Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 13 maj 2012, 11:57

robijas_Ri je napisao/la:Zanima me da li ce im se danas uruciti pehar i medalje u slucaju osvajanja Engleske PL, jer kolko tolko i United ima šansi pa koja je tu procedura ako iko zna, ne vjerujem da idu na blef :D
Naravno da hoce, svi igraju u isto vrijeme ;)

aldin-8
Kontakt:

Post Postao/la aldin-8 » 13 maj 2012, 12:40

sinoć sam sanjao da Džeko igra danas od prve minute, al eto za to služe snovi

nema ni 0,0000000000000001% šansi da se ostvari, čudno mi što sam to sanjao

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 13 maj 2012, 12:41

mandraX je napisao/la:
Edol je napisao/la:@mandraX
Još se to spominje? :roll: Ali evo, objasnit ću ti zašto je sjedio na klupi.
Prije te preskočene utakmice je igrao 7 utakmica u samo dvadesetak dana, što reprezentativnih, što klupskih. Četiri dana nakon Tottenhama, igra protiv Bjelorusije jednom, onda tri dana odmora pa opet protiv Bjelorusije, i šta sad trebao ga je opet uz takav ubitačan ritam staviti da igra, dok Balotelli u tom trenutku još nije bio ni zaigrao u toj sezoni? Klupa je bila logičan potez, i odmah je igrao sljedeću utakmicu. Ako ga jedna preskočena utakmica može izbaciti iz takta, nek' se odmah penzioniše.
Ja ti garantujem da bi ga većina svjetskih trenera odmorila, a sjećam se i ja da sam pred tu utakmicu prokomentarisao da sigurno neće igrati zbog umora.
Ma ja sam naveo tu utakmicu, a bilo ih je još dosta, samo se nemogu tačno sjetiti protivnika...kako nije ofirno bilo to od strane Mancinija, to prebacivanje Edina na klupu, kad smo mi ovdje svi na forumu to znali i unaprijed govorili da će tako bit' :roll: :mrgreen: ...znači tu je najmanju ulogu igrala Edinova forma, a najveću Mancinijeva glava i njegov fazon rotiranja...
Monolog je napisao/la:Ali, da budem iskren, ja Cissea ne bih mijenjao ni za 2 Edina. Eto koliko je Papiss korisniji u ovom trenutku.
Čitajući tvoj post, postajao sam sve nervozniji i nervozniji, al' onda dođoh do ovog dijela, ovdje si sve rekao, ovo je najbitnije, znači u ovom trenutku je bolji i korisniji...a to vala i nije bio problem zaključit kad Edin i ne igra trenutno :mrgreen:
muXmania je napisao/la:Grafite je uradio više te sezone, i zabio više golova
Gospon' Kontraš, Grafite je pola svojih golova iz penala dao...nema potrebe pričat' kako je Grafite najzaslužniji za titulu, kad većina medija, stručnjaka, na prvo mjesto stavlja Edina kao najzaslužnijeg, a iza njega se nalazi Miske na toj listi...taj Grafite se ne bi ni spominjao da nije oborio onaj rekord zajedno sa Edinom :mrgreen:
muXmania je napisao/la:zar je teško priznati da je P. Cisse bolji od Edina
Jes' ti normalan? Ok, pošto je subota, neradni dan, popilo se malo, možda i zadimilo, pa ću zanemarit' da si ovo izjavio. Bože sačuvaj... slika
Grafite je dao 8 golova iz penala, a od tih osam 5 je sam izborio(ko je Džeki kriv što ne zna da puca penale, ne puca ih ni u reprezentaciji).dao je 2 gola više od Džeke.još dodaj na to da je Grafite zbog ozljede te sezone igrao 600 minuta manje u Bundesligi od Džeke, a imao je i 11 asistencija(jedna više od Džeke).normalno, necu reci da je Grafite zasluzniji od Džeke i Misimovića, ali ni njih dvojica ne mogu nikako biti više zaslužni od Grafitea za titulu.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 13 maj 2012, 12:46

Edine DIJAMANTU.. VOLITE BOSNA!!!
G BUSSA BUSS

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 maj 2012, 12:49

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Možda to što ne igram i nema više veze s fudbalom, ali šta je, tu je.
I ovo takodjer je zanimljiva recenica ;)
Definitivno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 maj 2012, 13:11

maximusdecimus je napisao/la:Grafite je dao 8 golova iz penala, a od tih osam 5 je sam izborio(ko je Džeki kriv što ne zna da puca penale, ne puca ih ni u reprezentaciji).dao je 2 gola više od Džeke.još dodaj na to da je Grafite zbog ozljede te sezone igrao 600 minuta manje u Bundesligi od Džeke, a imao je i 11 asistencija(jedna više od Džeke).normalno, necu reci da je Grafite zasluzniji od Džeke i Misimovića, ali ni njih dvojica ne mogu nikako biti više zaslužni od Grafitea za titulu.
A koliki bi bio značaj titule za Vas, jer ste već osvojili jednu veliku ligu, njemačku?
- Ogroman! Bio sam prvak u Njemačkoj, bio sam prvi strijelac, najbolji igrač
;)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 13 maj 2012, 13:13

Monolog je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:kad citas postove imas utisak da se radi o najgorem napadacu na svijetu kojeg je neka budala platila velikim novcem. Da ga nikad nisam gledao i ja bih vam povjerovao.
Čitajući većinu postova, stiče se utisak da je Džeko najbolji napadač na dunjaluku. Eh, druga stvar je što sam ga gledao i što znam da to nije tačno.
i ja isto stičem takav dojam, ne samo sad, nego da je najbolji napadač ikad, a realnost je potpuno drugačija, čovjek je četvrti napadač u svojoj ekipi to dovoljno govori...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 13 maj 2012, 13:22

mandraX je napisao/la:
maximusdecimus je napisao/la:Grafite je dao 8 golova iz penala, a od tih osam 5 je sam izborio(ko je Džeki kriv što ne zna da puca penale, ne puca ih ni u reprezentaciji).dao je 2 gola više od Džeke.još dodaj na to da je Grafite zbog ozljede te sezone igrao 600 minuta manje u Bundesligi od Džeke, a imao je i 11 asistencija(jedna više od Džeke).normalno, necu reci da je Grafite zasluzniji od Džeke i Misimovića, ali ni njih dvojica ne mogu nikako biti više zaslužni od Grafitea za titulu.
A koliki bi bio značaj titule za Vas, jer ste već osvojili jednu veliku ligu, njemačku?
- Ogroman! Bio sam prvak u Njemačkoj, bio sam prvi strijelac, najbolji igrač
;)
ja pričam o sezoni kad su uzeli titulu,tj.2008/2009.Džeko je bio prvi strijelac iduce sezone,a 2008/2009 Grafite je dobio nagradu za najboljeg igrača Bundeslige
http://en.wikipedia.org/wiki/Footballer ... in_Germany" onclick="window.open(this.href);return false;
;)

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 13 maj 2012, 14:43

Hey... Hoce li Dzeko igrati danas?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2012, 14:48

MrAmani96 je napisao/la:Hey... Hoce li Dzeko igrati danas?
To ni sam Dzeko ne zna ili mozda zna? :evil:
Za nekih 20-ak minuta ce se znati sastavi. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 13 maj 2012, 15:07

Unchanged as expected, znaci opet u igri oko 80 minute.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 maj 2012, 15:14

ja vec vidim rasplet situacije...city-qpr 0:1 (80 min)...ulazi dzeko, daje gol u 85 min za 1:1, i mancini ga vadi iz igre i ubacuje de jonga da cuva rezultat....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 13 maj 2012, 15:17

Papastathopoulos je napisao/la:ja vec vidim rasplet situacije...city-qpr 0:1 (80 min)...ulazi dzeko, daje gol u 85 min za 1:1, i mancini ga vadi iz igre i ubacuje de jonga da cuva rezultat....
Aj evo bar je na klupi , al za razliku od prosle utakmice i Ballotelli je na klupi tako da je pitanje ko ce uci sad :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 maj 2012, 15:18

dzeko na klupi. :(

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 13 maj 2012, 15:30

jasmin10 je napisao/la:dzeko na klupi. :(
cudo bi bilo da igra od prve minute ovako standard mozda dobije 10-15 minuta ako budu vodili 3-0

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 13 maj 2012, 15:34

ma šta ga briga...bitno je da će se opet BiH zastava naći uz trofej jedne od liga petica ;)

prenosi li BHT ??
FORZA MARŠAL !!!

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 13 maj 2012, 15:39

Mancini gdje je sad ona tvoja rotacija, jbla ti ona nekog :P
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 maj 2012, 15:40

hodža je napisao/la:ma šta ga briga...bitno je da će se opet BiH zastava naći uz trofej jedne od liga petica ;)

prenosi li BHT ??
jest, ali tottenham-fulham...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 maj 2012, 15:46

Ajmo ovi momci sto znaju da nam nabace linkova polako,bio bi im jako zhvalan kao i Edinu ako uzmu titulu danas jer cemo opet biti ponosni na njega.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 13 maj 2012, 15:49

http://livetv.ru/en/eventinfo/118415_ma ... k_rangers/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], edvaE2, Kobayashi i 26 gostiju.