Mozda sam bio pod drugim nickom? aaa . klik klikHenderson je napisao/la:Pravo je zadovoljstvo čitati ove postove, npr. od ovog malo iznad. Frajer se registrovao prije 15 dana i kaže uvijek sam branio Susica a sada više ne.![]()

Mozda sam bio pod drugim nickom? aaa . klik klikHenderson je napisao/la:Pravo je zadovoljstvo čitati ove postove, npr. od ovog malo iznad. Frajer se registrovao prije 15 dana i kaže uvijek sam branio Susica a sada više ne.![]()
Do sada smo non-stop igrali 4-4-2, kako da ne.Batko je napisao/la:prosipas iz praznog u suplje.
Eto neka nije 14 veznjaka, zovi ih kako hoces?
Mi cemo igrati 4:4:2 najvjerovatnije. Za ove 4 pozicije u sredini ce konkurisati 14 igraca? Jel kaze klik sada?
Pa ja ne bježim od toga da je selekcija loša. O tome nisam rek'o riječ. Mislim samo da se pretjeruje, kako bi bio "još jedan dokaz kontra Papetove stručnosti".spielführer_21 je napisao/la:@arnelinho
Džaba ga braniš, spisak je loš, očajanDočekaćemo kvalifikacije bez ikakvih alternativa na najvažnijim pozicijama. Za Maletića smo se uvjerili da ne može igrati u repki, opet ga zove. Za Ibričića znamo da je pored Pjanića, Misketa, Mede prekomjeran- opet ga zove. Salihovića stalno žrtvujemo na lijevom boku, a poziciju koju fantastično igra u klubu u repki još nije odigrao- neće ni sad, opet će ići na lijevi bok. Ako već ne bude Salih na LB, biće Lulić koji je mnogo bolji na krilu i često ispada kad igra beka. Pjanića isto tako žrtvujemo na desnom krilu, iako je on 100 puta bolji u sredini- opet ćemo ga žrtvovati.
Dakle, nećemo probati niti jednu alternativu na LB i u kvalifikacijama ćemo moliti boga da veteran Papac igra sve utakmice. Nećemo probati alternativu za Pandžu i Spahića, alternativa za Mujdžu? nije to valjda Maletić? Treba probati igrati i bez Rahimića, treba probati i bez Misketa- čisto sumnjam da ćemo to vidjeti u ovim utakmicama...
Dobro. Iako je Pape najavio da ce igarti Ibisevic i Dzeko od pocetka, hajmo reci da ti nije tako?Arnelinho je napisao/la:Do sada smo non-stop igrali 4-4-2, kako da ne.Batko je napisao/la:prosipas iz praznog u suplje.
Eto neka nije 14 veznjaka, zovi ih kako hoces?
Mi cemo igrati 4:4:2 najvjerovatnije. Za ove 4 pozicije u sredini ce konkurisati 14 igraca? Jel kaze klik sada?4-5-1 će biti opet, inače i ne bi zvao ovoliko igrača prema naprijed (a da nisu klasični napadači).
Prosipanje iz praznog u šuplje možeš pripisati tim novinarima, koji svaki put iznova nadju nešto čime potkopavaju Papeta, iako im svaki put spodleti. Oni ili nisu kadri ili ne žele vidjeti da ovo nije 14 veznjaka, a onima koji Papetu žele vidjeti ledja, ovo dodje kao voda na mlin.
A na pitanje ću ti rado odgovoriti. Zovem ih 3 defanzivna vezna, 6 krila i 5 centralnih veznih, nominalno. Realno oni mogu igrati N pozicija i zato će oni igrati tamo gdje trebaju, mogu i znaju.
1 defanzivni vezni i 2 na klupi (Svraka naravno)Batko je napisao/la: Dobro. Iako je Pape najavio da ce igarti Ibisevic i Dzeko od pocetka, hajmo reci da ti nije tako?
Dakle 4-5-1?
I sta kazes?
3 defanzivna vezna- dakle 2 unutra i jedan na klupi
6 krila - 2 unutra i 4 na klupi
5 centralnih veznih- 1 unutra 4 na klupi
dakle 10 igraca na klupi?
A odbrana?
3 imamo i povrijedjenog Spahica? Na klupi dakle niko?A sta ako se neko povrijedi?
Yebiga kad 12 od tih 14 ne mogu trcat vise od 30 minuta.delpiero20 je napisao/la:Sto je najsmjesnije opet ce nas irci uzeti na sredini iako imamo 14 veznih
Sto se tice poziva niti je pozvao neka posebna imena niti je nekog spektakularnog izostavio,lige u kojima igraju i jedni i drugi govore i o njihovim (ne)kvalitetima.Jedina zamjerka je Zukanovic koji se mogao probati,ostalo bez veze.Dylan Dog je napisao/la:Ovaj put je toliko usrao motku da ni hare nema obraza da ga brani![]()
Bude li i poslije ovih kvalifikacija prica kako su Grci i Slovaci jednostavno bolji,iskusniji blabla,definitivno vise ni najveci optimista se nema cemu nadat od ovih igraca,ovakve grupe nikad ponovno necemo dobiti,eh nekad smo u konkurenciji Spanije,Turske,Belgije,Armenije,Estonije bili drugi,nije valjda da cemo biti drugi i u konkurenciji Grcke,Slovacke,Lihtejstajna,Latvije..
POTPIS...nihco je napisao/la:od vladavrine pasalica, reprezentacija se nalazi u najcrnjem periodu. da se ne lazemo, nije susic slijep, cuo je on i za cocalica, i zukanovica, i o.vranjesa, i za barica ....radi se cinjenici da medunjanin, ibricic, zahirovic, maletic.... moraju biti pozvani, moraju se prodati na ljeto i moraju igrati. u barazu je zahirovicu nasao mjesto na desnom beku(!?), naci ce mu mjesto i utakmici protiv irske. pozivanje vranjesa, vrancica, svrake je bacanje prasine u oci, da se ispuni forma dovodjenja novih imena, realno, sanse da i jedan od njih zadrzi mjesto su minimalne jer na njihovim pozicijama imamo i previse boljih igraca i niko se nece p[ocesati kada ih ne pozove slijedeci put..
cocalic, zukanovic, visca, o. vranjes su igraci koji su potrebni reprezentaciji i imaju kvalitet da to i pokazu ali onda nastaje problem, sta s susicevim , menadzerskim, dzekinim, spahicevim miljenicima od koji reprezentacija nema nikakvu korist, jer , realno, pola spiska su beskorisni igraci.
sve u svemu tuzno, da ne spominjem lazi o pozivima igracima koji su standardni, o promjeni taktike, prenemaganju da smo spori , da treba osvjeziti vezni red....lazi, nesposobnost, sitnosopstvenistvo, nedosljednost ....
susic je takav kakav je, problem je masa onoih koji ga slijepo podrzavaju iz klupskih pseudopatriotskih razloga.
naravno, kada se ispostavi da su kritike utemeljene, bice kasno, a susicevi sljedbenici ce reci da su igraci naprosto losi.
Lolcina ko kuca.nihco je napisao/la:od vladavrine pasalica, reprezentacija se nalazi u najcrnjem periodu.
da se ne lazemo, nije susic slijep, cuo je on i za cocalica, i zukanovica, i o.vranjesa....
Ovakvi komentari su mi najjači.voltron30 je napisao/la:Joj, nemojte mi molim vas o Safetu stvarati famu kao o nekome ko ima nos za talente. Kada već spominjete Lulića, je l' se sjećate kolika sa halabuka digla i od javnosti i od novinara da ga pozove, a on čovjek nije fermao 2%?! I onda igrom slučaja upalio televizor i pogledao utakmicu Young Boysa i Tottenhama, pa se ''iznenadio'' Lulićevim kvalitetom.
Nisam ga nikada pljuvao u ove dvije godine, ali ovaj spisak me totalno razočarao. Nije stvar u tome, koga nije pozvao, nego koga jest. Sam se sebi pos.ere u usta svaki put kada kaže ''Zvat' će samo one koji igraju standardno u klubovima'' i onda gledamo Ibričića na spisku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.