Prezadovoljan. Malkice se promijenila i sama crvena, tamnija je i sviđa mi se. Jednostavno a lijepo. Nekima se više sviđa kombinacija bijele i crvene ali moram reći da meni više paše ova žuta ili čak zlatna. Vratila se i kragna... Najs. @Rizo, posveta žrtvama je pozadi na vrhu (https://p.twimg.com/AskdAXTCQAAyZmL.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;), kao što rekoh sinoć. Za prvi put uopće u fudbalu, Warrioru sve pohvale. Možda zvuči smiješno ali mislim da dolaze bolji dani sa ovom promjenom.
Dresovi su vam prva liga. Ove godine ćete imat najbolje, najljepše i najjednostavnije dresove. Sad samo dovest nekih lijepih imena koja zaslužuju da ih nose.
Meni se svidjaju,vuku na retro stil,pa mozda se u ovim dresovima uspijemo vratit na put slave.E sad kad bi gostujuci dres bio onaj crni sa crvenim linijama ,bilo bi savrseno
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Ako je istina ovo za rezanje budzeta, onda nas iduce sezone ocekuje grcevita borba za Evropa ligu sa gradskim rivalom Evertonom i Newcastlom. Nemamo igracki kadar za Ligu prvaka.
Btw. dresovi goreee. Narucujem ih cim prvo snizenje.
Ovi dresovi pravo dobri,bio sam malo skeptican prema Warrior Sportu al su me pozitivno iznenadali,a vala i nisu mogli napraviti gore od Nike za United i onih stolnjaka.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Senaid L.F.C je napisao/la:Ovi dresovi pravo dobri,bio sam malo skeptican prema Warrior Sportu al su me pozitivno iznenadali,a vala i nisu mogli napraviti gore od Nike za United i onih stolnjaka.
Kažu da će biti još otkaza do kraja dana.
Eto, uspjeli smo skinuti okove i različita prokletstva, te ono od Calsberga, Adidasa, francusko, špansko, holandsko ... ostalo je još samo Anfield.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Senaid L.F.C je napisao/la:Ovi dresovi pravo dobri,bio sam malo skeptican prema Warrior Sportu al su me pozitivno iznenadali,a vala i nisu mogli napraviti gore od Nike za United i onih stolnjaka.
Svatko ima svoj ukus.
Ni meni se nesvidjaju domaci, ali boze moj sad da kazes stolnjak mislim da svako ima svoj ukus ko sto rece moj kolega Narin.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Strašni su dresovi, klasika prava. Warrior je za svoj prvi put u fudbalu išao jednostavno, i nije fulio. Očekujem još dosta retro dresova ostalih timova u budućnosti.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
meni su odlicni dresovi. ne znam sta je sa ovim ljubicastim ja to nikad ne bi nosio al mislim da ce henderson uzivati
sad je pitanje koji kupiti zbog teske finansijske situacije vjerovatno ce biti ovaj prvi crveni jer je extra a crni smo vec imali prosle sezone mozda je bio i ljepsi malo od ovog novog crnog. mislim da je ovaj dres sa kragnom sjajan odavno mi se nije svidio ovako prvi dres, tj ova crvena varijanta.
i ovi dresovi manchestera su mi ok, meni ne lice bas na stolnjak...
fera je napisao/la:meni su odlicni dresovi. ne znam sta je sa ovim ljubicastim ja to nikad ne bi nosio al mislim da ce henderson uzivati
sad je pitanje koji kupiti zbog teske finansijske situacije vjerovatno ce biti ovaj prvi crveni jer je extra a crni smo vec imali prosle sezone mozda je bio i ljepsi malo od ovog novog crnog. mislim da je ovaj dres sa kragnom sjajan odavno mi se nije svidio ovako prvi dres, tj ova crvena varijanta.
To ti meni?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
fera je napisao/la:meni su odlicni dresovi. ne znam sta je sa ovim ljubicastim ja to nikad ne bi nosio al mislim da ce henderson uzivati