FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek se narod veseli.
Bice slaba tekma i 0-0.
Sve i da se potrefi pa da uzmemo komsije, sa ovakvim timom i igrom necemo daleko. Ni 3:0 nam ne znaci nista. Daleko smo mi od onoga sto bi trebalo biti. Zeljo zasluzeno prvi a sve je to u pet deka. Opet im je petica u Evropi.
Bice slaba tekma i 0-0.
Sve i da se potrefi pa da uzmemo komsije, sa ovakvim timom i igrom necemo daleko. Ni 3:0 nam ne znaci nista. Daleko smo mi od onoga sto bi trebalo biti. Zeljo zasluzeno prvi a sve je to u pet deka. Opet im je petica u Evropi.
Ima li neko stream?? Jer ima Hordi vani koji bi gledali tekmu!!!
Sretno vam danas 

-
- Kontakt:
Pi*ke klosarskePrvi incidenti!
Na tribini gdje su Horde zla, navijači Sarajeva, došlo je do nereda. Grupa od desetak navijača pretukla je dva redara.
Sve to moći ćete vidjeti u video prilozima koje ćemo objaviti tokom dana.
- harebianconero
- Kontakt:
Ima li, gdje prenos/link?
-
- Kontakt:
na Bht1 ili ovi.stream.comulaznica je napisao/la:Ima li, gdje prenos/link?
obrisi tacku

dobar Husejinović 

Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 12 maj 2012, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- harebianconero
- Kontakt:
- edo_malesak
...i to pravo ga zavuce.harebianconero je napisao/la:Zabi ga Said ..

"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
-
- Kontakt:
losa predstava od strane oba kluba tesko ce ista uraditi u evropi
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
zakapaj kapi za oci neznam sta gledas ovo je do sada el clasico za nasu ligu .tempo na visokom nivou dosta prilika neznam sta tebi ovdje nevaljaIVICA OSIM je napisao/la:losa predstava od strane oba kluba tesko ce ista uraditi u evropi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sarajevo zasluzeno dalo 2 regularna gola, Zeljo izjednacio. Sto je najvaznije derbi je odlican igra se super na obje strane.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Sarajevo zasluzeno dalo 2 regularna gola, Zeljo izjednacio. Sto je najvaznije derbi je odlican igra se super na obje strane.

Dobra utakmica, napokon pravi derbi !
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
nije zeljo izjednacio izjednacit ce u drugom poluvremenuElegant je napisao/la:Sarajevo zasluzeno dalo 2 regularna gola, Zeljo izjednacio. Sto je najvaznije derbi je odlican igra se super na obje strane.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
dobra utakmica,pravi debi
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
-
- Kontakt:
ma jes za nasu ligu dobra tekma al ja govorim za evropu da smo potankiastra1922 je napisao/la:zakapaj kapi za oci neznam sta gledas ovo je do sada el clasico za nasu ligu .tempo na visokom nivou dosta prilika neznam sta tebi ovdje nevaljaIVICA OSIM je napisao/la:losa predstava od strane oba kluba tesko ce ista uraditi u evropi
:edit: Zeljo smanjioastra1922 je napisao/la:nije zeljo izjednacio izjednacit ce u drugom poluvremenuElegant je napisao/la:Sarajevo zasluzeno dalo 2 regularna gola, Zeljo izjednacio. Sto je najvaznije derbi je odlican igra se super na obje strane.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
i pobjediti primjetii se da je zeljo kvalitetnijiastra1922 je napisao/la:nije zeljo izjednacio izjednacit ce u drugom poluvremenuElegant je napisao/la:Sarajevo zasluzeno dalo 2 regularna gola, Zeljo izjednacio. Sto je najvaznije derbi je odlican igra se super na obje strane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.