tm84 je napisao/la:7 titula!!!
Rekoh ja Tebi ima mjeces da je dopišeš,a Ti ne slušaš.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
tm84 je napisao/la:7 titula!!!
Ko nebi zaplakao moj komso vi ste stvarno najbolji i nek ide titula vama nece sigurno u pogresne ruke.BLU SKY je napisao/la:Neznam sta reci sinoc sam od srece zaplakao hvala strucnom stabu igracima svim uposlenicima kluba a posebno Amaru tvorcu ove sjajne generacije koja ce ostati upisana zlatnim slovima u historiji BH fudbla.Tako je dobro vidjeti te opet![]()
![]()
Objavio 17.04.2012.a mnogi se ismijavali.exbabilon je napisao/la:Jedna svježa informacija iz prve ruke, Muamer Svraka dobio poziv za A reprezentaciju za meč sa Meksikom.
Ja ću na sjeverwuwaz1921 je napisao/la:Ovdje sam novi, samo bih voli znati na koju cete ici tribinu na derbiju, zapad ili istok, posto citam na nekim drugim forumima misljenja su podijeljena!
ZA SVE TI HVALA AMARE!
Bujrum komso.pinki je napisao/la:Ja ću na sjeverwuwaz1921 je napisao/la:Ovdje sam novi, samo bih voli znati na koju cete ici tribinu na derbiju, zapad ili istok, posto citam na nekim drugim forumima misljenja su podijeljena!
ZA SVE TI HVALA AMARE!
Na istokwuwaz1921 je napisao/la:Ovdje sam novi, samo bih voli znati na koju cete ici tribinu na derbiju, zapad ili istok, posto citam na nekim drugim forumima misljenja su podijeljena!
ZA SVE TI HVALA AMARE!
Nema nas puno al smo dobro raspoređeniRedDevilS je napisao/la:Bujrum komso.pinki je napisao/la:Ja ću na sjeverwuwaz1921 je napisao/la:Ovdje sam novi, samo bih voli znati na koju cete ici tribinu na derbiju, zapad ili istok, posto citam na nekim drugim forumima misljenja su podijeljena!
ZA SVE TI HVALA AMARE!
Nije ta tema za ovog foruma.Saurman je napisao/la:Sušić je komotno mogao pozvati i Zebu jer on je svojim igrama ove sezone to i zaslužio.
Edit : ne znam zašto je obrisan post na pitanje o situaciji na jugu
Suti dobro da je i Svraku pozvao mogli bi mi dobru lovu uzeti na karju sezoneSaurman je napisao/la:Sušić je komotno mogao pozvati i Zebu jer on je svojim igrama ove sezone to i zaslužio.
Edit : ne znam zašto je obrisan post na pitanje o situaciji na jugu
Kod: Označi sve
http://www.****/d/369-roden-ilijas-pasic-prvi-zeljin-reprezentativac/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.