Poenta mog posta je bila u tome da si ti prvi poceo da vrijedjas ostale sa "glupane" i "sisao sa brda", a kada su ti neki odgovorili na to onda si poceo da pises o "vrijedjanju na licnoj osnovi", "herojima ispred tastature" itd ...skyisthelimit je napisao/la:ek0, zaboravio si dodati ovo..Ali, ne cudi me, zalazes se za "svog" kocijasa
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Evo ti. I onda se čudimo kad se sjate vojske navijača drugih klubova da pričaju o suđenju. Suđenje maskimalno korektno i ne preostaje mi ništa nego da poželim da ovakvo suđenje bude na svim utakmicama naše lige. A ti si mogao navesti kako nas je to oštetio sudija? Možda što nije dao čist žuti karton Jamaku. Ma daj...lisander je napisao/la:Imali smo ih, trebalo ih je napunit, prvo imali smo dvojicu sudija protiv sebe glavnog i onog do istoka, drugo usli smo nonsalantno u utakmicu i to nam se obilo, trece igrali smo igracem manjem, adilovic,
- skyisthelimit
ek0 je napisao/la: Poenta mog posta je bila u tome da si ti prvi poceo da vrijedjas ostale sa "glupane" i "sisao sa brda", a kada su ti neki odgovorili na to onda si poceo da pises o "vrijedjanju na licnoj osnovi", "herojima ispred tastature" itd ...
uredu je kad ti je na istom levelu brdo i glupan sa psovanjem majke
15.10 - 15.06 ...
Kako naslov na portalu kaže, derbi kao nekad. Ova utakmica je bila daleko iznad prosjeka naše lige, rastrčana, borbena, sa lijepim golovima, sa navijačima s obje strane, jedni legalno, drugi ilegalno pružali podršku, al nema veze
Uvijek se znalo da je ishod derbija teško predvidjet, ali sam ovaj put mislio da ćemo ih uzet . Ipak počelo je užasno, sudija svirao sve za njih, a nama samo najofirnije startove. Nije mirisalo na dobro... Dadnemo go, ponište ga, tad sam mislio da su naši, sad il nikad...Nije ni počelo kako treba, a oni već poveli, iz situacije gdje su naši tražili faul, oni nam istrče kontru, halo kontru na domaćem terenu i daju isti za volju prelijep go. Svaka čast Beloševiću. Nama trebalo malo vremena da dođemo sebi, taman uspostavili igru, a onda i drugi go. Opet greška, opet kontra, drugi put pređu centar, daju drugi go. Što bi se reklo, mi igrali, oni davali golove. Tad sam mislio da je gotovo, ali sam se potajno nadao i vjerovao u ekipu. Bekrićev ulazak trenutak utakmice, sve se promijenilo, počeli smo igrat kako znamo i možemo, a plod svega go u sudijskoj nadoknadi, svakako da smo ga zaslužili. Bravo Bekrija, bravo Vernese. Poluvrijeme, potraga za okrepljenjem, u wc-u nema vode, sok se razgrabio, helen, šuti i trpi... Drugo počelo, mi nastavili gdje smo stali, igrali, pravili akcije, stvarali šanse, oni se povukli, nisu se sastavili s loptom... Opet Bekrija, opet Vernes i 2:2. Eh sve se promijenilo, bio sam siguran da ih uzimamo, ali terensku nadmoć i VELIKU RAZLIKU U KVALITETI nismo iskoristili. Nakon jednog ubačaja Svraka skinuo loptu s glave jednom našem igraču koji je bio sam pred golom, šteta, tu je trebalo bit 3:2 i samo je trebalo privest utakmicu kraju...
Ipak, ovo je sasvim ok rezultat. Nismo izgubili na derbiju, nismo pokvarili odličnu sezonu, a svima smo pokazali da smo najkvalitetniji u državi, pitare smo na Hadisonu rastavili na proste faktore, ko to ne prizna, il neće da vidi il je slijep pored zdravih očiju. Osim dva gola ljudi stvarali šanse iz autova i s vremena na vrijeme kornera, imali dva slobodnjaka i to je sve, za nekih 60 minuta. Manje više, ja sam prezadovoljan, još jednom smo demontrirali moć i pun samopouzdanja dočekujem revanš finala Kupa.
Za sve ti hvala Amare..

Uvijek se znalo da je ishod derbija teško predvidjet, ali sam ovaj put mislio da ćemo ih uzet . Ipak počelo je užasno, sudija svirao sve za njih, a nama samo najofirnije startove. Nije mirisalo na dobro... Dadnemo go, ponište ga, tad sam mislio da su naši, sad il nikad...Nije ni počelo kako treba, a oni već poveli, iz situacije gdje su naši tražili faul, oni nam istrče kontru, halo kontru na domaćem terenu i daju isti za volju prelijep go. Svaka čast Beloševiću. Nama trebalo malo vremena da dođemo sebi, taman uspostavili igru, a onda i drugi go. Opet greška, opet kontra, drugi put pređu centar, daju drugi go. Što bi se reklo, mi igrali, oni davali golove. Tad sam mislio da je gotovo, ali sam se potajno nadao i vjerovao u ekipu. Bekrićev ulazak trenutak utakmice, sve se promijenilo, počeli smo igrat kako znamo i možemo, a plod svega go u sudijskoj nadoknadi, svakako da smo ga zaslužili. Bravo Bekrija, bravo Vernese. Poluvrijeme, potraga za okrepljenjem, u wc-u nema vode, sok se razgrabio, helen, šuti i trpi... Drugo počelo, mi nastavili gdje smo stali, igrali, pravili akcije, stvarali šanse, oni se povukli, nisu se sastavili s loptom... Opet Bekrija, opet Vernes i 2:2. Eh sve se promijenilo, bio sam siguran da ih uzimamo, ali terensku nadmoć i VELIKU RAZLIKU U KVALITETI nismo iskoristili. Nakon jednog ubačaja Svraka skinuo loptu s glave jednom našem igraču koji je bio sam pred golom, šteta, tu je trebalo bit 3:2 i samo je trebalo privest utakmicu kraju...
Ipak, ovo je sasvim ok rezultat. Nismo izgubili na derbiju, nismo pokvarili odličnu sezonu, a svima smo pokazali da smo najkvalitetniji u državi, pitare smo na Hadisonu rastavili na proste faktore, ko to ne prizna, il neće da vidi il je slijep pored zdravih očiju. Osim dva gola ljudi stvarali šanse iz autova i s vremena na vrijeme kornera, imali dva slobodnjaka i to je sve, za nekih 60 minuta. Manje više, ja sam prezadovoljan, još jednom smo demontrirali moć i pun samopouzdanja dočekujem revanš finala Kupa.
Za sve ti hvala Amare..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
A šta očekuješ kada dođeš ovdje bez ikakvog razloga, osim s nekim provokacijama??? Jesi napisao možda neki smislen post u vezi derbija, igre, golova...??? Nisi. Evo već se na 3 stranice prostituišeš ovdje i sada kao glumiš neku žrtvu. Spamaš temu bezveze.skyisthelimit je napisao/la:ek0 je napisao/la: Poenta mog posta je bila u tome da si ti prvi poceo da vrijedjas ostale sa "glupane" i "sisao sa brda", a kada su ti neki odgovorili na to onda si poceo da pises o "vrijedjanju na licnoj osnovi", "herojima ispred tastature" itd ...
uredu je kad ti je na istom levelu brdo i glupan sa psovanjem majke
- scootyTM87
- Kontakt:
Sad sa utakmice, perfektno je sve bilo, al na kraju su horde bile smijesne, dizu nam neke transparente, a njih 300 se bije izmedju sebe na kraju tekme 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
RECE mma_hz nema nas ni 100
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
MA STA DA SE KAZE ODIGRALI SMO SA POLA SNAGE JA PREZADOVOLJAN IZASAO SA STADIONA,AMAR JOS JEDNOM PO MILIONITI PUT POGODIO SA IZMJENAMA,MANIJACI U ONOLIKOM BROJU ZA 10,A SLUSATI pitare KAKO CVILE NEPROCJENJIVO
.KADA SU POVELI SA 2-0 MA FALE SVE SVOJE IGRACE OD REDA,KADA JE ZELJO IZJEDNACIO MA NIKO IM NE VALJA ZATO I JESU TU GDJE JESU-FALA TI BOZE STO POSTOJI LJOZE-VOLIM TE ZELJO. 

VOLIM TE ZELJO
Ma bijeda i dobićete batine svojim igračimascootyTM87 je napisao/la:Sad sa utakmice, perfektno je sve bilo, al na kraju su horde bile smijesne, dizu nam neke transparente, a njih 300 se bije izmedju sebe na kraju tekme

Šta reći da nisu dva Adilovića igrala za njih pukla bi im petarda, ali i ovako iasto kao pobjeda...

Sve je to uredu, da smo najjači u državi, to smo davno znali. Da smo najjači u gradu također, prvaci, ovo ono ... Ali gdje je Aldin da se nasmijemo?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
POTPISexbabilon je napisao/la:Kako naslov na portalu kaže, derbi kao nekad. Ova utakmica je bila daleko iznad prosjeka naše lige, rastrčana, borbena, sa lijepim golovima, sa navijačima s obje strane, jedni legalno, drugi ilegalno pružali podršku, al nema veze![]()
Za sve ti hvala Amare..

VOLIM TE ZELJO
Prodje i ovaj derby na Hadisonu. Najvaznije da nema povrijedjenih, pozutjelih, ipak je finale Kupa puno vaznija tekma. FK Hrenovke maximalno nalozene, na trenutak pomislili da mogu i do pobjede, kasnije presretni s remijem.
mi opusteno i lezerno expresno do minus dva, kasnije jos expresnije do 2:2.
Definitivno cemo i u finalu morati zabiti gol, jer mogu misliti kako ce samo biti nalozeni da nas dernu, vjerovatno ce probati prekopirati ovaj expresni model postizanja golova.
mi opusteno i lezerno expresno do minus dva, kasnije jos expresnije do 2:2.
Definitivno cemo i u finalu morati zabiti gol, jer mogu misliti kako ce samo biti nalozeni da nas dernu, vjerovatno ce probati prekopirati ovaj expresni model postizanja golova.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
HAJDE TI PRATI KRAJINU TO JE TVOJ ZENITFKKrajina je napisao/la:Kad vam Husejinovic s 15 kg viska da gol i igra se sa vama, nije ni cudo da Izraelci i slicni vam trpaju 5-ice za poluvrijeme

VOLIM TE ZELJO
Henda ti manijak?Henderson je napisao/la:Sve je to uredu, da smo najjači u državi, to smo davno znali. Da smo najjači u gradu također, prvaci, ovo ono ... Ali gdje je Aldin da se nasmijemo?

Dobar derbi,zadnjih 20 minuta ispod prosjeka,ali kakvi su bili ostali,ovaj je odlican.
-
- Kontakt:
Dobra tekma pravo.Mislim da smo mi bili bolji za nijansu ali vi ste fizicki spremniji i imate taj mentalitet da ne odustajete sto mi nemamo.Realan rezultat mada ostaje zal za prokockanim 2:0. Mi prvo poluvrjeme grizli teren, borili se kolko smo mogli a u drugom smo totalno pali, sto fizicki sto psihicki zbog gola u 46 minuti.
Zeljo me osim kondicije i tog mentaliteta nije impresionirao i mislim da je Sarajevo bilo blize pobjedi.Imali smo veci posjed, jos par suteva, glavom dobru sansu, stativu iz slobodnog.Kako god zasluzen rezultat jer smo pali.
Na terenu sto se Sarajeva tice najbolji Husejinovic i Sesar.Said je majstor svoje vrste, prosao vas je sve i golmana i zabio gol.Na tom mu morate cestitati.Sesar igrac koji je u 90 minuti imao isti trk kao u 10 minuti.A pored toga zna lopte, i u ofanzivi i defanzivi.Da njega i Saida nema nasa igra nebi licila ni na sta.
Zeljinu ekipu nisam upratio jer ih ne znam sve ali mescini da je Bekric uz Selimovica bio najbolji.Zeba podbacio mescini.
I nije se pobilo 300 ljudi vec 3 momka a ostali su smirivali i razdvajali.Sto se tice prvog belaja to je bilo sa redarima i murijom.
Za momka sto spomenu "dobicete batine" igracima. Mi imamo strpljenje sto niko nema.Halalili smo 2 poraza od listice, Gosk i jos mnostvo stvari kroz prethodnih par godina i nikad nismo psovali igracima i vrjedjali ih nako "organizovano" kako vi znate pjevajuci "igrajte picke".Mi tad pjevamo "igraj bordo bjeli" i "svi u napad jedan je hase", razlika ogromna.To je u toku igre, poslje poraza pjevamo "i kada tesko je", par pojedinaca psuje ali stav grupe je nema psovanja.Danas je kap prekipila casu i to je to.
LP
Zeljo me osim kondicije i tog mentaliteta nije impresionirao i mislim da je Sarajevo bilo blize pobjedi.Imali smo veci posjed, jos par suteva, glavom dobru sansu, stativu iz slobodnog.Kako god zasluzen rezultat jer smo pali.
Na terenu sto se Sarajeva tice najbolji Husejinovic i Sesar.Said je majstor svoje vrste, prosao vas je sve i golmana i zabio gol.Na tom mu morate cestitati.Sesar igrac koji je u 90 minuti imao isti trk kao u 10 minuti.A pored toga zna lopte, i u ofanzivi i defanzivi.Da njega i Saida nema nasa igra nebi licila ni na sta.
Zeljinu ekipu nisam upratio jer ih ne znam sve ali mescini da je Bekric uz Selimovica bio najbolji.Zeba podbacio mescini.
I nije se pobilo 300 ljudi vec 3 momka a ostali su smirivali i razdvajali.Sto se tice prvog belaja to je bilo sa redarima i murijom.
Za momka sto spomenu "dobicete batine" igracima. Mi imamo strpljenje sto niko nema.Halalili smo 2 poraza od listice, Gosk i jos mnostvo stvari kroz prethodnih par godina i nikad nismo psovali igracima i vrjedjali ih nako "organizovano" kako vi znate pjevajuci "igrajte picke".Mi tad pjevamo "igraj bordo bjeli" i "svi u napad jedan je hase", razlika ogromna.To je u toku igre, poslje poraza pjevamo "i kada tesko je", par pojedinaca psuje ali stav grupe je nema psovanja.Danas je kap prekipila casu i to je to.

LP
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Sad će on doći sa pričom kako moramo pustiti Leotaru u zadnjem kolu da opstanu, neki njegov insider mu rek'oHenderson je napisao/la:Sve je to uredu, da smo najjači u državi, to smo davno znali. Da smo najjači u gradu također, prvaci, ovo ono ... Ali gdje je Aldin da se nasmijemo?

@FKKrajina Vjerovatno si pola sata smišljao tu genijalnu rečenicu, evo ja ne mogu da sebi dođem od smijeha, kako si samo duhovit

Jajare, čestitke na tituli i finoj brojci danas na Koševu. Derbi je dobar bio, baš onakav kakav i treba biti. Puno golova, trke, borbe i prilika.
- Navijači i jednih i drugih su samo upotpunili ugođaj. Živjeli.
- Navijači i jednih i drugih su samo upotpunili ugođaj. Živjeli.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- scootyTM87
- Kontakt:
To ti samo kazes da se nije bilo 300 ljudi, sve se vidlo, + drama pitara sam pito sta je ono bilo na sjeveru, sutale se neke podgrupe i HZsamosarajvo je napisao/la:Dobra tekma pravo.Mislim da smo mi bili bolji za nijansu ali vi ste fizicki spremniji i imate taj mentalitet da ne odustajete sto mi nemamo.Realan rezultat mada ostaje zal za prokockanim 2:0. Mi prvo poluvrjeme grizli teren, borili se kolko smo mogli a u drugom smo totalno pali, sto fizicki sto psihicki zbog gola u 46 minuti.
Za momka sto spomenu "dobicete batine" igracima. Mi imamo strpljenje sto niko nema.Halalili smo 2 poraza od listice, Gosk i jos mnostvo stvari kroz prethodnih par godina i nikad nismo psovali igracima i vrjedjali ih nako "organizovano" kako vi znate pjevajuci "igrajte picke".Mi tad pjevamo "igraj bordo bjeli" i "svi u napad jedan je hase", razlika ogromna.To je u toku igre, poslje poraza pjevamo "i kada tesko je", par pojedinaca psuje ali stav grupe je nema psovanja.Danas je kap prekipila casu i to je to.![]()
LP

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Pa naravno. Ovo je definitivno napredak cijele lige, a vidjelo se da nije bilo toliko pritiska na ekipama. Željo osigurao titulu, Srajevo EL ( ne ulazim u licencu, pričam o poziciji na tabeli ) i odmah se sve vidjelo. Mogli smo danas pobjediti, više smo željeli ta tri boda i samo da je Adilović bio prisebniji pobjedili bi.Narin je napisao/la:Henda ti manijak?Henderson je napisao/la:Sve je to uredu, da smo najjači u državi, to smo davno znali. Da smo najjači u gradu također, prvaci, ovo ono ... Ali gdje je Aldin da se nasmijemo?![]()
Dobar derbi,zadnjih 20 minuta ispod prosjeka,ali kakvi su bili ostali,ovaj je odlican.
No, šta je tu je. Sada u Široki po duplu krunu ako Bog da i nadati se Litvanskom, Finskom, Slovačkom predstavniku u LP. Dok je Amar živ bićemo prvi i najbolji u ovoj državi, sad treba malo raditi i za Evropu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.