FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igor se prodere vise kad ovaj pogodi vanjski dio mreze nego i jedan pravi gol sto je Zeljo dao u 2012-oj godini..
P.s. Elvira Colica na ljeto podhitno prodati.. Ovo vise nema smisla.. Imali ikakav mladi igrac u pogonu da se da sansu? Pa ja radije gledam momka od 18,19,20 da fula vako od utakmice do utakmice nego njega..
P.s. Elvira Colica na ljeto podhitno prodati.. Ovo vise nema smisla.. Imali ikakav mladi igrac u pogonu da se da sansu? Pa ja radije gledam momka od 18,19,20 da fula vako od utakmice do utakmice nego njega..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- katzenbrummen
- Kontakt:
Ja bash, ama bash, ne znam kako je ovaj Elvir Colic zalut'o u Zelju..
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
isto kao i mnogi koji su stvarno odlično igrali u manjim timovima ali se nisu snašli u većim. a zaista je obećavao u prošloj šampionskoj sezoni za velež.
- katzenbrummen
- Kontakt:
Kad sam god utakmicu gledao da je on igrao, uvijek je bio srednja zhalost, uviijek ispod prosjeka.. Nekad dva dodira sa loptom ne zna sastaviti kako Bog zapovjeda.. Ali eto.. Shto ti kazhesh.. Nije se snashao u vechem klubu..ChWilla je napisao/la:isto kao i mnogi koji su stvarno odlično igrali u manjim timovima ali se nisu snašli u većim. a zaista je obećavao u prošloj šampionskoj sezoni za velež.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
ajde utrpajte im još jedan1!!!!!!!!!!!!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
sjećate se recimo arsima prepolija, bio ponajbolji igrač visočke bosne kad je sezonu završila prva na tabeli, a mi uzeli titulu u play-offu. u želji meda nije mogao.
Zasto je ovako malo navijaca Zeljeznicara?! 

pa recimo, pred onu zadnju čemernu sezonu 2008/09 su stvarno dovedeni sve redom igrači koji su razvaljivali u svojim timovima. feđa dudić bio drugi strijelac lige prethodne sezone, igor radovanović one prije toga, branko šešlija razvaljivao u leotaru i igrao za mladu repku, delimir bajić isto odlično igrao (doduše on je u šampionskoj sezoni iznio veliki teret), iz naše lige je teško bilo dovesti puno bolje igrače. ali jednostavno - nije išlo.
zabranjen dolazak, i ovo su ilegalci.
MNOGO SMO JAKI
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Elegant je napisao/la:Pokazali smo da smo bolji tim.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
AMAR OSIM !
SVAKA CAST NASIM NAVIJACIMA CULI SU SE CIJELU TEKMU ! Igra prvo poluvrijeme nidje veze i sram da ih bude !U drugom pokazali dominaciju a mislim da je sebicno reci da smo trebali pobjedit !
SVAKA CAST NASIM NAVIJACIMA CULI SU SE CIJELU TEKMU ! Igra prvo poluvrijeme nidje veze i sram da ih bude !U drugom pokazali dominaciju a mislim da je sebicno reci da smo trebali pobjedit !
Željeznicar za život cijeli !
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Više neg vas na vašem stadionubekicamir je napisao/la:Zasto je ovako malo navijaca Zeljeznicara?!

Plava veza Bekrić - Selimović osigurala niz bez poraza na 32 utakmice. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
zeljocity je napisao/la:Bas nam treba taj strajker ali ne bitno mislim da necemo izgubit ovu tekmu.
Ah sto volim kad pogodim

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Mislim da smo odigrali prelosu utakmicu,ako nesto slicno ponovimo u srijedu nece biti nikako dobro
Zeba sigurno najlosija partija sezone a Adilovic je kriminalan pod hitno kakvog napadaca traziti.
Zeba sigurno najlosija partija sezone a Adilovic je kriminalan pod hitno kakvog napadaca traziti.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
sad idemo oboriti rekord "bez poraza sa primljeniom golom"
Uprava, igraci i navijaci f.k sarajevo nakon ove utakmice postali zastitna lica Lutrije BiH i nagradne igre ZAMISLI DOBIJES...
))))))))

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
SAMIR BEKRIĆ
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.