FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da se osjećaju kao pravi šampioni na Grbavicu su stigle i nove majice-šampionske. Naime, izabranici Amara Osima će danas na zagrijavanje na Koševo istrčati u novim majicama na kojim piše ko je novi prvak naše države za sezonu 2011/2012. 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Upravu je coek,Ne treba biti intelektualac,samo je on prvi poletio da ...........,jos kad bi stavio svoju desnu ruku na panj u slucaju da ne bude,pa nek mu je ti "ljudi" kasnije siju...cisto da ima sta izgubitiAldinn1 je napisao/la:Za ove stvari ne treba biti intelektualac, ja sam napisao šta su ljudi rekli. Da li je istina vijdet ćemo za koji sat. Oni nas ne mogu pobijediti to nema šanse, ali ako ovi ljudi kažu da Sarajevo uzima i ja to vjerujem.dino lj je napisao/la:Intelektualac objasni nam zasto bi pustili,ljudima Evropa ne zavisi od rezultata,vec od odluke drugostepene komisije.Igraci su im rezultatima i igrom vec izborili mjesto koje vodi u Evropu i to mjesto do kraja ne mogu izgubiti i da danas izgube.Sad dali je prvostepena komisija postupila po pravilima ili ne nije nase da sudimo i pametujemo,na to ce odgovor dati drugostepeni organ i mani se vise nebuloza i zavjera,j...m ja onoga sa obadvije strane koji je u stanju stimati derbi to nije ni covjek ni navijac.Zato je derbi i otisao u k...c radi svakakvih glupih prica i ponasanja.Amar je dovoljno pametan i zna sta derbi znaci navijacima i nikada nebi radio takve gluposti a sad ako ljudi odigraju bolje i pobjede(ne daj mi Boze) neka se zdravo.Aldinn1 je napisao/la:Evo maloprije sam dobio inf. da ćemo pustiti pitare nažalost.
Ostaje nam da vidimo ..
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Upravo to ispade ne mozemo i ne smijemo izgubit jer ce odmah prica pustili im,ljudi ne mogu izgubiti cetvrto mjesto koje vodi u Evropu(imaju 7 bodova nad Olimpikom) i jedini im je problem licenca.Pa Barsa i Real izgube u Spanskom prvenstvu od Levantea jeli to znaci da su pustili,da Bog sacuva.Baltazar je napisao/la:ajde ne rise bgt, kako uvjek nel lev.at msili da je taj kojem bi prvo javili da je dojava, ono je neka licnost pobili se osim i jovic ko ce mu javiti da sarajevo uzima, uvjek neli kreten mi mora dan pokvariti svojim nebulozama
Odo ja na tekmu da slavim titulu i uzivam a drugi neka se bave zavjerama i spekulacijama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Koji ljudi, imena ?Aldinn1 je napisao/la:Oni nas ne mogu pobijediti to nema šanse, ali ako ovi ljudi kažu da Sarajevo uzima i ja to vjerujem.
Ostaje nam da vidimo ..
Sta se danas svi furaju, imaju neki insajdere, ljude bliske klubu, a pola ovih dojavljaca nije skolu zavrsilo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- istina1981
- Kontakt:
Ma ti "insajderi" su govorili da prodajemo Slobodi, Gosku, Slaviji. Dace Bog da tako i pitarima prodamo. Jedan je Amar Osim koji ima svoj stav prema stimanju tekmi. Mada sam prije dva sata vidio Vasilica, Kvesica i Selimovica u Casa del cafe-u na Grbavici kako ispijaju pice

FORZA ZELJO !!!
Aldinn1 je napisao/la:Evo maloprije sam dobio inf. da ćemo pustiti pitare nažalost.
Fakat, jesil se ti gdje lijecio?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
ee raja jel ima neki dobar stream??
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
- istina1981
- Kontakt:
I sto je jucer bilo malo raje na treningu??? Ja doduse idem na vecinu i tu je bilo 62 covjeka (ja brojao) prosjek godina 58. I bio nakav iz Sarajeva. Kaze covjek da njanje nemaju sanse jer su najsporija ekipa u istoriji torpeda. Samo istice Huseinovica za koga kaze da je paklen igrac ali da moze na nivou odigrati pola sata...
FORZA ZELJO !!!
smaram je napisao/la:ee raja jel ima neki dobar stream??
http://www.ovi.stream.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrisi tacku između ovi i stream

A sad pravac Hadison i ZAPAD U NAPAD !

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
e da je kako moguće izvesti da "dojavljivače" makar jednom neko spuca štosem ako se dojava ispostavi netačnom.
da je neko na kladionici uplaćivao sve "sigurne" dojave iz ove sezone sa ovog foruma, dosad bi djedovinu izgubio.
da je neko na kladionici uplaćivao sve "sigurne" dojave iz ove sezone sa ovog foruma, dosad bi djedovinu izgubio.
Hajmoooooooooooooooooooooooooooo gazi gazi gazi pitareeeeeeeeee pitareeeeeeeeeeee
Pozdrav za sve na ovom forumu JA odoh gledat ŠAMPIONE kako karaju malene a vi uživajte uz gledanje tv-a...
Pozdrav za sve na ovom forumu JA odoh gledat ŠAMPIONE kako karaju malene a vi uživajte uz gledanje tv-a...
Jer si JEDAN JEDINI...........
hvala puno, jbg neki od nas nisu u mogucnosti da idu, ja sam 2000km udaljenexbabilon je napisao/la:smaram je napisao/la:ee raja jel ima neki dobar stream??
http://www.ovi.stream.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrisi tacku između ovi i stream![]()
A sad pravac Hadison i ZAPAD U NAPAD !

Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Jesil spreman da napišeš u potpisu "Ja sam zadnji levat i valjam teške gluposti po čitav dan!" ako Sarajevo ne dobije?Aldinn1 je napisao/la:Za ove stvari ne treba biti intelektualac, ja sam napisao šta su ljudi rekli. Da li je istina vijdet ćemo za koji sat. Oni nas ne mogu pobijediti to nema šanse, ali ako ovi ljudi kažu da Sarajevo uzima i ja to vjerujem.dino lj je napisao/la:Intelektualac objasni nam zasto bi pustili,ljudima Evropa ne zavisi od rezultata,vec od odluke drugostepene komisije.Igraci su im rezultatima i igrom vec izborili mjesto koje vodi u Evropu i to mjesto do kraja ne mogu izgubiti i da danas izgube.Sad dali je prvostepena komisija postupila po pravilima ili ne nije nase da sudimo i pametujemo,na to ce odgovor dati drugostepeni organ i mani se vise nebuloza i zavjera,j...m ja onoga sa obadvije strane koji je u stanju stimati derbi to nije ni covjek ni navijac.Zato je derbi i otisao u k...c radi svakakvih glupih prica i ponasanja.Amar je dovoljno pametan i zna sta derbi znaci navijacima i nikada nebi radio takve gluposti a sad ako ljudi odigraju bolje i pobjede(ne daj mi Boze) neka se zdravo.Aldinn1 je napisao/la:Evo maloprije sam dobio inf. da ćemo pustiti pitare nažalost.
Ostaje nam da vidimo ..
Eto Aldine ponude ako si toliko siguran i vjerujes tim ljudima onda ces biti spreman i na opkladu 

Ma hajde ba kako god nikad opusteni za derbi pa mi smo uzeli sta smo htjeli, sad bi potpsiao da svake godine mi uzmemo titulu a da oba puta izgubimo od njih.Ovo mi dodje ko revijalna utakmica.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Ma hajde ba kako god nikad opusteni za derbi pa mi smo uzeli sta smo htjeli, sad bi potpsiao da svake godine mi uzmemo titulu a da oba puta izgubimo od njih.Ovo mi dodje ko revijalna utakmica.
Slažem se u potpunosti, imamo mi puno važniju utkamicu da bi se ovom zamarali.
Željezničar je šampion!
o djes insajderu nas lijepi,ti bi se definitivno trebao izbrisat puno se provaljujes a sramota bolan bolan......ti si ono reko i da nam ZZ odeAldinn1 je napisao/la:Evo maloprije sam dobio inf. da ćemo pustiti pitare nažalost.

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
2000 ljudi na zapadu.
Kako pise na ovom tekstalnom prenosu, Bekric ne igra - Amar ga cuva za Siroki. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: MukiBek, tiagofaria25 i 50 gostiju.