Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 20:33

:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nihco

Post Postao/la nihco » 10 maj 2012, 20:33

najgori trener kojeg smo imali i kojeg cemo imati. tragicno je da takav covjek ima podrsku saveza i javnosti.njegovi potezi su nebuloze koje nema smisla komentarisati.
Sent from my Commodore 64

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 maj 2012, 20:36

:lol: :lol:
Joj što volim ove frustracije. :mrgreen:

Uživajte momci, već sutra ćete drugu spiku pričat. :) Dobićemo Irsku 4-1, a Mexiko će dobiti 2 komada, biće 2-0. :P
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 maj 2012, 20:37

S obzirom da ste toliko sturcni a pola vas jos nije zavrsilo srednju skolu koga to predlazete za selektora ?

Mozda pokerasa Barbareza ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 maj 2012, 20:38

Arnelinho je napisao/la::lol: :lol:
Joj što volim ove frustracije. :mrgreen:

Uživajte momci, već sutra ćete drugu spiku pričat. :) Dobićemo Irsku 4-1, a Mexiko će dobiti 2 komada, biće 2-0. :P
Ma da bolan i osvoji SP on ce uvijek biti "primat" :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 maj 2012, 20:39

gringobih je napisao/la:Ma da bolan i osvoji SP on ce uvijek biti "primat" :lol: :lol:
Kažu svi smo, pa ajde nek' je i on. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 maj 2012, 20:44

Arnelinho je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Ma da bolan i osvoji SP on ce uvijek biti "primat" :lol: :lol:
Kažu svi smo, pa ajde nek' je i on. :mrgreen:
Razlika izmedju "nas" i njega je u tom sto je on predriblao i evoluciju... :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 maj 2012, 20:45

Elegant je napisao/la:S obzirom da ste toliko sturcni a pola vas jos nije zavrsilo srednju skolu koga to predlazete za selektora ?

Mozda pokerasa Barbareza ?
Nekog tko razmislja razumno i kada nesto kaze da stoji iza toga! pa makar to bio i Amar Osim? nisam nikad toliko kritikovao Susica ,zelio sam da vidim sta zna taj covjek kao trener, i jednostavno kako vrijeme odmice sve sam vise i vise skeptican , jer se nist nemijenja i on sa svojim izjavama unistava i ovo malo nade! 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 maj 2012, 20:45

Ja nisam za promjenu selektora, vec da neko mu malo pomogne oko odabira igraca, jer mi imamo standardne i dobre igrace, ako nista bar su bolji od sad vec biranih(nekih naravno)
Celik!3,2,2.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 10 maj 2012, 20:47

Ma moji momci ona Ava Karabatić bi bolji popis naparvila.
Bit će nam cool kokice tv i zabava gledajmo novosti a i možda i mi skupa testiramo se i nešto naučimo razmišljaju oni nije ba tako crno idemo nacijo dalje dalekoooo.kaj ste svi potonuli bit će baš ekstra zanimljivo,pa stručnjaci su to imaju viziju a i malo sreće :P Pozz!

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 10 maj 2012, 20:53

aleksandar_veliki je napisao/la:Posmatram vas i lagano se smijesim, ali eto, ima i za nas spasa. Nakon dva poraza u kvalifikacijama Amru dati repku u ruke, ako nista, spisak mu nece sastavljati kapiten.
evo ga opet amar :lol: :lol: imat ce sansu da se pokaze sa zeljom u evropi dosta mu

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 20:59

Neka ba sačekajte da prođu tekme pa onda bacati kamenje, pljuvačku, hrakotinu i ine izlučevine ovako preko tastature.. vidim da pojedinima baš ide od ruke... svoje popljuvati smo uvijek spremni...

Ako budu povoljni rezultati, dobra igra i tako baš me zanima šta ćete reći...
Ako bude poraz i potop zna se... ''Znam ja nas 'bo ti nas'' što reče jedan čovo...

Nije vas nešto bilo kod dobrih partija naše reprezentacije (izuzmimo onaj debakl na Lužu), a i taj poraz je lijepo objasnio gos'n Ivica Osim...

i da @aco mislim da onaj njegov sinak nije još sazrio da vodi reprezentaciju... fali mu ono nešto što bi trebao da pokupi od oca, ali neda mu njegov kvazi-klošarluk i primo-seljakluk u glavi koji je pokupio negdje usput... kad bi to regulisao bio bi bosanski Mourinho... 'vako je samo lokalni kabadahija ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 maj 2012, 21:06

aleksandar_veliki je napisao/la:
bosnaaaaa je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Posmatram vas i lagano se smijesim, ali eto, ima i za nas spasa. Nakon dva poraza u kvalifikacijama Amru dati repku u ruke, ako nista, spisak mu nece sastavljati kapiten.
evo ga opet amar :lol: :lol: imat ce sansu da se pokaze sa zeljom u evropi dosta mu
Ma, ja, i Pape je dokazani evrosku strucnjak, a u prilog ovoj tvrdnji ide i ovaj posljednji spisak :lol: Ali, ima m.uda, mora se priznati, menadzeri i igraci mu ne sastavljaju spisak :lol:
Samo zamisljam Spahica, Dzeku , Ibricica u jednom od Irskih pubova ... nemoj biti tako kritican bola i ljudima kvariti ceif :lol: :lol: Dio taktike :mrgreen: ..

Zalosno to sto prolazi sada u repci (neprofesionalizam) ne moze vise proci ni u mom Veleze a pun je toksikomana ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 maj 2012, 21:08

Mislim da smo mi jedina nacija koja "samo sebi psuje majku" i ide protiv sebe. Taman da Safet pozove 30 igraca opet bi nasli manu i rekli sto je zvao ovoga ili bi iskopali jos nekog pa bi rekli sto njega nije pozvao.

Polako ljudi Boziji valjda on ima svoje planove, neka radi kako je zamislio. Kad da je Safetu u interesu da mi gubimo, pa ima razloga zasto nije pozvao famoznog Cocalica ili Bicakcica ili nekog treceg.

Strpite se ... 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nihco

Post Postao/la nihco » 10 maj 2012, 21:11

interesuje me sta susic treba da uradi da bi njegovi navijaci shvatili da je izgubljen slucaj?
Sent from my Commodore 64

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 maj 2012, 21:12

Elegant je napisao/la:Spisak: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Mensur Mujdža, Boris Pandža, Emir Spahić, Sanel Jahić, Muamer Svraka, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Zvjezdan Misimović, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Damir Vrančić, Miroslav Stevanović, Stojan Vranješ, Senijad Ibričić :roll: , Vedad Ibišević, Edin Džeko, Mehmed Alispahić i Darko Maletić.

Nova imena: Miroslav Stevanovic, Damir Vrancic, Stojan Vranjes, Muamer Svraka !
Na ovom spisku nema Pjanica,jel greskom nije upisan ili?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 21:13

aleksandar_veliki je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Neka ba sačekajte da prođu tekme pa onda bacati kamenje, pljuvačku, hrakotinu i ine izlučevine ovako preko tastature.. vidim da pojedinima baš ide od ruke... svoje popljuvati smo uvijek spremni...

Ako budu povoljni rezultati, dobra igra i tako baš me zanima šta ćete reći...
Ako bude poraz i potop zna se... ''Znam ja nas 'bo ti nas'' što reče jedan čovo...

Nije vas nešto bilo kod dobrih partija naše reprezentacije (izuzmimo onaj debakl na Lužu), a i taj poraz je lijepo objasnio gos'n Ivica Osim...

i da @aco mislim da onaj njegov sinak nije još sazrio da vodi reprezentaciju... fali mu ono nešto što bi trebao da pokupi od oca, ali neda mu njegov kvazi-klošarluk i primo-seljakluk u glavi koji je pokupio negdje usput... kad bi to regulisao bio bi bosanski Mourinho... 'vako je samo lokalni kabadahija ;)
Dobra ova lokalni, pitaj raju u BL, Mostaru, Zenici, SB. No, necemo sad o tome, brzo ce kao novi selektor imati svoju temu.
Džemila jes' to ti? :mrgreen:

Neka odradi to što je planirao, pa ako ne bude dobro neka ga se skine sa selektorske pozicije. ;)

Znaš kako je svojevremeno Capello rekao ''Teško je raditi posao a svaki konobar, farmer, pravnik ili veterinar misli da bi ga mogao raditi bolje''

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 maj 2012, 21:19

Hej, ali Amar selektor? :lol: :lol: :lol: To bolja sala nego ovaj spisak Papeta.
Zamislite u novinama naslov:''Slovaci se zajebali izveli drugi tim''
Ipak neka hvala.
Celik!3,2,2.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 21:20

A što ti ne radiš kad je lahko? ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 21:24

Eh da nije san... rekao bi jedan poznati pjevač...

Ali morao bi biti spreman na svu paljbu i ponekad odgovoriti ovdje reprezentima fudbalske taktike i najboljim svjetskim stručnjacima koji te čekaju iza svakog ćoška... ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.