Olimpik Sarajevo

FK OLIMPIK 1993
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la FK OLIMPIK 1993 » 13 sep 2009, 13:05

mrzim_ulizice je napisao/la:
Monci je napisao/la:Niti jedan normalan navijac ZELJE ne moze mrziti Olimpik niti imati bilo sta protiv istog.Naprotiv nama je drago sto se u premijer ligi(isto kao sto nam je bilo zao kada ste ispali prje par godina)jer nam to garantuje jednu gostujucu tekmu kod kuce,uz podrsku MANIJAKA,a usudjujem se reci i skoro sigurne gostujuce bodove,ili ce ih sigurno biti lakse uzeti ne po Travniku i drugim negostoljubivim i mesarskim livadama.
i od toliko domacinskih utakmica ako ne osvojite premijer ligu komotno mozete rec da su vam igraci retardirani 4 ekipe iz sarajeva i ni jedna nemoze da osvoji premijer ligu
Polako. vidjecemo ove godine, aBd, samo laganini, nekayem da ce to biti Olimpik, al ce biti il bordo il plave komsije :D
Fudbalski Klub Olimpik Sarajevo, osnovan 1993. ZELENO-BIJELI!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 13 sep 2009, 13:07

FK OLIMPIK 1993 je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:
Monci je napisao/la:Niti jedan normalan navijac ZELJE ne moze mrziti Olimpik niti imati bilo sta protiv istog.Naprotiv nama je drago sto se u premijer ligi(isto kao sto nam je bilo zao kada ste ispali prje par godina)jer nam to garantuje jednu gostujucu tekmu kod kuce,uz podrsku MANIJAKA,a usudjujem se reci i skoro sigurne gostujuce bodove,ili ce ih sigurno biti lakse uzeti ne po Travniku i drugim negostoljubivim i mesarskim livadama.
i od toliko domacinskih utakmica ako ne osvojite premijer ligu komotno mozete rec da su vam igraci retardirani 4 ekipe iz sarajeva i ni jedna nemoze da osvoji premijer ligu
Polako. vidjecemo ove godine, aBd, samo laganini, nekayem da ce to biti Olimpik, al ce biti il bordo il plave komsije :D
samo se ti smjeskaj eheheeehehhe oni ako vama uzmu bodove kuci mislim i zeljo i sarajevo onda vi idete u drugu ligu pa ces se onda jos vise smijat hehehhh :mrgreen:

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 13 sep 2009, 13:13

i od toliko domacinskih utakmica ako ne osvojite premijer ligu komotno mozete rec da su vam igraci retardirani 4 ekipe iz sarajeva i ni jedna nemoze da osvoji premijer ligu[/quote]

Polako. vidjecemo ove godine, aBd, samo laganini, nekayem da ce to biti Olimpik, al ce biti il bordo il plave komsije :D[/quote]
samo se ti smjeskaj eheheeehehhe oni ako vama uzmu bodove kuci mislim i zeljo i sarajevo onda vi idete u drugu ligu pa ces se onda jos vise smijat hehehhh :mrgreen:[/quote]

Ako dueli protiv Sarajeva i Zelje budu odlucilvali o tome hoce li Olimpik u drugu ligu onda ce ovaj mladi Premierligas dugo igrati u prvoj ligi.Ovo je samo neuigranost ekipe i siguran sam da ce Olimpik kako vrijeme bude prolazilo igrati sve bolje.A ti drug imas dovoljno problema u svom klubu da bi se brinuo o 4 sarajevska kluba ;)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 13 sep 2009, 13:16

Polako. vidjecemo ove godine, aBd, samo laganini, nekayem da ce to biti Olimpik, al ce biti il bordo il plave komsije :D[/quote]
samo se ti smjeskaj eheheeehehhe oni ako vama uzmu bodove kuci mislim i zeljo i sarajevo onda vi idete u drugu ligu pa ces se onda jos vise smijat hehehhh :mrgreen:[/quote]

Ako dueli protiv Sarajeva i Zelje budu odlucilvali o tome hoce li Olimpik u drugu ligu onda ce ovaj mladi Premierligas dugo igrati u prvoj ligi.Ovo je samo neuigranost ekipe i siguran sam da ce Olimpik kako vrijeme bude prolazilo igrati sve bolje.A ti drug imas dovoljno problema u svom klubu da bi se brinuo o 4 sarajevska kluba ;)[/quote]
nemam ja nikakvih problema u klubu mi smo svoje probleme rijesili to cete vidit u narednim kolima ;)

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 13 sep 2009, 13:17

Eh super onda,drago mi je...vidit cemo :D
🇵🇸

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 13 sep 2009, 13:19

Napoli je napisao/la:Eh super onda,drago mi je...vidit cemo :D
vazi nije te nesto dugo bilo bas su mi falili tvoji komentari heheheeheeh sala

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 13 sep 2009, 13:21

Pratim,pa se ponekad ubacim,nema ljutnje normalno samo diskutujemo ;)
🇵🇸

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 13 sep 2009, 13:28

Napoli je napisao/la:Pratim,pa se ponekad ubacim,nema ljutnje normalno samo diskutujemo ;)
ma naravno drug ne se samo sekirat ;)

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 13 sep 2009, 13:48

Broj klubova iz Sarajeva je tri to su SARAJEVI, OLIMPIK,ŽELJEZNIČAR a oni jadovi nisu iz Sarajeva

Znali netko koliko košta karata za OLIPIK - LEOTAR
SAFET SUŠIĆ

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 13 sep 2009, 17:50

Zna li neko koliki je rezultat utakmice OLimpik Leoter?
FEDERER= KLOC

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 sep 2009, 18:25

Olimpik u 90-toj zabio za 1-0
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 13 sep 2009, 20:25

Bio sam na tekmi danas,i iskreno ovo je dno dna bilo.Olimpik los,nisu dva pasa sastavili.Leotar puno bolji prvo poluvrijeme i imali 2 prave sanse.U drugom poluvremenu su se vjerovatno zbog lose fizike spreme povukli,a Olimpik jalovo napadao nabijajuci lopte na Spalevica.Na kraju u 90-oj slucajno zabise go,ali vjerujte ljudi zadnjh 10 minuta su svi hodali,niko nije mogao trcati,jedino su Pelak i Spalevic nesto pokusavali.
Gledalaca oko 200,smjesna atmosfera cuju se igraci,sudije,sve....stvarno su tuzne ove tekme bez navijaca.Tesko je Olimpiku igrati nema ko da te podigne,daj boze da ostanu u ligi,mislim da su im sigurni zijani i od ZELJE i malih,ali i od jos nekih jacih klubova.Volio bi da nisam u pravu(osim za ZELJU naravno)ali tesko ce to ici.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 13 sep 2009, 20:27

cestitke na pobjedi samo oceli sve utakmice olimpik igrati na grbavici

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 13 sep 2009, 20:53

Dogovoreno je za cijelu sezonu....

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 13 sep 2009, 21:05

Monci je napisao/la:Dogovoreno je za cijelu sezonu....
hvala ti na brzom odgovoru

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 15 sep 2009, 11:33

nako nekoliko odigranih kola sta reci za olimpik....

Toliko o super jakom, mocnom, evropskom Olimpiku koji se ove sezone "trebao boriti za titulu!!!" kako su govorili Lovac, Herbion, HARIS XXL i drugi objektivni forumasi, i o Gracicu, mesiji Bh nogometa.

a iz ovog gore posta sad doista impresioniran historijom kluba.
MENI MOJE, A VAMA VASE

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 15 sep 2009, 13:44

Green XXL je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:nako nekoliko odigranih kola sta reci za olimpik....

Toliko o super jakom, mocnom, evropskom Olimpiku koji se ove sezone "trebao boriti za titulu!!!" kako su govorili Lovac, Herbion, HARIS XXL i drugi objektivni forumasi, i o Gracicu, mesiji Bh nogometa.

Polako brate, čekaj dok se nas stadion napravi, nije lako igrati bez navijača tekme!
Ma kakvi vi i stadion,nikad ga necete napraviti,nije se nei poceo praviti a trebao se do sad zavrsiti,onaj stari stadion tone prema miljackoj,nema nista od vas borba za opstanak,ja se nadam da cete ispasti,jer **** klub bez navijaca,na tribinama samo uprava i familija od igraca :D

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 15 sep 2009, 13:46

Green XXL je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:nako nekoliko odigranih kola sta reci za olimpik....

Polako brate, čekaj dok se nas stadion napravi, nije lako igrati bez navijača tekme!
koliko je daleko grbavica od stadiona olimpika

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 15 sep 2009, 13:55

Green XXL je napisao/la:Olimpikov Stadion je na Otoci, a Željin na Grbavici, jedno 10 minuta kroz guzvu trolejbusom razdaljina, a ti HARMANE, opet si dirao šarene pilule :D :D :D
pa svejedno vam onda gdje igrate ako nemozete otic na grbavicu koja je udaljena 10 minuta da navijate za svoj klub kako cete ic negdje na stranu naprimjer mostar,banjaluka,zenica

Urban

Post Postao/la Urban » 15 sep 2009, 13:59

iskreno olimpik nikad nece ni imat navijace nidje veze al et a nema ih ni sad
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.