E sad govoriš za to dodavanje Robbenu, ne mogu se toga tačno sjetit, a jasno je da on ima nekad greški i čudnih poteza, samo uvijek trebamo razdvojit neke stvari. Npr. Gomez je klasični špic, trpač, paker, na njemačkom se kaže Knipser....E sad mislim da je problem što je danas malo njegove vrste, takvog tipa napadača u ovim jačim ekipama, ali npr neki su prije tvrdili ne zna Gomez zabit u ključnim utakmicama, a eto onaj gol protiv Reala u Munchenu je ključan, bitan, kako god. Gomez je i večeras svoje odradio. Mislim da ćemo se složit da ipak u situacijama kada je Bayern ove sezone imao neuspjehe, poput ovog večeras puno veća krivica pada na neke druge igrače, ili tačnije problem je bio u nekim drugim faktorima, nego u Gomezu.
Sjetit ćeš se vjerovatno kad sam ja ovde u onoj najgoroj fazi Bayerna govorio da to nije prava slika ekipe i da će ova ekipa daleko dogurat i zaista se to desilo u Ligi prvaka. Heynckes je tu dosta toga dobrog napravio, ali mi s ovim konzervativnim metodama u duelima protiv Bvb-a nije jasan. Ne možeš konzervativnim metodama pobijedit moderne metode fudbala. E sad ovo bi treba duže objašnjavat....
Et pomalo se svega dotakoh....