Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ne svidja mi se ovaj spisak.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Ovaj put sam stvarno previse razocaran.
Pa gdje je odbrana?????????????????????????????
Pa gdje je odbrana?????????????????????????????
- spielführer_21
- Kontakt:
Bojim se da ovo neće na dobro izaći, već ste napisali i zašto. Jedino je dobro pozivanje Stevanovića jer ga može ispobati i na desnom boku i na desnom krilu, tako da će on vjerovatno dobiti priliku. Ostali debitanti neće, plus Maletić i Ibričić koji nisu trebali ni biti pozvani. Umjesto da smanjujemo broj veznih, Pape ih poveća, a odbrana će se krpiti nekako. Najgore je što će i Papac i Spahić propustiti par utakmica u kvalifikacijama što zbog povrda što zbog kartona, samo se treba nadati da će to biti protiv Lihtenštajna, inače 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Netreba odbrana svakako pusimo pa bolan ovaj i dalje dizelase skuplja i sve u sredini
Imamo golmana to je sve. Užas spisak moj trener tu u naselju koji vodi momčad ima bolji spisak 
Jao ljudi pozvanih novih imena Stevanović nešto zna i vrijedi ostalo jao ,nemam šta kazat jad ništa od ovoga!
Šta ovi stručnjaci rade.

Jao ljudi pozvanih novih imena Stevanović nešto zna i vrijedi ostalo jao ,nemam šta kazat jad ništa od ovoga!
Šta ovi stručnjaci rade.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Ne znam šta se više čudimo. Davao sam mu šansu, ono, s ljudske strane je pustiti čovjeka da vidiš kako radi, imati razumijevanja za greške, jer svi smo ljudi, griješimo. Ali sada se vidi da ovaj čovjek gubi kompas forsiranjem jednih te istih igrača koji nemaju kvalitet za reprezentaciju, i u isto vrijeme ignorisanje nekoliko igrača koji bar zaslužuju poziv, da ih se isproba. Senijad ibričić, Darko Maletić????????? Prvi ne pamti ni on sam kada je odigrao, a drugi nikada nije ni bio materijal za reprezentaciju. A selektor cijelo vrijeme govori kako će zvati samo igrače koji igraju konstatno ili da su u Evropi u jačim ligama (valjda mu kazahstanska liga spada u lige petice). Nisam nimalo optimista pred naredne kvalifikacije, iako ima do septembra još vremena, ali džaba, kada ovaj nema u glavi nikakve nove ideje.
Ovo su odbramebni igraci.
Mujdza
Jahic
Pandza (izgubio mjesto u Mehelenu)
Spahic (Za njega je PApe rekao da nece igrati)
Pa jel on normalan...
Mujdza
Jahic
Pa jel on normalan...

Neka novih imena...Elegant je napisao/la:Spisak: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Mensur Mujdža, Boris Pandža, Emir Spahić, Sanel Jahić, Muamer Svraka, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Zvjezdan Misimović, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Damir Vrančić, Miroslav Stevanović, Stojan Vranješ, Senijad Ibričić, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Mehmed Alispahić i Darko Maletić.
Nova imena: Miroslav Stevanovic, Damir Vrancic, Stojan Vranjes, Muamer Svraka !
Ne znam i nisam siguran zašto Ibričić uvijek mora biti na spisku...pored Pjanića i Misimovića on je višak...
šteta što nema Papca a moglo je biti mjesta i za još kojeg novog igrača, prvenstveno odbrambenog, 2 su tekme neki će se vratiti pomoći Jagodićevim momcima...
sve u svemu neka im je i nam sretno!
Begović
Mujdža Jahić Pandža Salihović
Zahirović Rahimić
Pjanić Misimović Lulić
Džeko Ibišević
mislim da će ovo biti okosnica prve ekipe u ove 2 utakmice... svjesni smoi činjenice da selektor izgleda ne improvizuje nikada i mislim da će ovo biti tih 12 imena (jedan manje u sredini) jer će 100% igrati Ibišević za nastavak dobre golgeterske forme...
iz ove ekipe mišljenja sam da će Lulić odmarati pošto se tek vratio, možda uđe u nastavku tekme... a Salihović i Mujdža će pomagati veznom redu...
ovo je moje skromno viđenje
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bosanski Mourinho opet u akciji
Susic ce sahraniti ovu reprezentaciju i on ce biti glavni razlog sto BiH se opet nece plasirati na prvenstvo

Susic ce sahraniti ovu reprezentaciju i on ce biti glavni razlog sto BiH se opet nece plasirati na prvenstvo
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Steta sto me Susic nije pozvo i ja igram u sredini a bogami sam isto spor ko i svi oni
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Jeli ovo neka baraž utakmica ili prijateljska možda?
Šta ima veze što se poziva ovaj ili onaj,ovo je test utakmica,dakle...za testiranje.
Šta ima veze što se poziva ovaj ili onaj,ovo je test utakmica,dakle...za testiranje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Pa do kad' više treba da testira Ibričića i Maletića???tepsija je napisao/la:Jeli ovo neka baraž utakmica ili prijateljska možda?
- spielführer_21
- Kontakt:
Problem je što trebamo testirati nekog u odbrani i ovo je bila idealna prilika, zbog povreda Spahića i Papca. Trebalo je testirati nekog na lijevom beku, da ne mora Salihović krpiti tu poziciju kad je puno produktivniji u veznom redu. Ovako će nam se opet desiti da u najvažnijim utakmicama zaigra Maletić i slični igrači...tepsija je napisao/la:Jeli ovo neka baraž utakmica ili prijateljska možda?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Pa testirati je trrebo nekoga u odbrani a ne sve u sredini a sredina nam svakako pretrpana
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Tu se slažem s tobom.Ne treba ih više testirativoltron30 je napisao/la:Pa do kad' više treba da testira Ibričića i Maletića???tepsija je napisao/la:Jeli ovo neka baraž utakmica ili prijateljska možda?

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Ako gledaš crno na bijelo. Daaa, to su odbrambeni igrači.Batko je napisao/la:Ovo su odbramebni igraci.
Mujdza
Jahic
Pa jel on normalan...
Da pogledaš malo bolje vidio bi:
1.Mujdža prvi izbor na beku, ako se ozlijedi (ili desi nešto drugo)->Jahić,Stevnović, Zahirović, Maletić
2.Štoperi su Pandža, Spahić i Jahić...Spahić ne bi trebao igrati, zato su tu Jahić i Pandža. Ni meni nije drago, al' eto. Vjerovatno neko od defanzivnih veznih bi mogao krpiti štopera, kad bi nas zadesio stvarno veliki peh.
3. Na lijevom beku su Papac (kad je zdrav), a sada Salihović i Lulić. Čak bi i Mujdža mogao uskočiti, ako bi nam Irci polomili noge, al' neće.
Ono čime nisam zadovoljan:
Maletić i Ibričić, kratko i jasno. Isto tako nisam zadovoljan što neki igrači, koje ja gotivim nisu dobili šansu, al' otom potom.
Moje je da navijam, Papetovo da vodi, a reprezentativci da igraju.
Nadam se prvoj postavi:
----------------------Begović-----------------------
Mujdža--------Jahić------------Pandža------Lulić
---------------Rahimić------Misimović------------
Pjanić-------------------------------------Salihović
---------------Ibišević-------Džeko-----------------
Ili obrnut Lulića i Salihovića, svejedno.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Smijesan si Pape, smijesan.
mislim da je mali kvesic zasluzio poziv, igra poziciju gdje smo deficitarni, igra odlicnu sezonu, ali et pozvo je svraku
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ma ne zna insan jel' smijesan ili glup!?MakeTZ je napisao/la:Smijesan si Pape, smijesan.
Volim te Bosno!!!
Svi vi što govorite kako je prijateljska utakmica i da ne trebamo brinuti, blago rečeno, niste normalni. Prijateljske utakmice su najbolji pokazatelj kvaliteta potencijalnih reprezentativaca i zato vam svi argumenti padaju u vodu.
Spisak nije katastrofalan ali je mogao biti mnogo, mnogo bolji.
Spisak nije katastrofalan ali je mogao biti mnogo, mnogo bolji.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.