A **** ga, kad Asik zabije skoro tricu, onda znas da im ulazi sve. Ali, Holiday ubaci dvi trice i vrati stvari na misto.Citizen-X je napisao/la:dobro kren'o cikago.
Samo trebaju Denga zatvorit i to je to.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A **** ga, kad Asik zabije skoro tricu, onda znas da im ulazi sve. Ali, Holiday ubaci dvi trice i vrati stvari na misto.Citizen-X je napisao/la:dobro kren'o cikago.
Nadam se da će Denga zatvoriti do kraja i da će Bullsi završiti NBA sezonu.Livnobet je napisao/la:A **** ga, kad Asik zabije skoro tricu, onda znas da im ulazi sve. Ali, Holiday ubaci dvi trice i vrati stvari na misto.Citizen-X je napisao/la:dobro kren'o cikago.
insider je napisao/la:Nadam se da će Denga zatvoriti do kraja i da će Bullsi završiti NBA sezonu.Livnobet je napisao/la:A **** ga, kad Asik zabije skoro tricu, onda znas da im ulazi sve. Ali, Holiday ubaci dvi trice i vrati stvari na misto.Citizen-X je napisao/la:dobro kren'o cikago.
Eto buraz moj prošlo. Rekoh ja tebicrvenocrni je napisao/la:Ode cener na:
Flu daje gol
Tigres odg
Sao Paulo 1
Boston 1 (uprkos citizenovom protivljenju)
U.de Chile 1
Kvota 5.26
Nek budee sta ce bit i nisu neke pare, ha ja
Leytone, šta misliš ovako:Leyton je napisao/la:Radwanska-Lepchenko prvi set preko 9,5 gemova
Varvara Lepchenko je visoka teniserka,igra lijevom rukom,i ima odlican servis,sto je prava rijetkost u zenskom tenisu.Mislim da moze uzeti 3 gema u prvom setu Poljakinji,kvota vrlodobra 1,7
Stosur-Hradecka 2 5,00
Hradecka strasna na ovom turniru,u potpunosti se prilagodila ''plavoj zemlji'' i vrijedi pokusati na neki manji ulog
crvenocrni je napisao/la:Ode cener na:
Flu daje gol![]()
Tigres odg![]()
Sao Paulo 1![]()
Boston 1 (uprkos citizenovom protivljenju)![]()
U.de Chile 1![]()
Kvota 5.26
Jbg, meni bude sretno sto mi izbacise Kobea sa ponude i naravno da nezaboravim zahvaliti se @insideru na parovima
Jest burazere, hvala puno, da je wwin sad bi ti poslao na kafu ali ovako nemam mogucnosti...insider je napisao/la:Eto buraz moj prošlo. Rekoh ja tebicrvenocrni je napisao/la:Ode cener na:
Flu daje gol
Tigres odg
Sao Paulo 1
Boston 1 (uprkos citizenovom protivljenju)
U.de Chile 1
Kvota 5.26
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.