To je to ... Pape je zaista unio par novosti i doveo par novih igraca (to mu treba priznati). Al negdje u pola proslih kvalifikacija i pred sami kraj kada je uvidio da nece dobiti primamljive ponude s vana pocela se nedosljednosi i donosenje nelogicnih poteza. Sada igra na kartu da ostane trener repke i da bude dobar sa Spahicem. A Spahic je glavno zlo i novi Usanovic ove repke !!!!!gringobih je napisao/la:POTPIS...nihco je napisao/la:od vladavrine pasalica, reprezentacija se nalazi u najcrnjem periodu. da se ne lazemo, nije susic slijep, cuo je on i za cocalica, i zukanovica, i o.vranjesa, i za barica ....radi se cinjenici da medunjanin, ibricic, zahirovic, maletic.... moraju biti pozvani, moraju se prodati na ljeto i moraju igrati. u barazu je zahirovicu nasao mjesto na desnom beku(!?), naci ce mu mjesto i utakmici protiv irske. pozivanje vranjesa, vrancica, svrake je bacanje prasine u oci, da se ispuni forma dovodjenja novih imena, realno, sanse da i jedan od njih zadrzi mjesto su minimalne jer na njihovim pozicijama imamo i previse boljih igraca i niko se nece p[ocesati kada ih ne pozove slijedeci put..
cocalic, zukanovic, visca, o. vranjes su igraci koji su potrebni reprezentaciji i imaju kvalitet da to i pokazu ali onda nastaje problem, sta s susicevim , menadzerskim, dzekinim, spahicevim miljenicima od koji reprezentacija nema nikakvu korist, jer , realno, pola spiska su beskorisni igraci.
sve u svemu tuzno, da ne spominjem lazi o pozivima igracima koji su standardni, o promjeni taktike, prenemaganju da smo spori , da treba osvjeziti vezni red....lazi, nesposobnost, sitnosopstvenistvo, nedosljednost ....
susic je takav kakav je, problem je masa onoih koji ga slijepo podrzavaju iz klupskih pseudopatriotskih razloga.
naravno, kada se ispostavi da su kritike utemeljene, bice kasno, a susicevi sljedbenici ce reci da su igraci naprosto losi.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
E to u i ja hocu da kazem, za mene je covjek bez karaktera jer se svaki put sam sebe po.s.ere usta! Od slucaja misketa pa nadalje!
Stvarno ovi spiskovi nemaju nikakve logike niti veze s mozgom. Zec kad je bio totalno van forme, dobijao je pozive, sad kada konacno postize golove, nema ga ni na mapi. Pa onda Zukanovic koji je standardan u boljem klubu nego u kojem Pandza sjedi na klupi, a opet ovaj prvi ne dobije poziv, dok ce Pandza vjerovatno bit u prvih 11. Isto tako Sehic sjedi na klupi ili je povrijedjen duze vrijeme, ali ipak dobije poziv ispred Burica koji odlicno brani u zadnje vrijeme. Ibricic i Maletic su prica za sebe. Jednostavno haos totalni.harry_90 je napisao/la:Zasto nije pozvan Zec,ali je zato zuco Ibricic tu koji se i sam ne sjeca kad je zadnji mec odigrao..
I kad mi neko kaze Ciro ovo ono,gledaj ovog i sve ti je jasno
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Nope. Completely wrong. 0 poena.voltron30 je napisao/la:Joj, nemojte mi molim vas o Safetu stvarati famu kao o nekome ko ima nos za talente. Kada već spominjete Lulića, je l' se sjećate kolika sa halabuka digla i od javnosti i od novinara da ga pozove, a on čovjek nije fermao 2%?! I onda igrom slučaja upalio televizor i pogledao utakmicu Young Boysa i Tottenhama, pa se ''iznenadio'' Lulićevim kvalitetom.

Ljudi dragi prestanite sami sebe ovako zezati. Kazem Susic pravi greske, protivrijecuje sam sebi, spisak mu nema mnogo smisla. Ali nemojte izmisljati stvari.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- delpiero20
- Kontakt:
Ovo je sve zbog toga sto nam je izbornik ili tutuk veliki pa da nema ni internet ni novine pa ne zna ni kakva je situacija ili je do onih koji mu dadnu pare da forsira njihove igrace...
Trece nema..
Trece nema..
Ja bih rekao to prvo, samo bi ispravio tutuk u ćutuk.delpiero20 je napisao/la:Ovo je sve zbog toga sto nam je izbornik ili tutuk veliki pa da nema ni internet ni novine pa ne zna ni kakva je situacija ili je do onih koji mu dadnu pare da forsira njihove igrace...
Trece nema..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni samo niej jasno za Burica,Vranjesa i Zukanovica, znaci sve trojica igraju na pozicijama koje su skoro pa neophodne za reprezentaciju. Golman. Stoper i igrac koji kvalitetno igra i stopera i beka.
Celik!3,2,2.
pozivanje tih igraca je logican potez i ti igraci bi, logicno, na terenu pokazali da imaju mjesta u reprezentaciji sto bi, s druge strane, bila noga u dupe parazitima kojih je reprezentacija puna po menadzerskim, lobistickim, igrackim linijama....zec je kolateralna steta susicevog kukavicluka i nedoslijednosti, decko nije puno pokazao u reprezentaciji ali je, u posljednje vrijeme,u dobroj formi, narocito u situaciji kada imamo dva napadaca. naravno, mjesto se mora naci za medunjanina, ibricica, maletica, alispahica i ostale igrace koji vec mjesecima griju klupu u osrednjim ekipama. interesantno je i da su na susicevom radaru , za ovu prijateljsku, bili igraci bicakcic, hajrovic, vuckic koji nemaju skoro nikakvih sansi da srede papire , a zukanovic, cocalic se ignorisu, dok je za pozurio da nas upozna da je visca nestandardan u ibb. naravno, njegovi miljenici su standardni.AllGunsBlazing je napisao/la:Meni samo niej jasno za Burica,Vranjesa i Zukanovica, znaci sve trojica igraju na pozicijama koje su skoro pa neophodne za reprezentaciju. Golman. Stoper i igrac koji kvalitetno igra i stopera i beka.
Sent from my Commodore 64
"Morate biti standardni u svome klubu, da biste dobili poziv u reprezentaciju."
Koliko puta smo čuli selektora kako napominje da je osnovni uslov za poziv biti standardan u klubu? I koliko puta smo se uvjerili da navedeni kriterij ne postoji?!
Možda nikad do sada nije izražena veća nepovezanost objavljenog spiska sa klupskom formom, te postignućima igrača na njemu.
Safet Sušić je svoj kriterij standardnosti najredovnije kršio na primjeru Elvira Rahimića. Naime, tridesetšestogodišnji nezamjenjivi reprezentativac je u posljednje tri godine odigrao manje od 1200 minuta za svoj CSKA, za što je potrebno tek 13 čitavih utakmica. Cifra preko koje svaki iole standardan igrač ide za polusezonu.
Emira Spahića ni povreda nije mogla ostaviti bez poziva, pa će biti uz reprezentaciju u ulozi animatora, dok je sa Harisom Medunjaninom apsurdnija situacija nego sa Muslimovićem svojevremeno, pa skoro i sa Rahimićem. Vezista Maccabija iz Tel Aviva je posljednjih 90 minuta za svoj tim upisao u novembru prošle godine, otkada je rijetko sjedao i na klupu izraelskog ponosa.
Otprilike je mjesec više prošao od posljednjeg cijelog meča koji je odigrao Senijad Ibričić, kojeg svojevremeno ni otvorena ucjena selektoru nije mogla ostaviti van nacionalnog tima. Treba napomenuti da je to bilo i jedinih 90 minuta, koje je bivši Hajdukovac odradio u protekla 43 kola ruske Premier lige.
Ništa veća klupska postignuća nema ni Adnan Zahirović, koji je nerijetko ove sezone napuštao prvih 11 najgoreg ruskog prvoligaša. Ipak, i time bi se rado pohvalio Darko Maletić (31), koji je ne djelidbi osme pozicije u kazahstanskoj eliti. Čini se da je bivši igrač Borca golom Albaniji sebi obezbijedio poziv selektora do kraja karijere, pa ga neće omesti ni igranje 40. takmičenja u Evropi (Premijer liga BiH je 32.). Da stvar bude zanimljivija, Sušić je prekrižio Kinu jer je predaleko da bi je mogao "kvalitetno pratiti", ali mu očito nije problem skoknuti do Kazahstana.
Standardnoj ekipi je ovaj put pridodao i novajlije, na koje se valja osvrnuti, u sastavu Stojan Vranješ, Muamer Svraka, Damir Vrančić i Miroslav Stevanović. Posljednja dvojica su i ranije dobili po poziv, ali nisu uspjeli upasti u prvih 18.
Dvadesetpetogodišnjeg Vranješa je možebitno osvajanje titule u Rumuniji lansiralo u nacionalnu vrstu, gdje je sa svojim Clujom na prvom mjestu, koji se ipak teško može zahvaliti našem internacionalcu za mogući uspjeh, obzirom na njegovih 6 nastupa od prve minute.
Ništa zahvalniji ne može biti ni stabilni drugoligaš Eintracht Braunschweig svom iskusnom vezisti Damiru Vrančiću, koji ih je do zlatne sredine u Cvajti vodio sa tri gola i četiri asistencije. Eksplozija je to kakvu selektor nije mogao ignorisati.
Kad smo već kod eksplodiranih, niko ne može poreći da se upravo to desilo Muameru Svraki (24) u dresu Željezničara, ali je definitivno otkriće da vas do reprezentacije može dovesti i sjajno odigranih par mjeseci u Premijer ligi BiH, koja je sve do danas bila na selektorovoj "ignore" listi.
Posljednji od prinova, Miroslav Stevanović, poziv je obezbijedio standardnim nastupima u Jelen ligi.
Ne ulazeći u kvalitete svih pobrojanih, možda više od svega govori i selektorova izjava kako bi Džeko, koji se također duže vrijeme ne bavi fudbalom, bio pozvan i da u narednih pet godina ne upiše nastup!
Kako ovo ne bi bio promotivni članak nepozvanih, nećemo ih ni pominjati, jer svako ko iole prati naše internacionalce, može pobrojati bar desetak imena koja se mogu pohvaliti istaknutijim postignućima od pozvanih.
Oni ipak moraju čekati na nekog novog selektora, kojeg će malo više zanimati klupska dešavanja.
našla komentar od jednog novinara!
Zanimljivo!
Koliko puta smo čuli selektora kako napominje da je osnovni uslov za poziv biti standardan u klubu? I koliko puta smo se uvjerili da navedeni kriterij ne postoji?!
Možda nikad do sada nije izražena veća nepovezanost objavljenog spiska sa klupskom formom, te postignućima igrača na njemu.
Safet Sušić je svoj kriterij standardnosti najredovnije kršio na primjeru Elvira Rahimića. Naime, tridesetšestogodišnji nezamjenjivi reprezentativac je u posljednje tri godine odigrao manje od 1200 minuta za svoj CSKA, za što je potrebno tek 13 čitavih utakmica. Cifra preko koje svaki iole standardan igrač ide za polusezonu.
Emira Spahića ni povreda nije mogla ostaviti bez poziva, pa će biti uz reprezentaciju u ulozi animatora, dok je sa Harisom Medunjaninom apsurdnija situacija nego sa Muslimovićem svojevremeno, pa skoro i sa Rahimićem. Vezista Maccabija iz Tel Aviva je posljednjih 90 minuta za svoj tim upisao u novembru prošle godine, otkada je rijetko sjedao i na klupu izraelskog ponosa.
Otprilike je mjesec više prošao od posljednjeg cijelog meča koji je odigrao Senijad Ibričić, kojeg svojevremeno ni otvorena ucjena selektoru nije mogla ostaviti van nacionalnog tima. Treba napomenuti da je to bilo i jedinih 90 minuta, koje je bivši Hajdukovac odradio u protekla 43 kola ruske Premier lige.
Ništa veća klupska postignuća nema ni Adnan Zahirović, koji je nerijetko ove sezone napuštao prvih 11 najgoreg ruskog prvoligaša. Ipak, i time bi se rado pohvalio Darko Maletić (31), koji je ne djelidbi osme pozicije u kazahstanskoj eliti. Čini se da je bivši igrač Borca golom Albaniji sebi obezbijedio poziv selektora do kraja karijere, pa ga neće omesti ni igranje 40. takmičenja u Evropi (Premijer liga BiH je 32.). Da stvar bude zanimljivija, Sušić je prekrižio Kinu jer je predaleko da bi je mogao "kvalitetno pratiti", ali mu očito nije problem skoknuti do Kazahstana.
Standardnoj ekipi je ovaj put pridodao i novajlije, na koje se valja osvrnuti, u sastavu Stojan Vranješ, Muamer Svraka, Damir Vrančić i Miroslav Stevanović. Posljednja dvojica su i ranije dobili po poziv, ali nisu uspjeli upasti u prvih 18.
Dvadesetpetogodišnjeg Vranješa je možebitno osvajanje titule u Rumuniji lansiralo u nacionalnu vrstu, gdje je sa svojim Clujom na prvom mjestu, koji se ipak teško može zahvaliti našem internacionalcu za mogući uspjeh, obzirom na njegovih 6 nastupa od prve minute.
Ništa zahvalniji ne može biti ni stabilni drugoligaš Eintracht Braunschweig svom iskusnom vezisti Damiru Vrančiću, koji ih je do zlatne sredine u Cvajti vodio sa tri gola i četiri asistencije. Eksplozija je to kakvu selektor nije mogao ignorisati.
Kad smo već kod eksplodiranih, niko ne može poreći da se upravo to desilo Muameru Svraki (24) u dresu Željezničara, ali je definitivno otkriće da vas do reprezentacije može dovesti i sjajno odigranih par mjeseci u Premijer ligi BiH, koja je sve do danas bila na selektorovoj "ignore" listi.
Posljednji od prinova, Miroslav Stevanović, poziv je obezbijedio standardnim nastupima u Jelen ligi.
Ne ulazeći u kvalitete svih pobrojanih, možda više od svega govori i selektorova izjava kako bi Džeko, koji se također duže vrijeme ne bavi fudbalom, bio pozvan i da u narednih pet godina ne upiše nastup!
Kako ovo ne bi bio promotivni članak nepozvanih, nećemo ih ni pominjati, jer svako ko iole prati naše internacionalce, može pobrojati bar desetak imena koja se mogu pohvaliti istaknutijim postignućima od pozvanih.
Oni ipak moraju čekati na nekog novog selektora, kojeg će malo više zanimati klupska dešavanja.
našla komentar od jednog novinara!

- Goalgetter
- Kontakt:
Po meni, nije problem taj sto nije pozvao Vranjesa, Zukanovica itd itd, nego me zivcira, sto imamo samo 3 odbrambena za Irsku, i opet se u buducnosti moramo krpiti na bekovima Maleticom, Salihovicem, Lulicem ili Zahirovicem, jer nismo probali u prijateljskim ove scime raspolazemo. Ne kotam nikako, ako imamo ambicije za to prvo mjesto, onda ovo sigurno nije rjesenje toga, jos uzaludno ovo trpanje veznih igraca, jos kad sam cuo da su ova 3 nova, (za Stojana i Damira nisam znao koje su pozicije igrali), da su CMF, a takvih imamo i viska. Jos dodatni poziv Ibricicu (nemam nista protiv Ibre, ali znamo svi kakva je situacija), te samo imamo 2 napadaca u timu, je dovelo do toga, da moram otvoreno kritikovati Susica. Nisam ga dosada pljuvao niti ista, ipak je on legenda BiH nogometa, ali ovaj spisak je kriminalan, moram reci tako.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako se ovi nasi novinari u jednom tekstu sami uspiju pobiti. I to niko drugi ne treba raditi do oni.bambina je napisao/la:Cifra preko koje svaki iole standardan igrač ide za polusezonu(13 utakmica).
Ništa veća klupska postignuća nema ni Adnan Zahirović, koji je nerijetko ove sezone napuštao prvih 11 najgoreg ruskog prvoligaša.
Mislim da je Zahirovic presao tu granicu od 13 tekmi u polusezoni, pa zasto on nije hajmo reci standardan?
Celik!3,2,2.
- Centre forward
- Kontakt:
Ne znam da li sam do sad pis'o ovdje al hajd' nebitno.Veliki sam postivaOc djela Safeta,posebno onog igrackog.Ne pamtim njegove igre(vecina nas) nazalost al' sam po pricama onih malo starijih cuo da je jedan od najvecih sto je šut'o loptu.Uglavnom da ne davim,neki ga hvale neki ga kritikuju, nekako sam suzdrzan u svemu tome.Istina puno puta je izgubio ono svoje ja demantujuci se u masu primjera al' nekako imam osjecaj da to on mora, da radi protiv svoje volje,da pravi dosta nelogicnih stvari.Mozda je to neka naredba sa vrha, mozda sportskog il' politickog al' ko ce ga znat.Sve u svemu pozelimo mu srecu da nas odvede na Marakanu. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ako je ne preimenuju ja na taj stadion neću.Centre forward je napisao/la:Marakanu.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- molotovljev
Iskreno,svaka čast.Centre forward je napisao/la:Ne znam da li sam do sad pis'o ovdje al hajd' nebitno.Veliki sam postivaOc djela Safeta,posebno onog igrackog.Ne pamtim njegove igre(vecina nas) nazalost al' sam po pricama onih malo starijih cuo da je jedan od najvecih sto je šut'o loptu.Uglavnom da ne davim,neki ga hvale neki ga kritikuju, nekako sam suzdrzan u svemu tome.Istina puno puta je izgubio ono svoje ja demantujuci se u masu primjera al' nekako imam osjecaj da to on mora, da radi protiv svoje volje,da pravi dosta nelogicnih stvari.Mozda je to neka naredba sa vrha, mozda sportskog il' politickog al' ko ce ga znat.Sve u svemu pozelimo mu srecu da nas odvede na Marakanu.

E zamisli brate kako se ja osjecam dok čitam ove bljuvotine na forumu od strane raznih mongoloida koji
veze nemaju sa fudbalom.
A Pape je bio moj prvi fudbalski uzor.Imao sam priliku gledati (tada)najboljeg evropskog igraca na djelu.
Ponosan sam na Safeta Sušića.Bio i ostao.
F.K.SARAJEVO
- spielführer_21
- Kontakt:
To ne mora značiti da je dobar trener, Maradona je vjerovatno najbolji igrač svih vremena, ali je grozan trener/selektor...molotovljev je napisao/la:Iskreno,svaka čast.Centre forward je napisao/la:Ne znam da li sam do sad pis'o ovdje al hajd' nebitno.Veliki sam postivaOc djela Safeta,posebno onog igrackog.Ne pamtim njegove igre(vecina nas) nazalost al' sam po pricama onih malo starijih cuo da je jedan od najvecih sto je šut'o loptu.Uglavnom da ne davim,neki ga hvale neki ga kritikuju, nekako sam suzdrzan u svemu tome.Istina puno puta je izgubio ono svoje ja demantujuci se u masu primjera al' nekako imam osjecaj da to on mora, da radi protiv svoje volje,da pravi dosta nelogicnih stvari.Mozda je to neka naredba sa vrha, mozda sportskog il' politickog al' ko ce ga znat.Sve u svemu pozelimo mu srecu da nas odvede na Marakanu.![]()
E zamisli brate kako se ja osjecam dok čitam ove bljuvotine na forumu od strane raznih mongoloida koji
veze nemaju sa fudbalom.
A Pape je bio moj prvi fudbalski uzor.Imao sam priliku gledati (tada)najboljeg evropskog igraca na djelu.
Ponosan sam na Safeta Sušića.Bio i ostao.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Pa nitko ga ne pljuje već je narod razočaran s ovim to je realno.U ostalom rezulat će sve reć čekajmo ,ali s ovim na terenu ne možemo ništa tražit ići nekud naprijed .Čudan spisak nema logike nikakve, možda ispadne ok iznenađenje ,pa nas sreća napokon pomiluje.Ne znam zašto kritiku prihvatit kao pljuvanje.Daj Bože da netko na vrijeme sve ukaže malo 'lampice' upale al kasno bojim se.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Maradona je takodje bio seketor svoje domovine ,pa neka i Susic odradi svoje...
Sutra cemo i Dzeko tako pljuvat,pa nece mu Englezi dat priliku...
Ko ce ako necemo mi,.
Podrzimo Safeta,Sajo je nas pa makar propali ko Grcka...
Ja ga jedino ne bih podrzao da radi kao pretdhodni ,odnosno kako se dolazilo do repke...
Safet djeluje kao posten covjek,i igraju mu najbolji...
Ko ce ako necemo mi,.
Ja ga jedino ne bih podrzao da radi kao pretdhodni ,odnosno kako se dolazilo do repke...
Potpuno se slazem,daleko da je najbolji na svijetu,ali posteno radi svoj posao. Druga je stvar sto zaboravljamo da nemozes izmisliti igraca za repku ako takvog nema,sve su to igraci slabe kvalitete.ahmic je napisao/la:Maradona je takodje bio seketor svoje domovine ,pa neka i Susic odradi svoje...
Ko ce ako necemo mi,.
Ako neko zaista misli da neko zasluzuje poziv,a da je bolji od drugih koji su alternative za igrace iz prvih 11 ja bih volio da cujem koji su to i da kazem Pape je fakat pogrijesio?
Po meni Cocalic nije nista bolji od Zahirovica,Zec od Alispahica,pa i Zukanovic od Pandje itd,sve u 5 dg.
Sto puta smo culi kako je Pape kontradiktoran,naravno da jeste kad nije ni slutio da ce Dzeko,Miske,Salih,Medunjanin,Ibro,pa i Begovic (hajmo reci glavni igraci) sjediti na klupi svojih klubova. E sad da je bio dosljedan svojim rijecima i nepozivao njih (sto svako normalan misli da ne bi imalo veze sa pamecu) sta bi smo onda rekli i mi i novinari? Vjerovatno isto ,,teleci pogled,, i ostali pridjevi kojim bi opravdali epitet ,,glupih Bosanaca ,, kakvim nas smatraju....
Ali vazno je da se tipka,a sta, koga briga jer imamo pravo na ,,misljenje,,....
Rekao je i to da se kod njega tesko ulazi u ekipu a isto tako izlazi...
Znaci ,nije mu repka za eksperimente
,samo provjereni....
Sve su to nijanse,pa nemamo mi Puyola ,Vidica pa da ih nije pozvao...
Nemojmo zaboravit,sve su to nijanse ...
S Harsimo na poziciju zad veznog mu treba jedan totalni defanzivac kao sto je Rahimaga ,to je kraj price oko te pozicije
Znaci ,nije mu repka za eksperimente

Sve su to nijanse,pa nemamo mi Puyola ,Vidica pa da ih nije pozvao...
Nemojmo zaboravit,sve su to nijanse ...
S Harsimo na poziciju zad veznog mu treba jedan totalni defanzivac kao sto je Rahimaga ,to je kraj price oko te pozicije

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Buric je ako ne bolji onda bar dobar golman kao i Sehic, mada ja mislim da je bolji. Uz to sve ovaj je povrijedjen duze vremena, a ovaj brani u formi karijere. Vranjes je bolji od svakog ko ce igrati desnog beka(osim naravno Mujdze). Stopera kojeg god novog da je pozvao dobro bi nam dosao jer fali stoper(nema Spahe,Papca)
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.