haris501 je napisao/la:đes danny granger, nigdje te
Uvijek tu.
Šta bi sa @Carlom?
Ma @Carlo mijenja profile ko' carape
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
kad bi se ja pitao za sljedecu sezonu bi doveo novog trenera, napadaca za opciju broj 1 sa suarezom, jedno krilo, jednog centralnog veznog i jednog jakog stopera
Slazem se sa kolegom iznad da Andy nije imao bas sjajnu sezonu ali nekako sam uvjeren da ce sljedece sezone eksplodirati, zato nebih dovodio nista posebno u napad vec samo neki backup npr Dempsi.. Lucasa smo cekali 2-3 godine da nadodje i pocinje pruzati dobre partije pa nam je u posljednje 2je sezone jedan od najboljih igraca.. Po meni treba dovesti veznog Eriksena i na krilo Hazarda, makar za njih izdvojili 50-60 milki.. Od prodaje starog gvozda oslobodit cemo budzet da damo novim zvijezdama malo vecu platu, a Coateza i Wilsona lagano poceti gurati u prvu postavu jedan od njih moze izrasti u beton stopera.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
kažu da bi večeras mogli izaći dresovi za sljedeću sezonu
Kad se ti vrati iz Banovica
To si imao povratnu garant
P.S. Welcome back
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Piše se da je Adam Johnson na prodaju, bila bi to lijepa kupovina za nas. Još Moses i Hoillet i riješili bi mnogo problema u napadu i po krilima. Vidim da se baš mnogi navijači opraštaju od Kuyta i Maxija, prema tome oni stvarno idu. Napokon.
Oko dresova će biti mnogo pobune zbog znaka kojeg više nema. Čak sam i ja protiv tog čina. Nije lijepo prema navijačima koji su izginuli.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je napisao/la:
Oko dresova će biti mnogo pobune zbog znaka kojeg više nema. Čak sam i ja protiv tog čina. Nije lijepo prema navijačima koji su izginuli.
Nisu takvi neljudi. Dva plamena i broj su tu samo što su sad (barem bi trebali) biti na vrhu dresa na leđima. Ja, lično, nemam ništa protiv, ali treba vidjeti na šta će to sve ličiti.
Btw, još 3 sata i 54 minute.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history