Safet Sušić - Pape

legenda reala
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la legenda reala » 10 maj 2012, 21:30

Ako Amar dođe na čelo, očekujem Aca kao pomoćnika :mrgreen:
I Amar čita ss.ba pa bi bar mogo pročitati neke prijedloge :P

Baš što se Sajo ne rega na forum, evo Principatus bi mu našo boljih igrača nego što on traži. :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 21:31

Bilo bi mi čast da osvojiš neki trofej sa repkom....

''Bože, šćeri da te bezi uzmu, ali čerge okolo kuće pjevaju'' :mrgreen:

Safet je imao svojih propusta, ali većina relevantnih stručnjaka, od kojih je jedan gospodin Ivica Osim, složili su se da treba ostati i raditi i dalje sa repkom.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 maj 2012, 21:36

Ma nemojte vise tu braniti Susica, pa on izgleda samo poziva vezne igrace. Covjece spisak od 22 igraca a od toga 14 vezni i samo 4 odbranbena i 2 napadaca pa to govori samo po sebi koji je to bilmez.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 21:41

Treba smijeniti bilo koga ko pravi loše rezultate sa reprezentacijom, pa taman da su mi otac ili brat u pitanju.

Ali vrijeđati čovjeka i sipati kojekakve epitete ne stoji... pečete ražanj i jedete a zec je opet u šumi... a da čovjek izbori plasman na S.P. polizali bi pojedini što su sipali...

'bo ti nas...

Ovom se ne ide u Brazil... čuj to... samo da bi Amar došao na čelo repke...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 maj 2012, 21:48

@ramiral, nemoj se ljutiti smatram da si jako korektan i razuman forumas ali nije mi jasno kako jos uvijek mozes podrzavati Susica. Pa do sada bi svakom trebalo biti jasno da on ne sastavlja ovja spisak nego da je to jedan spoj zelja Spahica i Papetovog brata. Stvarno je sramota da Zukanovic ne dobije poziv, a koliko vidim proglasice ga za njboljeg stopera u Belgiji ove sezone.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 21:51

Sjajne rezultate nisu imali ni prethodnici, niti bolje od Papeta... ;)
Da li bi Osimov sinak imao :?:

Teško u ovakvoj konstelaciji snaga i s obzirom sa čime raspolažemo.

Da se razumijemo momci opet ću ponoviti, treba smijeniti svakog ko svoj posao ne radi kako treba, nema ljutnje nikakve, ali vrijeđati čovjeka, nadijevati mu kojekakve nadimke, imena, epitete lijepiti najružnije me malo izbije iz takta...

Neka radi posao... dok procijene relevantni ljudi koji o tome odlučuju da nije kako treba neka smijene i na čelo dovedu drugog...
Jednostavno

nanek

Post Postao/la nanek » 10 maj 2012, 21:55

Meni je samo zao sto ce nas prvo da upropasti pa ce onda biti kasno za drugog kad dodje :(

Kad on to upropasti prvih 3 4 kola, onda nema vise popravke!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 maj 2012, 21:57

nanek je napisao/la:Meni je samo zao sto ce nas prvo da upropasti pa ce onda biti kasno za drugog kad dodje :(

Kad on to upropasti prvih 3 4 kola, onda nema vise popravke!
E tako ce i biti i jos jedne kval. ce otici niz vodu!

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 10 maj 2012, 22:01

ako se ne plasiramo na SP jedini krivac je Pape i to je jasno ko dan :!:
do sada je imao moju podrsku i sada je ima,i nase i treba da bude da podrzimo ove momke,nismo velesila ali smo jaci od svih u grupi,prije svega jer Grckoj okosnica reprezentacije je na zalasku karijere,nikakve izvlakuse ne treba vise prihvatati ni sudjenje ni kura.c palac samo plasman na SP,ali uz podrsku koja sad treba da bude najjaca :!:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 maj 2012, 22:06

Io_Sono_Interista je napisao/la:ako se ne plasiramo na SP jedini krivac je Pape i to je jasno ko dan :!:
do sada je imao moju podrsku i sada je ima,i nase i treba da bude da podrzimo ove momke,nismo velesila ali smo jaci od svih u grupi,prije svega jer Grckoj okosnica reprezentacije je na zalasku karijere,nikakve izvlakuse ne treba vise prihvatati ni sudjenje ni kura.c palac samo plasman na SP,ali uz podrsku koja sad treba da bude najjaca :!:
Druze moj podrska nije upitna, samo jasno je ko dan da to sve ide nizbrdo i to je ono sto je meni licno najgore. Jer ja gledajuci tekme reprezentacije izgubi i ovo malo zivaca sto imam a niakavog uspjeha na kraju.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 maj 2012, 22:10

Dobre su nam sanse da izgubimo obje ove prijateljske iskljucivo zato sto nam trenutni standardni igraci u repki ne igraju u svojim klubovima ili su povrjeđeni tj. forma je generalno nikakva.

Ali ja cu i dalje da podrzavam Susica jer sam optimista i mislim da ce ove kvalifikacije biti odlicne po nas. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 maj 2012, 22:14

Elegant je napisao/la:Dobre su nam sanse da izgubimo obje ove prijateljske iskljucivo zato sto nam trenutni standardni igraci u repki ne igraju u svojim klubovima ili su povrjeđeni tj. forma je generalno nikakva.

Ali ja cu i dalje da podrzavam Susica jer sam optimista i milim da ce ove kvalifikacije biti odlicne po nas. 8-)
I ja sam bio optimista sve od prvih nasih kvalifikacija pa do ovih posljednjih samo nema od tog optimizma nista, dok nam na klupi sjedi covjek koji nezna sastaviti prosto-prosirenu recenicu.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 10 maj 2012, 22:18

Nikada nisam bio za njega, ali šta da se radi, postavljen je na tu funkciju, ja iskreno jedva čekam da mu vidim leđa, repku naravno uvijek podržavam i nisam od onih koji jedva čekaju da BIH izgubi ne bi li on otišao.

Spisak je kao što ste rekli, očajan.

Mene najviše zanima, kako će i hoće li moći motivisati ekipu, tj. igrače koji ne igraju nikako, koji su zabrinuti za svoj status itd, da ne govorim o fizičkoj spremi pojedinih igrača.
S obzirom da mislim da su njegove socijalne vještine ravne nuli, a jedan manager, trener, nazovite ga kako hoćete, ih mora posjedovati, znate onda šta očekujem od njega u pogledu motivacionih sposobnosti.

Namjerno potenciram socijalne vještine i sposobnost motivacije jer je Ćiro to unio u ovu ekipu, natjerao ih da vjeruju u sebe, te od mnogih napravio bolje igrače.
"Uspjeh" prošlih Papetovih kvalifikacija je i dalje Ćirina zaostavština, a to polahko nestaje i isplivava nešto drugo.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 10 maj 2012, 22:20

vendeta87 je napisao/la:
Io_Sono_Interista je napisao/la:ako se ne plasiramo na SP jedini krivac je Pape i to je jasno ko dan :!:
Druze moj podrska nije upitna, samo jasno je ko dan da to sve ide nizbrdo i to je ono sto je meni licno najgore. Jer ja gledajuci tekme reprezentacije izgubi i ovo malo zivaca sto imam a niakavog uspjeha na kraju.
realno ako cemo prosle kvalifikacije smo izvukli maksimum ako cemo poredit kvalitet Francuza i Portugala,to sto smo negdje kiksali,kiksali su i drugi i to ce se uvijek desavat,nema mu se tu sta zamjerit
najveca zamjerka mu je sto vise ne koristi druga imena da ih isproba,narocito gdje nam skripi,ali opet sam uvjerenja da mi nemamo neki velik izbor i ta nova imena ne bi digli kvalitet jer ovi sto igraju su po kvalitetu ispred njih i to je nasa realnost
za ove pare nijedan jaci trener ni u ludilu nece nas preuzet,Pape ima veliku sansu da nas konacno odvede na veliko takmicenje,prve dvije utakmice ce pokazat odmah gdje smo,ako se ne plasiramo sva krivica je na njemu i to je to,a ja sam i pored toga sto ovi spiskovi za prijateljske nisu po nasem gustu optimista i uvjeren sam da cemo se plasirat u Brazil

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 10 maj 2012, 22:27

Pape je, sad je već i pticama na grani jasno, sazrio za neke mentalne ustanove.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 10 maj 2012, 22:40

Odavno se nisam ovako nasmijao kao citajuci sta pisu "strucnjaci".....cuj treba dati otkaz covjeku zato sto nije pozvao Cocalica ili Viscu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa valjda rezultat treba da bude mjerilo....GOSPODO ,pardon djeco,najbolji plasman na FIFA-inoj ljestvici je ostvaren za vrijeme mandata ovog selektora ;) ;) ;) gospodo(pardon djeco) od onog remija u Paizu meni nema veceg uspjeha(sad zasad)koliko mi je srce samo bilo na saint denisu(usput da kazem da sam bio tamo kao i jos 15-tak hiljada bosanaca)....i samo jos jedna mala cinjenica i bez Cocalica i bez Visce pa cak i bez Bogicevica ovi momci su imali nerijeseno sa Brazilom do 90-te ...e djeco draga laku noc....i samo jedna molba kada pobjedimo Irce jel moze da se ne javljate barem dva dana????pa onda opet pljujte dva dana dok mexico ne pobjedimo ;) ;)

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 10 maj 2012, 23:14

Pa ovaj susic je stvarno kreten nevidzeni. Prosle kvalifikacije stavi po 4 klasicne 10tke na teren u isto vrijeme I pizdi kako smo mi eto dizelaska ekipa.njemu je po 5-6 klasicnih 10tki dolazilo na okupljanja a evo vidim sa istom praksom je nastavio I u ovim kvalifikacijama.plus prdi o tome kako hoce standardne igrace u svojim klubovima tj igrat ce samo standardni a 5 igraca sa spiska nisu ni na klupama svojih klubova vec tribinama. Ibricic medunjanin alispahic su isti profil igraca kao pjanic I misimovic ja neznam kako ih on uopste moze zvati . Misimovic I pjanic su I vise nego dovoljni za tu poziciju ovako bezveze trosi pozivnice na igrace od kojih nema nikakve fajde.stojan vranjes je 7 tekmi usao sa klupe vrancic isto s tim sto je oko 10 napustio prije kraja 90 minuta.a igra centralnog veznog.maletic igra u ligi koja je 40ta u evropi a nasa premijerliga je 32ga.dok je susic selektor nama nema odlaska bilo gdje jer zdrav razum ti nalaze da skontas da covjek kojem se ibricic medunjanin misimovic I pjanic budu na terenu u isto vrijeme je izgubljen u vremenu I prostoru

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 23:28

I ti proricatelj :?:
Pluskvamperfekt u aoristu + prezent.

Daj mi onda reci šta da radim sa onim parama koje ću dobiti na Bingu :?:
Vež se spominju neuspjele kvalifikacije... tctctcttcc

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 11 maj 2012, 00:18

ramiral je napisao/la:
I ti proricatelj :?:
Pluskvamperfekt u aoristu + prezent.

Daj mi onda reci šta da radim sa onim parama koje ću dobiti na Bingu :?:
Vež se spominju neuspjele kvalifikacije... tctctcttcc
o cem ti :?:
gdje se spominju neuspjele kvalifikacije?vidis u mom drugom postu da sam napisao da sam ubjedjen da cemo se plasirat na SP...
grupa je relativno lagana i s obzirom na stanje u protivnickim reprezentacijama sve osim plasmana na SP je neuspjeh
ko ce biti najveci heroj u zemlji ako se plasiramo po prvi put = Pape
ko ce biti najveci krivac u slucaju nesupjeha = Pape
jasno ko dan,i sve dok je tu ja ga podrzavam pa i ako se sa necim i ne slazem
a pare od Binga pa na doktore potrosi,skolovani ljudi,pocasti i banovanu ekipu ;)
posto proricem,vjeruj mi da ce vam pomoc :lol:
a ostavi se mog Bosanskog i Hrvatskog i Srpskog jezika i nacina izrazavanja i koje vrijeme sam koristio,zaboli me tuki za to,izrazim se kako se izrazim i napisem u brzini kako napisem meni je vazno da je kolko tolko razumljivo,a tebi ako je toliko vazno bujrum drzi kakva predavanja i pametuj nekom drugom ;) adio

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 11 maj 2012, 00:41

aleksandar_veliki je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Sjajne rezultate nisu imali ni prethodnici, niti bolje od Papeta... ;)
Da li bi Osimov sinak imao :?:

Teško u ovakvoj konstelaciji snaga i s obzirom sa čime raspolažemo.

Da se razumijemo momci opet ću ponoviti, treba smijeniti svakog ko svoj posao ne radi kako treba, nema ljutnje nikakve, ali vrijeđati čovjeka, nadijevati mu kojekakve nadimke, imena, epitete lijepiti najružnije me malo izbije iz takta...

Neka radi posao... dok procijene relevantni ljudi koji o tome odlučuju da nije kako treba neka smijene i na čelo dovedu drugog...
Jednostavno
Saznat cemo nakon 2. kola ovih kvalifikacija, ima nade za nas, a ko zna, mozda i nakon ovih prijateljski frajer skonta neke stvari. Imao je priliku, nije uspio, vozdrica.
Cekam samo da Baho kaze " trebamo se zapitati jeli Susic najbolje rijesenje" !!!
I tu mu je kraj...
Ipak ne njemu nego Seadu i menadzerskoj agenciji....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.