Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma i neprimjeti se...Rooney preuzeo golove a bogami i glumu...dobar Man Utd danas....Giggs11 je napisao/la:Ode glumac i sad govore slabi smo ko kazeee Cristiano je GLUMACCC bolji je rooney od njegaaa
Da, bas!LFCBiH je napisao/la: looooooooooooooooooooooolllllllllllllllllll hahahahahahhahaa
Trasimaco prijatelju, ove sezone osvajate nula trofejaTrasimaco je napisao/la:Da, bas!LFCBiH je napisao/la: looooooooooooooooooooooolllllllllllllllllll hahahahahahhahaa![]()
A gdje ti je ona slicica koju si toliko vremena s ponosom nosio u avataru?![]()
![]()
Care, znamo li se mi?RuudVanGoal je napisao/la:Trasimaco prijatelju, ove sezone osvajate nula trofeja
t kao Ti mene znasTrasimaco je napisao/la:Care, znamo li se mi?RuudVanGoal je napisao/la:Trasimaco prijatelju, ove sezone osvajate nula trofejaIpak mi se sviđa taj tvoj nick i avatar.
![]()
Zar ti nisi rekao da ces pauzu pravit...............RuudVanGoal je napisao/la:t kao Ti mene znasTrasimaco je napisao/la:Care, znamo li se mi?RuudVanGoal je napisao/la:Trasimaco prijatelju, ove sezone osvajate nula trofejaIpak mi se sviđa taj tvoj nick i avatar.
![]()
a kao A moras me znati
t kao Tako lako zaboravljas
a kao Ajde sjeti se
A ti si?RuudVanGoal je napisao/la:t kao Ti mene znasTrasimaco je napisao/la:Care, znamo li se mi?RuudVanGoal je napisao/la:Trasimaco prijatelju, ove sezone osvajate nula trofejaIpak mi se sviđa taj tvoj nick i avatar.
![]()
a kao A moras me znati
t kao Tako lako zaboravljas
a kao Ajde sjeti se
ovo da se citiram jos jednom,hehehhehhhehehe........ljudi su previse dobri tek sada se vidi....mada sam ja bio jedan od rijetkih uz navijace manche koji su ovo ocekivali...........neno#4 je napisao/la:ne volim manchester,ali nemojte ga potcjenjivati posebno velikog fergia,oporavio se od cantone,keanea,beckhama,cola,yorka,nistelrooya, oporavit ce se on i od ovoga....zato sto je to sistem,timska igra,sada ce da gurne nanija umjesto ronalda,vidjet cete da nece biti los ni ove a one tamo sezone ce da bude pravi....nikada ali nikada velikog ne smijes potcijeniti,jer pravis katastrofalnu gresku........
ovo sam napisao na temi o liverpoolu prije jedno 10-tak dana,polahko se obistinjuje.....fergie ce sve to da poslozi....
On je sljam kao i ti zao mije sto sam ikad vjerovao u njeg al eto svako kad tad pokaze pravo lice pa tako i Owen!Trasimaco je napisao/la:Da, bas!LFCBiH je napisao/la: looooooooooooooooooooooolllllllllllllllllll hahahahahahhahaa![]()
![]()
Bravo, care! Budi pozdravljen.LFCBiH je napisao/la:On je sljam kao i ti zao mije sto sam ikad vjerovao u njeg al eto svako kad tad pokaze pravo lice pa tako i Owen!Trasimaco je napisao/la:Da, bas!LFCBiH je napisao/la: looooooooooooooooooooooolllllllllllllllllll hahahahahahhahaa![]()
![]()
da, jednu kratkuThe Game je napisao/la:
Zar ti nisi rekao da ces pauzu pravit...............
Ma do mene je. Ocekivao sam normalan post. Jbg, ponekad pogrijesim u procjeni.Virtu4l je napisao/la:Trasimaco ne obaziri se, taj ti ne umije drugacijeja sam ga davno preslusao
![]()
DiNno je napisao/la:Tim M P N I GD GP +/- B
1 Chelsea 5 5 0 0 12 3 9 15
2 Man Utd 5 4 0 1 11 3 8 12
3 Man. City 4 4 0 0 8 2 6 12
4 Tottenham 5 4 0 1 12 7 5 12
5 Liverpool 5 3 0 2 13 7 6 9
6 Sunderland 5 3 0 2 8 6 2 9
7 Stoke 5 2 1 2 4 6 -2 7
8 Burnley 5 2 0 3 2 9 -7 6
9 Wigan 5 2 0 3 4 8 -4 6
10 Arsenal 4 2 0 2 13 8 5 6
11 Aston Villa 3 2 0 1 5 3 2 6
12 Wolves 5 1 1 3 3 7 -4 4
13 Hull 5 1 1 3 5 12 -7 4
14 Birmingham 4 1 1 2 2 3 -1 4
15 Blackburn 4 1 1 2 4 5 -1 4
16 West Ham 4 1 1 2 3 3 0 4
17 Fulham 3 1 0 2 1 4 -3 3
18 Bolton 4 1 0 3 5 7 -2 3
19 Everton 3 1 0 2 3 8 -5 3
20 Portsmouth 5 0 0 5 3 10 -7 0
ko je ovo prvi nevidim dobro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.