FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bilo je Manijaka sigurno 2 milje, možda i više. I neka je, drago mi je zbog toga.
Dobar derbi, naravno, nisam zadovoljan rezultatom, ali ako je već moralo biti neriješeno, onda neka bude s puno golova. S obzirom da je tako i bilo, onda kao obični simpatizer ne mogu biti nezadovoljan, ali kao navijač FKS itekako mogu. Šteta je što nismo sačuvali prednost, no šta se može. Idemo dalje
Dobar derbi, naravno, nisam zadovoljan rezultatom, ali ako je već moralo biti neriješeno, onda neka bude s puno golova. S obzirom da je tako i bilo, onda kao obični simpatizer ne mogu biti nezadovoljan, ali kao navijač FKS itekako mogu. Šteta je što nismo sačuvali prednost, no šta se može. Idemo dalje
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije uopste, nisi upravuHZ_ilidzaa je napisao/la:@ultra cimanija , tad nije bilo zabraneBojkot je bio
Za zivot cijeli!
- ultra_CImanija
nema svrhe se sa tobom raspravljat jer se na prvom postu vidi da si balavac, da se imalo razumijes cim pogledas sliku vidis da je pun nas sektor bio, tesko ti je priznat znam al nas je bilo preko 2000 to svi znaju a vi da bi sjever napunili mora se ispostovat prvo jedan navijac na dvije stolice XD...GunnerS je napisao/la:haha... đes benjo, šta mai ?! Smiješni ste... Opet kažem vas 2 milje nas 20 milja
Druže, trebo si onda se malo okrenut, nije vam bilo ni pun jedan dio stolica kamol' pun onaj dio, čuj punhahahha
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bilo oko 2k manijaka... Da me Bog dom oci varaju pa ih je bilo 5k , to bolje za nas 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Bilo oko 2k manijaka... Da me Bog dom oci varaju pa ih je bilo 5k , to bolje za nas

Za zivot cijeli!
- ultra_CImanija
svaka ti cast sto si realan, za razliku od ove djece, dobra tekma pravo u prvih pola sata sarajevo nas rasulo kasnije smo mi bolji bili zasluzeno 2-2, dobro je i navijanje bilo sa obje strane da bog da ovako ostalo i u buducnosti... puno srece za kasnije za evropu i u evropi i nama i vama...formance je napisao/la:Bilo je Manijaka sigurno 2 milje, možda i više. I neka je, drago mi je zbog toga.

SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
PRVAK 2011/2012....
PRVAK 2011/2012....
ma jbt nebitno kolko vas je bilo bitno je da su vas horde sa parolom poderale do jaja

Udure je narkomančićuultra_CImanija je napisao/la:nema svrhe se sa tobom raspravljat jer se na prvom postu vidi da si balavac, da se imalo razumijes cim pogledas sliku vidis da je pun nas sektor bio, tesko ti je priznat znam al nas je bilo preko 2000 to svi znaju a vi da bi sjever napunili mora se ispostovat prvo jedan navijac na dvije stolice XD...GunnerS je napisao/la:haha... đes benjo, šta mai ?! Smiješni ste... Opet kažem vas 2 milje nas 20 milja
Druže, trebo si onda se malo okrenut, nije vam bilo ni pun jedan dio stolica kamol' pun onaj dio, čuj punhahahha

Muke šiptare poderat...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
Dobra tekma pravo.Mislim da smo mi bili bolji za nijansu ali Zeljo fizicki spremniji i imaju mentalitet da ne odustaju sto mi nemamo.Realan rezultat mada ostaje zal za prokockanim 2:0. Mi prvo poluvrjeme grizli teren, borili se kolko smo mogli a u drugom smo totalno pali, sto fizicki sto psihicki zbog gola u 46 minuti.
Zeljo me osim kondicije i tog mentaliteta nije impresionirao i mislim da je Sarajevo bilo blize pobjedi.Imali smo veci posjed, jos par suteva, glavom dobru sansu, stativu iz slobodnog.Kako god zasluzen rezultat jer smo pali.
Na terenu sto se Sarajeva tice najbolji Husejinovic i Sesar.Said je majstor svoje vrste, prosao vas je sve i golmana i zabio gol.Na tom mu moramo cestitati.Sesar igrac koji je u 90 minuti imao isti trk kao u 10 minuti.A pored toga zna lopte, i u ofanzivi i defanzivi.Da njega i Saida nema nasa igra nebi licila ni na sta.
Zeljinu ekipu nisam upratio jer ih ne znam sve ali mescini da je Bekric uz Selimovica bio najbolji.Zeba podbacio mescini.
Sve u svemu ja nisam nezadovoljan jer su se trudili kolko su mogli i bili blize pobjedi protiv ekipe koja je izdominirala prvenstvo.Da hocemo zadrzati Sesara i Saida jos sljedecu sezonu (ovog drugog makar polusezonu) i uz par pojacanja se mozemo nadati cemu.
P.S. Oko 2000 manijaka, svaka cast ali ipak ste imali bolje uslove nego mi dole na grbavici gdje nas je od 4 milje vasih navijaca razdvajalo 20 specijalaca.O rezultatima vasim sad i nasim pred derbi na grbavici je suvisnu pricati.Sve u svemu dobar vas je broj bio
Zeljo me osim kondicije i tog mentaliteta nije impresionirao i mislim da je Sarajevo bilo blize pobjedi.Imali smo veci posjed, jos par suteva, glavom dobru sansu, stativu iz slobodnog.Kako god zasluzen rezultat jer smo pali.
Na terenu sto se Sarajeva tice najbolji Husejinovic i Sesar.Said je majstor svoje vrste, prosao vas je sve i golmana i zabio gol.Na tom mu moramo cestitati.Sesar igrac koji je u 90 minuti imao isti trk kao u 10 minuti.A pored toga zna lopte, i u ofanzivi i defanzivi.Da njega i Saida nema nasa igra nebi licila ni na sta.
Zeljinu ekipu nisam upratio jer ih ne znam sve ali mescini da je Bekric uz Selimovica bio najbolji.Zeba podbacio mescini.
Sve u svemu ja nisam nezadovoljan jer su se trudili kolko su mogli i bili blize pobjedi protiv ekipe koja je izdominirala prvenstvo.Da hocemo zadrzati Sesara i Saida jos sljedecu sezonu (ovog drugog makar polusezonu) i uz par pojacanja se mozemo nadati cemu.
P.S. Oko 2000 manijaka, svaka cast ali ipak ste imali bolje uslove nego mi dole na grbavici gdje nas je od 4 milje vasih navijaca razdvajalo 20 specijalaca.O rezultatima vasim sad i nasim pred derbi na grbavici je suvisnu pricati.Sve u svemu dobar vas je broj bio
Koštao nas je primljeni gol u finišu prvog dijela. Da je ostalo 2:0, imali smo ih....
Objektivno, Željezničar je kvalitetnija ekipa, što su pokazali. Imaju i širu klupu, tako da je 2:2 realan rezultat na kraju, obzirom na razvoj situacije.
Šteta, možemo žaliti za onim golom u posljednjoj minuti, koji je promjenio tok utakmice.
Dobra atmosfera, korektna utakmica. Uglavnom, nakon duže vremena dobar derbi.
Objektivno, Željezničar je kvalitetnija ekipa, što su pokazali. Imaju i širu klupu, tako da je 2:2 realan rezultat na kraju, obzirom na razvoj situacije.
Šteta, možemo žaliti za onim golom u posljednjoj minuti, koji je promjenio tok utakmice.
Dobra atmosfera, korektna utakmica. Uglavnom, nakon duže vremena dobar derbi.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Pozitivno iznenadjne timom Sarajeva danas. Ova remi je dosao cisto kao rezultat vase nespremnosti totalne.
Par igraca koje sam zapazaio : Husic, ne smijem jos davati definitivne ocjena al momak igra super za nase prilike u oba smjera i mislim da vam je trkacki kicma ekipe. Nije neki ekspres al mozda moze poraditi na tome, napravio samo jednu gresku u toku tekme. Jedan pogresan pas.
Haskic je izgleda radio na trcanju. Krpic nesto poput Husica light verzija. Normalno Huseinovic najbolji igrac terena bio dok je mogao. Pohvalio bi jos Jovica koji je izvukao maksimum iz ove ekipe i takticki nadmudrio Osima. Derali ste ih po bokovima a Haskic je pravio dobar pritisak na njihve precijenjene halfove.
Razocarenje Suljic kome treba cvoku opaliti , skinuti onu trakicu i one zenske carapice i ubiti svaku pomisao u njemu da je neki igrac. To bi mu bila najveca usluga koju mu je neko uradio u zivotu. Jos nije kasno za to ! Tipicni mali seljacic koji je pomislio da je vec igrac , a steta jer bi mogao biti reprezentativni kalibar.
Navijanje super osim onih moronskih bakljada i vase i njihove koji su bezze isprekidali dobru tekmu.
Ne kontam da se Zeljovci zale na sudjenje. Jedine dvije greske koje je sudija napravio su bile nedosudjen zuti Jamaku cist kao suza i dosudjeni zuti Huseinovicu bez ikakve veze i razloga.
Par igraca koje sam zapazaio : Husic, ne smijem jos davati definitivne ocjena al momak igra super za nase prilike u oba smjera i mislim da vam je trkacki kicma ekipe. Nije neki ekspres al mozda moze poraditi na tome, napravio samo jednu gresku u toku tekme. Jedan pogresan pas.
Haskic je izgleda radio na trcanju. Krpic nesto poput Husica light verzija. Normalno Huseinovic najbolji igrac terena bio dok je mogao. Pohvalio bi jos Jovica koji je izvukao maksimum iz ove ekipe i takticki nadmudrio Osima. Derali ste ih po bokovima a Haskic je pravio dobar pritisak na njihve precijenjene halfove.
Razocarenje Suljic kome treba cvoku opaliti , skinuti onu trakicu i one zenske carapice i ubiti svaku pomisao u njemu da je neki igrac. To bi mu bila najveca usluga koju mu je neko uradio u zivotu. Jos nije kasno za to ! Tipicni mali seljacic koji je pomislio da je vec igrac , a steta jer bi mogao biti reprezentativni kalibar.
Navijanje super osim onih moronskih bakljada i vase i njihove koji su bezze isprekidali dobru tekmu.
Ne kontam da se Zeljovci zale na sudjenje. Jedine dvije greske koje je sudija napravio su bile nedosudjen zuti Jamaku cist kao suza i dosudjeni zuti Huseinovicu bez ikakve veze i razloga.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
" onclick="window.open(this.href);return false;
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Opet ista prica moj babo je jaci od tvog(navijanje)
Drago mi je da po prvi put nakon dugo godina utakmica bila pravo ziva i rezultatski a i igrom samom naravno meni kao i svim navijacima FKS ostaj velika tuga zbog prokockano vodstva al ovo je na neki nacin maximum ove ekipe i to je to
,a ono prozivanje sa sjevera ne podrzavam ako nista jer znam i svjestan sam da je ovo to sto imamo ,par igraca sto vrijedi (Sesar,Husejnovic,Torlak ) nesto vise o samoj igri napisat cu drugi put,otislo grlo 

Drago mi je da po prvi put nakon dugo godina utakmica bila pravo ziva i rezultatski a i igrom samom naravno meni kao i svim navijacima FKS ostaj velika tuga zbog prokockano vodstva al ovo je na neki nacin maximum ove ekipe i to je to

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Kao sto neko rece gol zelje na isteku prvog poluvremena je odredio nastavak tekme.Po nas je pao u najnezgodnijem trenutku a po njih u najpovoljnijem.Do tad smo ih imalo sto se kaze.I nak su dosli zeljovci,bila bi bruka da nisu,i po meni opet ih je malo doslo s obzorom da su titulu osvojili.Malo smo se i finansijski oporavili sa ovom tekmom.Ok znam da ce biti i kazni od komiteta al ovo je derbi i sve sto se priredilo na tribinama je dio navijackog kolorita.VOLIM TE SARAJEVO.
gledo sam aco što mi obrisa post nek ide sa bratom u želju odf tamo je i došao i kopa nas već deset utakmica retardiran ko i brat mu
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Haj spomeni to jos koji put ocati?TeaM87 je napisao/la:Strasna igra vasih, posebno ono valjanje i lomljenje nogu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Pozitivno iznenadjne timom Sarajeva danas. Ova remi je dosao cisto kao rezultat vase nespremnosti totalne.
slazem se da je sudjenje bilo cisto kao suza i slazem se za jamaka ono je bio cist zuti al ovo za huseinovica si lupio al ono pravo ono je bio zuti
Momci sa sjevera, danas ste me učinili ponosnim. Hvala vama, hvala igračima. Ponosan na svoje Sarajevo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
samosarajvo je napisao/la:Dobra tekma pravo.Mislim da smo mi bili bolji za nijansu ali Zeljo fizicki spremniji i imaju mentalitet da ne odustaju sto mi nemamo.Realan rezultat mada ostaje zal za prokockanim 2:0. Mi prvo poluvrjeme grizli teren, borili se kolko smo mogli a u drugom smo totalno pali, sto fizicki sto psihicki zbog gola u 46 minuti.
Fin post, i slažem se.
Samo bih da se osvrnem na ovo boldirano. Otkad je to Bogičević svi?
Zabio je dobar gol, svaka mu čast, vidi se da zna igrat lopte, ali nemojmo pravit od ovog gola Maradonin gol Engleskoj.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
High je napisao/la:Momci sa sjevera, danas ste me učinili ponosnim. Hvala vama, hvala igračima. Ponosan na svoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Aduka87, boki86, bordobijelisampion, Burberry46, bvsic, Fouzi1, Hamagara, haris004, mire971, mosarajvosa83, MSOZ101, pitara, r3m1 i 189 gostiju.