FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma dobićete vi licencu vjerujem, tako su i prošlih godina pa onda na drugostepenoj komisiji odobre...
Ako Sarajevo i kao tim i kao glavni grad ne dobije licencu ni jedna ostala vukojebina i selendra ne treba da dobije licencu... nema tu dalje...BanjaluckiVelikan je napisao/la:Ma dobićete vi licencu vjerujem, tako su i prošlih godina pa onda na drugostepenoj komisiji odobre...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
druze bparena - grad sarajevo i dva tima su vec dobili licencebparena je napisao/la:Ako Sarajevo i kao tim i kao glavni grad ne dobije licencu ni jedna ostala vukojebina i selendra ne treba da dobije licencu... nema tu dalje...BanjaluckiVelikan je napisao/la:Ma dobićete vi licencu vjerujem, tako su i prošlih godina pa onda na drugostepenoj komisiji odobre...

Jović odmara igrače a utakmice igraju svakih 15 dana e stručnjaka 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
3 utakmice u 7 dana stime da 5 igrača nije smjelo dobit karton još jedan ( žuti )Saurman je napisao/la:Jović odmara igrače a utakmice igraju svakih 15 dana e stručnjaka

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma sto mu se pravdas vidis da lik provocira!GunnerS je napisao/la:3 utakmice u 7 dana stime da 5 igrača nije smjelo dobit karton još jedan ( žuti )Saurman je napisao/la:Jović odmara igrače a utakmice igraju svakih 15 dana e stručnjaka

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Šta bi tek rekli za ekipe koje odigraju po 60 utakmica u sezoni Bayern,Barcelona,Chelsea itd igranje srijeda - subota a vrsni strateg Jović odmara igrače jer su odigrali 3 tekme u 7 dana .GunnerS je napisao/la:3 utakmice u 7 dana stime da 5 igrača nije smjelo dobit karton još jedan ( žuti )Saurman je napisao/la:Jović odmara igrače a utakmice igraju svakih 15 dana e stručnjaka

@Saurman ja bi te kulturno zamolio da ne provociras, jer si ocigledno Tm cim ovoliko smaras, opra nas na ruke.Hvala!Saurman je napisao/la:Šta bi tek rekli za ekipe koje odigraju po 60 utakmica u sezoni Bayern,Barcelona,Chelsea itd igranje srijeda - subota a vrsni strateg Jović odmara igrače jer su odigrali 3 tekme u 7 dana .GunnerS je napisao/la:3 utakmice u 7 dana stime da 5 igrača nije smjelo dobit karton još jedan ( žuti )Saurman je napisao/la:Jović odmara igrače a utakmice igraju svakih 15 dana e stručnjaka

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Sinko ja ne znam gdje ti vidiš provokaciju.Znaš i sam da sam upravu.RedDevilS je napisao/la:
@Saurman ja bi te kulturno zamolio da ne provociras, jer si ocigledno Tm cim ovoliko smaras, opra nas na ruke.Hvala!
Ali ti poredis Chelsea, Bajern itd., sa Sarajevom pa mislim halo.Saurman je napisao/la:Sinko ja ne znam gdje ti vidiš provokaciju.Znaš i sam da sam upravu.RedDevilS je napisao/la:
@Saurman ja bi te kulturno zamolio da ne provociras, jer si ocigledno Tm cim ovoliko smaras, opra nas na ruke.Hvala!

Prvo ja nisam sinko koliko je to tebi bgt godina?

Očigledno ne kontaš šta sam napisao, poredim broj utakmica koje ovi timovi odigraju u sezoni sa brojem utakmice koje odigraju igrači Sarajeva kontaš ?RedDevilS je napisao/la:Ali ti poredis Chelsea, Bajern itd., sa Sarajevom pa mislim halo.Saurman je napisao/la:Sinko ja ne znam gdje ti vidiš provokaciju.Znaš i sam da sam upravu.RedDevilS je napisao/la:
@Saurman ja bi te kulturno zamolio da ne provociras, jer si ocigledno Tm cim ovoliko smaras, opra nas na ruke.Hvala!![]()
Prvo ja nisam sinko koliko ti je tebi godina?
Edit : da ne duljim više, odmarali ili ne vama je poraz neminovan od novog prvaka BiH.

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 10 maj 2012, 12:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
RedDevilS je napisao/la:Sto se tice jucasnje utakmice bi sam na Otoci samo se iznervirao jednom rijecju:Nula!!!
Dokle god budu igrali Trebinjac, Comor nema od nas nista, a sto se tice derbija ubice nas komsije i u jednu ruku trebaju! Moj Jovicu!
EDIT:Juzna trbina ce biti zatvorena karte se krecu ko ne zna:6km Sjever, 10 Istok, 15 Zapad!![]()
Joj jedva cekam tekmu da nas bude u stooo vecem broju!!!
Pravo razmisljanje, nije da provociram ali realno je da sa takvim sastavom i takvim trenerom tesko ce te nas pobjediti.
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Znam ja to i skontao sam te,ali i opet kazem da su to klubovi iz Lige 5 i ja mislim da se razumijemo sta hocu da kazem i da se vise nepeglamo imas ti svog Zelju.

Samo da nema onog majmuna Trebinjca, Comora komsija dragi ma ljudi nemogu medaaaaa...The Maniacs '87 je napisao/la:RedDevilS je napisao/la:Sto se tice jucasnje utakmice bi sam na Otoci samo se iznervirao jednom rijecju:Nula!!!
Dokle god budu igrali Trebinjac, Comor nema od nas nista, a sto se tice derbija ubice nas komsije i u jednu ruku trebaju! Moj Jovicu!
EDIT:Juzna trbina ce biti zatvorena karte se krecu ko ne zna:6km Sjever, 10 Istok, 15 Zapad!![]()
Joj jedva cekam tekmu da nas bude u stooo vecem broju!!!
Pravo razmisljanje, nije da provociram ali realno je da sa takvim sastavom i takvim trenerom tesko ce te nas pobjediti.

Na derbiju se nikad ne zna ko ce pobjediti nek bude dosta golova i fina posjeta a bolji nek pobjedi.

Ti ako porediš prvih 5 liga na SVIJETU i 100-tu ligu na svijetu onda ti trebaš podhitno kod doktora. Nešto ti fali u glavi da razlikuješ te brojke i te mogućnosti. Pa jedan obični igrač ( u rezervama ) bilo kojeg tog kluba je skuplji nego čitavo Sarajevo, sad jasno ?!Saurman je napisao/la: Očigledno ne kontaš šta sam napisao, poredim broj utakmica koje ovi timovi odigraju u sezoni sa brojem utakmice koje odigraju igrači Sarajeva kontaš ?
Edit : da ne duljim više, odmarali ili ne vama je poraz neminovan od novog prvaka BiH.

Ko poredi lige čovječe ?GunnerS je napisao/la:Ti ako porediš prvih 5 liga na SVIJETU i 100-tu ligu na svijetu onda ti trebaš podhitno kod doktora. Nešto ti fali u glavi da razlikuješ te brojke i te mogućnosti. Pa jedan obični igrač ( u rezervama ) bilo kojeg tog kluba je skuplji nego čitavo Sarajevo, sad jasno ?!Saurman je napisao/la: Očigledno ne kontaš šta sam napisao, poredim broj utakmica koje ovi timovi odigraju u sezoni sa brojem utakmice koje odigraju igrači Sarajeva kontaš ?

Kakve veze ima koje skuplji sa fizičkom spremom igrača ?

E svašta čovjek može pročitati na ovom forumu fkt.

Hahaha... Znači bez obzira igraš li u Realu ili Kozari moraš isto bit speman ?!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/ni-cudes ... cima/80199" onclick="window.open(this.href);return false;
Igraci Sarajeva nisu zasluzili da imaju ovakve navijace...Cast svima,ali Horde su daleko ispred svih navijacki grupa...Steta sto igraci ne mogu da im pariraju...Ako ovo citaju i gledaju valjda ce se je postidi!!
Igraci Sarajeva nisu zasluzili da imaju ovakve navijace...Cast svima,ali Horde su daleko ispred svih navijacki grupa...Steta sto igraci ne mogu da im pariraju...Ako ovo citaju i gledaju valjda ce se je postidi!!

igra i rezultati Sarajeva nemaju veze sa trenerom, jer ko god da je trener ovaj tim mislim da ne moze nesto vise, igraci koji su za prvih 11 (barem po onim utakmicama koje sam ja gledao) su adilovic, torlak, sesar, suljic i huesijnovic, s tim da zadnja dvojica moraju poraditi na sebi, kod nas jos nije profesionalizam na tom nivou da klub npr. odredi suljicu sta da jede, da mu naredi dodatne treninge za snagu i slicno, a ostatak tima je daleko od dovljnog za titulu, napadaca nemate, mada realno nema niko u ovoj ligi ali haskic, krpic su igraci za nekog prosjecnog tima u nasoj drzavi, obuca vjerovatno penzija, o bekovima ste sve sami rekli, husic je igrac za klupe, od k.handzica sam iskreno ocekivao da bi mogao daleko dogurati ali eto ipak nista, tako da ne znam sta da se desi pa da sljedece godine idete na titulu, znam da su to zelje za svaku sezonu ali realno je to nemoguce, mozda kad bi vam se vratili neki igraci tipa skoro, kojasevic, berberovic i jos jedan lijevi bek to ne bi bilo lose....uglavnom derbi ide ko je u kakvoj formi i ko ima kakav tim nebitno je u subotu sanse su 50:50 mozda cak ako je gledati neke ranije derbije imate i vise sanse s obzirom da je cesce dobijao slabiji tim te sezone, mada imam neki ruzan osjecaj da ce derbi ponovo razocarati i da ce zavrsiti 0:0
Ovaj derbi kažeš da su šanse 50 : 50. Ne znam jel se šališ ili si ozbiljan? Najbolji igrač ukojeg se sada kunete ne može da trči 20 minuta aktivne igre i kažes da su šanse podjednake. Budite zadovoljni ako ne primite tri komada od ovakvog Želje. Ekipa koja ruši sve moguče rekorde, sigurno taj uspjeh ne bi mogla napraviti s igračem koji ima viška 20 kila i igrača kojem fali 20 kila.Baltazar je napisao/la:igra i rezultati Sarajeva nemaju veze sa trenerom, jer ko god da je trener ovaj tim mislim da ne moze nesto vise, igraci koji su za prvih 11 (barem po onim utakmicama koje sam ja gledao) su adilovic, torlak, sesar, suljic i huesijnovic, s tim da zadnja dvojica moraju poraditi na sebi, kod nas jos nije profesionalizam na tom nivou da klub npr. odredi suljicu sta da jede, da mu naredi dodatne treninge za snagu i slicno, a ostatak tima je daleko od dovljnog za titulu, napadaca nemate, mada realno nema niko u ovoj ligi ali haskic, krpic su igraci za nekog prosjecnog tima u nasoj drzavi, obuca vjerovatno penzija, o bekovima ste sve sami rekli, husic je igrac za klupe, od k.handzica sam iskreno ocekivao da bi mogao daleko dogurati ali eto ipak nista, tako da ne znam sta da se desi pa da sljedece godine idete na titulu, znam da su to zelje za svaku sezonu ali realno je to nemoguce, mozda kad bi vam se vratili neki igraci tipa skoro, kojasevic, berberovic i jos jedan lijevi bek to ne bi bilo lose....uglavnom derbi ide ko je u kakvoj formi i ko ima kakav tim nebitno je u subotu sanse su 50:50 mozda cak ako je gledati neke ranije derbije imate i vise sanse s obzirom da je cesce dobijao slabiji tim te sezone, mada imam neki ruzan osjecaj da ce derbi ponovo razocarati i da ce zavrsiti 0:0
Mislim malo budi realan..
Kontam navijaš za Sarajevo, ali ovo što pišeš, ma ne znam divovi

Potpis!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 35 gostiju.