Ja mu nešto drugo šaljem... I njemu i Nadalu, i braći Bryan...Citizen-X je napisao/la:BTW Tipsi šaljem ti pusu
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ne razumijem se u kosarku, slabo je pratim pa ako moze neko da mi da neki info kakvi su Lakersi bez njega, meni stoji 1 na Denver ?
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- crvenocrni
- Kontakt:
Nego sta sa Bostonom jel 1.45 prihvatljivo, nisam nesto siguran??
- Citizen-X
- Kontakt:
jbiga ja sam mislio Royer-e opalit pa šta bog da samo zaboravio - isto ko sto sam i Hradecku i Verdaska - htio igrat uzimaju po set a oni uzeli vala i previšeinsider je napisao/la:Ja mu nešto drugo šaljem... I njemu i Nadalu, i braći Bryan...Citizen-X je napisao/la:BTW Tipsi šaljem ti pusu

crvenocrni je napisao/la:Nego sta sa Bostonom jel 1.45 prihvatljivo, nisam nesto siguran??
ne bi ni marku stavio na 1.45 na boston pa makar proslo...
Atlanta je tim koji definitivno bolje kuca od Bostona... ma šta kvote pričale....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- crvenocrni
- Kontakt:
Nista onda, zaobilazak 
Edit: A sixersi?

Edit: A sixersi?
evo novije informacije:
"Although teammates and coach Mike Brown indicated they expect Bryant to play tonight in Game 6..."
"The severity of Bryant’s case is not known, and the Lakers say they will have an update about 90 minutes before tipoff tonight"
Dakle, očekuju da će igrati, ali konačnu odluku će javiti 90 minuta prije utakmice (što za nas premier-aše ništa ne znači
ko ga ****, ja idem ovako. Ako kobe ode u over nema me na forumu par dana dok vas prođe ljutnja

"Although teammates and coach Mike Brown indicated they expect Bryant to play tonight in Game 6..."
"The severity of Bryant’s case is not known, and the Lakers say they will have an update about 90 minutes before tipoff tonight"
Dakle, očekuju da će igrati, ali konačnu odluku će javiti 90 minuta prije utakmice (što za nas premier-aše ništa ne znači

ko ga ****, ja idem ovako. Ako kobe ode u over nema me na forumu par dana dok vas prođe ljutnja

- crvenocrni
- Kontakt:
Uh, je.bem ti misa, vuces me za uplatu i to bez tog brazilca, kvota mi 3, jos kalkulisemLivnobet je napisao/la:evo novije informacije:
Dakle, očekuju da će igrati, ali konačnu odluku će javiti 90 minuta prije utakmice (što za nas premier-aše ništa ne znači![]()
ko ga ****, ja idem ovako. Ako kobe ode u over nema me na forumu par dana dok vas prođe ljutnja![]()

Ma normala da će Lakersi puno teže bez Kobija, ali opet je tu Bynum, Hill.10DelPiero je napisao/la:Ne razumijem se u kosarku, slabo je pratim pa ako moze neko da mi da neki info kakvi su Lakersi bez njega, meni stoji 1 na Denver ?
Uostalom, drugačije će Lakersi pristupiti utakmici ovaj put. Prošlu su se opustili jer su u egalu imali 3:1, ali sada će ozbiljnije shvatiti Nuggetse.
Ja ipak vjerujem u pobjedu Lakersa sa ili bez Kobija, ali dosta neizvjesno će biti barem tri četvrtine utakmice.
- crvenocrni
- Kontakt:
Ah jbt, sad na ovom nekom forumu vidim svi ganjaju Bullse, jedino se svi slazu za Kobe-ja under, sta reci, kome posluku porati???
Ma jaro igraj Kobija under, Philadelphiju 1 i Boston 1 i vozdra. Tako se dobija - bez kalkulacija. ZnaDem iz iskustva.crvenocrni je napisao/la:Ah jbt, sad na ovom nekom forumu vidim svi ganjaju Bullse, jedino se svi slazu za Kobe-ja under, sta reci, kome posluku porati???
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zahvaljujem na odgovoru, vidim ovdje se najvise i tipuje da ce ovaj favorit izgubit, pa sta bude ionako sam danas par listica sve pao po 1 par i to za fine pare tako da me ne bi nista cudilo da ni ovaj ne prodeinsider je napisao/la:Ma normala da će Lakersi puno teže bez Kobija, ali opet je tu Bynum, Hill.10DelPiero je napisao/la:Ne razumijem se u kosarku, slabo je pratim pa ako moze neko da mi da neki info kakvi su Lakersi bez njega, meni stoji 1 na Denver ?
Uostalom, drugačije će Lakersi pristupiti utakmici ovaj put. Prošlu su se opustili jer su u egalu imali 3:1, ali sada će ozbiljnije shvatiti Nuggetse.
Ja ipak vjerujem u pobjedu Lakersa sa ili bez Kobija, ali dosta neizvjesno će biti barem tri četvrtine utakmice.

Alessandro Del Piero !
- crvenocrni
- Kontakt:
Evo hocu da to uplatim na premieru i nedaju mi, neku crvenu liniju mi podvuku i to je to, koji je ovo k...cinsider je napisao/la:Ma jaro igraj Kobija under, Philadelphiju 1 i Boston 1 i vozdra. Tako se dobija - bez kalkulacija. ZnaDem iz iskustva.crvenocrni je napisao/la:Ah jbt, sad na ovom nekom forumu vidim svi ganjaju Bullse, jedino se svi slazu za Kobe-ja under, sta reci, kome posluku porati???
Izbacili Bryanta iz premierove ponude
- crvenocrni
- Kontakt:
Jest, sunce ti poljubim... aaaaaaaaaaaaaLivnobet je napisao/la:Izbacili Bryanta iz premierove ponude
Pametni ljudi. Ja sam ga na vrijeme odigr'o 

- crvenocrni
- Kontakt:
Ma jbm ti kladionicu, kontam reko da vidim sta jos ukombinovat i kad sam se odlucio oni ga skinuse, puuuuuinsider je napisao/la:Pametni ljudi. Ja sam ga na vrijeme odigr'o
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
koja 2 para jos odigraticrvenocrni je napisao/la:Ma jbm ti kladionicu, kontam reko da vidim sta jos ukombinovat i kad sam se odlucio oni ga skinuse, puuuuuinsider je napisao/la:Pametni ljudi. Ja sam ga na vrijeme odigr'o
- crvenocrni
- Kontakt:
Pa kont'o ubacit 76-erse i Bostona ali ode sad glavna kvota, cini mi se da necu nista ni odigratLiverpool.F.C je napisao/la:koja 2 para jos odigraticrvenocrni je napisao/la:Ma jbm ti kladionicu, kontam reko da vidim sta jos ukombinovat i kad sam se odlucio oni ga skinuse, puuuuuinsider je napisao/la:Pametni ljudi. Ja sam ga na vrijeme odigr'o

Tigers premier special, Un. de Chile 1, Fluminense daje gol, sao paulo 1.Liverpool.F.C je napisao/la:koja 2 para jos odigraticrvenocrni je napisao/la:Ma jbm ti kladionicu, kontam reko da vidim sta jos ukombinovat i kad sam se odlucio oni ga skinuse, puuuuuinsider je napisao/la:Pametni ljudi. Ja sam ga na vrijeme odigr'o
I nema nekog izbora,ali eto ja sam ovo poredao.
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.