I Amar čita ss.ba pa bi bar mogo pročitati neke prijedloge

Baš što se Sajo ne rega na forum, evo Principatus bi mu našo boljih igrača nego što on traži.

E tako ce i biti i jos jedne kval. ce otici niz vodu!nanek je napisao/la:Meni je samo zao sto ce nas prvo da upropasti pa ce onda biti kasno za drugog kad dodje![]()
Kad on to upropasti prvih 3 4 kola, onda nema vise popravke!
Druze moj podrska nije upitna, samo jasno je ko dan da to sve ide nizbrdo i to je ono sto je meni licno najgore. Jer ja gledajuci tekme reprezentacije izgubi i ovo malo zivaca sto imam a niakavog uspjeha na kraju.Io_Sono_Interista je napisao/la:ako se ne plasiramo na SP jedini krivac je Pape i to je jasno ko dan![]()
do sada je imao moju podrsku i sada je ima,i nase i treba da bude da podrzimo ove momke,nismo velesila ali smo jaci od svih u grupi,prije svega jer Grckoj okosnica reprezentacije je na zalasku karijere,nikakve izvlakuse ne treba vise prihvatati ni sudjenje ni kura.c palac samo plasman na SP,ali uz podrsku koja sad treba da bude najjaca
I ja sam bio optimista sve od prvih nasih kvalifikacija pa do ovih posljednjih samo nema od tog optimizma nista, dok nam na klupi sjedi covjek koji nezna sastaviti prosto-prosirenu recenicu.Elegant je napisao/la:Dobre su nam sanse da izgubimo obje ove prijateljske iskljucivo zato sto nam trenutni standardni igraci u repki ne igraju u svojim klubovima ili su povrjeđeni tj. forma je generalno nikakva.
Ali ja cu i dalje da podrzavam Susica jer sam optimista i milim da ce ove kvalifikacije biti odlicne po nas.
realno ako cemo prosle kvalifikacije smo izvukli maksimum ako cemo poredit kvalitet Francuza i Portugala,to sto smo negdje kiksali,kiksali su i drugi i to ce se uvijek desavat,nema mu se tu sta zamjeritvendeta87 je napisao/la:Druze moj podrska nije upitna, samo jasno je ko dan da to sve ide nizbrdo i to je ono sto je meni licno najgore. Jer ja gledajuci tekme reprezentacije izgubi i ovo malo zivaca sto imam a niakavog uspjeha na kraju.Io_Sono_Interista je napisao/la:ako se ne plasiramo na SP jedini krivac je Pape i to je jasno ko dan![]()
do sada je imao moju podrsku i sada je ima,i nase i treba da bude da podrzimo ove momke,nismo velesila ali smo jaci od svih u grupi,prije svega jer Grckoj okosnica reprezentacije je na zalasku karijere,nikakve izvlakuse ne treba vise prihvatati ni sudjenje ni kura.c palac samo plasman na SP,ali uz podrsku koja sad treba da bude najjaca
I ti proricateljIo_Sono_Interista je napisao/la:ako se ne plasiramo na SP jedini krivac je Pape i to je jasno ko dan![]()
o cem tiramiral je napisao/la:I ti proricateljIo_Sono_Interista je napisao/la:ako se ne plasiramo na SP jedini krivac je Pape i to je jasno ko dan![]()
do sada je imao moju podrsku i sada je ima,i nase i treba da bude da podrzimo ove momke,nismo velesila ali smo jaci od svih u grupi,prije svega jer Grckoj okosnica reprezentacije je na zalasku karijere,nikakve izvlakuse ne treba vise prihvatati ni sudjenje ni kura.c palac samo plasman na SP,ali uz podrsku koja sad treba da bude najjaca![]()
Pluskvamperfekt u aoristu + prezent.
Daj mi onda reci šta da radim sa onim parama koje ću dobiti na Bingu![]()
Vež se spominju neuspjele kvalifikacije... tctctcttcc
Cekam samo da Baho kaze " trebamo se zapitati jeli Susic najbolje rijesenje" !!!aleksandar_veliki je napisao/la:Saznat cemo nakon 2. kola ovih kvalifikacija, ima nade za nas, a ko zna, mozda i nakon ovih prijateljski frajer skonta neke stvari. Imao je priliku, nije uspio, vozdrica.ramiral je napisao/la:Sjajne rezultate nisu imali ni prethodnici, niti bolje od Papeta...![]()
Da li bi Osimov sinak imao![]()
Teško u ovakvoj konstelaciji snaga i s obzirom sa čime raspolažemo.
Da se razumijemo momci opet ću ponoviti, treba smijeniti svakog ko svoj posao ne radi kako treba, nema ljutnje nikakve, ali vrijeđati čovjeka, nadijevati mu kojekakve nadimke, imena, epitete lijepiti najružnije me malo izbije iz takta...
Neka radi posao... dok procijene relevantni ljudi koji o tome odlučuju da nije kako treba neka smijene i na čelo dovedu drugog...
Jednostavno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.