0:6.

A gde hvala za popravljanje gol razlike a ebem ti ligu a ja se cudim sta se sklanjaju ovi moji kad sad vidim da vam treba popravit malo gol razliku o ebem te drzavoElegant je napisao/la:Bravo Vukovi 0:4.
autogol,Kapic 2x,Harba 2x,PljevljakGrdan je napisao/la:Tko dade tolike golove?
Avalanche je napisao/la:A gde hvala za popravljanje gol razlike a ebem ti ligu a ja se cudim sta se sklanjaju ovi moji kad sad vidim da vam treba popravit malo gol razliku o ebem te drzavoElegant je napisao/la:Bravo Vukovi 0:4.
mislim da nema sanse da stignete Borac, prvo jer je jak, pobjedice Slaviju, drugo jer ima bolji medjusobni duel.suhakrpa je napisao/la:Bravo momci, konacno jedna ubjedljiva pobjeda. Nakon one nad Sarajevom i one jucer cini mi se da ponovo ulazimo u staru formu i nadam se da ce ona potrajati do kraja sezone, a onda i u Evropi. Harba je strasan igrac i po meni je u ovom trenutku poslije Zebe najbolji igrac PL BiH. Jucer je ponovo postigao 2 pogotka i nastavio niz dobrih igara. Konacno je i Kapic proradio, a njegovi golovi su nam nedostajali cijeli proljetni dio sezone. Sada smo ponovo dosli na 3 boda zaostatka za Borcem i ostale su nam jos dvije utakmice (Leotar-kuci, Siroki-u gostima), a Borcu (Slavija-kuci i Sarajevo-u gostima). Uz malo srece mozda bi mogli izboriti i 4. mjesto.
Utakmica Sarajevo-Borac ne smije završiti remijem ako Olimpic pobjedi u Širokomekran je napisao/la:Olimpic je i prošle godine dobio Širokog u gostima. I sada je sve moguće, jer je Široki ekipa koja se nadigrava.
Ma kakvi mi ako ih dobijemo evo glave!!Grdan je napisao/la:Utakmica Sarajevo-Borac ne smije završiti remijem ako Olimpic pobjedi u Širokomekran je napisao/la:Olimpic je i prošle godine dobio Širokog u gostima. I sada je sve moguće, jer je Široki ekipa koja se nadigrava..
Ma nemaju oni navijace nego simpatizere koji gledaju utakmicu nista vise.red devil88 je napisao/la:Koliko ima Olimpic navijaca i koliko ih bude na tribinama bas me to zanima.Ne pratim nasu ligu nesta pa ne znam
sto se tice Sarajeva, treba nam bod za europu dakle taj bod mozemo uzeto sad i Zvjezdi u gostima i mi smo mirni.Grdan je napisao/la:Utakmica Sarajevo-Borac ne smije završiti remijem ako Olimpic pobjedi u Širokomekran je napisao/la:Olimpic je i prošle godine dobio Širokog u gostima. I sada je sve moguće, jer je Široki ekipa koja se nadigrava..
Amar_TM87 je napisao/la:Pobjedili su, valjda je to vaznije.. 'ajd uradi tu tetovazu i stavljaj sliku da vidimo kakva jesonik24 je napisao/la:ako Vukovi pokažu Pitarima kako se igra fudbal, nemoraju pobjediti, samo nek pokažu kako se igra, istetovirat ću grb Olimpica![]()
OLIMPIČE GAZI...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.