Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ne prepisujem, mislim da sam prvi napisao za taj par. 

76:66MMarcos je napisao/la:Decin - Prostejov 1 1,75 (lokalna astra) češka košarka...ukratko Decin prava domaćinska ekipa, playoff je u pitanju, kvota je vec u velikom padu.

MIA SAN MIA!!!
- Citizen-X
- Kontakt:
svaka castMMarcos je napisao/la:76:66MMarcos je napisao/la:Decin - Prostejov 1 1,75 (lokalna astra) češka košarka...ukratko Decin prava domaćinska ekipa, playoff je u pitanju, kvota je vec u velikom padu.
kao i svima ostalim...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ako se ne varam, ako Federer uzme madrid ide na 2 mjesto ATP-aLeyton je napisao/la:Ja mislim da nisi,al et,necemo se svadjat,bitno da je prosloWilly je napisao/la:Ne prepisujem, mislim da sam prvi napisao za taj par.![]()
Ako Ferer uzme Federera,ja se oprastam od kladjenja,a ako ne uzme,sutra ce se dobro ''zalomit''
ispratio sam al kvota je bila 1,40MMarcos je napisao/la:76:66MMarcos je napisao/la:Decin - Prostejov 1 1,75 (lokalna astra) češka košarka...ukratko Decin prava domaćinska ekipa, playoff je u pitanju, kvota je vec u velikom padu.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Ja sam nekad jutros oko 10:30 uplatio dok je još bila pristojna kvota, na 1,40 se isplati eventualnu u dublu sa još jednim parom igrati.unavita je napisao/la:ispratio sam al kvota je bila 1,40MMarcos je napisao/la:76:66MMarcos je napisao/la:Decin - Prostejov 1 1,75 (lokalna astra) češka košarka...ukratko Decin prava domaćinska ekipa, playoff je u pitanju, kvota je vec u velikom padu.
P.S.
Pošto je bilo uslovljeno na još 2 para uspio sam zakačiti USA u hokeju (2:2)

MIA SAN MIA!!!
Ajde momci neku siguricu za sutra.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
baseball
Cincinnati-Washington 2 1,85
Minnesota-Toronto 2 1,65
Cincinnati-Washington 2 1,85
Minnesota-Toronto 2 1,65
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
cestitam koje ispratio 66:68vecaveca je napisao/la:Zanimljiv par spanjosla 2 liga kosarka:
Caeres-Burogos idem probati 2 2.10
info sa stranica klubova:
Esta semana los cacereños han tenido dificultades físicas con cuatro de sus hombres. Carlos Cherry tiene dolores de espalda que le producen el desplazamiento de una vertebra. Leon Williams sufrió una torcedura de tobillo el lunes y hoy ha comenzado a ejercitarse. Francis Sánchez y José Ángel Antelo tienen sobrecargas musculares, uno en los sóleos y el otro en isquiotibiales.
4 igraca imaju problema fizicki..Cherry bolovi u ledjima..Williams uganuce gleznja..Sanchez bolovi u listu..Antelo bolovi zadnja loza..Sada koliko ce ovo da utice vidjecemo..Ovo su kljucni igraci od njih zavisi.Sve to mozete provjeriti.JA cu da probam..
poceli smo i spanjolski da cijepamo samo tako hahaahha![]()

Zadnja izmjena: vecaveca, dana/u 11 maj 2012, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ne znam.Leyton je napisao/la:Doktore,sta mislis jel ovi Clipersi veceras dolaze do 4 pobjede?
No bet

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Sutra njemacka kosarka:
Artland-Bajern 2 mislim da je kvota 2.10
Domacinama fale Holston i Peavy koji su diskvalificirani zbog tuce u prosloj utakmici.
Bitni su igraci.Holston glavni igrac zabija 20 tak poena.Peavy 10tak..Bez njih ocekujem pobijedu gostiju.
Artland-Bajern 2 mislim da je kvota 2.10
Domacinama fale Holston i Peavy koji su diskvalificirani zbog tuce u prosloj utakmici.
Bitni su igraci.Holston glavni igrac zabija 20 tak poena.Peavy 10tak..Bez njih ocekujem pobijedu gostiju.
Ovog Dolgopolova nikad mu ne znasnjegosd je napisao/la:Za danas jedan dobitni
Del Potro - Dolgopolov(20,5) Više 1,85![]()
A.Radwanska - V.Lepchenko(17,5) Više 1,85![]()
Pro Recco - Vasas(19,5) Manje 1,85![]()
CSKA M. - Panathinaikos(151,5) Manje 1,85![]()
N.Đoković - Tipsarević(20,5) Više 1,85![]()
kvota 21

Ko nema u glavi......... Taj je glup!!!!
imao sam malu gresku kad sam upisivo jedan par na ovaj Galway-Limerick 1 sam upiso umjesto dvicuharry_90 je napisao/la:
Besiktas - Trabzonspor 1X
Cordoba - Gimnastic 1
CFR Cluj - Vointa Sibiu 1
Köln (Am) - TuS Koblenz 1
Paks - Vasas 1
na 4 km
Tractor Sazi - Malavan 1
Levski S. - Beroe 1
Laval - Le Havre 2
Galway - Limerick 2
Cordoba - Gimnastic 1
na 2.50 km
Single prelazi :
Lens - Istres X/X

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Čestitke hari.harry_90 je napisao/la:imao sam malu gresku kad sam upisivo jedan par na ovaj Galway-Limerick 1 sam upiso umjesto dvicuharry_90 je napisao/la:
Besiktas - Trabzonspor 1X
Cordoba - Gimnastic 1
CFR Cluj - Vointa Sibiu 1
Köln (Am) - TuS Koblenz 1
Paks - Vasas 1
na 4 km
Tractor Sazi - Malavan 1
Levski S. - Beroe 1
Laval - Le Havre 2
Galway - Limerick 2
Cordoba - Gimnastic 1
na 2.50 km
Single prelazi :
Lens - Istres X/X

LA Clippers - Memphis...kp2...1,75
Philadelphia - San Diego(+1.5)...1...2,00
Texas - Los Angeles Angels(+1.5)...1...2,20
LA Dodgers - Colorado(+1.5)...1...2,00
Philadelphia - San Diego(+1.5)...1...2,00
Texas - Los Angeles Angels(+1.5)...1...2,20
LA Dodgers - Colorado(+1.5)...1...2,00
FORZA MARŠAL !!!
Clippers-Memphis, moje skromno mišljenje
Najbolje je preskočiti ovaj par što je meni prvom izuzetno teško s obzirom da je to jedina utakmica koja se igra večeras. Memphis je definitivno kvalitetnija ekipa, u šestoj utakmici su napokon počeli igrati preko Gasola i Randolpha što je dalo ogromnu prednost. Čim su počeli da trpaju loptu Gayu u ruke da on kreira Clippersi su došli na vrlo mali minus. Grizzliesi sigurno imaju tu prednost pod košem, ali pitanje je kako će reagovati u Los Angelesu. Ako domaći dođu do bilo kakve serije koševa za očekivati je da se uvuče panika u redove Memphisa a potom slijede izolacije na Rudy-a. A to je ogroman minus za ovu ekipu. No moguće je da odigraju pametno, moguće je da su se napokon 'pronašli' i da znaju ko su i šta su te da 48 minuta koriste svoje prednosti. Svi mediji pominju tu ključnu stvar Memphisa u ovoj utakmici da još jednom iskoriste svoj dvojac pod košem i nemoguće je da oni sami sada nisu toga svjesni. Ali uvijek je tu Lionel Hollins da zezne stvar i uvijek je tu CP3 da pokrene neku seriju koja bi okrenula momentum na stranu Clippersa. Meni se nekako čini previše da se u ovom playoffu čak 2 ekipe vrate u seriju poslije 3-1, a s druge strane ne kladi mi se na šepave Clipperse protiv kvalitetnije ekipe. Znam da nisam puno reko, i da ovo ispada kao 'mogli bi dobit i jedni i drugi'. Al nekad je bolje znat šta ne treba odigrat nego šta treba.
Najbolje je preskočiti ovaj par što je meni prvom izuzetno teško s obzirom da je to jedina utakmica koja se igra večeras. Memphis je definitivno kvalitetnija ekipa, u šestoj utakmici su napokon počeli igrati preko Gasola i Randolpha što je dalo ogromnu prednost. Čim su počeli da trpaju loptu Gayu u ruke da on kreira Clippersi su došli na vrlo mali minus. Grizzliesi sigurno imaju tu prednost pod košem, ali pitanje je kako će reagovati u Los Angelesu. Ako domaći dođu do bilo kakve serije koševa za očekivati je da se uvuče panika u redove Memphisa a potom slijede izolacije na Rudy-a. A to je ogroman minus za ovu ekipu. No moguće je da odigraju pametno, moguće je da su se napokon 'pronašli' i da znaju ko su i šta su te da 48 minuta koriste svoje prednosti. Svi mediji pominju tu ključnu stvar Memphisa u ovoj utakmici da još jednom iskoriste svoj dvojac pod košem i nemoguće je da oni sami sada nisu toga svjesni. Ali uvijek je tu Lionel Hollins da zezne stvar i uvijek je tu CP3 da pokrene neku seriju koja bi okrenula momentum na stranu Clippersa. Meni se nekako čini previše da se u ovom playoffu čak 2 ekipe vrate u seriju poslije 3-1, a s druge strane ne kladi mi se na šepave Clipperse protiv kvalitetnije ekipe. Znam da nisam puno reko, i da ovo ispada kao 'mogli bi dobit i jedni i drugi'. Al nekad je bolje znat šta ne treba odigrat nego šta treba.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Edin TM87 je napisao/la:Eo ga:
N. Krstic 16,5 manje 1,85![]()
Clippers - Memphis 178,5 vise 1,85![]()
Federer - Ferrer +3,5 ht1 1,65![]()
Djokovic - Tipsarevic r2:1 4,50![]()
Stevenage - Shef Utd J1 1,25![]()
Bohemians - Drogheda ps1 1,75![]()
Bastia - Nantes 1 (PP) 1,80![]()
Regensburg - KSC kp2 1,80![]()
Regensburg - KSC J1 1,25![]()
Regensburg - KSC ck1 1,25![]()
koef: 273,60![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja mislim da su posljednju utakmicu dobili ponajviše zahvaljujući povredama Griffina i Paula, to se desilo kad su Clippersi gotovo istopili prednost Memphisa. Večerašnji ishod najviše zavisi od toga hoće li njih dvojica nastupiti. Mislim da si to trebao napisatidijabola je napisao/la:Clippers-Memphis, moje skromno mišljenje

Ja bježim od ovog duela, sve je moguće, a koef. nije vrijedan nekog prevelikog rizika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.