Fk_zeljo_1921 je napisao/la:SAMIR BEKRIĆ
Samir je jednom izjavio :Biti ću najbolji kad bude najpotrebnije...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:SAMIR BEKRIĆ
1. Basel (SWI)Elegant je napisao/la:Ovaj ludi komentator Igor je rekao da Zeljo nece biti nosilac u drugom prekolu. Ima li negdje mozda lista mogucih protivnika ?
33Saurman je napisao/la:Plava veza Bekrić - Selimović osigurala niz bez poraza na 32 utakmice.
imaš li još kritika dušmanepropuh je napisao/la:Mislim da smo odigrali prelosu utakmicu,ako nesto slicno ponovimo u srijedu nece biti nikako dobro
Zeba sigurno najlosija partija sezone a Adilovic je kriminalan pod hitno kakvog napadaca traziti.
e to je to što sam govorio, ja mislim da bi bilo pošteno da se može srediti da neuspješni "dojavitelj" dobije jedan štos u zube od forumaša kojeg sam odabere. svaka čast slobodi mišljenja, ali misliti i kenjati nije isto.adoni je napisao/la:Gdje nam je Aldin,veza ga opet sjeba![]()
![]()
aj sad se lijepo izbrisi pa napravi dr acc ...to je najmanje sto mozesAldinn1 je napisao/la:Evo maloprije sam dobio inf. da ćemo pustiti pitare nažalost.
skyisthelimit je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Onaj Igor je pravi njonjo tacno mi se gadi .Sudija stimo njanjajevu cijelu tekmu a posebno onaj pomocni stakor.
Kod nas danas pravo slabi Adilovic , oba Colica i Vasilic. Bekric odigrao extra kao i Selimovic.Zeba igrao toplo-hladno .
Nyema se borio ko lav . Sve u svemo dobro je i remi nije los.
MuhamedTM je napisao/la:
Halo bananamen sta hoces ? mozda jedno kinder jaje
Borite se za Europu a mi uzeli titulu i igramo finale kupa, zavist je cudo pa kad vi sve to postignete javi se.Do tada, imas mahanje uz poklon paket hrenovki Ovakoskyisthelimit je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:
nauci si citirati pa onda glumi obrazovanog..Do tada, imas mahanje
a gdje pise ciji sam ja navijac ?Keenan.- je napisao/la:Borite se za Europu a mi uzeli titulu i igramo finale kupa, zavist je cudo pa kad vi sve to postignete javi se.Do tada, imas mahanje.skyisthelimit je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:
nauci si citirati pa onda glumi obrazovanog..Do tada, imas mahanje
To je jasno već mjesec dana, prvaci država su uglavnom timovi koji imaju veliki koeficijent, nismo imali sreće ove sezone. Mada, ako budemo imali sreće pri žrijebu (red bi bio), onda možemo dobit prvaka Litvanije ili Latvije, a sa njima sigurno možemo igrati. I Sheriff je opcija, ali mislim da bih njih ovaj put radije preskočio, pamte sigurno ono od prošle sezone.Elegant je napisao/la:Ovaj ludi komentator Igor je rekao da Zeljo nece biti nosilac u drugom prekolu. Ima li negdje mozda lista mogucih protivnika ?
u potpisuskyisthelimit je napisao/la:a gdje pise ciji sam ja navijac ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.