ma jesu,ovo daje samo vjetar u ledja huligancicima da ihnista ne moze sprijecit...tu i tamo je napisao/la:pa nisu ni bili?nick je napisao/la: jedini problem je sto se zabrana ne postuje do kraja,nit su trebali zeljni navijaci na kosevu nit pitari na grbavici
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
@sekac
uredu mozda ova polusezona nije bas mjerodavna da se prica o tome s obzirom da ste vi u problemima vasim internim, i ne bih ja bas rekao da vase legende neke zele da se ugasi FKS, prije ce biti da zele da zahebu stanje sadasnjoj upravi kako bi se opet oni upleli i ponuduli "rjesenje", i cini mi se dobro im ide... ako nastave sa sabotazom nece vama trebati ni Zeljo, ni Siroki, ni Olimpic, sami protiv sebe cete igrati.
al eto mozda si upravu mozda Jovic i nije imao koga staviti u igru, jednostavno onda ovo je vas maksimum.
uredu mozda ova polusezona nije bas mjerodavna da se prica o tome s obzirom da ste vi u problemima vasim internim, i ne bih ja bas rekao da vase legende neke zele da se ugasi FKS, prije ce biti da zele da zahebu stanje sadasnjoj upravi kako bi se opet oni upleli i ponuduli "rjesenje", i cini mi se dobro im ide... ako nastave sa sabotazom nece vama trebati ni Zeljo, ni Siroki, ni Olimpic, sami protiv sebe cete igrati.
al eto mozda si upravu mozda Jovic i nije imao koga staviti u igru, jednostavno onda ovo je vas maksimum.
Moj Adi, pa gdje si pošao kod prvog gola. Nesiguran je u nastavku sezone.
Torlak isto tako, usporen, trom, neprepoznatljiv. Tatomirović je fin igrač, Dilaver solidan, Beli se puno trošio, obzirom da je većina napada išla po lijevoj strani i gdje se Said nije vraćao, pa su višak pravili.
Husić, ništa. Sesar, sam drži sredinu. Aki se trudio, vraćao, zatvarao, uklizavao, ali prema naprijed komplikuje. Said igračina.
Krpić, ništa posebno. Haskić mnogo pretrčao, naš najbolji napadač.
Vučina se komotno može oprostiti, kao i Matko. Čomor igrao premalo, ali dovoljno da i nakon utakmice dobije takve psovke, da nisam mogao vjerovat.

Torlak isto tako, usporen, trom, neprepoznatljiv. Tatomirović je fin igrač, Dilaver solidan, Beli se puno trošio, obzirom da je većina napada išla po lijevoj strani i gdje se Said nije vraćao, pa su višak pravili.
Husić, ništa. Sesar, sam drži sredinu. Aki se trudio, vraćao, zatvarao, uklizavao, ali prema naprijed komplikuje. Said igračina.
Krpić, ništa posebno. Haskić mnogo pretrčao, naš najbolji napadač.
Vučina se komotno može oprostiti, kao i Matko. Čomor igrao premalo, ali dovoljno da i nakon utakmice dobije takve psovke, da nisam mogao vjerovat.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Tačno si rekao žele da se vrate da kradu ali neče moći a ovo za gašenje ima ovih dušmana koji to vjeruj mi žele ali dobro to je njihova muka ima psihijatrija pa nek se liječe. A mi smo limitirani igračima i ovo je možda naš trenutni maximum ali šta se može ne znam opet u svom ovom sivilu i jadu igramo solidno i solidan rezultat ali ispustiti 2;0 p a ne mogu sebi doći još e to nije smjelo da se desi jbgtu i tamo je napisao/la:@sekac
Sarajevo ljubavi moja!
Zadugo ce se nacekati sto ima ja licno odem na tekmu djubrad bezobrazna!!
Prokockati dva gola prednosti pa to je van granica svih!!

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
RedDevilS je napisao/la:Zadugo ce se nacekati sto ima ja licno odem na tekmu djubrad bezobrazna!!![]()
ovo samo papcine mogu ovako rezonovat
tvoja ekipa je dala maximum ginuli su na terenu, to sto su puno slabiji je druga stvar
svaka cast igracima sarajeva dali su svoj max , jedva cekam da se slegne prasina pa da se ovi derbi navijaci pokupe sa foruma da se disat moze
Ko tebe sta pita to je moja licna stvar, prema tome ti voli svog zelju nebrini ti za mene!!jug-onostalgicar je napisao/la:RedDevilS je napisao/la:Zadugo ce se nacekati sto ima ja licno odem na tekmu djubrad bezobrazna!!![]()
ovo samo papcine mogu ovako rezonovat
tvoja ekipa je dala maximum ginuli su na terenu, to sto su puno slabiji je druga stvar
svaka cast igracima sarajeva dali su svoj max , jedva cekam da se slegne prasina pa da se ovi derbi navijaci pokupe sa foruma da se disat moze

Na otoci u 92 prime gol., sad dva gola prokockaju i sta treba pjevat ko uvijek:Igraj Sarajevo nema veze!!

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Sad nam je pusiona od Zvijezde ovi su nasi slomljeni i vako i nako,plus sto nece biti Belog,Sesara,Saida,jedino ako Jovic nesto ne skonta protiv ovih svojih bivsih,mada tesko u ovom trenutku,protiv Borca ce se morati osiguravati Evropa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MinjonKocka
- Kontakt:
ti si kao neki moderator na ovom forumu? Jedino što radiš je provociraš i podbadaš! Samo još da si napisao zahvali se slagiranom, na šta si naravno i mislio, pa da fino čovjeku šukneš što je iznio svoje nezadovoljstvo vezano za organizaciju utakmice.VanBasten je napisao/la:Zahvali se Komitetu.slavko njegus je napisao/la:Zelim da se zahvalim upravi fk SARAJEVO, koja je jednom podlom i prevarantskom akcijom htjela da ponizi nas, malo starije navijace i neutralne posjetioce stadiona KOsevo. Prvo - platili smo kartu 15 maraka na zapad, a poslalo nas na dio prema jugu. Nisu nam dali da sjedemo blize centralnom dijelu jer je to - zaboga, zona razdvajanja. Ko da smo u nekakvom, Boze sacuvaj ratu, prijatelji i komsije... Posto smo nas nekolicina stariji likovi i nije nam bila zelja da budemo u kopu zajedno sa skinutim do pasa mladjahnim navijacima Zelje, to smo na kraju i morali biti...I sada kad pogledam unazad i nije mi zao. Covjek se podsjeti mladih dana.
Vozdra.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Samo trener slazem se sa tobom sigurno!!aleksandar_veliki je napisao/la:Utakmicu je sinoc po mom misljenju izgubio Jović. Imati 2:0 u velikom derbiju, imati veliku podrsku i to prokockati je doista zabrinjavajuce. Said se nije smio vaditi, stavi ga uz aut liniju, u spic, neka odmara, bilo sta, ali on nije smio napolje. Gledao sam par zadnjih tekmi, momčad fizicki pada u drugom dijelu, nije to do igraca ni navijaca, jednostavno su nespremni, a za to odgovornost mora preuzeti trener.

Ne može se pita od govana praviti. Jović nema puno izbora, to je istina. Ove jadove mršnuti iz kluba, nemaju više šta tražiti na Koševu. Ostaviti Torlaka, Tatomirovića, Sesara i Husejinovića. Ostali vozdra. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Slažem se sa tobom, ali ekipa koja u 28 utakmica primi 27 golova mora imati dobrog, bar osrednjeg stopera. Oba pgola Željo dao kroz Torlaka. Bekrić ga oba puta izlevatio. Hej 27 golova, skoro gol po utakmici, a hoće da su velika ekipa.aleksandar_veliki je napisao/la:Utakmicu je sinoc po mom misljenju izgubio Jović. Imati 2:0 u velikom derbiju, imati veliku podrsku i to prokockati je doista zabrinjavajuce. Said se nije smio vaditi, stavi ga uz aut liniju, u spic, neka odmara, bilo sta, ali on nije smio napolje. Gledao sam par zadnjih tekmi, momčad fizicki pada u drugom dijelu, nije to do igraca ni navijaca, jednostavno su nespremni, a za to odgovornost mora preuzeti trener.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- MinjonKocka
- Kontakt:
Je li to najpametnije što si mogao smisliti? Ti treba ovdje da budeš primjer, da kritikuješ one koji pričaju previše o stvarima nevezanim za fudbal. Jesi ovim odgovorom pokušao da me spustišVanBasten je napisao/la:
Na kakvim si ti drogama?
Minjon kocke nisu garant.

Ajde da ne idem previše offtopic, mislim da klub kao što je Sarajevo zaslužuje boljeg trenera od Jovića. Nema čovjek ni znanje ni taj mentalitet da vodi takav klub. Njegov najveći domet je Zvijezda ili Zrinjski( ne bih da uvrijedim navijače ovih klubova ali ipak nisu to klubovi na nivou nekih tipa Sarajevo). Mislim da bi vodio veći klub moraš imati taj "šanerski" mentalitet, muda, nešto što je npr imao Musemić(naravno uvijek najbolje rješenje za vas). Ne bi trebali vrijeđati igrače, oni su juče dali 200% sebe, trebali ste ih za to nagraditi aplauzom makar da su 5:0 izgubili.
Dobar je Said, ali vaši najbolji igrači su Sesar i Suljić(iako je ovaj drugi veliki navijač Želje

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Jedino da ih je napumpao steroidima to je mogao riješiti. Igrači koji su tu od početka sezone, i koji nisu bili skoro povrijeđeni (Torlak, Vučina) što se kondicije tiče u sasvim zadovoljavajućoj formi. Igrači koji su došli na polusezoni, došli su nespremni, svi do jednog. Osim Krpića - što se i vidi na utakmici. Možda bi ih onaj Blankin otac uspio vratiti u tako kratkom roku, kažu da čovjek čini čuda, drugi mi niko ne pada napamet. U toku sezone, to se ne može raditi. Samo malo "ukrpiti".
I da, Saida nije trebao vaditi ako je mogao da hoda, kamoli istrčat 10 metara. U špic i nek stoji.
I da, Saida nije trebao vaditi ako je mogao da hoda, kamoli istrčat 10 metara. U špic i nek stoji.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
dobro je jovic prosao on je sa zvijezdom stalno na gostovanjima vodio po 2-0 i na kraju ni boda kuci donioaleksandar_veliki je napisao/la:Utakmicu je sinoc po mom misljenju izgubio Jović. Imati 2:0 u velikom derbiju, imati veliku podrsku i to prokockati je doista zabrinjavajuce. Said se nije smio vaditi, stavi ga uz aut liniju, u spic, neka odmara, bilo sta, ali on nije smio napolje. Gledao sam par zadnjih tekmi, momčad fizicki pada u drugom dijelu, nije to do igraca ni navijaca, jednostavno su nespremni, a za to odgovornost mora preuzeti trener.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Griješiš. Doveo je par istih, ali ne i većinu, ili ne daj Bože sve. Kako god, nije imao ni puno izbora-s obzirom na lovu koju je imao na raspolaganju, to je realno. Dobar je on trener, iako je poraz od Olimpika sigurno njegov, a i ovaj kiks protiv plavih dama. Kako god, nije imao ni prava dovesti neke bolje igrače-zbog finansija, a nije imao dobar temelj kad je došao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Slažem se s ovim. Ako je već žrtvovao odbranu zbog njega, trebao ga je onda ostaviti u špicu bez obaveze da se vraća, jer kakav god da je zapušten unosio je paniku našoj odbrani kada primi loptu, jer je tehnički perfektan. Šteta što je u glavi propuh, mogao je biti sjajan igrač.VanBasten je napisao/la:Jedino da ih je napumpao steroidima to je mogao riješiti. Igrači koji su tu od početka sezone, i koji nisu bili skoro povrijeđeni (Torlak, Vučina) što se kondicije tiče u sasvim zadovoljavajućoj formi. Igrači koji su došli na polusezoni, došli su nespremni, svi do jednog. Osim Krpića - što se i vidi na utakmici. Možda bi ih onaj Blankin otac uspio vratiti u tako kratkom roku, kažu da čovjek čini čuda, drugi mi niko ne pada napamet. U toku sezone, to se ne može raditi. Samo malo "ukrpiti".
Šta vam je ljudi. Ima on još vremena da se dovede u red. Nema on godina k'o Adriano, i da je u situaciji kao on, mlad je momak, može se srediti. Da se zeznuo, sigurno da jeste, ali hajde malo optimizma. Kad se sjetim, svi su ga blatili kad je potpisao ugovor sa našim klubom, ismijavali ga. Da bi čovjek dar mar pravio po terenu poslije toga, a faktički je i dalje nespreman. Taj isti debeljuca je u gol natjerao onog malog iz željezničmara, za nespremnog igrača super.
Nikako nisam zadovoljan!aleksandar_veliki je napisao/la:Imao je pripreme, nije dosao u 3. kolu. Ako je tako kao sto ti kazes, zasto je pristao da dodju, ili je morao ili... Meni je neshvatljivo da u 13. kolu proljetnog dijela sezone igraci u 55. minuti ne mogu hodati, i da, nije jucer prva utakmica u kojoj se to desava. Rekao sam, covjek nije nista napravio, ne znam da li ste vi kao navijaci zadovoljni sa onim sto je napravljeno u ovom dijelu sezone.VanBasten je napisao/la:Jedino da ih je napumpao steroidima to je mogao riješiti. Igrači koji su tu od početka sezone, i koji nisu bili skoro povrijeđeni (Torlak, Vučina) što se kondicije tiče u sasvim zadovoljavajućoj formi. Igrači koji su došli na polusezoni, došli su nespremni, svi do jednog. Osim Krpića - što se i vidi na utakmici. Možda bi ih onaj Blankin otac uspio vratiti u tako kratkom roku, kažu da čovjek čini čuda, drugi mi niko ne pada napamet. U toku sezone, to se ne može raditi. Samo malo "ukrpiti".

Imao je i Bekrić pripreme, pa opet. Šta? Jel spreman ko Zeba ili Svraka. Nije. Ni blizu. Huseinovć je skinuo 7kg, ne bi rekao da se loše radi na tom planu. Jednostavno ne'mre ba nazor ništa.aleksandar_veliki je napisao/la:Imao je pripreme, nije dosao u 3. kolu. Ako je tako kao sto ti kazes, zasto je pristao da dodju, ili je morao ili... Meni je neshvatljivo da u 13. kolu jesenjeg dijela sezone igraci u 55. minuti ne mogu hodati i da, nije jucer prva utakmica u kojoj se to desava. Rekao sam, covjek nije nista napravio, ne znam da li ste vi kao navijaci zadovoljni sa onim sto je napravljeno u ovom dijelu sezone.VanBasten je napisao/la:Jedino da ih je napumpao steroidima to je mogao riješiti. Igrači koji su tu od početka sezone, i koji nisu bili skoro povrijeđeni (Torlak, Vučina) što se kondicije tiče u sasvim zadovoljavajućoj formi. Igrači koji su došli na polusezoni, došli su nespremni, svi do jednog. Osim Krpića - što se i vidi na utakmici. Možda bi ih onaj Blankin otac uspio vratiti u tako kratkom roku, kažu da čovjek čini čuda, drugi mi niko ne pada napamet. U toku sezone, to se ne može raditi. Samo malo "ukrpiti".
Nisam. Bez titule, nijednom sezonom nisam zadovoljan kada govorimo s apsekta rezultata.
No, isto tako mogu biti i realan, i reći da je ovo neki maksimum ove ekipe, 3-4 pozicija. I sumnjam da bi bilo ko ostvario nešto više u okolnostima u kojima smo se nalazili i nalazimo. Mjenjati trenera, ne. Osim ako nije riječ o nekom velikom imenu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], casual033, Dave, MaroonBjelave, napoleon72, riki46, xinxee i 54 gosta.