sledeće kolo i to Čeliku,dok zadnje ide u goste,gdje teško može doći do bodova.Sloboda igra kući protiv Veleža gdje je teško,pa skoro nemoguće očekivati neriješeno ili pobjedu gostiju.Takođe i za nas će biti teško za očekivati pobjedu u Banjaluci tako da bi po zakonu vjerovatnoće trebalo da bude 32 GOŠK,32 Sloboda,29 Slavija,pred zadnje kolo.U zadnjem kolu GOŠK gostuje Veležu,a Slavija je domaćin mesarima iz Tuzle.Naravno ovim tuzlacima treba pobjedom začepiti usta i poslati ih u niži rang,ako prije toga Gošk ne ispadne.Svim ljubiteljima Slavije,ovo je dovoljan poziv da dođu u što većem broju da isprate svoj klub u sledeću sezonu u premijer ligi BiH,jer to Slavija svojim uspjesima više zaslužuje nego jedan GOŠK ili Sloboda,koja ništa nije posebno napravila posle rata.
ipak mislim da ce Leotar ispasti, dolazi im Zeljo, jbg kad su pehovi.zoone je napisao/la:E znas ko ti je mesar, iskreno se nadam da cemo vas istjerat iz lige, jedino ako ne namjestite kao i sve do sad, juce dva penala i pricas nesto o namjestanju, sudi vam sudija iz bijeljine, uglavnom zelim vam od srca da ispadnete, pozz...Sigurdsson je napisao/la:Iako je namješteno da Sloboda dobije GOŠK,grdno su se prevarili ako misle da zavise sami od sebe.Na njihovu žalost Slavija je dobila i u zadnjem kolu dočekuje SLobodu.GOŠK je sam sebe doveo u najtežu situaciju i teško će uspjeti da izbori opstanak radi lošeg međusobnog omjera sa Slavijom u kojima je naš klub oba puta dobio.Druga stvar GOŠK je domaćin sledeće kolo i to Čeliku,dok zadnje ide u goste,gdje teško može doći do bodova.Sloboda igra kući protiv Veleža gdje je teško,pa skoro nemoguće očekivati neriješeno ili pobjedu gostiju.Takođe i za nas će biti teško za očekivati pobjedu u Banjaluci tako da bi po zakonu vjerovatnoće trebalo da bude 32 GOŠK,32 Sloboda,29 Slavija,pred zadnje kolo.U zadnjem kolu GOŠK gostuje Veležu,a Slavija je domaćin mesarima iz Tuzle.Naravno ovim tuzlacima treba pobjedom začepiti usta i poslati ih u niži rang,ako prije toga Gošk ne ispadne.Svim ljubiteljima Slavije,ovo je dovoljan poziv da dođu u što većem broju da isprate svoj klub u sledeću sezonu u premijer ligi BiH,jer to Slavija svojim uspjesima više zaslužuje nego jedan GOŠK ili Sloboda,koja ništa nije posebno napravila posle rata.
Cudno je to, sve ekipe koje su igrale u Lukavici zale se na sudenje...samo vase utakmice blokiraju u kladionicama....
mislim da nece ispast ni slavija a ni sloboda..pozz
mislim da nece ispast ni slavija a ni sloboda..pozz
U Premieru se moglo igrati.Znam jer mi je rodjak poslao jedan prolazni tiket i na njemu je bila Slavija po kvoti 1.20.Tiket uplacen u 15 i nesta.tepsija je napisao/la:Namešteno![]()
Kako to da je jučer na kladionici jedini blokiran par iz naše lige bio Slavija-Zvijezda?![]()
U svim srbijanskim kladionicama se moglo igrati kvota 1.15-1.25 od klade do klade.Kvote mizerne ali jbg.
Ali jbg znam da ne moze proci Slavijin mec a da se ne pocnu razne kalkulacije vrsiti,iskreno cudilo me sto toga nije bilo nakon meca sa Zeljom,jer onakav gol Perisic ne moze dati osim ako utakmica nije namestena.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
3-4 tima se udruzila da slaviju izbaci iako je bolja ekipa od svih tih ,iskreno meni je svjedno ko ce ispasti ali dovoljno je pogledati samo relacije ( gosk-celik,sloboda-velez ,velez- gosk, travnik i prijedor ko osiguraci dodzu
,sad glavni problem je sto se nekom od ovih nabrojanih to moze osvetiti,ibrakovic(velez ,celik ,sloboda ) gavran (rudar ,gosk) a travnik je naravno uvijek spreman za dogovor
,slavija opet ima sve u svojim rukama i ako izgube u bl treba im pobjeda od 1-0 ili nekim drugim rezz 2 razlike u zadnjem kolu sa slobodom ,ovo nisu nikakve teorije zavjere nego vlastito misljenje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.