Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

crvenocrni
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la crvenocrni » 11 maj 2012, 10:40

Evo jedan teniserski rani:

Rosol 1
Machado 1
Azarenka 1
Williams - Sharapova 21.5+ (mislio sam ovdje na Sharapovu ali odlucih se za ovu opciju) :?
Kvota 6.44

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 11 maj 2012, 10:41

likusa je napisao/la:Po meni kolko pratim ove rezulate i kvote,u tenisu 80% meceva ako je kvota na favorita 1,50 ili 1,55 prodje veca kvota !Juce takva tri meca ,danas je to Wiliams-Sharapova e sad da li ce to opet bit slucaj en znam al samo navodim sta sam primjetila :)
Po meni to nema veze sa kvotama,mada cesto bookmakersi postavljaju kvote koje nisu realno mjerilo,mada sve je to kocka.Kao sto rekose sigurna oklada ne postoji.

nikos
Kontakt:

Post Postao/la nikos » 11 maj 2012, 11:02

Dalian Shide - Guangzhou Pharma 1

kvota pala s 4 na 3.3 (SuperSport)
našao sam informaciju da se gostujuća momčad priprema za utakmicu 15.5. u AFC Champions League i da 13 važnih igrača Guangzhou-a neće igrati
http://www.the-afc.com/en/acl2012-sched ... type=Stage" onclick="window.open(this.href);return false;

The champions Guangzhou Pharma will play with their young players here, the starting 11 are already in Thailand where they have a game of huge importance against Buriram from the last round of the ACL group stage in 4 days. They need the win and anything beside thhat will be a failure. "Guangzhou Evergrande has made a marquee signing of Lucas Barrios for a four-year contract worth Chinese Super League record breaking 8.5 million Euros from Bundesliga champions Borussia Dortmund." This clearly states Guangzhou's ambitions. The team is dominating in China and can afford some strategic defeates through the season. Dalian Shide are a good side and they are getting their form back, they trashed Tianjin Teda with 4:1 in the last round. They should win this game.
Zadnja izmjena: nikos, dana/u 11 maj 2012, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.

payton

Post Postao/la payton » 11 maj 2012, 11:04

payton je napisao/la:[b]J.Melz/Petzs - Čilić/M.Melo 1 1,55
Paes/R.Stepa - Gasqu/Monfil 1 1,45
Janowicz - R.Williams 1 1,40
Ferrer-Almagro(+5,5) 2 1.40[/b]

kvota: 4.41
Ulog: 15 km

nocni:
Philadelphia 1 1.65
Boston 1 1.35
Faried over 8.5 skokova

obje kosarke su konacni pobjednici :D
cilic me juce povali i u singlu, igro na njega 5,5 hen i u dublu igro protiv njega, moron :?
al sreca nocni je izvuko stvari ;)
YES.WE.DID.

nikos
Kontakt:

Post Postao/la nikos » 11 maj 2012, 11:15

Azarenka
Rosol
Zopp
Granollers-Pujol M. / Lopez M.
kv 5.57

je.o Kobea :( (+30,5-)

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 11 maj 2012, 11:23

Nogomet Francuska
Pet,20:00 GFCO Ajaccio - Paris FC 1 @ 1.42 expekt

*GFCO Ajaccio nalazi se na 1 mjestu tabele sa 62 boda iz 35 utakmica.Imaju skor 19-7-9 uz gol razliku 55:30.Kao domacini odigrali su 17 utakmica i osvojili 40 bodova.Imaju skor 12-4-1 uz gol razliku 28:7.Sto se tice forme malo su se pogubili nakon poraza od Lyona u okviru Kupa,kada su izgubili 4:0.Nakon te utakmice upisali su dva remija,Red Star 1:1 i Nimes 0:0.Ipak vratili su se pobjedama u mecu protiv Martiquesa 2:0,a u proslom kolu su dobili Cherbourg.Mec je bio prava ludnica,3:0 za Ajaccio na poluvremenu,a onda 4:4 u 85 minuti,da bi Seymand postigao zlata vrijedan gol u 93 i donio 3 boda svojoj momcadi.
Trener Dominique Veilex za danasnji mec je pozvao sledece igrace: Maury, Rastello - Bocognano, Filippi, Rachidi, Romey, Poggi, Colinet, Seymand, Diallo, Colloredo, Verdier, Boesso, Maisonneuve, Dufau, Martin.
U momcadi nece biti Santunione(odbrana,14 utakmica),Poletti(odbrana,13 utakmica,1 gol),Sinapi(sredina,6 utakmica),Darnet(napadac,6 utakmica),Gbizie(napadac,28 utakmica,2 gola) i Benyahaya(napadac,17 utakmica,1 gol).

*Paris se nalazi u Parizu.Oni su na 13 mjestu tabele sa 44 boda iz 35 utakmica.Imaju skor 12-8-15 uz gol razliku 37:41.Kao gosti odigrali su 17 utakmica i osvojili 12 bodova.Imaju skor 2-6-9 uz gol razliku 13:24.Zadnji poraz dozivjeli su protiv Niorta kuci,bilo je 1:0.Nakon toga 4 utakmice bez poraza,ali samo 1 pobjeda uz 3 remija.Proslo kolo su igrali protiv Quevillya u gostima i zavrsilo je 2:2,a gol za izjednacenje primili su u 91 minutu.
Trener Alain M´Boma za danasnji mec pozvao je sledece igrace: Demarconnay, Mahsas - Veldeman, Diawara, Afougou, Gazeau, Mirza, G. Macalou, Yesli, Ramdani, Murcy, Ayivi, Batomenila, Faye, Gendrey, Souquet.
U momcadi nece biti Germain(golman,32 utakmice),Sidibe(odbrana,25 utakmica),Badiane(odbrana,2 utakmice),Faty(odbrana,15 utakmica),Scotte(sredina,26 utakmica,1 gol),Yenga(napadac,34 utakmice,10 golova),Toko Ekambi(napadac,23 utakmice,3 gola) i Hebert(napadac,5 utakmica).

*Prvi mec ove sezone zavrsen je pobjedom Ajaccioa sa 3:0.Kako je do kraja 3 kola,ovaj mec je od velikog znacenja za domacina.Imaju svega +4 u odnosu na 5 poziciju koju drzi Epinal.Do kraja igraju protiv Epinala u gostima,a u zadnjem kolu docekuju drugoplasirani Niort.Sto se tice Parisa oni imaju +8 u odnosu na pozicije koje vode u nizi rang.Do kraja igraju jos protiv Colmara kuci,a u zadnjem kolu gostuju Luzenacu.Za domacina ovaj mec je zaista od velike vaznosti,jer dobiju li ovdje onda su na korak od 2 lige,sto im je i bio cilj ove sezone.Imaju domaci nekoliko izostanaka,ali predvođeni Colloredom mislim da bi morali iskoristiti puno vise izostanaka gostujuce momcadi.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 11 maj 2012, 11:28

Zanimljiv par spanjosla 2 liga kosarka:
Caeres-Burogos idem probati 2 2.10
info sa stranica klubova:
Esta semana los cacereños han tenido dificultades físicas con cuatro de sus hombres. Carlos Cherry tiene dolores de espalda que le producen el desplazamiento de una vertebra. Leon Williams sufrió una torcedura de tobillo el lunes y hoy ha comenzado a ejercitarse. Francis Sánchez y José Ángel Antelo tienen sobrecargas musculares, uno en los sóleos y el otro en isquiotibiales.

4 igraca imaju problema fizicki..Cherry bolovi u ledjima..Williams uganuce gleznja..Sanchez bolovi u listu..Antelo bolovi zadnja loza..Sada koliko ce ovo da utice vidjecemo..Ovo su kljucni igraci od njih zavisi.Sve to mozete provjeriti.JA cu da probam..

poceli smo i spanjolski da cijepamo samo tako hahaahha :D :lol:

njegosd
Kontakt:

Post Postao/la njegosd » 11 maj 2012, 11:31

Za danas jedan dobitni :D

Del Potro - Dolgopolov(20,5) Više 1,85
A.Radwanska - V.Lepchenko(17,5) Više 1,85
Pro Recco - Vasas(19,5) Manje 1,85
CSKA M. - Panathinaikos(151,5) Manje 1,85
N.Đoković - Tipsarević(20,5) Više 1,85

kvota 21
Ko nema u glavi......... Taj je glup!!!!

payton

Post Postao/la payton » 11 maj 2012, 11:45

S.Williams - Sharapova(21,5) 2 1,85
Berdych - Verdasco(+3,5) 1 1,75

kvota 3.24
ulog 20 km

CSKA M. - Panathinaikos(s.t.)/koš 1 1,50
Barcelona - Olympiakos(KP) 1 1,35
Berdych - Verdasco1 1,35
M.Gran/M.Lope - Linds/Tecau 1 1,60

kvota: 4.37
uplata: 43.30
YES.WE.DID.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 11 maj 2012, 12:25

nikos je napisao/la:Dalian Shide - Guangzhou Pharma 1

našao sam informaciju da se gostujuća momčad priprema za utakmicu 15.5. u AFC Champions League i da 13 važnih igrača Guangzhou-a neće igrati
http://www.the-afc.com/en/acl2012-sched ... type=Stage" onclick="window.open(this.href);return false;

The champions Guangzhou Pharma will play with their young players here, the starting 11 are already in Thailand where they have a game of huge importance against Buriram from the last round of the ACL group stage in 4 days. They need the win and anything beside thhat will be a failure. "Guangzhou Evergrande has made a marquee signing of Lucas Barrios for a four-year contract worth Chinese Super League record breaking 8.5 million Euros from Bundesliga champions Borussia Dortmund." This clearly states Guangzhou's ambitions. The team is dominating in China and can afford some strategic defeates through the season. Dalian Shide are a good side and they are getting their form back, they trashed Tianjin Teda with 4:1 in the last round. They should win this game.
Natrpao sam na ove Kineze, pa šta god bude. Kvota na wwinu je 2.80.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 maj 2012, 12:32

Besiktas-Trabzonspor 1 2,10
Besiktas je u ovih nekoliko posljednjih ut. (3 utakmice) u naletu, kasno su se trznuli nakon uvodna 2 poraza, ali digli su formu i dobro igraju, nemaju znacajnih izostanaka, dok je kod Trabzona suprotna situacija.
Oni su u padu forme, uspjeli su ostati neporazeni kod Galatasaraya i to je to.
Tesko zabiaju golove, a lagano ih primaju.
3 plasirani tim ima direktan plasman u EL, dok 4. plsasirani igra na neutralnom terenu protiv pobjednika play offa.
Utakmicu ce moci gledati samo zene i djeca, zbog suspenzije.
Besiktas ima razloga da danas ide na pobjedu i u stanju su svakako pobijediti danas.
Svjestan sam da im za 3. poziciju treba bod, jer imaju bolju gol razliku, ali vjerujem da su bolji tim, u boljoj formi i da ce dobiti ut. jer vrijeme je za revans.
Jedina pobjeda Trabzona u play offu je protiv Besiktasa 1:0.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 maj 2012, 12:33

Willy je napisao/la:

Ne vidim nigdje u Premieru u ponudi kinesku ligu? Sad ću opet pogledat...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 11 maj 2012, 12:35

insider je napisao/la:
Willy je napisao/la:

Ne vidim nigdje u Premieru u ponudi kinesku ligu? Sad ću opet pogledat...
imas u lutriji...ja ne mogu odigrat pod abdestom sam :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 11 maj 2012, 12:50

Decin - Prostejov 1 1,75 (lokalna astra) češka košarka...ukratko Decin prava domaćinska ekipa, playoff je u pitanju, kvota je vec u velikom padu.
MIA SAN MIA!!!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 11 maj 2012, 12:59

Ko voli da lovi duhove nek proba par Stosur - Hradecka 2, kvota 4.00.

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 11 maj 2012, 13:16

vecaveca je napisao/la:Zanimljiv par spanjosla 2 liga kosarka:
Caeres-Burogos idem probati 2 2.10
info sa stranica klubova:
Esta semana los cacereños han tenido dificultades físicas con cuatro de sus hombres. Carlos Cherry tiene dolores de espalda que le producen el desplazamiento de una vertebra. Leon Williams sufrió una torcedura de tobillo el lunes y hoy ha comenzado a ejercitarse. Francis Sánchez y José Ángel Antelo tienen sobrecargas musculares, uno en los sóleos y el otro en isquiotibiales.

4 igraca imaju problema fizicki..Cherry bolovi u ledjima..Williams uganuce gleznja..Sanchez bolovi u listu..Antelo bolovi zadnja loza..Sada koliko ce ovo da utice vidjecemo..Ovo su kljucni igraci od njih zavisi.Sve to mozete provjeriti.JA cu da probam..

poceli smo i spanjolski da cijepamo samo tako hahaahha :D :lol:
sta ih sve boli ovi igraci znaju kad je plima a kad oseka :lol:

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 11 maj 2012, 13:30

Federer 1
Frystenberg/Matkowski 1

Kvota: 2.00

Berdych 2:0 rezultat @ 1.75

Sharapova na live-u oko 2.80 kvotu ganjat kad Serena uzme svoj servis.

Edit: Dobro je počela Marija, fantastično!
Zadnja izmjena: dijabola, dana/u 11 maj 2012, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 maj 2012, 13:36

Ja bih izbjegao Verdasca, on kada igra svoju igru moze izbaciti koga hoce. Eto iako je kako citam jucer prosao na greske na Nadala mozda ce mu taj prolaz mnogo znaciti pa danas mozda izbaci i Berdycha.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 11 maj 2012, 13:53

crvenocrni je napisao/la:Evo jedan teniserski rani:

Rosol 1
Machado 1
Azarenka 1
Williams - Sharapova 21.5+ (mislio sam ovdje na Sharapovu ali odlucih se za ovu opciju) :?
Kvota 6.44
ode ovo pod razno, kud cu i ja u tenis nikad me nije isao...

nikos
Kontakt:

Post Postao/la nikos » 11 maj 2012, 14:18

nikos je napisao/la:Azarenka
Rosol
Zopp
Granollers-Pujol M. / Lopez M.
kv 5.57

je.o Kobea :( (+30,5-)
P.S. i Rosola...

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.