RK Čelik
- Милош Обилић
- Kontakt:
Re: RK Čelik
? $ је ? % сте се ? $ - вас , $ &, $ " на ". Не $ $ $, $ " , $ ?, $ " ' &.
? & ?, & $ " ње...
vidi se da nisi bio u Areni. da bi se napravio tampon treba dvjesto policajaca. realno navijače Borca bi stavili na gornju sjevernu etažu, ali je problem što se na gornju južnu etažu postavljaju i Robijaši. a izvesti navijače poslije iz Arene bi tek bio posao. a da ne govorimo ko su Lešinari. obična fašistička organizacija, koja sa navijačkim pokretom ima samo to što prate sportski klub. jbt. došli prvi put u Zenicu i odmah počeli veličati ratne zločince. takvi nam u Zenici ne trebaju...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Mnogo vas se bojimo.Mozda je i do dopisa,nikad se ne zna
Dobri ste nema sta

a evo pasa ti odgovori

a evo pasa ti odgovori

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Strašno se bojimo. Pa nisu Robijaši odlučili da ne dolazite, nego neko drugi ko zna šta se sve može dešavati. A evo @pasha sve fino objasni, k'o što sam i ja rek'o trebalo bi više policije da nas razdvoji nego što bi bilo navijača u cijeloj Areni. 

Čelik Zenica 1945
Hajde Robijaši,bas da vas vidim koliko će nas biti sutra .. Postajemo internet grupa,zalosno,mora nesto podhitno da se mijenja. A Lešinarima svaka čast,bar i za ovo,iako jos nisu ni došli i vjerovatno neće ni doći,ali respect!
❶❾❽❽
Dođi brate sutra i ti si svoje ispoštovao,koga nema,bez njeg se i možeBeastZE je napisao/la: Hajde Robijaši,bas da vas vidim koliko će nas biti sutra .. Postajemo internet grupa,zalosno,mora nesto podhitno da se mijenja. A Lešinarima svaka čast,bar i za ovo,iako jos nisu ni došli i vjerovatno neće ni doći,ali respect!

Razlika između navijačkih skupina u fudbalu i rukometu je velika.U fudbalu navijanje se svodi na nacionalizam a u rukometitu navijanje za svoj klub.U fudbalu ko će iskazat više gluposti a u rukometu se pozdravljaju dobri potezi bilo domaćih bilo gostujućih igrača.Ja sam bio u Zenici i navijao za Goražde bez ikakvih problima.Čitava moja porodica je bila na utakmici i niko nas nije ni mrko pogledao.Zato Banjalučani sjedajte na voz i korektno bodrite svoj klub.
Nema tu razlike paša, između navijačkih skupina u fudbalu i rukometu, ista ekipa dolazi. Ta ti je dobra, da se u fudbalu navijanje svodi na nacionalizam, a u rukometu se navija za svoj klub.
Nego, koja mjesta na ovoj tabeli vode u Evropu?

Čelik Zenica 1945
Sve zavisiNimla_RZ je napisao/la:Nema tu razlike paša, između navijačkih skupina u fudbalu i rukometu, ista ekipa dolazi. Ta ti je dobra, da se u fudbalu navijanje svodi na nacionalizam, a u rukometu se navija za svoj klub.![]()

<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Znači moramo izgurati Izviđača ili Slogu ispod nas, uz Bosnu naravno.
Ajmo momci večeras, možete vi to.
Čelik Zenica 1945
Kako su stvari krenule, Izvidjac je izgleda ta ekipa sa kojom cemo se boriti za 4. mj. To mi nije nimalo drago, jer znamo kako se kod nas postuje nacionalni kljuc, imat cemo protiv sebe puno vise faktora od samog kvaliteta ekipe.. A Izvidjac se rasipa, u gorazdu su bili samo samo 12 igraca, otjerase sve iz kluba.. Tu vidim nasu priliku.. A realno, 3. i 4. mjesto ce ja mislim biti samo gol razlika i medjusobni omjer, jer sve je ovo u 5 dekaNimla_RZ je napisao/la:Znači moramo izgurati Izviđača ili Slogu ispod nas, uz Bosnu naravno.
_________________________________________________________________________________________________
W - win L - lose b - bodovi

12.05.12. 19:00 RK Čelik - RK Borac W -> 9 b
13.05.12. 19:00 RK Sloga - RK Izviđač L -> 6 b
16.05.12. 19:00 RK Čelik - RK Sloga W -> 12 b
16.05.12. 19:00 RK Bosna BH gas - RK Izviđač W -> 9 b
19.05.12. 17:00 RK Izviđač - RK Borac W -> 12 b
19.05.12. 17:00 RK Goražde - RK Čelik L -> 12 b
23.05.12. 19:00 RK Čelik - RK Izviđač W -> 15 p - Izvidjac 12 b
26.05.12. 19:00 RK Izviđač - RK Goražde W -> 15 b
26.05.12. 19:00 RK Bosna BH gas - RK Čelik W -> 18 b
_______________________________________________________________________________________________
Da i mi i oni dobijemo sve kod kuce, i Bosnu u gostima, ovako bi to izgledalo.. Ima tu jos varijanti, al smo u prednosti u odnosu na njih, jer imamo vise kod kuce utakmica

<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
Ja bio u Zenici i nigdje neviđoh te strašne robijaše nego pričao sa normalnom rajom.Nimla_RZ je napisao/la:Nema tu razlike paša, između navijačkih skupina u fudbalu i rukometu, ista ekipa dolazi. Ta ti je dobra, da se u fudbalu navijanje svodi na nacionalizam, a u rukometu se navija za svoj klub.![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
A sta su to po tebi Robijasi ? Huligani ? nacionalisti ? ? ? Sta ?
Volim te Celik ! ! !
jbg. Emire postavljaš teška pitanja dječaku kojem je babo nešto u RK Goražde pa je došao u Zenicu sa ekipom.
ne postoji razlika između navijačkih skupina u nogometu, rukometu ili košarci kad su u pitanju etablirane navijačke skupine kojima je prvenstveno cilj navijati za nogometni tim. mogu pričati o razlici između navijača Goražda ili Izviđaća ili recimo Krivaje i Robijaša, Fukara ili Lešinara. ovi prvi imaju drugačiji senzibilitet i pristup rukomtnoj utakmici od ovih drugih...
ne postoji razlika između navijačkih skupina u nogometu, rukometu ili košarci kad su u pitanju etablirane navijačke skupine kojima je prvenstveno cilj navijati za nogometni tim. mogu pričati o razlici između navijača Goražda ili Izviđaća ili recimo Krivaje i Robijaša, Fukara ili Lešinara. ovi prvi imaju drugačiji senzibilitet i pristup rukomtnoj utakmici od ovih drugih...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Nadam se da ce neko napisati neki izvjestaj poslije utakmice i par rijeci reci o atmosferi. 

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Eh vjerovatno je to to .
Upravo tako,svi koji dodju na rukomet isto toliko prate i kosarku i fudbal i obrnuto.Ustvari sve si rekao,neam sta dodati.Svaka cast
Upravo tako,svi koji dodju na rukomet isto toliko prate i kosarku i fudbal i obrnuto.Ustvari sve si rekao,neam sta dodati.Svaka cast

Volim te Celik ! ! !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Dolaze li navijači Borca u Arenu večeras ???
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Dolaze, tj. krenuli su, valjda ce i stici. 

Fala ti za to dječak.Pasha je napisao/la:jbg. Emire postavljaš teška pitanja dječaku kojem je babo nešto u RK Goražde pa je došao u Zenicu sa ekipom.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bolje da nisu ni dolazili samo dzaba pare trosili
Fina atmosfera, fino se navijalo, Borac dole bolji(parket) mi gore i to je to.

Fina atmosfera, fino se navijalo, Borac dole bolji(parket) mi gore i to je to.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.