NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

slogauskoplje
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la slogauskoplje » 02 maj 2012, 19:10

vidovitadjemila je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:znači sarajevo će dobit sad a onda travnik kozaru u gostima? :D
Da tako je i tako ce biti.Evo zivi bili pa vidili.Do nedjelje necu pisati nista a ovo ne govorim djabe...
mozda sam saznao nesto... ;) a razlog znam odavno neki dugovi su u pitanju...Volio bi da pogrjesim i da nije istina... :evil:
prvi dio se ostvario, a ni drugi nije daleko ;)
Sloga Uskoplje

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 maj 2012, 03:13

žao mi što ne odigra na kladionici 'dvicu'. gledao jaran kaže čudna situacija bila. golman travnika tražio izmjenu radi povrede i trener ga čitavu utakmicu nije zamijenio već uvodi napadača. i spomenu mi onog malog u sarajevu što je došao iz werdera husejnovića kako već ima stomačinu ko da nije pro fudbaler :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 maj 2012, 17:33

Kozara povela zatagic izjednacio 1-1 za sada
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 05 maj 2012, 18:27

Nostra ostvaruje se i "drugi dio" Mi dobijamo a Sloboda nazalost danas gubi

Sto ti je nasa realnost aaaaaaaaa
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 maj 2012, 18:59

CESTITKE TRAVNIKU NA OPSTANKU U NAJELITNIJEM BOSANSKOM TAKMICENJU

Dusmanima u inat . :lol: :lol: :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 05 maj 2012, 19:04

vidovitadjemila je napisao/la:CESTITKE TRAVNIKU NA OPSTANKU U NAJELITNIJEM BOSANSKOM TAKMICENJU

Rano je jos govorit o opstanku ima jos 4 kola a u svakom slucaju pridruzujem se cestitkama na pobjedi protiv Kozare i na dobroj prikazanoj igri

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2012, 19:06

vidovitadjemila je napisao/la:CESTITKE TRAVNIKU NA OPSTANKU U NAJELITNIJEM BOSANSKOM TAKMICENJU

valjda BH NATJECANJU :!: :!: :!: :!: :!:

btw svaka cast na prognozi ,bilo je kao sto si i rekao
Zadnja izmjena: Rosas7, dana/u 05 maj 2012, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 05 maj 2012, 19:06

travnik je napisao/la:

Rano je jos govorit o opstanku ima jos 4 kola a u svakom slucaju pridruzujem se cestitkama na pobjedi protiv Kozare i na dobroj prikazanoj igri

DEFINITIVNI OPSTANAK

ZAO MI JE SLOBODE STO JE ONA TAJ TIM IZ F KOJI CE MORATI NAPUSTITI ELITNO DRUSTVO

ALI REALNOST JE TAKVA

CESTITKE MOMCIMA NA ZALAGANJU I POBJEDI
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 maj 2012, 21:57

Kako sam i rekao tako je i bilo.I nije mi bas pretjerano drago zbog toga ali hajde.Hvala u svakom slucaju SIR DRAGANU JOVICU i FK SARAJEVO na danasnjoj pobjedi iako se oni nama u srijedu poslije one komedije na Piroti nisu zahvalili.Stvarno je smjesno bilo gledati sve ono.Naime pobjeda Sarajeva je nacelno dogovorena jos zimus prilikom gostovanja Travnika na prijateljskoj tekmi koja je odigrana na pomocnom terenu Koseva.Glavni akter dogovora ni ne treba pricati ko.I budali je jasno bilo da ce ta tekma biti kljuc za Sarajevo.Samo onda nisu kontali a ni sve do neki dan da bi ih mogla mozda kociti neka licenca.Za uzvrat Travniku su obecani bodovi negdje a OTVORILA se Gradiska kao idealna destinacija.Cak ima i nagovjestaja da su zimske pripreme u Makarskoj isle tom linijom pa je Travnik imao itekako razloga da se revansira.Tamo je odigrana i prijateljska sa juniorima Sarajeva.
A najsmjesniji mi je Terzic i njegov pad u nasem kaznenom prostoru u Srijedu na Piroti.On pada , niko ga pipnuo nije i ostaje da lezi,a nasa zadnja linija sa Ribicem na celu izlazi i pravi ofsajd zamku. :lol: i normalno trojica Sarajlija izlaze malte ne sami u 16 metara i daju gol.Pa onda promasaj Cassija ,izidje sam na golmana ne zna sta ce,pa puca na kraju pol.5 metara iznad gola.Pa reakcija Redjepija u mrtvoj sansi kada malte ne izbacuje loptu u gol - aut a ima prazan gol i dvojicu suigraca na kontra strani same.Pa izlazak nase zadnje linije i utrcava covjek iza nigdje ofsajda ovi ih pustaju da prodju ali nase sudije ko sudije.Pomocnik digne zastavicu a ofsajda vidilo nije :lol: itd itd...Ma bilo je pravo smjesno jer znao sam o cemu se radi pa sam bas obratio paznju na te detalje.Fejzic ne moze ispucati loptu koliko ga noga boli a drze ga na golu :lol: .
Ali to je BOSANSKOHERCEGOVAČKA LIGA.
I samo da kazem kada sljedeci put Gagac dodje u Travnik sa bilo kim prodajem svu svoju imovinu i stavljam protiv Travnika.A pozivam i druge da to urade.Dobitak zagarantovan ;)

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 05 maj 2012, 22:52

vidovitadjemila je napisao/la:Kako sam i rekao tako je i bilo.I nije mi bas pretjerano drago zbog toga ali hajde.Hvala u svakom slucaju SIR DRAGANU JOVICU i FK SARAJEVO na danasnjoj pobjedi iako se oni nama u srijedu poslije one komedije na Piroti nisu zahvalili.Stvarno je smjesno bilo gledati sve ono.Naime pobjeda Sarajeva je nacelno dogovorena jos zimus prilikom gostovanja Travnika na prijateljskoj tekmi koja je odigrana na pomocnom terenu Koseva.Glavni akter dogovora ni ne treba pricati ko.I budali je jasno bilo da ce ta tekma biti kljuc za Sarajevo.Samo onda nisu kontali a ni sve do neki dan da bi ih mogla mozda kociti neka licenca.Za uzvrat Travniku su obecani bodovi negdje a OTVORILA se Gradiska kao idealna destinacija.Cak ima i nagovjestaja da su zimske pripreme u Makarskoj isle tom linijom pa je Travnik imao itekako razloga da se revansira.Tamo je odigrana i prijateljska sa juniorima Sarajeva.
A najsmjesniji mi je Terzic i njegov pad u nasem kaznenom prostoru u Srijedu na Piroti.On pada , niko ga pipnuo nije i ostaje da lezi,a nasa zadnja linija sa Ribicem na celu izlazi i pravi ofsajd zamku. :lol: i normalno trojica Sarajlija izlaze malte ne sami u 16 metara i daju gol.Pa onda promasaj Cassija ,izidje sam na golmana ne zna sta ce,pa puca na kraju pol.5 metara iznad gola.Pa reakcija Redjepija u mrtvoj sansi kada malte ne izbacuje loptu u gol - aut a ima prazan gol i dvojicu suigraca na kontra strani same.Pa izlazak nase zadnje linije i utrcava covjek iza nigdje ofsajda ovi ih pustaju da prodju ali nase sudije ko sudije.Pomocnik digne zastavicu a ofsajda vidilo nije :lol: itd itd...Ma bilo je pravo smjesno jer znao sam o cemu se radi pa sam bas obratio paznju na te detalje.Fejzic ne moze ispucati loptu koliko ga noga boli a drze ga na golu :lol: .
Ali to je BOSANSKOHERCEGOVAČKA LIGA.
I samo da kazem kada sljedeci put Gagac dodje u Travnik sa bilo kim prodajem svu svoju imovinu i stavljam protiv Travnika.A pozivam i druge da to urade.Dobitak zagarantovan ;)
Sve si bio upravu i kad si nas upozoravo za njega i dok je takvi ode naš fudbal u p.... materinu, dobro pa smo ga se riješili na vrijeme al da je osto sad bi mi bili dole umjesto Slobode... jadna nam mati.....al sarajlice ba lude vidiš da ni licencu sredit ne mogu kamol šta drugo a da im mi posudimo :lol:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 maj 2012, 23:10

Sve si bio upravu i kad si nas upozoravo za njega i dok je takvi ode naš fudbal u p.... materinu, dobro pa smo ga se riješili na vrijeme al da je osto sad bi mi bili dole umjesto Slobode... jadna nam mati.....al sarajlice ba lude vidiš da ni licencu sredit ne mogu kamol šta drugo a da im mi posudimo :lol:
Ma vi ste odlicno organizovan klub ,mozda i najzdraviji u ligi tako da je izgleda i on vidio da je gore sredina na koju nije navikao i zato je brze bolje i otisao u Sarajevo.A sada se najbolje vidi ko je ko.Dobro da je dosao ovaj komitet i da je poostrio neke stvari.Mislim da ce uskoro poceti pojedinci da i krivicno odgovaraju za stimanja, a kada se to desi onda se tek mozemo nadati napretku.A Sarajlije neka ga dizu u nebesa .Njihov PROBLEM....Jer kako rade tako ce i proci.A vec im se desavaju ruzne stvari.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 05 maj 2012, 23:22

vidovitadjemila je napisao/la:
Ma vi ste odlicno organizovan klub ,mozda i najzdraviji u ligi tako da je izgleda i on vidio da je gore sredina na koju nije navikao i zato je brze bolje i otisao u Sarajevo.A sada se najbolje vidi ko je ko.Dobro da je dosao ovaj komitet i da je poostrio neke stvari.Mislim da ce uskoro poceti pojedinci da i krivicno odgovaraju za stimanja, a kada se to desi onda se tek mozemo nadati napretku.A Sarajlije neka ga dizu u nebesa .Njihov PROBLEM....Jer kako rade tako ce i proci.A vec im se desavaju ruzne stvari.
Ma nas je izmuzo sa ugovorima igrača sad će nam Halilovića odvest u Sarajevo a ni marke nećemo uzet za njega sve u talu sa menadžerom a moro je otić jer su naši čuli da je mutne radnje radio u Mostaru, Mostarci ga ba gazili u svlačionici pa moro pobjeć iz Mostara.....nekad je Sarajevo bilo klub...ma neka ste se vi spasili al samo da vam Jović ne dođe u klub :lol:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 08 maj 2012, 20:08

Brazilac s Pirote
Cassio: Idem na probu u Njemačku

Nogometaši Travnika, nakon uspješnog gostovanja u Gradišci gdje su osvojili tri boda protiv Kozare, u sutrašnjoj utakmici dočekuju ekipu trebinjskog Leotara.
Preporuči

Trezer Vezira Arapović će u sutrašnjoj utakmici moći računati i na najveće ovosezonsko pojačanje, Brazilca Cassia Horta M.

"Leotar je dosta dobra ekipa, bez obzira što se i oni nalaze u teškoj situaciji kao i mi. Igramo kod kuće i to nam daje veliku prednost jer smo pred domaćom publikom puni samopouzdanja. Atmosfera u ekipi je na zavidnom nivou poslije pobjede u Gradišci protiv Kozare i ja se iskreno nadam da će sve to rezultirati našom pobjedom i osvajanjem nova tri boda", izjavio je Cassio za SportSport.ba.

Inače, Cassio Horta Megalhes je prošao sve mlade selekcije Rio de Janeira te nakon završenog omladinskog igranja prešao je igrati za prvoligaša Patingu.

“Nakon što je Patinga ispala iz prve lige, put me poveo u Evropu i preko svog menadžera sam stigao igrati u Travnik. U Travniku sam jako dobro primljen od strane svih igrača i ljudi iz Uprave. Ljudi u gradu su prema meni jako prijatni i jako mi se sviđa i Travnik i BiH".

Sezona nije ni privedena kraju, a Brazilac je već dobio ponude.

"Dobio sam ponude od jednog kluba iz Bundeslige i jednog njemačkog drugoligaša, koji žele da dođem na probu krajem sezone. Imam i par ponuda klubova iz Premijer lige BiH, ali u dogovoru sa ljudima iz NK Travnik ukoliko ne nađem strani angažman, vraćam se na Pirotu".

Sutra veoma vazna tekma.Tom pobjedom se moraju potvrditi bodovi iz Gradiske i svi kontaju da ce biti lako.Sutra se voma bojim jedne stvari.To su sudije.Ne zato sto ce suditi za Leotar nego veoma moguce protiv nas.
Dva kluba koji imaju veoma jake lobije su u konkurenciji da ispadnu i moguce da je mnogima krivo sto se Travnik skoro iscupao.Ni igracima nece biti lako.Najteze je igrati ovakve tekme.Ako ne bude islo u napadu bojim se kakve kontre i onda nece valjati jer se sjecam da se Leotar itekako zna zatvoriti,Pretprosle sezone je bila slicna situacija i jedva smo dobili 1-O.Ali treba krenuti sa atacima na gol protivnika odmah bez taktiziranja i sto prije rjesiti stvar.

I samo da dodam jos jedno-
Puno srece nasem KASIMU u sportu i zivotu inace da nadjre sto bolji angazman, jer ovu polusezonu je odigrao i vise nego profesionalno i srcem i zato mu se zahvaljujemo ...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 maj 2012, 20:17

Bravo momci sto puta bravo...ovo je bila tako sigurna pobjeda u lijepoj igri Travnicana da se moglo uzivati danas na Piroti.Ponovo odlicno zalaganje 120 posto .Rastrcana mlada ekipa Travnika bez kapitena Varupe u svim segmentima igre nadigrala je goste koji za 90 minuta nisu uputili ni jedan ozbiljan udarac na nas gol.Golove postigli mali Nermin Varupa sutem sa ruba 16 metara precizno u stranu i Popovic koji izlazi sam pred golmana Leotara i poslije predivnog pasa Casija neometan pogadja za 2-O.Gosti su zadnjih 20 ak min.igrali s igracem manje posto je igrac Leotara opravdano iskljucen posto je zaradio 2 zuta .Simeunovic ga je po strani izbacio i krenuo prema golu a ovaj ga rusi.
Posto smo osigurali opstanak moram reci da sve cestitke treba uputiti starom vuku Husniji Arapovicu koji je iz nemoguce situacije na polusezoni uspio napraviti ekipu koja igra ravnopravno sa svima u ligi i pobjedjuje i na papiru bolje od sebe.Ova mlada ekipa ako i sljedece sezone ostane na okupu sa ovim utakmicama ovosezonskim u nogama i Husnijom na klupi ,ako ovaj bude htio da vodi klub a nema razloga da nece, mogla bi sigurno biti pravi hit sljedeceg djela prvenstva.Igraci poput Popovica ,Misica ,Curica ,Fejzica,Oruca,Simeunovica,Nermina Varupe ,Kovacevica itd pravi su potencijal kluba na kojem treba graditi buducnost a ne dovoditi igrace sumnjivog kvaliteta poput pojedinaca sa pocetka prvestva Karalica , Beslija,Karadja itd...Ako treba radje ubaciti kojeg juniora i pronaci mladje igrace iz nizih liga sto se pokazao kao pun pogoda kada je Travnik ove i prosle sezone u pitanju.Svi igraci o kojima pisem dosli su iz nizih liga i puni motiva igrali za nas klub...Ako i odu pojedini a zasluzili su to svojim igrama u jace sredine treba raditi isto .Jer mi od najstarijeg tima pretprosle sezone u ligi sada imamo malte ne jedan od najmljadjih ,svjetlu buducnost sigurno i deveti smo na tabeli sto ja ni u snu na polusezoni nisam ni sanjati mogao.Ako dodju rezultati na pocetku iduce sezone prepoznace raja to i vratiti se na Pirotu.Sve ove turbulencije prezivjeli smo bez dugova imamo licencu za nasu ligu i trebamo sada napraviti skroz drugi pristup.Konacno poceti teziti ka necem visem jer ovaj grad konacno to zasluzuje.Evo dato je nesto para od opstine da se konacno zavrsava ta famozna dvorana pa ce vjerovatno nekome pasti na pamet da za sljedecu sezonu uradi jos nesto .Bar jos jedna tribinica od 400 mjesta i taj semafor bi bili vise nego dovoljni da se vidi u carsiji da se misli ozbiljno.I da uprava konacno stvarno pozove stare igrace i sve koji vole klub da im se pridruze i da svi zajedno naprave nesto.Pomaka ima mora se reci .Treba animirati i navijace Travnika to je veoma vazno pozvati te momke porazgovarati sa njima pa ako treba da se ,ako komitet to dozvoli ,povedu i na gostovanja da se organizuje bar za pocetak po jedan autobus koji ce pratiti ekipu, jer ako navijaci ne idu na stranu ne treba ocekivati da ce navijati ni ovdje.I najvaznije da se prodje stimanaja sa bilo kim ma u kakvoj situaciji se nalazili jer ako napravimo ekipu to nece biti ni potrebno.Arapovic i uprava bi trebala da uvede i kazne za bezveze dobijene kartone ,jer nas to itekako kosta na strani gdje uvjek idemo s pola ekipe,iako su i sudije ovu sezonu itekako kumovali tome.Evo dana dva bas glupa kartona nasih.Kod crvenog za Leotar start je toliko ocit da nema sudca na svjetu koji ga nebi pokazao ,ali Ribic trci za sudijom i on nesto gestikulira i dobija bez veze karton, te Redjepi poslije zvizduka suta loptu u aut bez potrebe i karton naravno.E to nam ne treba.Na gostovanjima igrati kao i ovdje pa makar gubili i 7-2 ali daj da damo ta 2 jer neko ce nam dati 7 neko pak dva gola a neko bogami jedan ili nijedan.Ta gostovanja su i najvazniji dio i uz Pirotu koja mora ostati nasa Bastilja gdje ce nam biti kraj.
SVE CESTITKE MOMCI JOS JEDNOM SVAKA VAM CAST I SRETNO U NASTAVKU...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 maj 2012, 20:26

vidovitadjemila je napisao/la:Bravo momci sto puta bravo...ovo je bila tako sigurna pobjeda u lijepoj igri Travnicana da se moglo uzivati danas na Piroti.Ponovo odlicno zalaganje 120 posto .Rastrcana mlada ekipa Travnika bez kapitena Varupe u svim segmentima igre nadigrala je goste koji za 90 minuta nisu uputili ni jedan ozbiljan udarac na nas gol.Golove postigli mali Nermin Varupa sutem sa ruba 16 metara precizno u stranu i Popovic koji izlazi sam pred golmana Leotara i poslije predivnog pasa Casija neometan pogadja za 2-O.Gosti su zadnjih 20 ak min.igrali s igracem manje posto je igrac Leotara opravdano iskljucen posto je zaradio 2 zuta .Simeunovic ga je po strani izbacio i krenuo prema golu a ovaj ga rusi.
Posto smo osigurali opstanak moram reci da sve cestitke treba uputiti starom vuku Husniji Arapovicu koji je iz nemoguce situacije na polusezoni uspio napraviti ekipu koja igra ravnopravno sa svima u ligi i pobjedjuje i na papiru bolje od sebe.Ova mlada ekipa ako i sljedece sezone ostane na okupu sa ovim utakmicama ovosezonskim u nogama i Husnijom na klupi ,ako ovaj bude htio da vodi klub a nema razloga da nece, mogla bi sigurno biti pravi hit sljedeceg djela prvenstva.Igraci poput Popovica ,Misica ,Curica ,Fejzica,Oruca,Simeunovica,Nermina Varupe ,Kovacevica itd pravi su potencijal kluba na kojem treba graditi buducnost a ne dovoditi igrace sumnjivog kvaliteta poput pojedinaca sa pocetka prvestva Karalica , Beslija,Karadja itd...Ako treba radje ubaciti kojeg juniora i pronaci mladje igrace iz nizih liga sto se pokazao kao pun pogoda kada je Travnik ove i prosle sezone u pitanju.Svi igraci o kojima pisem dosli su iz nizih liga i puni motiva igrali za nas klub...Ako i odu pojedini a zasluzili su to svojim igrama u jace sredine treba raditi isto .Jer mi od najstarijeg tima pretprosle sezone u ligi sada imamo malte ne jedan od najmljadjih ,svjetlu buducnost sigurno i deveti smo na tabeli sto ja ni u snu na polusezoni nisam ni sanjati mogao.Ako dodju rezultati na pocetku iduce sezone prepoznace raja to i vratiti se na Pirotu.Sve ove turbulencije prezivjeli smo bez dugova imamo licencu za nasu ligu i trebamo sada napraviti skroz drugi pristup.Konacno poceti teziti ka necem visem jer ovaj grad konacno to zasluzuje.Evo dato je nesto para od opstine da se konacno zavrsava ta famozna dvorana pa ce vjerovatno nekome pasti na pamet da za sljedecu sezonu uradi jos nesto .Bar jos jedna tribinica od 400 mjesta i taj semafor bi bili vise nego dovoljni da se vidi u carsiji da se misli ozbiljno.I da uprava konacno stvarno pozove stare igrace i sve koji vole klub da im se pridruze i da svi zajedno naprave nesto.Pomaka ima mora se reci .Treba animirati i navijace Travnika to je veoma vazno pozvati te momke porazgovarati sa njima pa ako treba da se ,ako komitet to dozvoli ,povedu i na gostovanja da se organizuje bar za pocetak po jedan autobus koji ce pratiti ekipu, jer ako navijaci ne idu na stranu ne treba ocekivati da ce navijati ni ovdje.I najvaznije da se prodje stimanaja sa bilo kim ma u kakvoj situaciji se nalazili jer ako napravimo ekipu to nece biti ni potrebno.Arapovic i uprava bi trebala da uvede i kazne za bezveze dobijene kartone ,jer nas to itekako kosta na strani gdje uvjek idemo s pola ekipe,iako su i sudije ovu sezonu itekako kumovali tome.Evo dana dva bas glupa kartona nasih.Kod crvenog za Leotar start je toliko ocit da nema sudca na svjetu koji ga nebi pokazao ,ali Ribic trci za sudijom i on nesto gestikulira i dobija bez veze karton, te Redjepi poslije zvizduka suta loptu u aut bez potrebe i karton naravno.E to nem ne treba.Na gostovanjima igrati kao i ovdje pa makar gubili i 7-2 ali daj da damo ta 2 jer neko ce nam dati 7 neko pak dva gola a neko bogami jedan ili nijedan.Ta gostovanja su i najvazniji dio i uz Pirotu koja mora ostati nasa Bastilja gdje ce nam biti kraj.
SVE CESTITKE MOMCI JOS JEDNOM SVAKA VAM CAST I SRETNO U NASTAVKU...
cestitke i od mene na opstanku znaci dolazimo opet na cevape na plave vode....e ad vrati avatar vratio se nogomet na pirotu ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 maj 2012, 20:49

Mozda ne zato sto se vratio ,nego zbog toga sto ima nade da ce se vratiti... ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 maj 2012, 20:58

vidovitadjemila je napisao/la:Mozda ne zato sto se vratio ,nego zbog toga sto ima nade da ce se vratiti... ;)
he he nista ljepse nego kad ti klub pobjeduje..fudbal je stvarno cudo ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 09 maj 2012, 21:14

Prelijepo je danas bilo na Piroti i vrijeme i igra travnika. gotovo svih 90 min se napadalo na gol leotara.
Igraci Travnika su bili rastrcaniji, borbeniji i tehnicki puno superniorniji od Leotara koji je imao samo jedan isforsiran sut gdje je lopta otisla kod korner zastavice.
Sto vidovitadjemila kaze samo da je zadrzat ove igrace i Husniju Arapovica za narednu sezonu sreci nebi bilo kraja :mrgreen: .

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 maj 2012, 18:58

Festa igraca Travnika poslije pobjede nad Leotarom i opstanka u elitnom BH takmicenju
http://www.hronika.ba/sport/nogomet/ite ... otara.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Svaka cast momcima u koje su svi prestali vjerovati-osim njih samih.
Proljecni dio sezone bi se jednostavno mogao nazvati-POVRATAK OTPISANIH...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 maj 2012, 14:05

cestitke na opstanku!!!

bas mi je drago...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 2 gosta.