Moguća je ta opcija za Dadia. Da je došao samo da održi formu. Raspitat' ću se sutra za to. Imam jarana koji igraju za prvi tim, valjda oni znaju.

Pa jeste Jaškić došao da se vrati u život u Goražde to je sigurno.Ali ja kažem da će se više teško on vratiti u onu reprezentativnu formu od prije, Bosna više nije jaka, Borac je popunjen, tako da vidjećemo.reds je napisao/la:Ja sam čuo da je Jaškić doš'o da digne formu i da proba naći bolji klub. Eh sad, koliko u tome ima istine vidjet' ćemo na kraju sezone.
Moguća je ta opcija za Dadia. Da je došao samo da održi formu. Raspitat' ću se sutra za to. Imam jarana koji igraju za prvi tim, valjda oni znaju.
Ma dobro, nisu loši, ta trojica, pogotovo Građan, on bi trebo napraviti finu karijerureds je napisao/la:Od ovih što su u prvom timu znam Pilava, Marića i Građana.
A otkud? Pa živim ovdje.
EDIT: Znam i Fidahića.Ma imaju potencijala, pogotovo Građan. Pilav je također dobar. Marić treba još raditi na sebi, može biti solidan igrač, a Fidahić nažalost nema mjesta u ekipi. Strašan je igrač bio.
Mladi Fidahić (desno krilo, može igrati i playmakeralegenda reala je napisao/la:Znam za tu generaciju što je otišla u Katar mlađi Fidahić, Grčo golman , Lepenica čini mi se jedan.
Ma dobro opet nije to toliko ni kasno, rad će se isplatiti, jer momak baš gine na utakmicama![]()
Ma šta će u Katru imaju pare tamo, i pravo igraju za njihove reprezentacije![]()
Pa koji si sad ti jbt, nisi ti bio u Gz.
redsiću jesi to ti ???![]()
Haj hax-a da vidim jesi ti
chamaco06 je napisao/la:Goražde-Bosna 33-24
Ako je tako dobar,što (da ne ubrajam Vorija) igra Musa prije njega...I šta imamo mi s tim i da je najbolji na svijetu kad ne igra za BiH...ko ga j... !rkbosna je napisao/la:Malo ste vise precjenili mladog Građana nije on los ali nista izdad prosjeka treba mu jos mnogo snage i nije toliko visok.Dobro za nase lige moze proc al pogledajte pivote po ervopi svaki je od brda odvaljen jedan Milutin Dragicevic koji izgleda bolje od mnogih bildera nije u stanju okrenuti odbadbenog igraca u bundes ligi.Najbolji pivota poslje rata koji je igrao po bih je Marino Maric on je u Građanovim godinama na 196 imao 110 kila bez viska kao npr. Toromanovic cuvali su ga uvjek dvojica krkana po 120 kila nisu mu mogli nista davao je po 15 golova za Zrinski po utaknici.Sa 18 godina je otisao u Zagreb i danas a selekcija bih nema ni blizu igraca njegovog kalibra na pivoti.
To je apsolutno tačno, ali ja govorim da je momak postigao nevjerovatne stvari za svega 5-6 godina igranja rukometa. Da je počeo ranije bio bi još daleko, daleko bolji.rkbosna je napisao/la:Malo ste vise precjenili mladog Građana nije on los ali nista izdad prosjeka treba mu jos mnogo snage i nije toliko visok.
30:20 za Borac još 10 minuta do kraja !chamaco06 je napisao/la:Zna li neko rezultat Borac-Goražde?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.