Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
đes danny granger, nigdje teBertrand je napisao/la:Otkad je na ovaj fazon zavezao kosu, puno bolje igra.![]()
Uvijek tu.haris501 je napisao/la:đes danny granger, nigdje te
Ma @Carlo mijenja profile ko' carapeBertrand je napisao/la:Uvijek tu.haris501 je napisao/la:đes danny granger, nigdje te![]()
Šta bi sa @Carlom?
nažalost to je ove godine pravo rijetko biloharis501 je napisao/la:'nake žene ja volimfera je napisao/la:ovog glena zena vara 100%![]()
samo za @admira kojeg nema kad god pobjedimo:
Nikada ne zaboravit' onaj njegov gol protiv Olympiakosa za 2:1haris501 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Neil Mellor se oprostio zbog problema sa povredama, šteta stvarno...
Koji je to golVolimLiverpool je napisao/la:Nikada ne zaboravit' onaj njegov gol protiv Olympiakosa za 2:1haris501 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Neil Mellor se oprostio zbog problema sa povredama, šteta stvarno...
Kad se ti vrati iz BanovicaCarlo je napisao/la:pozdrav svima![]()
kažu da bi večeras mogli izaći dresovi za sljedeću sezonu
da nisam imao povratnu ne bih se ni vratio, zar ne?rio_Ferdy88 je napisao/la:Kad se ti vrati iz BanovicaCarlo je napisao/la:pozdrav svima![]()
kažu da bi večeras mogli izaći dresovi za sljedeću sezonu![]()
To si imao povratnu garant
P.S. Welcome back![]()
jarvis bi bio novi downingPonos Torina je napisao/la:Rasmuss Elm 7 Mill...
Jarvis bi bio jeftin a i dobar izbor
Nisu takvi neljudi. Dva plamena i broj su tu samo što su sad (barem bi trebali) biti na vrhu dresa na leđima. Ja, lično, nemam ništa protiv, ali treba vidjeti na šta će to sve ličiti.Henderson je napisao/la: Oko dresova će biti mnogo pobune zbog znaka kojeg više nema. Čak sam i ja protiv tog čina. Nije lijepo prema navijačima koji su izginuli.
Pusti adama puno solira,bolji jarvisCarlo je napisao/la:jarvis bi bio novi downingPonos Torina je napisao/la:Rasmuss Elm 7 Mill...
Jarvis bi bio jeftin a i dobar izbor
hoćemo johnsona i to adama!
United sprema takvu istu ponudu za Kagawicu, a smiješno bi bilo da poredimo dva navedena igrača.Rasmuss Elm 7 Mill...
Trenutno korisnika/ca: ackeey, Andrej, FieldsOfAnfieldRoad, Fudo, Fuerza, LiverpoolREDS, MokraKifla, nerkolfc, StevieG8 i 66 gostiju.