BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 10 maj 2012, 14:10

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 maj 2012, 15:20

Kubi ponudjen novi ugovor ! Sto mojoj procjeni automatski znaci Japanac ide .
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 maj 2012, 15:58

Damir_BvB je napisao/la:Kubi ponudjen novi ugovor ! Sto mojoj procjeni automatski znaci Japanac ide .
Ma nek' ide ako hoće!

Bolje da se što prije to sve riješi pa da znamo na čemu smo... ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 maj 2012, 16:30

Slazem se,nek ide ak hoce!!!
Kuba se odlicno pokazao,uz jos jedno pojacanje(sto ce se nadam se desiti),izostanak Japanera ne moramo ni osjetiti!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 maj 2012, 16:34

@ Sema

Slazem se s tobom moj uvazeni kolega :D ... Sam nek se zna vise jel ide il ostaje ha ja .

@ Snopi

Ja iskreno mislim da necemo kupovat zamjenu za Kagawu, da ce doc samo zamjena za Santanu i Barriosa .
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 maj 2012, 16:44

Damir_BvB je napisao/la: Ja iskreno mislim da necemo kupovat zamjenu za Kagawu, da ce doc samo zamjena za Santanu i Barriosa .
Vidjet' ćemo i za ovo, jer čitam da će možda Sobiech dobit' priliku da bude zamjena Santane tj. da bude treći štoper. Ali isto je moguće da ga posudimo, a onda bi vjerovatno nekog' doveli. Ja lično mislim da bi Sobiech bio dobar kao treći izbor na poziciji štopera. ;)

Što se tiče zamjene za Barriosa... ni sam ne znam šta da mislim :? . Da se ja pitam, ja bih potpisao Heleniusa i prebacio u prvi tim Dukscha ili Boyda... 8-)

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 10 maj 2012, 17:27

šta Klopp planira sa Reusom, na kojoj poziciji će igrati? moram naglasiti da iako je Reus počeo kao krilni igrač, ove sezone je Favre od njega napravio sjajnog špic-igrača, te smatram da se on ovdje puno bolje snalazi i ponaša nego li na krilu. puno je opasniji i ubitačniji na ovoj poziciji, i mislim da bi bila šteta da ga se ne gurne u vrh napada
Agieren statt reagieren

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 maj 2012, 17:33

Semir bvb je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la: Ja iskreno mislim da necemo kupovat zamjenu za Kagawu, da ce doc samo zamjena za Santanu i Barriosa .
Vidjet' ćemo i za ovo, jer čitam da će možda Sobiech dobit' priliku da bude zamjena Santane tj. da bude treći štoper. Ali isto je moguće da ga posudimo, a onda bi vjerovatno nekog' doveli. Ja lično mislim da bi Sobiech bio dobar kao treći izbor na poziciji štopera. ;)

Što se tiče zamjene za Barriosa... ni sam ne znam šta da mislim :? . Da se ja pitam, ja bih potpisao Heleniusa i prebacio u prvi tim Dukscha ili Boyda... 8-)
Jedan od njih dvojice bi trebao preci u prvi tim,zasluzili su,nema sta...Sto se tice Heleniusa,koliko sam gledao po youtubu,strasan golgeter,dobra tehnika za njegovu visinu,jak...Mislim da bi bio dobro rjesenje!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 maj 2012, 18:32

Pale_Companion je napisao/la:šta Klopp planira sa Reusom, na kojoj poziciji će igrati? moram naglasiti da iako je Reus počeo kao krilni igrač, ove sezone je Favre od njega napravio sjajnog špic-igrača, te smatram da se on ovdje puno bolje snalazi i ponaša nego li na krilu. puno je opasniji i ubitačniji na ovoj poziciji, i mislim da bi bila šteta da ga se ne gurne u vrh napada
Ma ko će ga znat' :? .

Kako stvari stoje vrlo vjerovatno će uskočit' umjesto Kagawe, tako da će opet igrat' nešto slično kao i u M'gladbachu. A možda se on i Gotze budu rotirali u toku utakmice.

Ukoliko ne dovedemo zamjenu za Kagawu onda je vjerovatno to njegova sudbina... 8-)

Ja već otpis'o Kagawu, a možda čovjek i ostane :lol:

EDIT: Očekuje se minimalno 40 000 naših navijača u Berlinu :!:
Dakle više od pola stadiona... 8-)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 maj 2012, 18:53

" onclick="window.open(this.href);return false;!
Evo šta Raphael Honigstein (dopisnik Guardiana iz Njemačke) u razgovoru za britanski ESPN misli o mogućim transferima Kagawe u Englesku i Sahina u Bayern.

Kagawa 02:44
Priča u kojem bi se klubu uklopio bla bla... Na kraju je rekao da BVB uopšte nije započeo pregovore ni sa jednim klubom u vezi transfera... ;) Izgleda kao da će otić' ali da još uvijek ništa nije konačno odlučeno...

Sahin 03:42
Rekao je da je Bayern veoma zagriz'o za turčina. Par puta je naglasio da je Bayern veoma veoma zainteresovan za njega, ali je i dodao da je poznato da kad Bayern nekog' igrača veoma želi, veoma često ga i ne dobije na kraju 8-) .

Osim toga na početku intervjua se priča o mogućem odlasku Džek(a)e iz City-a. ;)

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 10 maj 2012, 19:12

11.50 Uhr Gestern hatten wir noch berichtet, dass Bayern München an einer Verpflichtung von Nuri Sahin von Real Madrid interessiert ist. Doch der Trainer der Königlichen, Jose Mourinho, erteilt allen Wechselgerüchten jetzt eine Absage. "Er hat keine vernünftige Vorbereitung mit uns absolviert, das kann er im Sommer nachholen. Higuain wird nicht gehen und Sahin auch nicht" , äußerte The Special One gegenüber spanischen Medien.
S tim je Otac sve rekao. Sahin je već jednom odyebo Bayern, odyebat će ih i drugi put ako treba ;)
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 maj 2012, 19:23

Prle je napisao/la:
"Er hat keine vernünftige Vorbereitung mit uns absolviert, das kann er im Sommer nachholen. Higuain wird nicht gehen und Sahin auch nicht" , äußerte The Special One gegenüber spanischen Medien.
S tim je Otac sve rekao. Sahin je već jednom odyebo Bayern, odyebat će ih i drugi put ako treba ;)
Da! Upravo ovo gore! Sahin uopšte nije odradio kompletne pripreme s Realom pred početak ove sezone zbog povrede koju je vukao od 29. kola prošle sezone i koju je zadobio dok je igrao za BVB.

Nije Mou njega džabe doveo. Sad' kad' odradi pripreme, on ima mnogo veće šanse da igra.... pa usudio bih se reći i to kao starter. 8-)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 maj 2012, 23:52

slika
BvB Echte Liebe !!!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 11 maj 2012, 10:27

@ Semir bvb
Pa sumnjam da ce u prvu odma na pocetku...Mozda pocne da dobija sve vise i vise minutaze dok se ne ustali..
A za Bayu,nisam nikad ni pomislio da ce htjeti igrati tako da me ne iznenadjuje!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 maj 2012, 10:39

Pa nepita se ovdje Sahina. Normalno da on "neželi" u Bayern, kada ga real nepušta. Kada bi real izrazio želju da ga se proda ili bolje rečeno da ga se žele riješiti, Sahin bi sigurno onda "htio" napustiti klub. A ako mu se BAyern ponudi kao jedina ili najbolja opcija normalno da će Bayern onda i izabrati. Nije u nogometu uvijek sve stvar želje, nego su bitne i mogučnosti i perspektiva...Sahin bi u Bayernu imao malo bolji status nego u realu, ali ne previše, jer teško da bi prošao pored kroosa i Schweinia, a nevjerujem da bi Jupp non stop forsirao vezu sa Sahinom, Schweinijem i kroosom.

Ja bi itekako htio da dođe, smatrao bi to velikim transferom iako po noFcima to nebi bio i iako Sahin ovu sezonu uopće nije igrao.

Bayern bi tada uz špicu (Girouda) imao "perfektan" kadar :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 11 maj 2012, 12:45

Hummels rechnet mit Kagawas Abschied aus Dortmund

"Shinji ist ein Weltklassespieler. Aber ganz ehrlich: Ich rechne nicht mehr damit, dass er bei uns bleiben wird. Sonst hätte er wohl schon längst verlängert",

:(

Prosle sezone jedan top igrac ove sezone jedan top igrac . Ne svidja mi se ovo ni najmanje .
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 11 maj 2012, 12:49

slika

Gospoda stigla i doputovala uspjeno u Berlin .
BvB Echte Liebe !!!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 11 maj 2012, 13:56

anton 1983 je napisao/la:Pa nepita se ovdje Sahina. Normalno da on "neželi" u Bayern, kada ga real nepušta. Kada bi real izrazio želju da ga se proda ili bolje rečeno da ga se žele riješiti, Sahin bi sigurno onda "htio" napustiti klub. A ako mu se BAyern ponudi kao jedina ili najbolja opcija normalno da će Bayern onda i izabrati. Nije u nogometu uvijek sve stvar želje, nego su bitne i mogučnosti i perspektiva...Sahin bi u Bayernu imao malo bolji status nego u realu, ali ne previše, jer teško da bi prošao pored kroosa i Schweinia, a nevjerujem da bi Jupp non stop forsirao vezu sa Sahinom, Schweinijem i kroosom.

Ja bi itekako htio da dođe, smatrao bi to velikim transferom iako po noFcima to nebi bio i iako Sahin ovu sezonu uopće nije igrao.

Bayern bi tada uz špicu (Girouda) imao "perfektan" kadar :mrgreen:
Ne pita se Sahin TI SE PITAS!!! :lol: Kroos bolji od Sahina :lol:
TI SI GIGANT!!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 11 maj 2012, 14:23

smopiBVB je napisao/la:
TI SI GIGANT!!!
Piše se o bayernovom interseu za Sahina, dođe Mou i kaže Sahin nigdje neide. Stvar je gotova. znači nepita se Sahin jer je Mou reko da neide nikam.

Ne GLUP BITI! ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 11 maj 2012, 14:38

anton 1983 je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la:
TI SI GIGANT!!!
Piše se o bayernovom interseu za Sahina, dođe Mou i kaže Sahin nigdje neide. Stvar je gotova. znači nepita se Sahin jer je Mou reko da neide nikam.

Ne GLUP BITI! ;)
Ma druze,tebi nije bitno da li si upravu,tebi je bitno da nekog iskontriras,bio to ja ili neko drugi.Na 90% postova ti imas kontru(cak i kad znas da nije tako),samo je bitno da pobijes tudje misljenje i napravis se pametan!U fazonu NIKO KAO JA :!: Ako nisi znao to su simptomi osoba koji se nazivaju KOMPLEKSASI!!!
p.s.Upucen si u temu ovog foruma kao malo ko,ne treba biti doktor da se to vidi,ali drug,to sto ides uz dlaku svima(ne znam da li nesto dokazujes),to ti je bezze.TO JE MOJE MISLJENJE,ALI NARAVNO SVAK RADI STA MU JE VOLJA TAKO DA...UZIVAJ!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.