Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma nek' ide ako hoće!Damir_BvB je napisao/la:Kubi ponudjen novi ugovor ! Sto mojoj procjeni automatski znaci Japanac ide .
Vidjet' ćemo i za ovo, jer čitam da će možda Sobiech dobit' priliku da bude zamjena Santane tj. da bude treći štoper. Ali isto je moguće da ga posudimo, a onda bi vjerovatno nekog' doveli. Ja lično mislim da bi Sobiech bio dobar kao treći izbor na poziciji štopera.Damir_BvB je napisao/la: Ja iskreno mislim da necemo kupovat zamjenu za Kagawu, da ce doc samo zamjena za Santanu i Barriosa .
Jedan od njih dvojice bi trebao preci u prvi tim,zasluzili su,nema sta...Sto se tice Heleniusa,koliko sam gledao po youtubu,strasan golgeter,dobra tehnika za njegovu visinu,jak...Mislim da bi bio dobro rjesenje!Semir bvb je napisao/la:Vidjet' ćemo i za ovo, jer čitam da će možda Sobiech dobit' priliku da bude zamjena Santane tj. da bude treći štoper. Ali isto je moguće da ga posudimo, a onda bi vjerovatno nekog' doveli. Ja lično mislim da bi Sobiech bio dobar kao treći izbor na poziciji štopera.Damir_BvB je napisao/la: Ja iskreno mislim da necemo kupovat zamjenu za Kagawu, da ce doc samo zamjena za Santanu i Barriosa .
Što se tiče zamjene za Barriosa... ni sam ne znam šta da mislim. Da se ja pitam, ja bih potpisao Heleniusa i prebacio u prvi tim Dukscha ili Boyda...
Ma ko će ga znat'Pale_Companion je napisao/la:šta Klopp planira sa Reusom, na kojoj poziciji će igrati? moram naglasiti da iako je Reus počeo kao krilni igrač, ove sezone je Favre od njega napravio sjajnog špic-igrača, te smatram da se on ovdje puno bolje snalazi i ponaša nego li na krilu. puno je opasniji i ubitačniji na ovoj poziciji, i mislim da bi bila šteta da ga se ne gurne u vrh napada
S tim je Otac sve rekao. Sahin je već jednom odyebo Bayern, odyebat će ih i drugi put ako treba11.50 Uhr Gestern hatten wir noch berichtet, dass Bayern München an einer Verpflichtung von Nuri Sahin von Real Madrid interessiert ist. Doch der Trainer der Königlichen, Jose Mourinho, erteilt allen Wechselgerüchten jetzt eine Absage. "Er hat keine vernünftige Vorbereitung mit uns absolviert, das kann er im Sommer nachholen. Higuain wird nicht gehen und Sahin auch nicht" , äußerte The Special One gegenüber spanischen Medien.
Da! Upravo ovo gore! Sahin uopšte nije odradio kompletne pripreme s Realom pred početak ove sezone zbog povrede koju je vukao od 29. kola prošle sezone i koju je zadobio dok je igrao za BVB.Prle je napisao/la:S tim je Otac sve rekao. Sahin je već jednom odyebo Bayern, odyebat će ih i drugi put ako treba"Er hat keine vernünftige Vorbereitung mit uns absolviert, das kann er im Sommer nachholen. Higuain wird nicht gehen und Sahin auch nicht" , äußerte The Special One gegenüber spanischen Medien.
Ne pita se Sahin TI SE PITAS!!!anton 1983 je napisao/la:Pa nepita se ovdje Sahina. Normalno da on "neželi" u Bayern, kada ga real nepušta. Kada bi real izrazio želju da ga se proda ili bolje rečeno da ga se žele riješiti, Sahin bi sigurno onda "htio" napustiti klub. A ako mu se BAyern ponudi kao jedina ili najbolja opcija normalno da će Bayern onda i izabrati. Nije u nogometu uvijek sve stvar želje, nego su bitne i mogučnosti i perspektiva...Sahin bi u Bayernu imao malo bolji status nego u realu, ali ne previše, jer teško da bi prošao pored kroosa i Schweinia, a nevjerujem da bi Jupp non stop forsirao vezu sa Sahinom, Schweinijem i kroosom.
Ja bi itekako htio da dođe, smatrao bi to velikim transferom iako po noFcima to nebi bio i iako Sahin ovu sezonu uopće nije igrao.
Bayern bi tada uz špicu (Girouda) imao "perfektan" kadar
Piše se o bayernovom interseu za Sahina, dođe Mou i kaže Sahin nigdje neide. Stvar je gotova. znači nepita se Sahin jer je Mou reko da neide nikam.smopiBVB je napisao/la:
Ne pita se Sahin TI SE PITAS!!!Kroos bolji od Sahina
![]()
TI SI GIGANT!!!
Ma druze,tebi nije bitno da li si upravu,tebi je bitno da nekog iskontriras,bio to ja ili neko drugi.Na 90% postova ti imas kontru(cak i kad znas da nije tako),samo je bitno da pobijes tudje misljenje i napravis se pametan!U fazonu NIKO KAO JAanton 1983 je napisao/la:Piše se o bayernovom interseu za Sahina, dođe Mou i kaže Sahin nigdje neide. Stvar je gotova. znači nepita se Sahin jer je Mou reko da neide nikam.smopiBVB je napisao/la:
Ne pita se Sahin TI SE PITAS!!!Kroos bolji od Sahina
![]()
TI SI GIGANT!!!
Ne GLUP BITI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.