FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Semir bvb
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Semir bvb » 09 maj 2012, 13:42

bavaraccccc je napisao/la:Hoce li prenositi eurosport 2 finale u subotu??
Prenosi ArenaSport 1 od 20h.

Nema na ES2. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 09 maj 2012, 13:48

Prenositi ce i ZDF!!!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 09 maj 2012, 13:48

Semir bvb je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la:Hoce li prenositi eurosport 2 finale u subotu??
Prenosi ArenaSport 1 od 20h.

Nema na ES2. ;)
Auu taman :D hvala brate! ;)
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 maj 2012, 15:12

Naime svi znate da ja podržavam onu, što jača BUNDESLIGA jači je Bayern! 8-) Ima onih koji u to nevjeruju, te što je najbizarnije, to im se sada ISPRED nosa dogaša, a oni to nevide. Ne krivim ih jer teško je to uopće za vidjeti ako čovjek baš na to nepomisli. Bolje rečeno niko nije mislio da će se to tako brzo dogoditi i da je se rezultati naveliko već sada vide 8-)

Bayern je tokom godina morao dovoditi Špekastično jake igrače, te zadržavati svoje vendete jer je to konkurencija u BUNDESLIGI zahtjevala. Kako se Bayern morao pojačavati da bi mogao osvajati BUNDESLIGU, teako se po kvaliteti približavao europskom vrhu.

Rezultat toga je da je Bayern drugi u ligi i da ima ljutog konkurenta iz Dortmunda, ali zbog toga danas Bayern igra final LIGE PRVAKA - ono što smo svi oćekivali. I ne samo to. Naime Bayern je postao toliko jak, da se sada ubraja među najjače klubove u Europi kada je u pitanju jačina kadra (prvih 11) i sada se više negovori na način da se BAyernu sve mora poklopiti kako bi bio kandidat za europski tron, nego se sada Bayern realno može nositi sa najjačima u Europi pa čak i sa strašnim Realom.

I tome svemu nevidi se kraj, jer konkurencija u BUNDESLIGi, (bvB9, tjera Bayern da bude još jači. Bayern po tom pitanju dela na kičmi i opet će bitno pojačati svoj kadar te uložiti, prema mojoj procjeni između 40-50 miljona eura u svoj kadar pa taman da ove sezone uzme Ligu Prvaka!

Došli smo mi na svoje!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2012, 16:27

Biće odlična stvar ukoliko Giroud dođe u FCB. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amelonix
Kontakt:

Post Postao/la amelonix » 09 maj 2012, 17:28

jedva cekam da abramovic podigne trofej u minhenu,pozdrav za sve kobasicare a posebno za geronima :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 09 maj 2012, 18:36

Pozdrav ljudi.

Opet me nije bilo jedno vrijeme ali jednostavno drukčije nije moglo biti. Sada konačno imam vremena pa reko da napišem nešto više od samog praćenja i čitanja teme. Moram priznati da mi je bilo ponekad žao što nisam stigao napisati neku rečenicu jer bilo dobre diskusije.

Prvo i osnovno moram reći slijedeće: teško je opisati koliko sam sretan, ponosan i zadovoljan što Bayern igra dva velika finala.

Moram se malo vratiti na tekmu iako je prošlo već dva tjedna. Jednostavno je ta tekma bila za pamćenje. Toliko stresnih situacija sa, u tim trenucima, toliko različitih mogućih završetaka...... Još sad sam pun adrenalina kad se sjetim tekme a onda pomisao na to da igramo finale doma...... Einfach unglaublich!!!!!!!!

Tekmu moram malo komentirat iako možda nema smisla nakon toliko dana. Dakle, moram samo reći da je naša veza u potpunosti nadigrala u obadvije utakmice vezu iz Madrida.

E sad, iako je totalno nezahvalno posebno isticati nekoga u momčadi, moram ipak to napraviti. Dakle, moram reći da sam iznimno impresioniran izvedbom Toni Kroosa. To sam očekivao od njega. Snalaženje u malom prostoru što je u ovakovim utakmicama krucijalno. Njegovo iznošenje lopte je bilo fascinatno. Kapa dolje majstore.

Dakle, druže @Secer, moram progutati svoje riječi. Kroos si ovakvim igrama zaslužuje mjesto u momčadi. Ove sezone je izrastao u klasu. Velik igrač. Gušt je gledati ga kako je s loptom na "ti" i koliko doprinosi samoj igri.

Luiz Gustavo - šta reći osim klasa na svojoj poziciji. Sretan sam što ga imamo. Frajer zna otvoriti igru ( iako može to i bolje ali sa iskustvom će to biti još bolje ) puno bolje od Tymoschuka i to je ogromna razlika. U obrambenim zadacima odličan. Sve skupa "klasa" zadnji vezni.

Ribery - potvrda kvaliteta i napomena kako je naša igra pala od 94. minute kada je on izašao iz igre.

Neuer - zar je itko sumnjao u njegovu klasu? Ja sigurno nikad.

Skoro sam zaboravio napisati možda i najvažnije od svega: koliko su samo Bayern ponižavali, gazili, omalovažavali, pljuvali i sramotili moji prijatelji, poznanici i svjetski stručnjaci. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Dass war einfach nicht ertraglich!!! A sad..... gdje su??? Verschwunden sind sie. Auf einmal hort man sie nicht mehr. Sie halten jetzt den Mund zu. Sie sind bedient. :D :D :D :D :D

Dobro dosta. Neću više dosađivati tom tekmom. Nemojte zamjerit ali sam se morao podsjetit na tekmu i napisati nešto ukratko.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 maj 2012, 19:38

Saurman je napisao/la:Biće odlična stvar ukoliko Giroud dođe u FCB. 8-)
Nije za bacit al' ja sam vise za Pipitu 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2012, 21:52

Centre forward je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Biće odlična stvar ukoliko Giroud dođe u FCB. 8-)
Nije za bacit al' ja sam vise za Pipitu 8-)
Prati li Hoeness finale EL odnosno one man show Falcao, vrijeme je za taj "bomba" transfer :lol:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 maj 2012, 23:32

Koja masina jbt :o .Vidim pises tamo kod Španaca kako im klubovi grcaju u dugovima i slicne stvari.Okani se ćorava posla jer onaj ko navija za neki od Španskih klubova ne kapira tržišnu ekonomiju i jos puno toga.Još malo ce vašerit pa kad bude vratit pare zamijeni Cristinu,Messija,i Falcaa :mrgreen: da, za ulje šećer kafu i slicno 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 maj 2012, 00:26

Dobra tekma je bila. Neki momci imaju potencijal za Bayern. Naravno da prije svega mislim na Muniaina i Falcaa. Klase od igrača.

E sad kad smo već kod pojačanja, moram iznijeti mišljenje za sva ova imena što se spominju zadnjih dana. Ako uzmemo u obzir da smo zaradili 60 milijuna eura samo od Lige prvaka onda je logično očekivati da se i dalje pojačamo.

Po meni bi idealna pojačanja bila slijedeća: zadnji vezni, lijevo krilo i napadač. Znamo da nam dolaze Šaćiri i Dante. Dobro, trebamo i golmana. Teško je reći koji bi golman bio idealan ali vjerujem da će naći pravog.

Zadnji vezni: prvo malo subjektivnosti. Dakle, igrač tipa Modrić koji bi nam sjeo ko as na cenu, neće doći. Prvo jer je preskup a drugo jer ne želi baš sjediti na klupi. On bi recimo bio idealan.

Igrač kalibra M'vile bi se mogao nagovoriti da dođe. To bi isto bilo klasno pojačanje. Iako skupo rješenje stvarno mi se sviđa kako ovaj momak igra.

Onda recimo imamo momka koji je do ozljede pružao strašne partije - Ever Banega. Neću previše reći osim da me je u svakoj tekmi impresionirao, tekme koje sam gledao, a bilo ih je malo više od 1 ili 2, od Valencie ove sezone. Možda nije niti skup a sad da li bi volio sjediti ne znam. Iako je to pogrešno razmišljanje jer bi sigurno svi oni igrali veoma puno.

Dakle ovo su igrači koji su po meni klase i zbilja bi ih teško bilo dobiti. S druge strane kad bi ih Bayern uspio dovesti poslali bi poruku cijeloj Europi. Naravno, ovo je subjetkivno razmišljanje. Moram i ja malo maštat. Teško je baš uvijek biti realan i objektivan.

A sad igrači koji se mogu dovesti a po meni bi isto bili odlični za igru, ekipu kao i širinu.

Marvin Martin, Joao Moutinho, Ricardo Montolivo, Nuri Sahin. Više mi nitko ne pada napamet. Jedino Moutinho skuplji, negdje oko 20 milijuna.

Zašto kupiti veznog igrača? Pa situacija je očita. Ako se ozlijedi Švajnštajger mi smo u banani. Dakle, obavezno jedan kreativni vezni igrač koji zna igrati. Ako ću biti subjektivan onda ću reći bolje da kupimo Moutinha ili Martina a objektivnost ipak daje prednost Montolivu ili Sahinu. Niži igrač bi nam donio brzinu koja bi pridonijela na širini taktike.

Krilni igrač za zamjenu Riberyu: to bi po meni bio igrač tipa Muniaina, Hazarda ali i Lavezzija. Dakle, prva dva su nerealna no onda na scenu stupa potez koji bi naša uprava morala napraviti: kupi Lavezzia i riješio si 2 muhe jednim udarcem. Lavezzi može igrati na poziciji napadača i lijevog krila. Daj tih 31 milijun eura i pošalji poruku Europi.

Napadač bi se tako rješio dovođenjem Lavezzia. Za mene klasa igrač. Kako je taj momak igrao već u San Lorenzu u vrijeme kad su naši kupovali Sosu..... No još nije kasno, kupite ga sad.

Taj post sam želio napisati prije jedno mjesec dana. Kasnim, poprilično kasnim. No, morao sam si dati malo oduška.

Znači najvjerojatije dolazi Giroud. Nije loše, neću se plakati što on dolazi. Momak ima tehniku i znanje. To je razlika između njega i Gomeza. Meni dovoljno. Iako bi ovdje bolje sjeo napadač tipa Lavezzi, dakle niži i brži napadač, da se dobije na širini taktike ali ne mogu se buniti ako su se odlučili za Girouda zbog navedenih prednosti u odnosu na Gomeza.

Kad se povuče jedna malo duža crta i stavi zaključak: uprava je konačno počela razmišljati kako i mora želi li biti konkurentna na svim mogućim područjima. No ja sad neću biti licemjeran i sav sretan jer konačno dovodimo igrače za širinu nego ću reći da smo to trebali početi raditi prije min. 2 godine, što sam i mnogo puta napisao u postovima.

No Bayern se drži stare izreke "bolje ikad nego nikad"........ :D :D :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2012, 00:42

Od gore pomenutih igrača jedno ime se posebno ističe a to je Hazard i njega bi najviše volio vidjeti u Bayernu ali opet cijena je žara, tek mu je 21 g i već je među top 5 mladih igrača u Europi jednostavno fantastičan igrač i najbolja zamjena za Riberya.Samo podsjete radi belgijanac je ove sezone upisao 17 golova i 18 asistencija u ligi impresivno.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 maj 2012, 01:32

Saurman je napisao/la:Od gore pomenutih igrača jedno ime se posebno ističe a to je Hazard i njega bi najviše volio vidjeti u Bayernu ali opet cijena je žara, tek mu je 21 g i već je među top 5 mladih igrača u Europi jednostavno fantastičan igrač i najbolja zamjena za Riberya.Samo podsjete radi belgijanac je ove sezone upisao 17 golova i 18 asistencija u ligi impresivno.
Jedina prava zamjena za Riberya , a koja bi bila i jeftina je Dries Mertens.I sam je u više navrata podvukao kako mu je zelja jednog dana igrati u Bayernu sa Riberyem.Strašan igrač koji moze još puno napredovati.U 49 mečeva ove sezone postigao je 27 golova i imao 24 asistencije.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 maj 2012, 09:35

Slažem se @Saurmane. Hazard je igrač koji bi nas odveo na još viši nivo. Njega sam gledao mnogo puta i mogu reći da je klasa igrač. No, postoji problem kao što i sam znaš: plaća, želja da igra stalno a igra poziciju ( najćešće ) Driblerya i velika odšteta. I ja bih ga volio vidjeti u našem dresu ali mislim da je to nerealno očekivati.

@Franck Ribery, mogu reći da nisam gledao Mertensa i ne mogu suditi o njemu. Gledanje preko youtuba i takvo ocijenjivanje igrača nije moj način prosudbe kvalitete igrača tako da jedino ti možeš reći nešto više o njemu. Statistika je brutalna za lijevo krilo ali samo po statistici ne mogu suditi.

E sad, ako smo pred potpisom sa Oliver Giroudom onda bi ja još išao po lijevo krilo i naravno zadnjeg veznog odnosno kreativnog zadnjeg veznog. Zašto? Kako god okrenuli i mislili da Muller, Šaćiri ili Kroos mogu odigrati to lijevo krilo ja u to ne vjerujem. Kod Mullera i Kroosa sam se već uvjerio a Ćerdan Šaćiri defintivno najbolje partije pokazuje na desnom krilu. Eto, sad nastaje problem jer i Muller se najbolje snalazi ( iako je to upitno, po meni ) na desnom krilu.

Dakle, imamo sad novce. Uprava može napraviti pravi potez i dovesti zamjenu za Riberya. Znači ja bih kupio zamjenu koja bi koštala maximalno 15 milijuna eura. Ili za puno manje Mitchella Weisera koji će bit klasa igrač. Ali bih mu onda dao i puno prilika da se dokaže, da skuplja iskustvo i jednostavno razvija kao igrač.

Dante, Šaćiri = cca 17 milijuna, Giroud = 12 milijuna, Sahin ( nije bitno ime, samo primjer ) = 14 milijuna.

To bi bilo cca 43 milijuna. Ponavljam, ja bih obavezno kupio zamjenu za Riberya. Dakle nekih 50-60 milijuna bi trebalo kad se sve skupa izračuna. Nadam se da tako razmišljaj u upravi.

Ovu ekipu samo treba još nadopuniti i stvarno ćemo biti iznimno jaki slijedeće sezone. Zato je potrebno da nadogradimo sastav sada. Novac je tu, spreman za trošenje a Uli je izjavio da ćemo i potrošiti dosta. Dakle, očekujem te transfere za ove pozicije.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 maj 2012, 10:05

Sad nam slijedi velika utakmica. Iznimno teška fizički, poznavajući protivnike i njihovu igru. Dakle, pravi derbi nas očekuje.

Mislim da je konačno došlo vrijeme da pobijedimo Borussiu Dortmund.

Zašto tako mislim? Pa odgovor je jednostavan. Odmorni, željni osvete i puni motiva. Pošto znamo da će Dortmund igrati standardnu igru očekujem malo drugačiju igru Bayerna.

Dakle, ključ pobjede, konačno, je u malim promjenama sastava u pogledu na prošlu tekmu. Znamo da je Schweinsteiger ušao u igru tek u 60. minuti. Znamo da je Bayern igrao puno bolje od tada nego prije toga pa dakle očekujem da će samim time igra biti bolja već od prve minute. Kroos ide na 10-ku. To je isto važno.

Konačno i treća promjena - nadam se da je Jupp naučio lekciju - Ribery i Robben bi trebali mijenjati pozicije i tako Piščeka i Šmelzera izluđivati jer oni su spremni na standard kao što je i Dortmund spreman na udvajanje krila. Njima se to pokazala kao dobitna kombinacija protiv nas. Dakle, često očekujem da Ribery i Robben zamijene mjesta ili da jedan on njih napusti svoje mjesto i dođe da unerede protivnika na jednoj strani kao što smo znali to već viđati ove sezone.

Očekujem flaster na Kagawi. To bilo to i mislim da je to dovoljno. Obrana će biti u redu jer valjda su naučili kako igrati protiv Dortmunda a znamo da ćemo gol dobiti jer bez njega ne možemo a vjerujem da možemo zabiti minimalno dva gola što je i realno. Vrijeme je, naši su previše toga promašili u sva ova četiri poraza od Dortmunda.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2012, 13:09

@Stefan Effenberg: Lijepo vidjet tvoj povratak i opet naravno izuzetno jaki i dobri postovi, ništa drugo se od tebe i nije moglo zamislit.

Ja se slažem ovo vezano za pojačanja....Sahin i Montolivo bi bili dobre opcije, prvi ne bi koštao puno, a drugi bi stigao bez obeštečenja. To su jeftina rješenja, a dobivamo pojačanje kadra u širini i više alternativa.
Naša prva jedanestorka je i onako super jaka, mnogi nisu mislili da je tako, ali potvrda je stigla tokom ove sezone, kroz jaka izdanja prije svega u Ligi prvaka.

Ovo se gore slažem za utakmicu s Dortmundom i oko ovog načina igre. Treba dosta primijenit i recept iz prve utakmice protiv Reala. A naravno da Schweini od samog starta utakmice mnogo znači.
Ja se nadam da igrači smao neće imati malo blokade zbog finala LP, jer mogli bi neki se malo štedit i čuvat od ozljede.
Međutim, prevladava osjećaj da će ekipa gorit od želje, biti rastrčana, odigrat vrhunsku utakmicu i upakovat prvu titulu sezone koja će skinut i određeni pritisak s leđa.
Sezona u kojoj uđeš u 2 finala, a pogotovo kad znamo koliko to finale LP znači, ne može biti loša, već je jako uspješna. Međutim, svi smo navikli kod Bayerna da na kraju nešto i dohvatljivo u rukama treba biti, pa su zato titule bitne. A Bayern kad je u finalima, onda svakako da 100 % ima cilj i želju dobit finala. Drugačije ne znamo ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 maj 2012, 13:34

evo drug svajni misli da bi murinjo bio uspesan sa bayernom bestiom negromhttp://www.goal.com/en/news/15/germany/2012/05 ... cessful-at" onclick="window.open(this.href);return false; .murinjo je div najveca trenersak faca na svijetu najveci mangup jed.gigant u svakom pogledu nego raja Bpga vam niko nista ne pise gde ce te gledati tekmu povjesnu 19 ko oce posalo samlink na pred.bice org.zajednicko gledanje tekme u capjebu dodite da nas bude u sto vecem broj .

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 maj 2012, 13:42

http://www.klix.ba/sport/nogomet/banka- ... /120510038" onclick="window.open(this.href);return false;

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 10 maj 2012, 16:33

Adam Johnson,Hazard,Salihovic,Dzeko.

[youtube][/youtube]
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 maj 2012, 21:50

slika

Rezervni golman je takodjer potpisao ugovor a rijec je Starkeu koji je bio clan Hoffenheima.

Fino se slazu ove kockice oko pojacanja, bas se dovode igraci na one pozicije koje su deficitarne.
Znaci, Starke, Shaqiri i Dante, odlicno ljeto a uz njih ja ocekujem napadaca koji se najavljuje prethodna dva mjeseca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.