po cemu je mujdza dobar a pjanic nije ili lulic? ne kontam ti logiku? prosjecan klub bio povrijedjen i et sad se opravio? lulic,pjanic odlicni timovi bili povrijedjeni i sad igraju, ne kontam ti logiku nikako, misimovic se adaptiro igra lopte ulazi u formu, ibisevic isto tako, salihovic odradi svoj dio posla ko malo ko na terenu. ne kontam dizes mujdzu a omalovazavas salihovica. mujdza u frajburgu salihovic u hofenhajmuhordas_Bec je napisao/la:Cartman je napisao/la:Na osnovu cega mozes rec da je Pjanic "slab skroz"? Svi eksperti govore da je najbolji transfer Rome zajedno sa Stekelenburgom. Pa onda Miske nista posebno, a lik daje golove u svakoj drugoj utakmici u zadnje vrijeme. Pa onda "Salihovic bezze". Pises kao da ti je 5 godina. Daj neke argumente za te tvrdnje barem. Nabrojani igraci nisu problem ove repke, nego ovi iza njih. Nemamo mnogo igraca, ali Susic ima katastrofalne spiskove vec dvije godine. Mogli bi komotno napravit 6-7 izmjena na ovom spisku.
Znaci out: Vrancic, Vranjes, Svraka, Sehic, Ibricic i Maletic
in: Cocalic, Zukanovic, Buric, Ljevakovic, Zec, Ognjen Vranjes i Visca.
druze moj, pjanic je tanak, nije on los igrac, al povrede i sve to, trenutno je slab da budemo realni....a miske konacno nakon dvije godine na klupi (ukljucujuci galatasaray) dao par golova i svi vele kao "super", i to je za mene samo na trenutke.......po cemu je salihovic dobar? jeste bio dok je hoffenheim igrao u vrhu, posle nista od njega....da je dobar, otisao bi iz provincije bar u werder ili hsv, tako da se i tu ne radi o nekoj kvaliteti.....mujdza, begovic, ibisevic su trenutno ti, koji solidno i standardno igraju....ovo ostalo mozes zaboravit.....i ponovo kazem, nije pape kriv, sto mi trenutno nemam kvalitetni i standardnih igraca!......
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Izvini, ali pricas ciste gluposti.hordas_Bec je napisao/la:Cartman je napisao/la:Na osnovu cega mozes rec da je Pjanic "slab skroz"? Svi eksperti govore da je najbolji transfer Rome zajedno sa Stekelenburgom. Pa onda Miske nista posebno, a lik daje golove u svakoj drugoj utakmici u zadnje vrijeme. Pa onda "Salihovic bezze". Pises kao da ti je 5 godina. Daj neke argumente za te tvrdnje barem. Nabrojani igraci nisu problem ove repke, nego ovi iza njih. Nemamo mnogo igraca, ali Susic ima katastrofalne spiskove vec dvije godine. Mogli bi komotno napravit 6-7 izmjena na ovom spisku.
Znaci out: Vrancic, Vranjes, Svraka, Sehic, Ibricic i Maletic
in: Cocalic, Zukanovic, Buric, Ljevakovic, Zec, Ognjen Vranjes i Visca.
druze moj, pjanic je tanak, nije on los igrac, al povrede i sve to, trenutno je slab da budemo realni....a miske konacno nakon dvije godine na klupi (ukljucujuci galatasaray) dao par golova i svi vele kao "super", i to je za mene samo na trenutke.......po cemu je salihovic dobar? jeste bio dok je hoffenheim igrao u vrhu, posle nista od njega....da je dobar, otisao bi iz provincije bar u werder ili hsv, tako da se i tu ne radi o nekoj kvaliteti.....mujdza, begovic, ibisevic su trenutno ti, koji solidno i standardno igraju....ovo ostalo mozes zaboravit.....i ponovo kazem, nije pape kriv, sto mi trenutno nemam kvalitetni i standardnih igraca!......
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
neka ce on njih isprobati, nemam nista protiv da se isprobaju vranjes, svraka, stevanovic i vrancic. ali u ovom trenuntku to nije bilo dobro po mom misljenju, jer nam fale odbrambeni. trebao je ovog puta pozvati vise odbrambenih, pa mozda sljedeci put da ove isproba, jer sljedeci put cemo opet igrati sa papcem i spahicem pa opet nece biti mjesta za nove odbrambene. vranjes, svraka i stevanovic imaju dobre sezone iza sebe, a i vrancic je standardan, ali kao sto sam vec rekao, ovog puta su trebali biti odbrambeni, jer imamo samo 3 na spisku.
netreba sad pretjerivat, cuj pozvati 5 igraca iz zelje..., vranjes igra dobru sezonu u cluju, koji je sigurno klasu ispred zelje ako ne i vise, zeba igra na pozciji gdje igraju miske i pjanic, pa i vranjes, nevidim tu mjesta za njega. osim toga on se nije uspio dokazati u inostranstvu pa se vratio u nasu ligu, tako da je i on sumnjivog kvaliteta.
a za zelju cemo vidjeti kako ce se dokazati u evropi sljedece sezone jer ako tu kao i obicno ispadnu u prvom ili drugom kolu, dzabe im sve te pobjede u nasoj ligi. kad se neki nas tim dokaze u evropi, tek onda mozemo razmisljati sa pozivanjem igraca iz nase lige.
a za zelju cemo vidjeti kako ce se dokazati u evropi sljedece sezone jer ako tu kao i obicno ispadnu u prvom ili drugom kolu, dzabe im sve te pobjede u nasoj ligi. kad se neki nas tim dokaze u evropi, tek onda mozemo razmisljati sa pozivanjem igraca iz nase lige.
.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 10 maj 2012, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64
kvesic je trenutno jedini igrac iz zelje koji treba dobit poziv, momak igra za mladu repku, igra poziciju na kojoj nenmamo trenutno ni jednog igraca i odlican je bekdino-92 je napisao/la:netreba sad pretjerivat, cuj pozvati 5 igraca iz zelje..., vranjes igra dobru sezonu u cluju, koji je sigurno klasu ispred zelje ako ne i vise, zeba igra na pozciji gdje igraju miske i pjanic, pa i vranjes, nevidim tu mjesta za njega. osim toga on se nije uspio dokazati u inostranstvu pa se vratio u nasu ligu, tako da je i on sumnjivog kvaliteta.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Totalno glupo razmisljane.Kad se neki tim dokaze u Evropi to moze biti i zbog timske igre, trenera, dobrog zrijeba ili jednostavno srece, a da bude bez ijednog igraca koji ima kvalitet za repku.Kvalitet pojedinca je ono sto bi se trebalo gledati.dino-92 je napisao/la:netreba sad pretjerivat, cuj pozvati 5 igraca iz zelje..., vranjes igra dobru sezonu u cluju, koji je sigurno klasu ispred zelje ako ne i vise, zeba igra na pozciji gdje igraju miske i pjanic, pa i vranjes, nevidim tu mjesta za njega. osim toga on se nije uspio dokazati u inostranstvu pa se vratio u nasu ligu, tako da je i on sumnjivog kvaliteta.
Pun mi je qrac ismijavanja nase lige i igraca iz iste.Po nekima niti jedan igrac iz ove lige ne valja a kad ode u neku drugu onda je igracina.Zeljo je dao mnogo reprezentativaca i aBd dace jos dosta ali se nadam i da ce neki dobiti sansu i dokazati se iz Zelje.Isto mislim i za sve ostale klubove PL.
Gubimo kvalifikacije za kvalifikacijama a sve igramo sa manje vise istim igracima i sumnjivim prinovama.Pa dokle vise?Guraju se pojedinci na neprirodne pozicije u timu koje normalno ne mogu odraditi kako treba i poslije utakmice niko ni da kaze nesto o tome , jer **** nije to njegova pozicija.
Neko rece nije repka zaduzena za promociju nasih igraca.A sta je repka?Molimo pojedince da igraju za nas a domaci igraci i ne sanjaju o pozivu.
Valjda ce ovaj poziv Svraki, tj nekom igracu iz nase lige kao nagrada da se nastavi i ubuduce pa kome god iako sam misljenja da je bolje bilo da je Kvesic dobio poziv a umjesto Svrake Coca jer moze igrati i zadnjeg veznog i stopera al eto.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Kad mi kazu Ciro manipulator? hahah pa Susic je jedini koji je uspio samog sebe manipulisati!
Spisak je kriminalan!!

Spisak je kriminalan!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pa mene kad mozdani i srcani istovremeno nisu strefili kad sad dodjoh s posla i vidjeh spisak, jos uvijek ne mogu vjerovati da je Susic toliko nesposoban!vrebac86 je napisao/la:Kad mi kazu Ciro manipulator? hahah pa Susic je jedini koji je uspio samog sebe manipulisati!
Spisak je kriminalan!!![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Safet nije logican tip. Nije normalan, matere mi ja u zivotu nisam vidio ludjeg covjeka. Kakav ba Vrancic,S.Vranjes,Svraka,Ibricic,Maletic,Alispahic,Medunjanin??? U sta je on gledao da mi je samo znati kad je birao ove igrace? Ili planiramo igrati sa 2 u odbrani 13 u vezi i jednim spicem?? Ko ce igrati lijevog beka? Salihovic opet?
Sta je bilo sa Buricem? Ili ako je vec zvao nekog ko je defanzivni vezni Ljevakovic? sta je sa njim? Ili pak sta je sa Ognjenom? Cocalic? Gdje je Visca?
Volu jedan ako si vec morao pozvati nekog iz prvaka BiH zasto to nije bio lijevi bek? Zasto to nije na poziciji koja nam najvise treba? Da mi je samo znati kakva ce biti taktika.
Sve mu po spisku kad u Zenicu dodje.
Sta je bilo sa Buricem? Ili ako je vec zvao nekog ko je defanzivni vezni Ljevakovic? sta je sa njim? Ili pak sta je sa Ognjenom? Cocalic? Gdje je Visca?
Volu jedan ako si vec morao pozvati nekog iz prvaka BiH zasto to nije bio lijevi bek? Zasto to nije na poziciji koja nam najvise treba? Da mi je samo znati kakva ce biti taktika.
Sve mu po spisku kad u Zenicu dodje.
Celik!3,2,2.
kad slijedece godine na ovom istom mjestu budemo iscekivali zrijeb za kvalifikacije za EP u francuskoj, jer smo vec izgubili sve sanse za plasman na SP u brazil iskljucivi krivac za to ce biti nesposoban selektor... problemi u drzavi, slaba liga, slab fond igraca, jaki protivnici, neposteno sudjenje nece moci posluziti kao alibi za neplasman kao dosad...
istrajavanje u pozivanju 13 veznih igraca od kojih je 10 ofenzivnih, pri cemu njih pola vise nastupa u zadnjoj godini ima u repki nego u klubu je vise od nesposobnosti.. vec je dojadilo ponavljat'... penzioneri, amateri, poluprofesionalci, rekreativci i rezervni igraci nam cine okosnicu ekipe... i u takvoj situaciji se neko nadje i proglasava nas favoritima za odlazak na SP...
istrajavanje u pozivanju 13 veznih igraca od kojih je 10 ofenzivnih, pri cemu njih pola vise nastupa u zadnjoj godini ima u repki nego u klubu je vise od nesposobnosti.. vec je dojadilo ponavljat'... penzioneri, amateri, poluprofesionalci, rekreativci i rezervni igraci nam cine okosnicu ekipe... i u takvoj situaciji se neko nadje i proglasava nas favoritima za odlazak na SP...
Evo sad gledam ovaj spisak i nikako mi nije jasno sto je pozvao Rahimica, Maletica, Medunjanina i Ibricica pa oni nisu ni na klupi vec na tribinama. Za Svraku, Vrancicia i S.Vranjesa imam nekako i razumijevanja jer je iza njih solidna pa cak i odlicna sezona.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 10 maj 2012, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
- el-fighter
- Kontakt:
Spisak je u najmanju ruku kriminalan. Pozvati samo 3 defanzivna igraca uz toliko veznih je apsurdno. Susica sam uvijek podrzavao i dalje cu nastaviti, ali na greske se mora ukazati. Cocalic, Zukanovic i Visca su MORALI dobiti pozive, pa zasto ne i Ognjen Vranjes. Susic vjerovatno racuna da ce se Spahic oporaviti do utakmica sa Irskom i Meksikom, ali svi znamo da ce do toga tesko doci. Bit ce, ako nista drugo, zanimljivo vidjeti kako ce Susic sve ovo iskombinovati i kako ce se novajlije pokazati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
nakon ovog spiska je i definitivno jasno da je susic izgubljen slucaj.
Sent from my Commodore 64
Kad' nađemo nekog' iole normalnog' trenera koji bi radio za Papetovu platu onda možemo pametovat' kako je on glup, lud, i bla, bla, bla...
Ovako samo konstantno mlatimo praznu slamu.
Keš i imat' ćemo strašnog trenera, ovako se samo možemo patit' s ovim dosadašnjim dok i njemu ne dosadi ovo radit' pa ne da ostavku.
Do tada, psssst...
Keš i imat' ćemo strašnog trenera, ovako se samo možemo patit' s ovim dosadašnjim dok i njemu ne dosadi ovo radit' pa ne da ostavku.
Do tada, psssst...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Vala da sutim necu, i jednog dana ce i to uraditi plodom! Mi uvijek trebamo sutati a da nam drugi kroje sudbinu! Ovo je krajnje neozbiljno od Safeta!*p!p!t@* je napisao/la:Kad' nađemo nekog' iole normalnog' trenera koji bi radio za Papetovu platu onda možemo pametovat' kako je on glup, lud, i bla, bla, bla...
Do tada, psssst...
Ne treba biti neki veliki znalac i selektor tipa Fergusona da bi neke stvari skuzio , "PAPE SE BOJI NEUSPJEHA" i zbog toga igru kroji na standardnim igracima, jer 3-4 nova igraca su mac sa dvije ostrice, ako krene lose znamo kakva bi se paljba osula sto je mijenjao kostur ekipe?
Trenutno nemam nivca za bolje rješenje, bolje ne može.vrebac86 je napisao/la:Vala da sutim necu, i jednog dana ce i to uraditi plodom! Mi uvijek trebamo sutati a da nam drugi kroje sudbinu! Ovo je krajnje neozbiljno od Safeta!*p!p!t@* je napisao/la:Kad' nađemo nekog' iole normalnog' trenera koji bi radio za Papetovu platu onda možemo pametovat' kako je on glup, lud, i bla, bla, bla...
Do tada, psssst...
Ne treba biti neki veliki znalac i selektor tipa Fergusona da bi neke stvari skuzio , "PAPE SE BOJI NEUSPJEHA" i zbog toga igru kroji na standardnim igracima, jer 3-4 nova igraca su mac sa dvije ostrice, ako krene lose znamo kakva bi se paljba osula sto je mijenjao kostur ekipe?
Šuti i trpi.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Problem nisu pare? Para nema!
E moj Pape mozak ti je manji od klikera, Sehica pozvao, momak ne brani vise od mjesec dana uz to je povrijedjen, kako te nije stid ne pozvati najboljeg golmana u Poljskoj Jasmin Buric u 20 utakmica primio 8 golova, gdje je Ljevakovic koji citav zivot igra zadnjeg veznog, sta je sa Ognjenom Vranjesom, pa i Cocalicem ovo je bruka vise.Dok je Maletica,Ibricica,Meduljanina,i ostalih nema nam spasa
Limvo Likce
Moj prijedlog za selektora jer ce ovaj raditi za banane a ima veci IQ od sadasnjeg selektora...vrebac86 je napisao/la:Problem nisu pare? Para nema!
A evo nadjoh i biografiju sadasnjeg selektora...
http://hr.wikipedia.org/wiki/Primati" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 10 maj 2012, 20:37, ukupno mijenjano 3 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY