FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 13 maj 2012, 01:49

Ma naćemo ti neku sliku Gomeza pa nju nosi ko avatar, nije bitno koja je.... :)

E sad govoriš za to dodavanje Robbenu, ne mogu se toga tačno sjetit, a jasno je da on ima nekad greški i čudnih poteza, samo uvijek trebamo razdvojit neke stvari. Npr. Gomez je klasični špic, trpač, paker, na njemačkom se kaže Knipser....E sad mislim da je problem što je danas malo njegove vrste, takvog tipa napadača u ovim jačim ekipama, ali npr neki su prije tvrdili ne zna Gomez zabit u ključnim utakmicama, a eto onaj gol protiv Reala u Munchenu je ključan, bitan, kako god. Gomez je i večeras svoje odradio. Mislim da ćemo se složit da ipak u situacijama kada je Bayern ove sezone imao neuspjehe, poput ovog večeras puno veća krivica pada na neke druge igrače, ili tačnije problem je bio u nekim drugim faktorima, nego u Gomezu.

Sjetit ćeš se vjerovatno kad sam ja ovde u onoj najgoroj fazi Bayerna govorio da to nije prava slika ekipe i da će ova ekipa daleko dogurat i zaista se to desilo u Ligi prvaka. Heynckes je tu dosta toga dobrog napravio, ali mi s ovim konzervativnim metodama u duelima protiv Bvb-a nije jasan. Ne možeš konzervativnim metodama pobijedit moderne metode fudbala. E sad ovo bi treba duže objašnjavat....
Et pomalo se svega dotakoh.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 maj 2012, 03:09

@ effe_sa

ta situacija bila odmah nakon sto je pogodio presku, no slazem se s tobom da nije njegovo da on organizuje napade. Mene Gomez dosta podsjeca na Inzaghija, s tim sto je Pippo bio dosta hladnokrvniji pred golom za razliku od Gomeza. Isto tako je istina da je ta vrsta napadaca izumrla i da se traze napadaci koji moraju imati odlicnu igru glavom, igru sa obje noge, solidnu tehniku itd itd., jer je to jedini nacin da opstanes u modernom fudbalu.
Ne kazem ja da je Gomez los, daleko od toga, nego mislim opcenito da je njegova cijena prenapuhana.
Onda kolika bi primanja trebao imati Messi ? Ja se ovdje slazem sa jedinim navijacom Bayerna sa TM-a koji je rekao da mu je jedina zelja da se upravu Bayerna prilikom produzivanja ugovora igraca X ne ponese euforija.
Mislim da ovim ciframa Bayern sam sebi skace u stomak, no uprava zna najbolje sta i kako. Oni, a ne mi naprave godisnji obrt od preko 300 miliona Eura.

Eh sada sto se Heynckesa tice. Brak njega i Bayerna je na bazi kompromisa. Igraci odustaju od svojih nekih zahtjeva koje su naucili u repki o modernom fudbalu, a isto tako on odustaje od svojih nekih zahtjeva iz te stare skole fudbala koja je istom donijela dosta uspjeha. Bayern ima dosta problema sa ekipama koje imaju odredjen sistem koji igraju, jer Heynckes na isti ne zna odgovor i nije u stanju da se prilagodi - a takodjer sam misljenja da je taj voz za njega davno prosao.
Ovdje nije problem u trenerima nego u Bayernu. Doveden je trener na osnovu prijateljskih veza i nije se trazilo dugorocno rjesenje koji ce u ekipu implementirati odredjen sistem. Bayern mora treneru dati odredjeno vrijeme, po cijenu da cak rizikuje i jednu sezonu bez trofeja - sada su vec dvije u pitanju, bar kada je rijec o Njemackoj. Na sistem protivnika, Bayern mora odgovoriti svojim sistemom, jer ukoliko ovako nastavi mogla bi u buducnosti to biti igra macke i misa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 maj 2012, 09:18

bayern je ekipa sa hiljadu lica, od lijepe i inspirativne do bezidejne igre, od teskih poderochina do teskih pushinga, sve je to bayern iz utakmice u utakmicu

ja sam odavno govorio da ste izuzetno oscilatorna ekipa s cim se mnogi nisu slagali, al i stari romariooo se nije nadao bas ovolikim oscilacijama

onakvo deranje reala i ovakvo fasovanje od borusije, reko bi covjek da je to nemoguce, al eto desava se, a ne treba iznenaditi i sad celziaj da dobijete 3-4 razlike jer s ovim bayernom se nikad ne zna

ja mislim da bayern ima dosta kvaliteta ali nema kontinuiteta, nemate tu snagu da se prave neke pobjednicke serije, sta je sad ralog tome, tesko je reci, ima vise razloga, jedan je po meni psihicki neki nedostatak, nedostatak one sampionske rutine ili sta vec, mozda i nedostatak kvalitetnih igraca da se kvalitetnije izgura sezona, vjerovatno je to pa i trener kao stari lisac i glavni igraci koji imaju dosta iskustva, idu uglavnom na tu ligu prvaka svjesni da ne mogu na svim frontovima

iskreno saucesce za ono sinoc, jbg bitna utakmica a 5 komada nije dobro nikako, al sad ce i finale nad finali i kad to uzmete sve ce rane od zutalja zacijeliti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 13 maj 2012, 09:31

pa sta radi ovaj hejnkes u pm :evil:
vecinu utakmice je nasa zadnja linija bila na 60 metara od naseg gola :o
pizda mu materina, haman da senilac zaboravlja da je domuz ekipa koja samo zna na kontre
**** im fameliju nakaradnu, i hejnkesu i uliju.
pa nije bayern ulijeva prcija da da svojim jaranima namjesta pozicije kako se njemu cefne.
nevjerovatno je da zbog hejnkesovih postavki domuz iz 3 suta zabija prva 3 gola
joj uli, majku ti **** onu homicku, i tebi i hejnkesu kojeg cuvas iako nema pojma o trenerskom poslu
cuj, igraci se cuvali za finale lige prvaka :lol:
**** ligu prvaka kad nisu osvojili kup
necu ga ni gledat i dobogda celzi osvojio, pa da otjeraju **** hejnkesa i da navijaci lincuju ono debelo krrmece ****, ulija
majku li mu nakaradnu, ako ono **** bude vodilo bayern i u narednoj sezoni, ima da sjebem i skaj i internet
kojeg ce meni kurca da se nerviram zbog **** hejnkesa i njegovog zagondzije ulija
i oni svi **** naslovi kako su zuta **** najjaci klub u njemackoj
majku li im nakaradnu, nek se zahvale nesposobnom hejnkesu i jos goremuliju
@seci dopustam da udara jos 7 dana, da proslavi klempu
hvala, ali ne hvala.
od zutalja mi ne treba ni casa vode, a kamoli neka posteda.
posteno sam izgubio i budi siguran da cu ispostovati ovaj nas dogovor.
dakle, od 13-og ovog mjeseca, pa sve do 13. juna.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amelonix
Kontakt:

Post Postao/la amelonix » 13 maj 2012, 10:07

azhahaahaaa cestitam na deranju dortmunda i osvojenom pokalu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 13 maj 2012, 10:20

secer je napisao/la:pa sta radi ovaj hejnkes u pm :evil:
vecinu utakmice je nasa zadnja linija bila na 60 metara od naseg gola :o
pizda mu materina, haman da senilac zaboravlja da je domuz ekipa koja samo zna na kontre
**** im fameliju nakaradnu, i hejnkesu i uliju.
pa nije bayern ulijeva prcija da da svojim jaranima namjesta pozicije kako se njemu cefne.
nevjerovatno je da zbog hejnkesovih postavki domuz iz 3 suta zabija prva 3 gola
joj uli, majku ti **** onu homicku, i tebi i hejnkesu kojeg cuvas iako nema pojma o trenerskom poslu
cuj, igraci se cuvali za finale lige prvaka :lol:
**** ligu prvaka kad nisu osvojili kup
necu ga ni gledat i dobogda celzi osvojio, pa da otjeraju **** hejnkesa i da navijaci lincuju ono debelo krrmece ****, ulija
majku li mu nakaradnu, ako ono **** bude vodilo bayern i u narednoj sezoni, ima da sjebem i skaj i internet
kojeg ce meni kurca da se nerviram zbog **** hejnkesa i njegovog zagondzije ulija
i oni svi **** naslovi kako su zuta **** najjaci klub u njemackoj
majku li im nakaradnu, nek se zahvale nesposobnom hejnkesu i jos goremuliju
@seci dopustam da udara jos 7 dana, da proslavi klempu
hvala, ali ne hvala.
od zutalja mi ne treba ni casa vode, a kamoli neka posteda.
posteno sam izgubio i budi siguran da cu ispostovati ovaj nas dogovor.
dakle, od 13-og ovog mjeseca, pa sve do 13. juna.
:lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 13 maj 2012, 10:47

seco koji si ti king ahhahahahahahhhahahahahah

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 maj 2012, 10:58

Sta reci nego SRAMOTA!!!

Ekipa koja igra finale LP-a i koja bukvalno podere ekipu kao sto je Real, izgubi od Dortmunda 3 puta u sezoni je nedopustivo. Nezz koji je problem igraca Bayerna u vezi sa Dortmundom, ali nesto se mora podhitno mijenjati u pristupu utakmici sa ovim protivnikom. Protiv njih postanemo potpuno bezidejni, tromi....dok protiv ostalih ekipa sve funkcionise kako treba.

Sada nam slijedi finale LP-a i to je definitivno utakmica sezone. Taj trofej bi donekle mogao opravdati slabu sezonu, ali moramo znati da nasuprot nas stoji Celzi. Ekipa koja takodjer nema sta izgubiti i kojoj je ovaj trofej jedini put da spasi sezonu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 13 maj 2012, 11:37

Najprije cestitke Dortmundu i svim navijacima tog kluba,stvarno svaka cast apsolutno zasluzena pobjeda.

Vecina vas smatra da se Bayern cuvao za finale LP ali ja mislim da to su puste price,vec dvije godine smo gladni trofeja do sinocnje utakmice 4 poraza u nizu, finale Kupa i sad da se oni stede, da Bayern nije njemacki klub onda bi vjerovao da je tako ali njemci su njemci i zato mislim da nikakve kocnice nije bilo nego jednostavno nemamo lijeka za ovaj Dortmund i sve dok ih vodi sjajni Klopp ne pise nam se dobro. Jos jedan dokaz su Alaba,Gustavo i Badstuber koji su odigrali ispod svake razine, ali mozda su se i oni stedili za sljedecu subotu? Da je jucer bilo tko mislio na Chelsea malo bi ispremjesali momcad i odmorili neke igrace jer Chelsea je proslo kolo odigrao s rezervnom ekipom, a vjerojatno ce i danas odmorit vecinu prvotimaca dok mi zadnje dvije utakmice igramo s najacom postavom.

Za kraj samo cu reci: "Osvojite ligu prvaka i sve ce vam bit oprosteno!"

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 13 maj 2012, 12:13

Balance je napisao/la:Jos jedan dokaz su Alaba,Gustavo i Badstuber koji su odigrali ispod svake razine, ali mozda su se i oni stedili za sljedecu subotu?
pomenuti trojac se cuva za posmatranje tekme sa tribina jer bas oni nece igrati finale lp zbog zutih

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 maj 2012, 12:43

effe_sa je napisao/la:Gomez je u Ligi prvaka pogodio ključni gol protiv Reala, zabijao je 2 puta protiv Man.Cityja, 3 x protiv Napolija, pa onda protiv Basela 4 x (u ovoj utakmici je imao najviše serviranih golova, ove prije spomenute su bile i dosta odrađeni golovi s njegove strane).
protiv Man.Citya ako se sjecas,Muller je bio taj koji je pucao 2x na gol,pa mu je Hart odbranio/odbila se od stativu i Gomez oba puta natrcao i samo je gurn'o u gol.
Protiv Napolia kod prvog gola loptu dobio na 11 metara,okren'o se (da,okren'o se i izbacio jednog igraca) i pogodio,sledeci gol mu je bila servirana na glavu,a treci ili je pucao Muller ili Ribery pa se odbila i ovaj je u petercu pospremio.
Odlucujuci gol protiv Reala?I corava koka mora jednom ubost' :)
I odlucujuci koljenom,stvarno je klasu pokazao :D

GAL je napisao/la:
Balance je napisao/la:Jos jedan dokaz su Alaba,Gustavo i Badstuber koji su odigrali ispod svake razine, ali mozda su se i oni stedili za sljedecu subotu?
pomenuti trojac se cuva za posmatranje tekme sa tribina jer bas oni nece igrati finale lp zbog zutih

Ja mislim da ih je bas i spomenuo zbog toga :D
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 maj 2012, 17:17

schweinsteiger je napisao/la:
protiv Man.Citya ako se sjecas,Muller je bio taj koji je pucao 2x na gol,pa mu je Hart odbranio/odbila se od stativu i Gomez oba puta natrcao i samo je gurn'o u gol.
Protiv Napolia kod prvog gola loptu dobio na 11 metara,okren'o se (da,okren'o se i izbacio jednog igraca) i pogodio,sledeci gol mu je bila servirana na glavu,a treci ili je pucao Muller ili Ribery pa se odbila i ovaj je u petercu pospremio.
Odlucujuci gol protiv Reala?I corava koka mora jednom ubost' :)
I odlucujuci koljenom,stvarno je klasu pokazao :D

Ti si napisao post po kojem Gomez nikako ne može biti dobar, jer je u tvojoj glavi već osuđen kao loš napadač.
Čorava koka ga je ubola 12 puta u Ligi prvaka....I ta čorava koka se ko lav bori svo vrijeme....Ta čorava koka je izborila penal protiv Reala, hrvala se sa Ramosom i Pepeom. Ta ubleha od čovjeka se vraćala u vlastiti šesnaesterac u ključnim i velikim utakmicama da lopte izbacuje.
I još nešto Gomez je NAPADAČ, znači NAPADAČ....Posao je napadača da ga trpa, opšte on ne fula toliko šanse koliko neko priča. A treba se protiv Reala naći u onoj šansi.
Prema tome post ti je neozbiljan. Ti bi u Bayernu da vidiš samo igrače poput Džeke, Salihovića i slično. Opšte ne promatraš stvari logički. Evo ja ti mogu sad garantovat, da nema napadača na svijetu koji bi više golova postigao za Bayern ove sezone nego Gomez, a to će vrijeme pokazat, samo što će se tad kritičari sakrit u mišije rupe, ko što su se i do sad sakrivali.

Ionako su neki nestali nakon utakmica s Realom o onoj priči sidraš-Gomez i prošlo vrijeme takvih napadača.
Jest prošlo, ali možda na brdovitom Balkanu, ali ne u jednom profesionalnom klubu, orijentisanom prema uspjehu, poput Bayerna. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 13 maj 2012, 20:56

slika

slika

slika

slika

Tek onoliko da se na gdje je kome trenutno mjesto . Ovo vam je sve radi milion provokacija ismijavanja omalovazavanja nama naseg svetog BvB-A ! Kad se samo sjetim koliko ste na pocetku ove sezone pljuvali i na kraju prosle sezone eh nek se zna ko vas je pobjedio 5 put zaredom ;) . I nabio vas u Berlinu . Znate ono pritisni peticu i zapocni igricu ;) . Poseban pozz za sve one koji su fanovi Manuela Funfera mislim Patzera ne ovaj Neura .

slika

i ZA SAMI KRAJ da imate cim brisat suze .
BvB Echte Liebe !!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 maj 2012, 21:07

Fakat treba staviti granicu od 10 godina prilikom registracije jer je dječurlija zalutala na forumu.Nek se onda djeca mogu igrati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2012, 21:18

FRANK RIBERY je napisao/la:Fakat treba staviti granicu od 10 godina prilikom registracije jer je dječurlija zalutala na forumu.Nek se onda djeca mogu igrati.
Slažem se.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 13 maj 2012, 21:28

FRANK RIBERY je napisao/la:Fakat treba staviti granicu od 10 godina prilikom regisstracije jer je dječurlija zalutala na forumu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Nisam htio odg na BvB temi htio sam presutit tvojim provokacijama . Ali evo trazis . Dosao si cestitat jel tako ? E pa ako dodjes cestitat onda sam cestitas a ne uzmes nesto pricat deseto . Poredit BvB SA Wukojebinom i takvim klubovima. Dodjes cestitas kao mnogi sto su ucinili a ne cestitas a zabijas izmedju redova i trazis dlaku u jajetu . Shvati covjece odrbanili smo titulu, osvojili double i nabili tvoj Bayern petarda bolan hej i ti se usudis nesto pricat . I stalno neke pojedince prozivas govoris kako cak volis vise BvB NEGO MI NAVIJACI BVBA . De hajde malo ovaj skontaj sta pricas druze . Kazes BvB na pocetku ? Kakvom crnom pocetku covjece dragi, mi odbranili titulu, nas GLAVNI IGRAC BVB I UPRAVA produzili ugovor do 2016, i Gotze ( najbolji najvrijedniji igrac BvB-A igrac kojeg je htio Bayern ali popusio najtalentovaniji igrac Njemacke IKAD ) ako ti je promaklo ;) .

Igramo cjelu poluseznu bez najboljeg igraca i protiv vas igramo bez najboljeg igraca zabijemo vam peticu, vi u kompletnom sastavu sta hoces vise . Shvati polahko ali sigurno se mjesto nedodirljivog Bayerna poljuljalo i SRUSILO . I ti spominjes pocetak kakav crni pocetak bolan spominjes ti glavni igraci ce ostat u klubu osim Kagawe, do prije neku godinu vi ste mnogo vise izgubili nego mi vi ste izgubili jednog Ballacka . Kapitena Njemacke reprezentacije i najboljeg igraca Elfa zadnijh 10 god i ti uzeo nesto pricat sto ga niste tad zadrzali, sto vi sad ne dovedete igraca kojeg zelite kako pricate da mozete recimo Gotze, Reus, Sahin sve te igrace zelite ali nista kurko care moj. Kazes BvB NA POCETKU ako smo na pocetku kako je moguce da smo rekordmeister po bodovima zasto Bayern nikad nije mogao ovaj broj bodova osvojit . Shvati covjece ovo je najbolja ekipa BUNDESLIGE IKAD to ne kazem ja vec brojevi statistika crno na bijelo . Nemoj daj budi molim te realan . Prosla su vremena kad je Bayern bio nedodirljiv ;) tog vise nema al definitivno . Shvati trenutno ste ispod pomiri se s tim lakse ce ti bit 5 put zaredom ko je to uspjeo ? I ti kazes bvb na pocetku moj bilal moj .

BTW Eto Sarma se slozio s tobom :lol: , dragi moj moderatore zar si na to spao da te zlatna kanta podrzava :oops: :lol: .
@ Sarma

rece zlatna kanta :oops: :oops: .

Echte liebe Nur der BvB !
BvB Echte Liebe !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2012, 21:47

Nije se opametio ni nakon niza banova,nikad doći pameti. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 maj 2012, 21:48

Očigledno da nisi shvatio moj post.NA početku kad su evropska natjecanja u pitanju jer vas nigdje nije bilo 10 godina.Rezultati u Njemačkoj su za svaku pohvalu, ali ste potpuna suprotnost u Evropi.Itekako ste na početku samo toga nisi svjesta.KAd godinu zavrsite, a da vam niko ne otme igrača i kad dođete bar do 1/4 finala Lp-a ja ću tad reći da ste se napravili iskorak.Slozićeš se da je Bundesligu najlakse osvojiti kad su 4 najače lige u pitanju.OStaje pitanje kako je moguće da BVB tako izdominira BAyerna, a da prosječne ekipe Olimpijakos i MArsej budu ispred u Lp-u?

BEz priče o povredama, slaboj formi, neiskustvu itd.

MAlo je reći da sam bio razočaran vasim nastupom jer sam realno očekivao 1/2 finala Lp-a da budem iskren.ZAsto se to nije dogodilo ne znam.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 13 maj 2012, 22:36

Boga mi mene pravo strah finala protiv Celzija, ako nam ovako dobro odbrana bude igrala gotovi smo :?
Volim te Zeljo!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 maj 2012, 01:21

Dok KHR sa zabrinutim izrazom lica se obraca igracima Bayerna nakon sinocnje utakmice...

slika

i predsjednik i trener djeluju zabrinuto

slika

Schweini "kulira" sa svojom dragom...

slika

i usput "smeka" djevojku svog klupskog kolge

slika

i Robben bi se rado pridruzio, ali ne smije od svoje drage

slika

dok je Gomezu neprijatno jer se svi smiju njegovom promasaju, pa cak i njegova draga...

slika

i onda ustaje Schweini i odlazi do Kahna i kaze...platili smo ga 20 miliona €, a vec nas je kostao dva trofeja

slika
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.