FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BlueBoy1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BlueBoy1921 » 10 maj 2012, 00:19

Vama će poslije subote ostati samo da:
1. Razvalite stadion
2. Prebijete vaše igrače

a kada vam saopšte ili saopće da nećete dobiti licencu onda ćete valjda
1. Otjerate i upravu koja nije imala "muda" da vam istinu kaže

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 10 maj 2012, 00:22

BlueBoy1921 je napisao/la:Vama će poslije subote ostati samo da:
1. Razvalite stadion
2. Prebijete vaše igrače

Buraz nemoj smarat ljude bezveze sta ce uradit to je njihova stvar, mi jesmo jaci trenutno al to u derbiju nista ne znaci i nikad znacilo nije... Bas kad smo i mi i oni najvise euforije imali spustali su nas na zemlju, zato smanji dozivljaj derbi je to svasta moze bit...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

zlatniljiljan
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan » 10 maj 2012, 00:25

ultra_CImanija je napisao/la:
BlueBoy1921 je napisao/la:Vama će poslije subote ostati samo da:
1. Razvalite stadion
2. Prebijete vaše igrače

Buraz nemoj smarat ljude bezveze sta ce uradit to je njihova stvar, mi jesmo jaci trenutno al to u derbiju nista ne znaci i nikad znacilo nije... Bas kad smo i mi i oni najvise euforije imali spustali su nas na zemlju, zato smanji dozivljaj derbi je to svasta moze bit...
napokon neko od plavusa upotrijebi mozak

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 maj 2012, 00:32

ultra_CImanija je napisao/la: Buraz nemoj smarat ljude bezveze sta ce uradit to je njihova stvar, mi jesmo jaci trenutno al to u derbiju nista ne znaci i nikad znacilo nije... Bas kad smo i mi i oni najvise euforije imali spustali su nas na zemlju, zato smanji dozivljaj derbi je to svasta moze bit...
Bravo
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 10 maj 2012, 01:13

Kao sto je vec poznato,fk sarajevo nije dobilo ni jednu ekipu iz vrha tabele cijelu sezonu(Zeljo,siroki,borac).
U ove 3 utakmice postigli ste samo jedan pogodak,mislim sirokom u gostima.
Od ove politike derbi je derbi nema nista,pa i u hrvatskoj je derbi derbi,pa hajduk ne zna kako je pobjediti.
Mislim da je nasa ekipa 3 puta spremnija od vase,5 puta bolji trener,igramo najbolji nogomet i pravo cudo vam treba da pobjedite u derbiju.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 maj 2012, 01:14

ScooTeR je napisao/la: pravo cudo vam treba da pobjedite u derbiju.
Čuda su moguća ;) Jel' tako ?! 8-)

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 10 maj 2012, 01:20

GunnerS je napisao/la:
naravno da je tako,samo sto se cuda rijetko desavaju:D
Mislim da ce ovo biti derbi sa dosta golova.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 10 maj 2012, 01:24

Ne zanima me ni ako smo imali 100 sansi i nismo dali gol, ne zanima me ni sto je odmarao igrace za derbi, ne zanima me ni los teren da je bio, ni kisa, ni snijeg, ne zanima me ni lose sudjenje ako je bilo ama nista me ne zanima i nema opravdanja za ovaj rezultat trebali nam bodovi ili ne ja hocu pobjedu i samo to taman igrali sa juniorima, ovo je po meni sramota da se opet izgubi protiv olimpica. Na ovaj nacin se ne stvara mit niti kompleks nego se samo sebi nabija kompleks, mada mislim da to vecina nece skontati o cemu ja pricam i govorim...uglavnom sramota velika.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 maj 2012, 01:31

ScooTeR je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
naravno da je tako,samo sto se cuda rijetko desavaju:D
Mislim da ce ovo biti derbi sa dosta golova.
Al se dešavaju :D :P
Trebalo bi bit sa dobrom igrom i sa 3:1 rezultatom :P

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 10 maj 2012, 01:35

Dobra igra ce biti,ali da cete zabiti 3 gola zvuci malo nestvarno,istina ali je tako.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

High

Post Postao/la High » 10 maj 2012, 01:38

Ako izgubimo, neće valjati. Ni igračima neće biti dobro, a Boga mi, ni kasnije u gradu među dva tabora.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 09:08

KADA TEŠKO JE KAD REDAŠ PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE
I KAD TI BUDU SVI LEĐA OKRENULI UVIJEK ĆE SJEVER TVOJ ZA TEBE ŽIVJETI

Idemo dalje... što bi Halkan rek'o ''I dok tvoje grane lome još si draži srcu mome''
Nisam upratio zbog posla i obaveza, ali to mora u derbiju biti bolje.

VOLIM VOLIM VOLIM...

Glave gore braćo!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 10 maj 2012, 09:21

ado-hz je napisao/la:Ne zanima me ni ako smo imali 100 sansi i nismo dali gol, ne zanima me ni sto je odmarao igrace za derbi, ne zanima me ni los teren da je bio, ni kisa, ni snijeg, ne zanima me ni lose sudjenje ako je bilo ama nista me ne zanima i nema opravdanja za ovaj rezultat trebali nam bodovi ili ne ja hocu pobjedu i samo to taman igrali sa juniorima, ovo je po meni sramota da se opet izgubi protiv olimpica. Na ovaj nacin se ne stvara mit niti kompleks nego se samo sebi nabija kompleks, mada mislim da to vecina nece skontati o cemu ja pricam i govorim...uglavnom sramota velika.
Upravo tako, ne kontam o cemu se razmišlja, trebaju nam bodovi na sve nacine zbog evrope (koja je po meni veoma upitna), zbog atmosfere za derbi. Al jok usrace kad god zatreba. Evo vidim po sebi pribojavati se derbija nije normalno zar ne.

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 10 maj 2012, 10:05

Luca.Toni je napisao/la:
adoni je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
Bolje bi bilo da si sutio nego ovaku glupost lupio...taj dogovor je vazio samo za prvenstvene tekme i isti je ispostovan druze moj...a o finalu kupa nije bilo habera jer ko je tad kad se dogovor sklapao(jos u jesenjem dijelu prvenstva)mogao znati da ce ova dva kluba igrati finale...zato il' pisi nesto pametno il' tisu-misu ;)
Da ti odgovori neko ko je bio na obje tekme, posto vidim da ti nisi bio ni na jednoj pomenutoj ;)

Ovako:1. kao sto drug u komentaru iznad rece to vazi samo za tekme PL BIH
2. cijena od 10 KM na grbavici za sjever je bila 10 KM kako za domace tako i za gostujuce navijace
3. Cijena na BP je bila 10 KM za gostujuce navijace a inace je 3 KM, dok je za domacine bila 3 KM jel tako

a sad se poklopi... i gledaj sampione
Prvo - eto ti znaš jesam li ja bio ili ne ;)
Drugo - Sjever na Grb. je bio 10 KM... ali vrlo dobro znaš da 'zdenka' nema ni blizu uslove kao centralni dio 'sjevera'...
Treće - Da, dogovor je važio za PL, ali problem je bio u tome što je Uprava Želje par dana prije tekme odlučila da ne bude reciprociteta, te je naša Uprava nakon tog izričito tražila da se reciprocitet ispoštuje i za finale KUP-a, što su vaši kategorički odbili (zaključak: kriva vaša Uprava što smo mi, a zatim i vi plaćali ulaznice)
Četvrto - sjever BP je bio izričiti predviđen za gostujuće navijače, što se ne može reči za 'vaš sjever' (ponavljam zdenka nije sjever)
Peto- cijene ulaznica u Zenici i za JUG i za sjever bile su 10 KM, s tim što smo ih mi plaćali 3 KM, a ostatak je subvencionirao klub.

Izvinite što o ovome pišem na vašoj temi, a zašto je to vidi se u mom prvom postu, nakon tog sam morao da odgovorim na moje prozivanje. pozz ;)
#samoČelik

san
Kontakt:

Post Postao/la san » 10 maj 2012, 11:06

Spremate se za Zelju , ko da vam dolazi Barsa.Te kombinovani sastav , te euforija...Trener nesto cuva igrace i zijani tekmu, svi se nafurali.A u sustini strah vas je .Bojite se realnosti, bojite se stvarnosti.Mali klubovi i mahalaski mozgovi zanemare cijelu sezonu i samo misle kako oboriti velikana.Tipicno provincijski i tipicno skrivanje i zamajavanje navijaca.Sta ce biti ako izgubite.Sta ce biti ako pobjedite.Nista.Imate vi puno vecih briga.Samo sto derbijem prikrivate svoje nemirne snove.A nece te pobjediti.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 10 maj 2012, 11:16

Sto se tice jucasnje utakmice bi sam na Otoci samo se iznervirao jednom rijecju:Nula!!!
Dokle god budu igrali Trebinjac, Comor nema od nas nista, a sto se tice derbija ubice nas komsije i u jednu ruku trebaju! Moj Jovicu! :evil:
EDIT:Juzna trbina ce biti zatvorena karte se krecu ko ne zna:6km Sjever, 10 Istok, 15 Zapad! ;)
Joj jedva cekam tekmu da nas bude u stooo vecem broju!!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 10 maj 2012, 11:54

Mozda ce nam svima biti jasno sta se desilo na otoci kad se zavrsi sezona, mozda ipak Olimpik uz Sarajevo i Selju bude u evropi ;)

A sto se tice derbija pored toga sto bih volio da pobijedimo strumfetice(ne bi ih nazivao strumfovima) volio bih da vidimo i malo igre u odnosu na sve prethodne derbije

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 10 maj 2012, 11:56

Šofa je napisao/la:Mozda ce nam svima biti jasno sta se desilo na otoci kad se zavrsi sezona, mozda ipak Olimpik uz Sarajevo i Selju bude u evropi ;)

A sto se tice derbija pored toga sto bih volio da pobijedimo strumfetice(ne bi ih nazivao strumfovima) volio bih da vidimo i malo igre u odnosu na sve prethodne derbije
Za derbi sam ja rekao svoje bice tesko ih dobiti, ljudi ce nas ubiti iskreno, sa nakvom igrom mi nemozemo meda. :cry:
I pocelo me je nervirati ona pjesma:Igraj Sarajevo nema veze....!!! Kako nema ba od kad nista nisu osvoijli samo nas je**u u zdrav mozak!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 10 maj 2012, 12:02

Šofa je napisao/la:Mozda ce nam svima biti jasno sta se desilo na otoci kad se zavrsi sezona, mozda ipak Olimpik uz Sarajevo i Selju bude u evropi ;)

Šta to treba da znači, da se šteli da Borac ne vidi evropu, t.j. da Olimpic preskoči nas na tabeli? :shock:
Mislim da od te priče nema ništa, pa i Sarajevu je sad ugroženo 3. mjesto razlika je samo 2. boda, a Borcu je od ove 3 utakmice dovoljna samo 3 boda, jer imamo bolji međusobni skor od Olimpica...
Vama ako je lakše podnjeti poraz i lični ne uspjeh plasirajući ovakve teorije zavjere, samo izvolite, najbitnije je da Borac sam odlučuje o svojoj sudbini i igraće u Evropi!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 10 maj 2012, 12:06

BanjaluckiVelikan je napisao/la:

Šta to treba da znači, da se šteli da Borac ne vidi evropu, t.j. da Olimpic preskoči nas na tabeli? :shock:
Mislim da od te priče nema ništa, pa i Sarajevu je sad ugroženo 3. mjesto razlika je samo 2. boda, a Borcu je od ove 3 utakmice dovoljna samo 3 boda, jer imamo bolji međusobni skor od Olimpica...
Vama ako je lakše podnjeti poraz i lični ne uspjeh plasirajući ovakve teorije zavjere, samo izvolite, najbitnije je da Borac sam odlučuje o svojoj sudbini i igraće u Evropi!
Sta se ti petljas ba????
Boli me ku***c za borac kontas kume, igrajte gdje hocete, mi svako nemamo nikakvog efekta nema licence!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos, Proximic i 12 gostiju.