zlatniljiljan je napisao/la:cluj 1insider je napisao/la:Haj' na Premieru nek' mi neko od 2 KM napravi 8 i niko sretniji od mene![]()
Koliko sam danas tiketa pao, a tek 15 sati. Moram se vratiti za večeras nekim manjim dobitkom.
berdych 1
capdeville 1
cska 1x
radwanska 7,5 hs2
3.6 kvota
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@Virtu4l
Pa napiso sam 'šepavi clippersi'
Upravu si, nisam to dovoljno naglasio, još jedan razlog za zaobići par. Eventualno na live-u nešto sitno ispratit, ako već neko dočeka tekmu.
Pa napiso sam 'šepavi clippersi'

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Dvica na Memphis k'o kuca, pa ljudi kakvi Clippersi, ovi ih deru svaku tekmu, al' nevjerovatna 3 comebacka i 3 pobjede tj. 2 promasaja Gaya za pobjedu Grizlija... Ovi moraju uzet...
Ako se neko ipak boji to odigrati, uvijek ima rezervu u preko 178,5 poena...
Ako se neko ipak boji to odigrati, uvijek ima rezervu u preko 178,5 poena...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Slažem se u potpunosti sa tobom vezano za kvalitete ova dva navedena igrača, pratim Njemačku košarku i košarku uopšte i mogu vam reći da ovaj mali Holston neodoljivo podsjeća na McCalleba (čak je i bolji šuter), no nisam siguran na koliko se tačno tekmi odnosi njihov diskvalifikacioni prekršaj koji su zaradili u Minhenu prije neki dan....u svakom slučaju treba provjeriti ovu informaciju.vecaveca je napisao/la:Sutra njemacka kosarka:
Artland-Bajern 2 mislim da je kvota 2.10
Domacinama fale Holston i Peavy koji su diskvalificirani zbog tuce u prosloj utakmici.
Bitni su igraci.Holston glavni igrac zabija 20 tak poena.Peavy 10tak..Bez njih ocekujem pobijedu gostiju.
MIA SAN MIA!!!
http://www.artland-dragons.de/magazin/a ... &topmenu=3" onclick="window.open(this.href);return false;MMarcos je napisao/la:Slažem se u potpunosti sa tobom vezano za kvalitete ova dva navedena igrača, pratim Njemačku košarku i košarku uopšte i mogu vam reći da ovaj mali Holston neodoljivo podsjeća na McCalleba (čak je i bolji šuter), no nisam siguran na koliko se tačno tekmi odnosi njihov diskvalifikacioni prekršaj koji su zaradili u Minhenu prije neki dan....u svakom slučaju treba provjeriti ovu informaciju.vecaveca je napisao/la:Sutra njemacka kosarka:
Domacinama fale Holston i Peavy koji su diskvalificirani zbog tuce u prosloj utakmici.
Bitni su igraci.Holston glavni igrac zabija 20 tak poena.Peavy 10tak..Bez njih ocekujem pobijedu gostiju.
Ima vijest na oficijelnom sajtu, ali nisam baš najbolje ukapirao, čak ni putem Google translate.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo, hvala za link. Holston je dobio jednu utakmicu kazne i 2500 eurića iz džepa, dok Peavy moze igrati.Virtu4l je napisao/la:http://www.artland-dragons.de/magazin/a ... &topmenu=3" onclick="window.open(this.href);return false;MMarcos je napisao/la:Slažem se u potpunosti sa tobom vezano za kvalitete ova dva navedena igrača, pratim Njemačku košarku i košarku uopšte i mogu vam reći da ovaj mali Holston neodoljivo podsjeća na McCalleba (čak je i bolji šuter), no nisam siguran na koliko se tačno tekmi odnosi njihov diskvalifikacioni prekršaj koji su zaradili u Minhenu prije neki dan....u svakom slučaju treba provjeriti ovu informaciju.vecaveca je napisao/la:Sutra njemacka kosarka:
Ima vijest na oficijelnom sajtu, ali nisam baš najbolje ukapirao, čak ni putem Google translate.
Ovaj info ne umanjuje mogućnost igranja na Bayern, mada bez Holstona napadi Artlanda će ići dosta sporije pa mozda i opcije UNDER dobija na značaju

MIA SAN MIA!!!
Znači sutra oko 16h ide kolektivno pljuvanje po Bayernu. I'm inMMarcos je napisao/la:Prvo, hvala za link. Holston je dobio jednu utakmicu kazne i 2500 eurića iz džepa, dok Peavy moze igrati.
Ovaj info ne umanjuje mogućnost igranja na Bayern, mada bez Holstona napadi Artlanda će ići dosta sporije pa mozda i opcije UNDER dobija na značajuWie werden sehn

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- crvenocrni
- Kontakt:
Prodje meni ovo druze ali nesto mislim da nisi prepisao...crvenocrni je napisao/la:Evo na sta sam ja cenera stavio:insider je napisao/la:Haj' na Premieru nek' mi neko od 2 KM napravi 8 i niko sretniji od mene![]()
Koliko sam danas tiketa pao, a tek 15 sati. Moram se vratiti za večeras nekim manjim dobitkom.
Fyrs/Matko 1
Federer 1 (s.p)
Vannes 1
S.Utd x2 (s.p)
Cordoba 1
Kvota 7.95
Pa ako ti sta moze pomoc
Botev Vratsa - Lokomotiv Plovdiv 1x
kv. 2,35 (pala kvota s 2.84)
Lokomotiv igra za 4 dana finale kupa i navodno će odmarati 6 igrača iz prve postave, trener je pozvao 4 omladinca
link -> http://lokomotivpd.com/%D1%8E%D0%BD%D0% ... %BE%D1%82/" onclick="window.open(this.href);return false;
kv. 2,35 (pala kvota s 2.84)
Lokomotiv igra za 4 dana finale kupa i navodno će odmarati 6 igrača iz prve postave, trener je pozvao 4 omladinca

link -> http://lokomotivpd.com/%D1%8E%D0%BD%D0% ... %BE%D1%82/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: nikos, dana/u 12 maj 2012, 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
MyPa - Haka 1 2,10
Domacin je bolje krenuo u sezonu + dobili su zadnjih 8 medjusobnih duela.
Domacin je bolje krenuo u sezonu + dobili su zadnjih 8 medjusobnih duela.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Slazem se, stavio sam h -2,5 da nece Bayern izgubiti.vecaveca je napisao/la:Sutra njemacka kosarka:
Igrali su u reg. sezoni dva susreta:
Artland-Bayern 72:72 OT (86:83) i Bayern-Artland 97:70.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Azarenka - A.Radwanska(s.t.) 12.5. 10:45 1 1,35
Del Potro - Berdych(22,5) 12.5. 15:30 Više 1,75
Federer - Tipsarević(20,5) 12.5. 19:00 Više 1,80
Suarez Navarro - Dulko (kval.) 12.5. 11:15 1 1,20
Wozniak - Kudryavtseva (kval.) 12.5. 11:15 1 1,25
Govortsova - Craybas (kval.) 12.5. 16:00 1 1,45
kvota: 9.25
Del Potro - Berdych(22,5) 12.5. 15:30 Više 1,75
Federer - Tipsarević(20,5) 12.5. 19:00 Više 1,80
Suarez Navarro - Dulko (kval.) 12.5. 11:15 1 1,20
Wozniak - Kudryavtseva (kval.) 12.5. 11:15 1 1,25
Govortsova - Craybas (kval.) 12.5. 16:00 1 1,45
kvota: 9.25
Meni je Vika pravo sumnjiva. Mnogo se patila na ovom turniru, mada ima pet vezanih pobjeda protiv Agnieszke, premala mi je kvota.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta sto nisam sa vecim ulogom ispratiohodža je napisao/la:LA Clippers - Memphis...kp2...1,75
Philadelphia - San Diego(+1.5)...1...2,00
Texas - Los Angeles Angels(+1.5)...1...2,20
LA Dodgers - Colorado(+1.5)...1...2,00

Gmunden-Klostenburg x2 ili neki hendikep kontra
Domacicnu fali Poiger,i najbolji igrac Robert..Njihove utakmice su uvijek tijesne..
pa cu probati i ovo..U svim prije utakmicama igrao je Robert i zabijao najvise poena.
Bez njega koliko vidim..bice gusto
pa cemo da ispratimo i ovo
)
ko hoce nek nadje i provjeri jos jednom
dvije glave bolje znaju nego jedna 
Domacicnu fali Poiger,i najbolji igrac Robert..Njihove utakmice su uvijek tijesne..
pa cu probati i ovo..U svim prije utakmicama igrao je Robert i zabijao najvise poena.
Bez njega koliko vidim..bice gusto

ko hoce nek nadje i provjeri jos jednom

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Istanbul B.B-Bursaspor 1
Istanbulu treba pobjeda za plasman u EL, dok je Bursa osigurala EL, igraju u finalu kupa protiv Fenerbahce.
Finale je na rasporedu 4 dana poslije gostovanja u Istanbulu (16.05. Ankara) i mislim da ce svi u Bursi razmisljati samo o toj ut. i da ce na gostovanju zaigrati neki kombinovan tim, jer valja odmoriti i osvjeziti glavne prvotimce.
Fenerbahce igra tesku i vaznu ut. protiv Galatasaraya, i Bursa svakako ima sanse u finalu.
Ovdje je po meni 1 cist. Value odlican 2,00- 2,10.
Gomel - BATE Borisov 0-2 1,60
Derbi ut. najboljih ekipa prvenstva.
Bate je na 1. poziciji sa 7-0-1 i gol razlikom 15:2.
Gomel ima bod manje 20 bodova sa gol razlikom 11:2.
Obje ekipe igraju odlicno u odbrani.
Bate nije primio gol u posljednjih 6 ut. a Gomel nije nikako primio gol na domacem terenu.
Ovdje po svemu sudeci dolazi jedna tvrda ut. u kojoj nece biti mnogo golova.
Na njihova tri zadnja susreta pala su samo dva gola.
02.10.11, Bate Borisov - FC Gomel 0 : 0
20.08.11, Bate Borisov - FC Gomel 1 : 1
21.05.11, FC Gomel - Bate Borisov 0 : 0
Istanbulu treba pobjeda za plasman u EL, dok je Bursa osigurala EL, igraju u finalu kupa protiv Fenerbahce.
Finale je na rasporedu 4 dana poslije gostovanja u Istanbulu (16.05. Ankara) i mislim da ce svi u Bursi razmisljati samo o toj ut. i da ce na gostovanju zaigrati neki kombinovan tim, jer valja odmoriti i osvjeziti glavne prvotimce.
Fenerbahce igra tesku i vaznu ut. protiv Galatasaraya, i Bursa svakako ima sanse u finalu.
Ovdje je po meni 1 cist. Value odlican 2,00- 2,10.
Gomel - BATE Borisov 0-2 1,60
Derbi ut. najboljih ekipa prvenstva.
Bate je na 1. poziciji sa 7-0-1 i gol razlikom 15:2.
Gomel ima bod manje 20 bodova sa gol razlikom 11:2.
Obje ekipe igraju odlicno u odbrani.
Bate nije primio gol u posljednjih 6 ut. a Gomel nije nikako primio gol na domacem terenu.
Ovdje po svemu sudeci dolazi jedna tvrda ut. u kojoj nece biti mnogo golova.
Na njihova tri zadnja susreta pala su samo dva gola.
02.10.11, Bate Borisov - FC Gomel 0 : 0
20.08.11, Bate Borisov - FC Gomel 1 : 1
21.05.11, FC Gomel - Bate Borisov 0 : 0
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
vecaveca je napisao/la:Gmunden-Klostenburg x2 ili neki hendikep kontra
Bez njega koliko vidim..bice gustopa cemo da ispratimo i ovo
)
ko hoce nek nadje i provjeri jos jednomdvije glave bolje znaju nego jedna
Za ovog Roberta još nisam ništa pronašao.There are also injury worries for both teams, Richard Poiger, Reggie Arnold and Christopher Greimeister fall out safely, it is still questionable Luke Sallomon in Klosterneuburg, a definitive diagnosis is still pending.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- spielführer_21
- Kontakt:
Zna li ko šta odlučuje u Češkoj u slučaju da 2 ekipe imaju isto bodova?
Danas igraju Liberec (65 bodova) i V.Plzen (62), prvi protiv drugog, zadnje kolo. Ako odlučuje gol razlika, onda je Liberec u velikoj prednosti jer ima +39, a Viktoria +33. Ako odlučuju međusobni dvoboji, onda Plzenu treba pobjeda bilo kakva, jer je u prvoj bilo 2:2. I nadam se da @citizen prati svoju domaću ligu, da nam da par savjeta o ovim klubovima?
Danas igraju Liberec (65 bodova) i V.Plzen (62), prvi protiv drugog, zadnje kolo. Ako odlučuje gol razlika, onda je Liberec u velikoj prednosti jer ima +39, a Viktoria +33. Ako odlučuju međusobni dvoboji, onda Plzenu treba pobjeda bilo kakva, jer je u prvoj bilo 2:2. I nadam se da @citizen prati svoju domaću ligu, da nam da par savjeta o ovim klubovima?

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ako dva ili više timova imaju isti broj bodova tijekom sezone, primijenit će se sljedeća pravila kako bi se odredio plasman: 1. Gol razlika 2. Postignuti golovispielführer_21 je napisao/la:Zna li ko šta odlučuje u Češkoj u slučaju da 2 ekipe imaju isto bodova?
Na kraju sezone primijeniti će se sljedeća pravila kako bi se odredio plasman: 1. Međusobni omjer 2. Gol razlika 3. Postignuti golovi
Dosad nisma pisao na ovoj stranici ali hajde da malo pokušam da pomognem.Moja tri današnja para :
Njemački rukomet (m) :
Lubeck-Wetzlar -preko 52,5 +
Engleska razigravanje:
Milton KD-Huddersfield-1x
Španjolska II liga:
Girona-Alcoyano-1
Sretno!!
Njemački rukomet (m) :
Lubeck-Wetzlar -preko 52,5 +
Engleska razigravanje:
Milton KD-Huddersfield-1x
Španjolska II liga:
Girona-Alcoyano-1
Sretno!!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.