Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Pricajte sta god hocete, ali bijeli dresovi sto su koristeni protiv Turske su prekrasni. Jednostavni i bas lijepi. Samo treba stavit grb ili zastavu drzave umjesto grb saveza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Meni se čini da sve reprenzetacije na dresovima imaju grb svog saveza a sad on može više ili manje da liči na grb države.Mada pored grba može i na drugoj strani ili rukavu ili negdje da bude i mali grb države ili zastavica.
evo dres austrije, nigdje grb saveza:

najbolje bi bilo staviti ljiljana umjesto grba, posto vec imamo plavo-bijelo dresove, ali to je vjerovatno nemoguce

najbolje bi bilo staviti ljiljana umjesto grba, posto vec imamo plavo-bijelo dresove, ali to je vjerovatno nemoguce
Ja mislim da je to grb njihovog saveza.Zastavu znamo a državni grb je samo ta ptičurina sa onom mini zastavom.Koliko vidim oni su samo ukomponirali zastavu kao podlogu državni grb preko podloge.Možda i griješim ali nije to toliko ni važno.Hoću da kažem samo da većina reprenzetacija nosi grb saveza a grb našeg saveza ne predstavlja one naše idiote.Možda pod tim grbom sutra budu i pravi ljudi.
OK drug ,hvala,nije mi se dalo tražiti.E taj im grb zaista "predstavlja "reprenzetaciju.U pravu si odosmo mi sa teme.
evo koje reprezentacije nose dresove LEGEA:
National Teams
* Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina national football team
* Kosovo Kosovo national football team
* Montenegro Montenegro national football team
* Zimbabwe Zimbabwe national football team
imal ovo smisla,? a slažem se da su dresovi protiv Turske bili odlici ali brate dragi NEMA ŠANSE DA SU FINANSIJSKI NAJISPLATIVIJI.... NIKE, PUMA, ADIDAS...
National Teams
imal ovo smisla,? a slažem se da su dresovi protiv Turske bili odlici ali brate dragi NEMA ŠANSE DA SU FINANSIJSKI NAJISPLATIVIJI.... NIKE, PUMA, ADIDAS...
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Kappini su premocni dresovi samo sto ih malo koji klub nosi,,a o repkama da i ne pricam
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Kosovo, Zimbabve?emir_ je napisao/la:evo koje reprezentacije nose dresove LEGEA:
National Teams

DA, DA, žalosno je i koji klubovi nose, iz francuske jedino ajaccio, italija, livorno i jos jedan itd... malo mi ide na qrac što stalno bude prekriveno logo same LEGEe, zbog pravila fifem, alio brate dragi napravite onda dres bez loga a ne krpiti dresemiros je napisao/la:Kosovo, Zimbabve?emir_ je napisao/la:evo koje reprezentacije nose dresove LEGEA:
National Teams
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
area052 je napisao/la:mislim da bi više trebalo da se brinemo zbog činjenice da dres Reprezentacije Republike Bosne i Hercegovine NE MOŽE da se nosi u više od polovine teritorije. Može teoretski, ali nošenjem dresa RBiH možete isprovocirati neke druge likove koji nose dresove okolnih zemalja, fasovati psovke ili batine. U mom Prijedoru (45% Bošnjaka 1991.) nošenje dresa RBiH, nevažno lavog, žutog, bijelog..., ravno je samoubistvu. Prije nekoliko dana imali smo slučaj u kome su dva srednjoškolca došla na nastavu u dresovima BiH, ali su ubrzo došli navijači istočne države, momke išamarali a dresove im skinuli. Posebno je bilo ponižavajuće čuti klince kako mole te klipane da im vrate dresove bez kojih ne smiju kući. Razmislite malo, da li je normalna pojava da u 70% države ne možemo vidjeti državni dres ali možemo strani?
Ja sam bio u Prijedoru kad je BiH igrala protiv IRana u BH dresom, niko nista, bilo smo nas petorica svi u BiH dresovima.
Pa nek probaju:) Bilo malo u gradu pa u Kozarcu gledali tekmu.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
He ja sam zivim u Holandij, i volio bi narucit BiH dres. Znal ko gdje bi mogao narucit?
hvala
hvala
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
meni su najbolji uvijek bili kappini dresovi volio bi da nam oni naprave dresove !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
ma jarane tako ti je to..seljakluk sta cesarea052 je napisao/la:mislim da bi više trebalo da se brinemo zbog činjenice da dres Reprezentacije Republike Bosne i Hercegovine NE MOŽE da se nosi u više od polovine teritorije. Može teoretski, ali nošenjem dresa RBiH možete isprovocirati neke druge likove koji nose dresove okolnih zemalja, fasovati psovke ili batine. U mom Prijedoru (45% Bošnjaka 1991.) nošenje dresa RBiH, nevažno lavog, žutog, bijelog..., ravno je samoubistvu. Prije nekoliko dana imali smo slučaj u kome su dva srednjoškolca došla na nastavu u dresovima BiH, ali su ubrzo došli navijači istočne države, momke išamarali a dresove im skinuli. Posebno je bilo ponižavajuće čuti klince kako mole te klipane da im vrate dresove bez kojih ne smiju kući. Razmislite malo, da li je normalna pojava da u 70% države ne možemo vidjeti državni dres ali možemo strani?
meni se svidja
a bgm mozemo mi nesta i uciniti jer eno prodaju se dresovi na carsiji kakve je jedan momak na forumu napravio
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
nek igraju u potkosuljama bit ce aerodinamičniji
Svi ovi dresovi sto ste stavili su ruzni.Jeste das nam je legea ali su lijepi dresovi,mozda malo zute boje fali !
12.9.2009.
ja mislim da nebi trebali puno mjenjat dresove....koja ce marka biti to je meni svejedno... mislim samo da bi trebali i kod bijeli Domaci i kod plavi Gostujuci(ako se nevaram), staviti zute boje ili neke linije i nesto, jer na stadionima vidis dosta zastava nase zemlje i ona zuta boja je dosta upadljiva, a igraci igraju u plavo bijeloj opremi i nije mi to nekako povezano!!! fali ta veza izmedju repke i navijaca....a ja mislim da bi to zuta boja dosta spojila!!!!jer kad pogledate Tursku u crveno bijelim dresovima a stadion pa skoro sav crven,,sav se najezis!!!!! ili Hrvatsku_kockaste itd. to je moje misljenje mada na kraju svi znamo da ona guba u Savezu odlucuje!!! ako neko dobro zna praviti dresove da ovdje napravi tako nesto ali sa ovom nasom PLAVOM bojom a ne onaj ljubicasti!!! a tako i bijeli sa zutom bojom pa da vidimo kako ce se reagirati.....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
nista od zute boje,pa nismo ukrajina.kod nas treba ostati bijela majica i plavi sorc.mora biti neke tradicije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.