Koju poziciju igra Zahirovic?Rz88 je napisao/la:DiNno je napisao/la:zeljo ima najjace mlade nade
Koliko su te mlade nade igrali protiv naših. čuo sam da su petarde bile jeftine
Zahirović 19 godina, čudo od igrača i čitav juniorski tim Čelika je vrijedan pažnje.
Transferi, igrači Premijer Lige BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Mlade nade BiH koje su jos u premijer ligi
On je univerzalan. Sve osim napada, stavio ga onaj Bloudek bio na stopera, također mislim da je srednji vezni za njega najbolja pozicija. Kako god, momak rastura i daleko naš najbolji igrač, ozljeda ga je spriječila da već u 18 godini postane standardan. Sada je dobio kapitensku traku, ali dali su je Nemeljkovići jer je ipak on kao iskusniji. Adnan moža da postane veliki igrač kao i najbolji strijelac juniorskog prvenstva Smriko, mislim da se tako preziva heh.
Nemanja Bilbija Borac,Muhamed Mujic Sloboda,Adin Dzafic Velez,Grahovac Borac,Ibrahim Sehic Zeljo,Sunjic Zrinjski,Almir Bekic Sloboda,Zahirovic Celik.Po meni ovi bi igraci trebali izboriti poziv u U-21 selekciju Bosne jer imaju taj kvalitet Grahovac je kapiten U-19 reprezentacije Bosne i Hercegovine,Almir Bekic nezamjenjiv lijevi bek u Slobodi pretprosle godine najbolji igrac Juniorske Premier lige,Nemanja Bilbija se dokazuje u Borcu,Dzafic kapiten U-21 selekcije Bosne i Hercegovine.Ima tu dobrih igraca
ovo je sve samo ne talenat, uzasan golman koji je samo zahvaljujuci korupciji u klubu dobio sansu_armanix je napisao/la:Nemanja Bilbija Borac,Muhamed Mujic Sloboda,Adin Dzafic Velez,Grahovac Borac,Ibrahim Sehic Zeljo,Sunjic Zrinjski,Almir Bekic Sloboda,Zahirovic Celik.Po meni ovi bi igraci trebali izboriti poziv u U-21 selekciju Bosne jer imaju taj kvalitet Grahovac je kapiten U-19 reprezentacije Bosne i Hercegovine,Almir Bekic nezamjenjiv lijevi bek u Slobodi pretprosle godine najbolji igrac Juniorske Premier lige,Nemanja Bilbija se dokazuje u Borcu,Dzafic kapiten U-21 selekcije Bosne i Hercegovine.Ima tu dobrih igraca
Cuva Bog Zelju svog!
ma daj gdje je seha los golman sta je sve vadio protiv sirokog to je smijesno mali se trudi maksimalno a i siguran jemirzza je napisao/la:ovo je sve samo ne talenat, uzasan golman koji je samo zahvaljujuci korupciji u klubu dobio sansu_armanix je napisao/la:Nemanja Bilbija Borac,Muhamed Mujic Sloboda,Adin Dzafic Velez,Grahovac Borac,Ibrahim Sehic Zeljo,Sunjic Zrinjski,Almir Bekic Sloboda,Zahirovic Celik.Po meni ovi bi igraci trebali izboriti poziv u U-21 selekciju Bosne jer imaju taj kvalitet Grahovac je kapiten U-19 reprezentacije Bosne i Hercegovine,Almir Bekic nezamjenjiv lijevi bek u Slobodi pretprosle godine najbolji igrac Juniorske Premier lige,Nemanja Bilbija se dokazuje u Borcu,Dzafic kapiten U-21 selekcije Bosne i Hercegovine.Ima tu dobrih igraca
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH
mislim da odkad se igra nasa liga nikad nije bila kvalitetnija od ove godine mnogo dobrih igraca je doslo i pokazali su se nema vise samo domacih bodova svako kolo minimala je 5 bodova gostiju manje se zale na sudije i tako to mislim da je ove godine dosta kvaltitenija i posjeta na stadionima je malo veca
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Jel to Jacksonu izlazi ugovor sad na zimu?Prica se da bi mogao duci u nas na polusezoni,valjda je ljetos bila prepreka ostecene sto bi Zrinjski trebao platiti Celiku,izgleda da ce na proljece stici dzaba,to bi nam bio najbolji posao u klubu nakon Modrica 

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
-
- Kontakt:
Ne dolazim ja kod vas,,ugovor mi istice 2011antipolitikaa je napisao/la:Jel to Jacksonu izlazi ugovor sad na zimu?Prica se da bi mogao duci u nas na polusezoni,valjda je ljetos bila prepreka ostecene sto bi Zrinjski trebao platiti Celiku,izgleda da ce na proljece stici dzaba,to bi nam bio najbolji posao u klubu nakon Modrica

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- antipolitikaa
- Kontakt:
Dovest cemo mi tebe milom ili silomPhill Jackson je napisao/la:Ne dolazim ja kod vas,,ugovor mi istice 2011antipolitikaa je napisao/la:Jel to Jacksonu izlazi ugovor sad na zimu?Prica se da bi mogao duci u nas na polusezoni,valjda je ljetos bila prepreka ostecene sto bi Zrinjski trebao platiti Celiku,izgleda da ce na proljece stici dzaba,to bi nam bio najbolji posao u klubu nakon Modrica..btw. i juce sam pokazo koji sam majstor kad sam u padu glavom lobovo golmana
![]()
![]()

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
-
- Kontakt:
Ustvari cini mi se da mu na zimu 2010 istice ugovor..nisam siguran..uglavnom sumnjam da ce ostat u ovoj nasoj ligiantipolitikaa je napisao/la:Dovest cemo mi tebe milom ili silomPhill Jackson je napisao/la:Ne dolazim ja kod vas,,ugovor mi istice 2011antipolitikaa je napisao/la:Jel to Jacksonu izlazi ugovor sad na zimu?Prica se da bi mogao duci u nas na polusezoni,valjda je ljetos bila prepreka ostecene sto bi Zrinjski trebao platiti Celiku,izgleda da ce na proljece stici dzaba,to bi nam bio najbolji posao u klubu nakon Modrica..btw. i juce sam pokazo koji sam majstor kad sam u padu glavom lobovo golmana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bit ce ti bolje ođe u nas,stas do 2011 da igras u orasju i po gabela polju iduce godine!
![]()
http://liverpool.bosnianforum.com/
- antipolitikaa
- Kontakt:
Znam da su ovi nasi imali kontakt sa njim ovog ljeta al je zapelo oko odstete!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Stranci u Premijer ligi BiH
Nadam se da ova tema nikome nesmeta pogotovo administratorima mislim da nije bezveze ovdije mislim na strance koji su igrali u Bosanskoj ligi u ali da u strance neubrajamo Srbe i Hrvate jer njih u nekim klubovima ima vise nego Bosanaca evo prije svega neki stranici igraci koji su odlicno igrali u Premijer ligi Marciano(Brazil)igrao u Celiku,Sirokom i Sarajevu u ova posljednja dva kluba je igrao fenomenalno zatim Wagner(Brazil) igra nekih 4-5 sezona za Siroki i sve je odigrao odlicno Ricardo(Brazil)takodje igrao u Sirokom od Wagnera brat ima i jedan nastup za reprezentaciju BiH onda Jefton(Brazil)igrao za Posusje nisam ga nikad gledao niti cuo kako igra ali dok je igrao u ruskoj ligi 4 sezona odlican je sigurno igrac Jancevski(Makedonija)igrao za Celik jednu polusezonu i bio im najbolji igrac Jahovic(Makedonija)igrao za Zeljeznicar,Velez i Sarajevo gdje i danas igra iz Zeljeznicara je otjeran posto im nije bio po ukusu odlicno odigrao u Veleza pa ga kupuje Sarajevo(nisu sigurno velike pare) gdje pruza odlicne partije Selimovic(Slovenija) igra za Zeljeznicar nije puno pokazao ali mozda kasnije dodje eto da nebi sve pisao nek i drugi nesto napisu posto ja nisam dozivio one poslije ratne godine od 95 jer sam bio mal
ovi malo stariji koji se sjecaju jos nekih stranaca nek pisu

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Stranci u Premijer ligi BiH
Najbolji stranac u ligi je definitivno Wagner. Strasan, uz Skoru neupitna klasa i konstanta lige, iz utakmice u utakmicu, bez nekih fluktuacija.
...Život za Široki...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Uz Marciana i Wagnera jedini Brazilac koji je valjao u Sirokom 30 ste ih otjerali do sada svake sezone 3-4 dobiju otkaz nije im lakoŠB_Fidelis je napisao/la:Najbolji stranac u ligi je definitivno Wagner. Strasan, uz Skoru neupitna klasa i konstanta lige, iz utakmice u utakmicu, bez nekih fluktuacija.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa i ne bih se bas u potpunosti slozio, bilo je tu dobrih igraca osim Wagnera i Marciana, da ne zaboravim slucajno jednog Ricarda Baiana. Jedan Ronielle (brojni ce se sjetiti njegovog slobodnjaka u kupu uefa), Celson (sjajan odraz za tako niskog igraca i brzina, volio bi da je i sad tu), npr., pa Alexandre (sam izbacio partizani), pa i mali Diogo koji pokazuje napredak i igra fino na desnom bocnom. Treba istaknuti i Vareu, mada je on Argentinac, al jedan odlican igrac i klasa iznad ove lige, mlad, a opet bio prvotimac Sarsfielda. Medjutim, dosta ih jednostavno ''prodje'' kroz klub, sve to stoji, al opet lakse je pokusati naci kvalitetnog igraca po referencama i sl. za manje pare, nego katkad isprobati ili riskirati sa istrosenim, nemotiviranim ili preplacenim nogometasem iz regije.
...Život za Široki...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sjecas se Roniele-a,Celsona i Alexandrea ali zasto su oni onda pred-prosle sezone otjerani kad im je istekao ugovor receno im je da se na njih neracuna koliko ja znam i sad igraju po 3-4 brazilskoj ligi svi su bili odlicni igraci Celson je bio malo slabiji ali opet za nasu ligu dobar igracŠB_Fidelis je napisao/la:Pa i ne bih se bas u potpunosti slozio, bilo je tu dobrih igraca osim Wagnera i Marciana, da ne zaboravim slucajno jednog Ricarda Baiana. Jedan Ronielle (brojni ce se sjetiti njegovog slobodnjaka u kupu uefa), Celson (sjajan odraz za tako niskog igraca i brzina, volio bi da je i sad tu), npr., pa Alexandre (sam izbacio partizani), pa i mali Diogo koji pokazuje napredak i igra fino na desnom bocnom. Treba istaknuti i Vareu, mada je on Argentinac, al jedan odlican igrac, mlad, a opet bio prvotimac Sarsfielda. Medjutim, dosta ih jednostavno ''prodje'' kroz klub, sve to stoji, al opet lakse je pokusati naci kvalitetnog igraca po referencama i sl. za manje pare, nego katkad isprobati ili riskirati sa istrosenim, nemotiviranim ili preplacenim nogometasem iz regije.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A cuj, rezultati nisu bili u potpunosti zadovoljavajuci, a u Širokom Brijegu je imperativ rezultata s obzirom na uvjete i mogucnosti, istekao im ugovor, to je tako. Igraci dolaze, igraci odlaze, al bitno je sacuvati kostur momcadi, a mi to radimo, jer realno su nositelji ekipe vec duze vrijeme Silic i Wagner, a oni su i dalje tu i to je ono sto je bitno. Malo ekipa u BiH se time moze pohvaliti i bio bi presretan kad bi klub usao u slijedecu sezonu sa Wagnerom, Silicem i jednim Vareom.
...Život za Široki...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
U Sarajevu vec odavno igraju Pliska,Hadzic,Alaim i oni su mislim glavni igraci mada se mnogi sa mnom nece sloziti oko ovog zadnjeg al hajmo se mi vratiti temi ima li jos iko da zna te strance mislim na ligu od pocetka ona bezvezna 95 pa do danasŠB_Fidelis je napisao/la:A cuj, rezultati nisu bili u potpunosti zadovoljavajuci, a u Širokom Brijegu je imperativ rezultata s obzirom na uvjete i mogucnosti, istekao im ugovor, to je tako. Igraci dolaze, igraci odlaze, al bitno je sacuvati kostur momcadi, a mi to radimo, jer realno su nositelji ekipe vec duze vrijeme Silic i Wagner, a oni su i dalje tu i to je ono sto je bitno. Malo ekipa u BiH se time moze pohvaliti i bio bi presretan kad bi klub usao u slijedecu sezonu sa Wagnerom, Silicem i jednim Vareom.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Rekoh ''malo ekipa''. Razlog sto je jedino Sarajevo uz nas godinama u samom vrhu je upravo odraz toga - ozbiljnost i rad.
Nije bezveze tablica takva kakva jest, rezultati, i sl.
Nije bezveze tablica takva kakva jest, rezultati, i sl.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
kako je se zvao onaj iz modrice, meni nije bio los a i dobro se prodao...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.