BRATE ZNA SE MI SMO DIVOVI !!! VOLIM TE SARAJEVOhilmo je napisao/la:High je napisao/la:Momci sa sjevera, danas ste me učinili ponosnim. Hvala vama, hvala igračima. Ponosan na svoje Sarajevo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Joj, **** te, dođeš k'o čovjek na forum, da baciš koju pametnu, pročitaš podatak neki zanimljiv, i onda se javi neki balavac željan dokazivanja. Bože dragi, pa šta je vama u glavi ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bilo nas je i na istoku nesto malo, ali mi se zgadilo i mogao sam povracati jer je jedno debelo, oblo, piskavo stvorenje piskutalo doslovno cijelu utakmicu "Gušo j.ebemo ti seeeeeestruuu" znaci bukvalno cijelu utakmicu,takvim ljudima trebav zabraniti da zive, toliko je bio dosadan da su ga redari istjerali prije kraja utakmice.ultra_CImanija je napisao/la:svaka ti cast sto si realan, za razliku od ove djece, dobra tekma pravo u prvih pola sata sarajevo nas rasulo kasnije smo mi bolji bili zasluzeno 2-2, dobro je i navijanje bilo sa obje strane da bog da ovako ostalo i u buducnosti... puno srece za kasnije za evropu i u evropi i nama i vama...formance je napisao/la:Bilo je Manijaka sigurno 2 milje, možda i više. I neka je, drago mi je zbog toga.
Dobar derbi, naravno, nisam zadovoljan rezultatom, ali ako je već moralo biti neriješeno, onda neka bude s puno golova. S obzirom da je tako i bilo, onda kao obični simpatizer ne mogu biti nezadovoljan, ali kao navijač FKS itekako mogu. Šteta je što nismo sačuvali prednost, no šta se može. Idemo daljemalo je istok zakazao al eto da nam niste digli karte bilo bi nas jos vise....
ps.Horde su blistale u odredjenim momentima, ali nekako previse stanki izmedju pjesama, i nema kontinuiteta, bar mi se tako cinilo
-
- Kontakt:
Čestitke mahalskoj ekipi Sarajeva na iznimno povoljnom rezultatu koji je plod borbe i zalaganja. Prvih 35 minuta odlično ste stajali, niste išli prema naprijed ali ste bili blizu našim na sredini što je urodilo plodom i zabili ste dva gola. Tome je prilično kumovalo i to što vas je Željo dobro podcjenio i svaka čast što ste nam očitali u tom dijelu lekciju pogotovo pred finale kupa.
Eh sad kad kažem mahalska ekipa, a kako drugačije nazvat tim koji može odigrati 40 minuta. Ubili se za termina. Poslije toga ništa, apsolutno ništa. Željo napravo pritisak do 65 kada su pokazali zašto imaju 15 bodova više. I nakon toga oba tima nekako privela tekmu, sa rezultatom koji je za obe ekipe prihvatljiv. Željo sigurno odigrao najlošiju utakmicu u polusezoni, sa 6 ili 7 indisponiranih pojedinaca.
Ako zadržite neke igrače, i naravno uz ozbiljan rad na kondiciji iduće sezone mogli bi se i boriti za trofej.
Sretno u nastavku i čestitke za prikazanu želju.
Eh sad kad kažem mahalska ekipa, a kako drugačije nazvat tim koji može odigrati 40 minuta. Ubili se za termina. Poslije toga ništa, apsolutno ništa. Željo napravo pritisak do 65 kada su pokazali zašto imaju 15 bodova više. I nakon toga oba tima nekako privela tekmu, sa rezultatom koji je za obe ekipe prihvatljiv. Željo sigurno odigrao najlošiju utakmicu u polusezoni, sa 6 ili 7 indisponiranih pojedinaca.
Ako zadržite neke igrače, i naravno uz ozbiljan rad na kondiciji iduće sezone mogli bi se i boriti za trofej.
Sretno u nastavku i čestitke za prikazanu želju.
hamo_pipa je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Dobra tekma pravo.Mislim da smo mi bili bolji za nijansu ali Zeljo fizicki spremniji i imaju mentalitet da ne odustaju sto mi nemamo.Realan rezultat mada ostaje zal za prokockanim 2:0. Mi prvo poluvrjeme grizli teren, borili se kolko smo mogli a u drugom smo totalno pali, sto fizicki sto psihicki zbog gola u 46 minuti.
Zeljo me osim kondicije i tog mentaliteta nije impresionirao i mislim da je Sarajevo bilo blize pobjedi.Imali smo veci posjed, jos par suteva, glavom dobru sansu, stativu iz slobodnog.Kako god zasluzen rezultat jer smo pali.
Na terenu sto se Sarajeva tice najbolji Husejinovic i Sesar.Said je majstor svoje vrste, prosao vas je sve i golmana i zabio gol.Na tom mu moramo cestitati.Sesar igrac koji je u 90 minuti imao isti trk kao u 10 minuti.A pored toga zna lopte, i u ofanzivi i defanzivi.Da njega i Saida nema nasa igra nebi licila ni na sta.
Zeljinu ekipu nisam upratio jer ih ne znam sve ali mescini da je Bekric uz Selimovica bio najbolji.Zeba podbacio mescini.
Sve u svemu ja nisam nezadovoljan jer su se trudili kolko su mogli i bili blize pobjedi protiv ekipe koja je izdominirala prvenstvo.Da hocemo zadrzati Sesara i Saida jos sljedecu sezonu (ovog drugog makar polusezonu) i uz par pojacanja se mozemo nadati cemu.
P.S. Oko 2000 manijaka, svaka cast ali ipak ste imali bolje uslove nego mi dole na grbavici gdje nas je od 4 milje vasih navijaca razdvajalo 20 specijalaca.O rezultatima vasim sad i nasim pred derbi na grbavici je suvisnu pricati.Sve u svemu dobar vas je broj bio
Fin post, i slažem se.
Samo bih da se osvrnem na ovo boldirano. Otkad je to Bogičević svi?
Zabio je dobar gol, svaka mu čast, vidi se da zna igrat lopte, ali nemojmo pravit od ovog gola Maradonin gol Engleskoj.
fakat ne kontam said proso jednog igraca a bekric 3 naredo, drugi gol zelje skolska akcija, bolji mi je od sva tri gola prije al et
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Osim Bogičevića i Gušu je prešao 

-
- Kontakt:
Komsije cestitam na osvojenom bodu.Sto se tice derbija odlican kakvih je bilo zadnjih godina.A sad ovo prepucavanje u vezi navijanja,lose za derbi,halo ba ovo je derbi,a polu prazan stadion!Ok,jug nije bio otvoren,al ostale tribine katastrofa.Eto na sta je spao najveci BH derbi na 10 milja, a sjetimo se ranije.Ja licno zadovoljan rezultatom,moj klub nastavio NIZ 

-
- Kontakt:
Treba biti pošten pa reći da je Bloševićev gol najljepši.nick je napisao/la:hamo_pipa je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Dobra tekma pravo.Mislim da smo mi bili bolji za nijansu ali Zeljo fizicki spremniji i imaju mentalitet da ne odustaju sto mi nemamo.Realan rezultat mada ostaje zal za prokockanim 2:0. Mi prvo poluvrjeme grizli teren, borili se kolko smo mogli a u drugom smo totalno pali, sto fizicki sto psihicki zbog gola u 46 minuti.
Zeljo me osim kondicije i tog mentaliteta nije impresionirao i mislim da je Sarajevo bilo blize pobjedi.Imali smo veci posjed, jos par suteva, glavom dobru sansu, stativu iz slobodnog.Kako god zasluzen rezultat jer smo pali.
Na terenu sto se Sarajeva tice najbolji Husejinovic i Sesar.Said je majstor svoje vrste, prosao vas je sve i golmana i zabio gol.Na tom mu moramo cestitati.Sesar igrac koji je u 90 minuti imao isti trk kao u 10 minuti.A pored toga zna lopte, i u ofanzivi i defanzivi.Da njega i Saida nema nasa igra nebi licila ni na sta.
Zeljinu ekipu nisam upratio jer ih ne znam sve ali mescini da je Bekric uz Selimovica bio najbolji.Zeba podbacio mescini.
Sve u svemu ja nisam nezadovoljan jer su se trudili kolko su mogli i bili blize pobjedi protiv ekipe koja je izdominirala prvenstvo.Da hocemo zadrzati Sesara i Saida jos sljedecu sezonu (ovog drugog makar polusezonu) i uz par pojacanja se mozemo nadati cemu.
P.S. Oko 2000 manijaka, svaka cast ali ipak ste imali bolje uslove nego mi dole na grbavici gdje nas je od 4 milje vasih navijaca razdvajalo 20 specijalaca.O rezultatima vasim sad i nasim pred derbi na grbavici je suvisnu pricati.Sve u svemu dobar vas je broj bio
Fin post, i slažem se.
Samo bih da se osvrnem na ovo boldirano. Otkad je to Bogičević svi?
Zabio je dobar gol, svaka mu čast, vidi se da zna igrat lopte, ali nemojmo pravit od ovog gola Maradonin gol Engleskoj.
fakat ne kontam said proso jednog igraca a bekric 3 naredo, drugi gol zelje skolska akcija, bolji mi je od sva tri gola prije al et
- golgeter242
- Kontakt:
jedina tmurna tacka kada su u pitanju tribine jeste ono prebijanje onog lika iz obezvjedjenja. Grupicu koja je ono uradila po hitno treba neko da izudara i izmuci, bez obzira sto su navijaci Sarajeva, te se scene ne opravdavaju.
S druge strane, sto se tice utakmice ne mogu reci da nisam zadovoljan sa ovih 2:2, jedino sam nezadovoljan time sto je prokockana dobra prednost od 2:0 i vec sam slavio pobjedu, kada odjednom primismo glup gol u glupom trenutku. ali nema veze, Borac je izgubio i steta nije velika, ali jbg, ovo se morali privesti kraju sa pobjedom.
jel bilo poslje kakvih belaja?
S druge strane, sto se tice utakmice ne mogu reci da nisam zadovoljan sa ovih 2:2, jedino sam nezadovoljan time sto je prokockana dobra prednost od 2:0 i vec sam slavio pobjedu, kada odjednom primismo glup gol u glupom trenutku. ali nema veze, Borac je izgubio i steta nije velika, ali jbg, ovo se morali privesti kraju sa pobjedom.
jel bilo poslje kakvih belaja?
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
VEDRAN PULJIC!
- golgeter242
- Kontakt:
moglo se to rjesiti na mnogo drugaciji nacin, ali neda mi se o ovome pricati u ova doba... i da se razumijemo, navijac sam Sarajeva.
VEDRAN PULJIC!
VEDRAN PULJIC!
Evo jedno hipotetsko pitanje. Da vam Osim ponudi Zebu u zamjenu za Husejinovića bili pristali? Zeba ima ugovor 2 godine a Said 6 mjeseci.
[quote="Semper"]Evo jedno hipotetsko pitanje. Da vam Osim ponudi Zebu u zamjenu za Husejinovića bili pristali? Zeba ima ugovor 2 godine a Said 6 mjeseci.[/quo
Ma Je.. vas zeba neznam koliko pratis derbi utakmice iznedju Sarajeva i Zelje taj vas zeba nikad nista nije napravio na derbiu i pogotovo na kosevu,i nisi upucen Said nema ugovor 6 mjeseci nego 1 godinu i 5 mjeseci,i vidjeces da ce jos produziti,a vi samo zadrzite zajku nama netreba!!!!
Ma Je.. vas zeba neznam koliko pratis derbi utakmice iznedju Sarajeva i Zelje taj vas zeba nikad nista nije napravio na derbiu i pogotovo na kosevu,i nisi upucen Said nema ugovor 6 mjeseci nego 1 godinu i 5 mjeseci,i vidjeces da ce jos produziti,a vi samo zadrzite zajku nama netreba!!!!

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
prvo budi pismen, pa onda cemo normalno razgovaratirimaa je napisao/la:Semper je napisao/la:Evo jedno hipotetsko pitanje. Da vam Osim ponudi Zebu u zamjenu za Husejinovića bili pristali? Zeba ima ugovor 2 godine a Said 6 mjeseci.[/quo
drugo na portalima je izaslo u januaru da je potpisao na jednu godinu, to jeste do kraja ove godine, niko ne spori da ne zna, cak sta vise zna, ali da je u rangu zebe ili cak bekrica, ta prica apsolutno nema smisla, mozda je sa bekricem tu negdje, al je zajko daleko ispred i izgleda da nisi shvatio hipotetsko pitanje, covjek te pitao zbog velicine i duzine ugovora da li bi ste pristali na tu zamjenu, a ne zbog kvaliteta jednog odnosno nekvaliteta drugog, pozdrav
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:prvo budi pismen, pa onda cemo normalno razgovaratirimaa je napisao/la:Semper je napisao/la:Evo jedno hipotetsko pitanje. Da vam Osim ponudi Zebu u zamjenu za Husejinovića bili pristali? Zeba ima ugovor 2 godine a Said 6 mjeseci.[/quo
drugo na portalima je izaslo u januaru da je potpisao na jednu godinu, to jeste do kraja ove godine, niko ne spori da ne zna, cak sta vise zna, ali da je u rangu zebe ili cak bekrica, ta prica apsolutno nema smisla, mozda je sa bekricem tu negdje, al je zajko daleko ispred i izgleda da nisi shvatio hipotetsko pitanje, covjek te pitao zbog velicine i duzine ugovora da li bi ste pristali na tu zamjenu, a ne zbog kvaliteta jednog odnosno nekvaliteta drugog, pozdrav
Dobro ti pismeni nisam te prepozno, pusti ti portale i ta sranja on nema jos 6 mjeseci ugovora to je sigurno,a drugo o kvaliteti mozes pricati sa nekim drugim, Said sa ovom kilazom je tu negdje sa vasim zebom,a kad se frajr spremi nas sta ce biti za zebu i sve igrace u premijer ligi maradona, i pogledaj gdje je on igrao a gdje vas zeba smjesno!!!
Iduća je Zvijezda. Očigledno moramo tu uzeti bod, nadam se da će Jović moći to uradit svoji starim znancima 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bez-kome ... bija/80352" onclick="window.open(this.href);return false;
Zašto se ovakvim stvarima ne stane na kraj?
Bosanski nogomet, pogotovo u Sarajevu, Banja Luci i CIJELOJ Hercegovini je nalik ratnoj liniji.
Ovakve besposličare skloniti sa tribinama i poslati na Goli otok. Jadna vam majka šta rodi. Imate li pametnijeg posla osim urlanja i udaranja?
Zašto se ovakvim stvarima ne stane na kraj?
Bosanski nogomet, pogotovo u Sarajevu, Banja Luci i CIJELOJ Hercegovini je nalik ratnoj liniji.
Ovakve besposličare skloniti sa tribinama i poslati na Goli otok. Jadna vam majka šta rodi. Imate li pametnijeg posla osim urlanja i udaranja?
CAMP MOU!
- golgeter242
- Kontakt:
A sta je bilo? bio sam na istoku, kao i vecinu derbija uglavnom provedem na istoku.
VEDRAN PULJIC!
VEDRAN PULJIC!
-
- Kontakt:
mislim da je SARAJEVO odigralo jednu sasvm korektnu utakmicu a ocito da je zeljo kvalitetni i uigrani a i pored toga da je poluvrijeme zavrsilo 2-0 dobili bi garantujem zivotom al sta je tu je.a sto se tice tribina ovo sto hz i pitari rade to je cudo jedno
- MinjonKocka
- Kontakt:
nema ti taj veze ni šta je bilo ni koji je povod, on samo nabija postove tako što će nekom pokušat šuknut i nešto prosut fol interno, a garantujem da koševo vidi kad se s roditeljima vraća s izleta pa prođe pored.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Hajdeee, JavierBosnia, MSOZ101, PapakIzSa i 54 gosta.