FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Luca.Toni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Luca.Toni » 09 maj 2012, 21:12

adoni je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
Bolje bi bilo da si sutio nego ovaku glupost lupio...taj dogovor je vazio samo za prvenstvene tekme i isti je ispostovan druze moj...a o finalu kupa nije bilo habera jer ko je tad kad se dogovor sklapao(jos u jesenjem dijelu prvenstva)mogao znati da ce ova dva kluba igrati finale...zato il' pisi nesto pametno il' tisu-misu ;)
Da ti odgovori neko ko je bio na obje tekme, posto vidim da ti nisi bio ni na jednoj pomenutoj ;)

Ovako:1. kao sto drug u komentaru iznad rece to vazi samo za tekme PL BIH
2. cijena od 10 KM na grbavici za sjever je bila 10 KM kako za domace tako i za gostujuce navijace
3. Cijena na BP je bila 10 KM za gostujuce navijace a inace je 3 KM, dok je za domacine bila 3 KM jel tako

a sad se poklopi... i gledaj sampione
Razumijes ti mene burazere moj :)

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 09 maj 2012, 21:15

Luca.Toni je napisao/la:
adoni je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
Bolje bi bilo da si sutio nego ovaku glupost lupio...taj dogovor je vazio samo za prvenstvene tekme i isti je ispostovan druze moj...a o finalu kupa nije bilo habera jer ko je tad kad se dogovor sklapao(jos u jesenjem dijelu prvenstva)mogao znati da ce ova dva kluba igrati finale...zato il' pisi nesto pametno il' tisu-misu ;)
Da ti odgovori neko ko je bio na obje tekme, posto vidim da ti nisi bio ni na jednoj pomenutoj ;)

Ovako:1. kao sto drug u komentaru iznad rece to vazi samo za tekme PL BIH
2. cijena od 10 KM na grbavici za sjever je bila 10 KM kako za domace tako i za gostujuce navijace
3. Cijena na BP je bila 10 KM za gostujuce navijace a inace je 3 KM, dok je za domacine bila 3 KM jel tako

a sad se poklopi... i gledaj sampione
e vidis da ni ti nemas poima :lol: u zenici je bila 10 km sjever kako za domace tako i za gostujuce navijace a 3km je bio jug sad se ti poklopi :D

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 09 maj 2012, 21:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma daj molim te kolko sam uspio da vidim iza stadiona covjek je u zadnjoj minuti umjesto da nabije loptu sto dalje od gola on je u aut posalje i dadose nam go :roll:

Iskreno, falilo vam je nekoliko igrača, ali to je nebitno. Nije bitna ni pobjeda Olimpica nego činjenica da imate tim bez mu.. Uz onakvu podršku ja bih pojeo travu, zar ti ne bi. A ovi vaši kao ženice.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 maj 2012, 21:23

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma daj molim te kolko sam uspio da vidim iza stadiona covjek je u zadnjoj minuti umjesto da nabije loptu sto dalje od gola on je u aut posalje i dadose nam go :roll:
A jesi li slučajno vidio penal ili neku šansu olimpika
Sarajevo ljubavi moja!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 maj 2012, 21:25

ekran je napisao/la:

Iskreno, falilo vam je nekoliko igrača, ali to je nebitno. Nije bitna ni pobjeda Olimpica nego činjenica da imate tim bez mu.. Uz onakvu podršku ja bih pojeo travu, zar ti ne bi. A ovi vaši kao ženice.
Izgleda da nasi kad god dodje vise raje kao da se u.se.r.u od nekog straha i u nekom grcu igraju i to fakat problem igraca koji vise ima veze sa psihom nego sa nekim kvalitetom u odnosu na protivnika :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 maj 2012, 21:26

ekran je napisao/la:

Ma haj sto nam je falilo al dzaba kad su igraci pojedini picke i bogalji.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 maj 2012, 21:32

Ma raja smirite se ba.Svjesno se islo na X i falilo je 1 minut da se tako i desi.Stedili su se maximalno.I trkom na terenu se stedilo a postedili su se i neki igraci neigranjem. I kao takvi smo imali bolju igru, veci posjed i 3 dobre šanse.

Jesu odigrali lose ali ja im ovo sve halalim ako pobjedimo sljedecu tekmu, zato ne umarajte svoje glavice vec lobirajte raju za derbi.Trebace nam svaka dusa da dadne podrsku.

Nama treba jos jedna pobjeda i mi smo i teoretski osigurali Europu jer Olimpic i Zrinjski zaostaju za nama 7 bodova a 3 su kola do kraja.Moguce da zavrsimo i 2 ali i 4, meni je svejedno cim nismo sampioni.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2012, 21:34

samosarajvo je napisao/la:Ma raja smirite se ba.Svjesno se islo na X i falilo je 1 minut da se tako i desi.Stedili su se maximalno.I trkom na terenu se stedilo a postedili su se i neki igraci neigranjem. I kao takvi smo imali bolju igru, veci posjed i 3 dobre šanse.

Jesu odigrali lose ali ja im ovo sve halalim ako pobjedimo sljedecu tekmu, zato ne umarajte svoje glavice vec lobirajte raju za derbi.Trebace nam svaka dusa da dadne podrsku.

Nama treba jos jedna pobjeda i mi smo i teoretski osigurali Europu jer Olimpic i Zrinjski zaostaju za nama 7 bodova a 3 su kola do kraja.Moguce da zavrsimo i 2 ali i 4, meni je svejedno cim nismo sampioni.
to je ono glavno.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 09 maj 2012, 21:38

Nez jel ko od vas jutros gledao jutarnji programa na tvsa i gostovanje mislim nacelnika opstine Centar koji je govorio o rekonstrukciji stadiona AFH i postavljanja stolica itd., uglavnom na kraju rece kako nasi klubovi nemaju stadion koji ce zadovoljit uefine standarde te da hladno rece ovogodisnji predstavnici u evropi zeljo i olimpic nemaju pravog stadiona za evrope jel to znaci da od licence nema nista jer znamo covjek je dobro upucen u desavanja u FKS a i vidim da su se nasi iz uprave usutili :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 09 maj 2012, 22:18

bagrcavi je napisao/la:Jel' utakmica Olimpic - Sarajevo na BHT ili na mojaTV ?
bila na vogosci u 20,00, repriza sutra ujutro u 11,00

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 maj 2012, 22:48

U narednom kolu odigrat će se vječiti derbi. Sarajevo je danas protiv Olimpica na Otoci odmaralo neke važne igrače, a na to Osim je dao komentar u svom stilu, rekavši: "Super su to smislili, izgubili su pred 2.500 svojih navijača. Naša obaveza je da u subotu opravdamo očekivanja i igrat ćemo maksimalno".

:mrgreen:
FKŽ !

Godot
Kontakt:

Post Postao/la Godot » 09 maj 2012, 23:08

Koja smo mi kar'na :roll:

Toliko naših navijača, bezrezervna podrška i kad ne zaslužuju i uvijek nam vraćaju ovako.

Odavno sam razočaran, kao i većina, ali ovo više nema smisla...

Sarajevo godinama ne igra fudbal. Patnja živa, tačno nemaš šta vidjeti...

U ovoj sezoni, odigrali smo samo protiv Olimpica kvalitetan meč, na Koševu. Ostalo je živa patnja i za zaborav. Kod Šenera smo igrali posljednji put lijepo za oko, ali ga uhljupi otjeraše bez valjanog razloga.

Ili je stvarno ova ekipa loša ili šta, ali opet sve je to u pet deka u našoj ligi, ne vjerujem. Mi jednostavno nemamo zdravu podlogu, sistem rada, a igra na terenu je odraz katastrofalnog stanja u klubu. :roll:

Protiv Želje šta očekivati sa ovom igrom? Nek daju maksimum, bar to mogu, radi navijača...

VOLIM TE SARAJEVO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★

Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 09 maj 2012, 23:21

Godot je napisao/la:Koja smo mi kar'na :roll:

Toliko naših navijača, bezrezervna podrška i kad ne zaslužuju i uvijek nam vraćaju ovako.

Odavno sam razočaran, kao i većina, ali ovo više nema smisla...

Sarajevo godinama ne igra fudbal. Patnja živa, tačno nemaš šta vidjeti...

U ovoj sezoni, odigrali smo samo protiv Olimpica kvalitetan meč, na Koševu. Ostalo je živa patnja i za zaborav. Kod Šenera smo igrali posljednji put lijepo za oko, ali ga uhljupi otjeraše bez valjanog razloga.

Ili je stvarno ova ekipa loša ili šta, ali opet sve je to u pet deka u našoj ligi, ne vjerujem. Mi jednostavno nemamo zdravu podlogu, sistem rada, a igra na terenu je odraz katastrofalnog stanja u klubu. :roll:

Protiv Želje šta očekivati sa ovom igrom? Nek daju maksimum, bar to mogu, radi navijača...

VOLIM TE SARAJEVO
Pratio sam par utakmica Sarajeva što na BHT (velež ,slavija ,zrinjski ) i stekneš dojam da se ne trude ali bliže je istini da u ekipi sarajeva nema kvaliteta .Realno kad pogledaš da je vama najbolji igrač momak koji ima 10 kila viška samo ti se kaže .Belošević ,šćepanović ,husić ,čomor ,trebinjac ,handžić ,matko objektivno u želji ne bih mogli na klupi sjediti .

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 maj 2012, 23:25

Onaka podrška :shock: Ma to samo možemo mi, Horde zla ;) Malo mi je krivo radi onih casual što se furaju nešto i dođu i smiju se, dobro im je Mahe rekao šta se smijete casual šta je miševi. Oni sa Zapada nešto kao... Uglavnom, extra extra iako je moglo i bolje al dobro je ispalo kako je neorganizovana otišlo 2.500 tauzenke Hordi na Otoku. Momci su se borili al eto taj peh im se desi. Jbg.šteta al zato, ne budel' bodova za derbi bit će belaja sigurno, to sigurno će očekivat. A onaj Čomor, ovo mu je zadnja godina u Sarajevu, definitivno.
Zadnja izmjena: GunnerS, dana/u 10 maj 2012, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

High

Post Postao/la High » 09 maj 2012, 23:58

Kol'ko sam vidio na slikama, većinom simpatizeri na Otoci, raja sa istoka i eto stotinjak ove raje sa sjevera. Mada, 90 % hordi sa sjevera, (bar onih standardnih) nije došlo na Otoku. Došli i navijali ovi, što su to uradili na svoju ruku. Al' nebitno. Bezveze je poraz stigao, ostala je još subota.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 maj 2012, 00:01

Pa sta reci ? Klub nam jedva prezivljava ,a onakva podrska :o Sad na derbiju pokvarit slavlje strumfovima i halalio bi im 5% ove sezone :D

High

Post Postao/la High » 10 maj 2012, 00:05

Ma ja im ne bi' halalio ! Nisu na gol ošutali, gledao sam na Vogošći utakmicu. Katastrofalno ! Jović je možda pogriješio, jer nije bar 10-tak minuta ubacio Husejinovića, a izvadio je Sesara. Ma odron je ono bilo. Izgubili su samopouzdanje, izgubili su najmanje 2 000 navijača koji bi došli na AFH u subotu. A mi, budale koji smo uvijek tu... Navikli...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 maj 2012, 00:06

Derbi im je posljednja sansa...ako ne pobijedimo ocekujem nogu za Jovica. Ako se to ne desi ova Uprava gubi svaki kredibilitet i odmah naredni dan vracam clansku kartu u klub. Dosta vise price o losoj ekipi , o zavjerama , "sami protiv svih" , legendama , dugovima i raznoraznim mazanjem ociju i skretanjem paznje od problema...Zasto se jos niko nije oglasio povodom nedobijanja licence? Lafo ni sami ne znaju. Ne znaju **** , vec cekaju da prodje derbi pa da onda izadju u javnost sa losim vijestima.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 maj 2012, 00:09

dr.van nostrand je napisao/la:Derbi im je posljednja sansa...ako ne pobijedimo ocekujem nogu za Jovica. Ako se to ne desi ova Uprava gubi svaki kredibilitet i odmah naredni dan vracam clansku kartu u klub. Dosta vise price o losoj ekipi , o zavjerama , "sami protiv svih" , legendama , dugovima i raznoraznim mazanjem ociju i skretanjem paznje od problema...Zasto se jos niko nije oglasio povodom nedobijanja licence? Lafo ni sami ne znaju. Ne znaju **** , vec cekaju da prodje derbi pa da onda izadju u javnost sa losim vijestima.
Ne prosipaj se... Cuj noga Jovicu :roll: :roll:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 maj 2012, 00:17

Sigurno je loša igra bila. Al mislim da se išlo na x sa onim timom. I realno, OlimpiC nije ništa bolji bio al se desi greška Adi-a koji je pogrešno protumačio pa izbio u aut i iz auta gol :/ Šteta al fino im je rečeno, bodove sa derbija il će belaj da bude. :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.