FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 11 maj 2012, 10:53

Eh, na sjeveru očekujem 2 000/2 500. To izađe 15 000 KM . Na istoku neka bude najviše 3 000, ispadne 30 000 KM. Što se zapada tiče, neka bude ukupno 4 000, to je 60 000 KM . To je negdje oko 100 050 KM... Kad se oduzmu članske karte, može se doći do cifre 90 000 KM, što je dovoljno, i siguran sam da će i više nego koristiti klupskoj kasi. :mrgreen: A tu priču da je derbi samo u vezi novca, i da se gleda kako će ko zaraditi. Normalno da je tako, takva su vremena. I mene savršeno boli briga šta vi mislite o tome. Važnije mi je da klub opstane od tog vašeg mišljenja. Takva su vremena, takva nam je liga, nažalost.
Zadnja izmjena: High, dana/u 11 maj 2012, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 maj 2012, 10:55

High je napisao/la:Eh, na sjeveru očekujem 2 000/2 500. To izađe 15 000 KM . Na istoku neka bude najviše 3 000, ispadne 30 000 KM. Što se zapada tiče, neka bude ukupno 4 000, to je 60 000 KM . To je negdje oko 100 050 KM... Kad se oduzmu članske karte, može se doći do cifre 90 000 KM, što je dovoljno, i siguran sam da će i više nego koristiti klupskoj kasi. :mrgreen: A tu priču da je derbi samo u vezi novca, i da se gleda kako će ko zaraditi. Normalno da je tako, takva su vremena. I mene savršeno boli briga šta vi mislite o tome. Važnije mi je da klub opstane od tog vašeg mišljenja. Takva su vremena, takva nam je liga, nažalost.
mislis da ce ovako malo raje biti ?
proslih nekoliko godina kada su obje ekipe bile losije, sada je samo jedna dobra :mrgreen: , bilo je po 15 000 sa nama, sada ce po meni biti sigurno iznad 10 000, a sada koliko tacno, to cemo vidjeti u subotu
Za zivot cijeli!

High

Post Postao/la High » 11 maj 2012, 10:57

Drug, ako bude 12 000, niko sretniji od mene neće biti. Šteta zbog zabrane gostovanja, al' eto.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 11 maj 2012, 10:59

GunnerS je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:fala bogu ima nas dosta jos ovakvih ko ja tako da se nadam najmanje 3.000 milje nas na zapadu.
:lol: :lol: :lol: :lol: Vas ako dođe 3 koji će skakati bit će udure :D Haha, skakati i bit 3 milje :D ne bude vas na jugu toliko... Hahahahahahha :lol: :lol: :lol:
Cujemo se posle tekme ;)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 11 maj 2012, 11:00

Ovo ce biti derbi sa najmanje gledalaca u historiji 7-8 hiljada nece biti vise.

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 11 maj 2012, 11:18

Alipasino je napisao/la:Halo koce meni zabranit da dodjem ja koji sam 40 godina u svom Sarajevu proso po gradu sve i svasta rat prezivio i sad ce meni neki pitar rec nemoze se na utakmicu.Na zapadu sam sa sinom damo go normala skacem kome se nesvidja moze i reagovat.Vozdra do sutra a fala bogu ima nas dosta jos ovakvih ko ja tako da se nadam najmanje 3.000 milje nas na zapadu.
Pa ne zabranjuju vam "pitari" nego Osim i komitet. Što se nas tiće gubimo finansijski, kao što ste i vi prošle godine.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 11 maj 2012, 11:46

komsije docicemo mi vama samo da vam pomognemo da platite dugove pa da se moze u evropu
rezultat ..... pa poprilicno sam siguran da cemo vas uzeti al opet je to derbi..... nista nije sigurno

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 11 maj 2012, 11:53

jug-onostalgicar je napisao/la:komsije docicemo mi vama samo da vam pomognemo da platite dugove pa da se moze u evropu
rezultat ..... pa poprilicno sam siguran da cemo vas uzeti al opet je to derbi..... nista nije sigurno
Hvala unaprijed na lovi, 8-) a pobjedu nek` odnese Sarajevo :D

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 11 maj 2012, 12:39

scootyTM87 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:fala bogu ima nas dosta jos ovakvih ko ja tako da se nadam najmanje 3.000 milje nas na zapadu.
:lol: :lol: :lol: :lol: Vas ako dođe 3 koji će skakati bit će udure :D Haha, skakati i bit 3 milje :D ne bude vas na jugu toliko... Hahahahahahha :lol: :lol: :lol:
Cujemo se posle tekme ;)
Doduše vi imate više derby navijača od ovih standardnih pa je moguće svašta.... :roll:
U novi boj ...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 11 maj 2012, 13:27

Doduše vi imate više derby navijača od ovih standardnih pa je moguće svašta.... :roll:[/quote]
a vi eto ko nemate xD

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 maj 2012, 13:33

Pustite se navijača, nego drage komšije hoćete li dočekati šampione kako dolikuje?

Špalir je minimum poštovanja prema Šampionu BiH.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 11 maj 2012, 13:34

The Maniacs '87 je napisao/la:
golgeter242 je napisao/la:Sutra ocekujem pobjedu, nista drugo. Dosta igraca smo odmarali protiv Olimpika tako da smo sutra svi svjezi i mora se pobjediti ukoliko zelimo da idemo u Evropu na kraju sezone.
Isto tako ocekujem pune tribine i odlicnu atmosferu. Vrijeme ce vjerovatno biti fino i svi su se uvjeti stekli da to bude jedan pravi derbi, BEZ MANIJAKA :D

Ne mogu da vjerujem kako je vama drago kad' nas nema jel' to zato da se i vi cujete na derbiju ili ?
Pa to im je jedina nada da bez nas mogu pobijediti. Vidiš da su se sasrali živi :lol:
Potpis!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 11 maj 2012, 14:09

http://fcsarajevo.ba/home.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Pocinje program na nasem radiu 8-)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 maj 2012, 14:17

Rade Paprica 9 je napisao/la:Pustite se navijača, nego drage komšije hoćete li dočekati šampione kako dolikuje?

Špalir je minimum poštovanja prema Šampionu BiH.
De ba rade ne lupetaj,njihov mozak vrti par recenica i sve su usmjerene protiv zelje i amara,a da ti odaju postovanje,pa prije bi borcu i sirokom to uradili nego nama.
Sto ti je ljubomora :lol: :lol: :lol:

Sutra vam 3 komada ne ginu,od toga 2 za ono primitivno navijanje protiv ivice i amara.

p.s.-jovic vec gleda oglase,trazi li se gdje trener,a selimovic opalio po tenderima za nove stolice :lol: :lol: :lol:

p.p.s.- cast izuzetcima,a nadam se da ih jos ima...

renalis
Kontakt:

Post Postao/la renalis » 11 maj 2012, 15:18

Moram ovako napisati ali meni je vas navijaca sarajeva stvarno zao, koji ste vi samo bolesnici ne mogu da vjerujem :? da znate samo koliko vas igraci mrze i koliko pljuju na vas niste ni svjesni licno sam sjedio sa par igraca koji su u prvoj postavi ne da vas mrze nego bi najvise voljeli da vas na tribinama nema nikako allahom se kunem da je tako a pogotovo **** istok koji svakom igracu krenuci od comora pa nadalje **** sve, ali eto nek su vama vlasi dobri koji bi vas sutra ubili i koji su dosli tamo iz neke selendre.Ja cu vazda biti za nasu djecu koja su ponikla tu kao prvo COMOR momak je izmislio fudbal i svijet za onog kretena iz Karlovca koji seta po terenu a comor svaku utakmicu gine na terenu momak je jak kao beton i zapamtite da cete ga sutra u zvijezde dizati jer je momak blizu prodaje puno klubova ima interesovanje za njega vec je gospodin za vas sviju a za par godina cete mu cipele cistiti, Trrebinjac isto tako dijete nese nekad usere ali sta je tu je svi mi grijesimo momak je predobar sve naj naj o njemu i zelim svu srecu ovog svijete i Dupovac takodze fenomenalan sta drugo reci.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 11 maj 2012, 15:30

renalis je napisao/la:Moram ovako napisati ali meni je vas navijaca sarajeva stvarno zao, koji ste vi samo bolesnici ne mogu da vjerujem :? da znate samo koliko vas igraci mrze i koliko pljuju na vas niste ni svjesni licno sam sjedio sa par igraca koji su u prvoj postavi ne da vas mrze nego bi najvise voljeli da vas na tribinama nema nikako allahom se kunem da je tako a pogotovo **** istok koji svakom igracu krenuci od comora pa nadalje **** sve, ali eto nek su vama vlasi dobri koji bi vas sutra ubili i koji su dosli tamo iz neke selendre.Ja cu vazda biti za nasu djecu koja su ponikla tu kao prvo COMOR momak je izmislio fudbal i svijet za onog kretena iz Karlovca koji seta po terenu a comor svaku utakmicu gine na terenu momak je jak kao beton i zapamtite da cete ga sutra u zvijezde dizati jer je momak blizu prodaje puno klubova ima interesovanje za njega vec je gospodin za vas sviju a za par godina cete mu cipele cistiti, Trrebinjac isto tako dijete nese nekad usere ali sta je tu je svi mi grijesimo momak je predobar sve naj naj o njemu i zelim svu srecu ovog svijete i Dupovac takodze fenomenalan sta drugo reci.
Denise, jes' to ti?!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 maj 2012, 15:40

BegAx je napisao/la:
renalis je napisao/la:Moram ovako napisati ali meni je vas navijaca sarajeva stvarno zao, koji ste vi samo bolesnici ne mogu da vjerujem :? da znate samo koliko vas igraci mrze i koliko pljuju na vas niste ni svjesni licno sam sjedio sa par igraca koji su u prvoj postavi ne da vas mrze nego bi najvise voljeli da vas na tribinama nema nikako allahom se kunem da je tako a pogotovo **** istok koji svakom igracu krenuci od comora pa nadalje **** sve, ali eto nek su vama vlasi dobri koji bi vas sutra ubili i koji su dosli tamo iz neke selendre.Ja cu vazda biti za nasu djecu koja su ponikla tu kao prvo COMOR momak je izmislio fudbal i svijet za onog kretena iz Karlovca koji seta po terenu a comor svaku utakmicu gine na terenu momak je jak kao beton i zapamtite da cete ga sutra u zvijezde dizati jer je momak blizu prodaje puno klubova ima interesovanje za njega vec je gospodin za vas sviju a za par godina cete mu cipele cistiti, Trrebinjac isto tako dijete nese nekad usere ali sta je tu je svi mi grijesimo momak je predobar sve naj naj o njemu i zelim svu srecu ovog svijete i Dupovac takodze fenomenalan sta drugo reci.
Denise, jes' to ti?!
Mora biti neka podvojena licnost!To je sigurno,plus sto ima malkice nacionalne mrznje,ali ko to jos primjeti... :roll: :roll: :roll: Strasno sta sve ovaj forum trpi... :roll:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 11 maj 2012, 15:45

NEZALAGANJE je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
Denise, jes' to ti?!
Mora biti neka podvojena licnost!To je sigurno,plus sto ima malkice nacionalne mrznje,ali ko to jos primjeti... :roll: :roll: :roll: Strasno sta sve ovaj forum trpi... :roll:
Al' cuj "vlasi"! :lol: :lol:
E pa ti "vlasi" se vise bore od nase djece, najprije Trebinjca koji ne moze ni bocanje da igra kako treba...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 maj 2012, 15:53

Ovaj k'o da je zalutao s onog šumskog BL foruma, samo dres promijenio. :D

High

Post Postao/la High » 11 maj 2012, 15:54

Haha, koja si ti legenda.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JavierBosnia, r3m1, riki46 i 39 gostiju.