FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nanek

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nanek » 09 maj 2012, 22:45

Ima li kakav stream za vogoscu :mrgreen:

nemam vogosce :)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 maj 2012, 22:46

exbabilon je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:pocinje prijenos

Kaže se snimak. :lol: :lol:
isti qrac, emocije pucaju :mrgreen:
FKŽ !

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 09 maj 2012, 22:47

slika
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 09 maj 2012, 22:48

Svaka cast nasim vitezovima na terenu. Oni su pokazali kako se gine za nas dres :!:

Atmosfera je kao iz snova prvih 30 min, a onda se dogoditi najvece moguce sranje. VETERANI KAPA DOLE; a za one kretene koji se smatraju navijacima, jedan veliki blam. Po meni vise se ovdje ne radi o nekoj borbi za prevlast. Ovo neko ocigleno manipulise dobro sa tim kretenima i zeli unjeti nemir na tribinu. Mali Delalic radi sta hoce, puca kada mu dode cejf a opet hoda na slobodi. Policija ne radi svoj posao, znaci neko ga pusta da radi sta hoce. Ja ne mogu da svatim kako jedan kreten, ulicni klosar moze unjeti ovoliko sranja na tribinu. ON NIJE NAVIJAC ZELJE, VEC JE ON ZLO KOJE NAS JE POTREFILO. ON JE NAJVECA MRLJA U SVOJ PRICI; ON NE VOLI ZELJU I ON NAMA PRAVI SRANJA KADA TREBAMO DA SLAVIMO DO ZORE.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 09 maj 2012, 22:51

Cestitam, ove sezone ste ubjedljivo najbolji u ligi, mislim da cete osvojiti duplu krunu, a siguran sam da cete dobiti Sirokog i u Sirokom Brijegu.

I ako Bog da, zaigrate u ligi prvaka. Ima ovaj Zeljo potencijala, ako sacuvate sve ove igrace i dovedete par novih, sve je moguce. ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 maj 2012, 22:54

BlueTiger je napisao/la:Svaka cast nasim vitezovima na terenu. Oni su pokazali kako se gine za nas dres :!:

Atmosfera je kao iz snova prvih 30 min, a onda se dogoditi najvece moguce sranje. VETERANI KAPA DOLE; a za one kretene koji se smatraju navijacima, jedan veliki blam. Po meni vise se ovdje ne radi o nekoj borbi za prevlast. Ovo neko ocigleno manipulise dobro sa tim kretenima i zeli unjeti nemir na tribinu. Mali Delalic radi sta hoce, puca kada mu dode cejf a opet hoda na slobodi. Policija ne radi svoj posao, znaci neko ga pusta da radi sta hoce. Ja ne mogu da svatim kako jedan kreten, ulicni klosar moze unjeti ovoliko sranja na tribinu. ON NIJE NAVIJAC ZELJE, VEC JE ON ZLO KOJE NAS JE POTREFILO. ON JE NAJVECA MRLJA U SVOJ PRICI; ON NE VOLI ZELJU I ON NAMA PRAVI SRANJA KADA TREBAMO DA SLAVIMO DO ZORE.
Vjeruj mi, kada god se onako proba navijati, uvijek ce biti belaj, jest on kreten, papak i sve to, ali ne mozes na oruzje.
FKŽ !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 09 maj 2012, 22:54

ŠAMPIONIIII !!! AMAR KRALJ KRALJEVA

Tribina dno dna i ne zasluzujemo ovakvog Zelju.
svoj ti pos'o !

The Maniacs '87
Kontakt:

Post Postao/la The Maniacs '87 » 09 maj 2012, 22:54

BlueTiger je napisao/la:Svaka cast nasim vitezovima na terenu. Oni su pokazali kako se gine za nas dres :!:

Zasto njemu i njegovim uopste dopustaju da ulaze na stadion uopste :O Bio sam na jugu u centru "belaja" kad' je tarik preuzeo navijanje ti papci su dosli i poceli belaje pravit bez razloga, licno sam vidio kad+' je jedan od delalicevih udario sako policajca u glavu, a odmah je pobjegao. I sam sam zaradio jednu modricu na nozi dok su nas ganjali specijalci radi glupih kretena.
Sto se utakmice tice svi su dobri bili sem' adilovica. Ne kazem da je bio los, ali mogao je puno bolje.
Cestitke na tituli, jos kup i NAJJACI SMOOO :)

sad fino lagano na kosevo sa odmornim Zebom jedno 2-3 komada i dovoljno ;)
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 maj 2012, 22:55

Crni gavran je napisao/la:Cestitam, ove sezone ste ubjedljivo najbolji u ligi, mislim da cete osvojiti duplu krunu, a siguran sam da cete dobiti Sirokog i u Sirokom Brijegu.

I ako Bog da, zaigrate u ligi prvaka. Ima ovaj Zeljo potencijala, ako sacuvate sve ove igrace i dovedete par novih, sve je moguce. ;)
Hvala care ,nadam se da ce i likCe popraviti situaciju .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

nanek

Post Postao/la nanek » 09 maj 2012, 22:55

aleksandar_veliki je napisao/la:Tribina i price o istoj nas ne interesuju. Samo cu reci da je sramota da u ovakvoj sezoni se ovo desava. Dno dna, sramota za armiju palvih navijaca.
Nema veze znas kako kaze ona stara aco, Nicija nije do zore sjala! Pa nece ni ova! tj. njegova!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 09 maj 2012, 22:56

Dajte ba ljudi neće nam par čobana pokvarit merak, bitni su ko crno ispod nokta, proće i njihovih 5 minuta.

Prvih 15 minuta imala Slavija dobre šanse, par opasnih situacija.... da vidimo dalje...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 09 maj 2012, 22:56

pa majka mu stara... skupite se u ubijte boga u tom malom delalicu... j.ebem mu mater... :evil:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 09 maj 2012, 22:59

aleksandar_veliki je napisao/la:Tribina i price o istoj nas ne interesuju. Samo cu reci da je sramota da u ovakvoj sezoni se ovo desava. Dno dna, sramota za armiju plavih navijaca.
Aco nije ovdje uopšte stvar tribine!
Ovo je udar na klub, udar na svetinju, otvoreni napad!
Treba ih sve pojedinačno indentifikovati i zabraniti im dolazak na utakmice Želje!
Izvini, ali morao sam!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 maj 2012, 23:00

cestitam zeljeznicaru na zasluzeno osvojenoj tituli

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 maj 2012, 23:00

Al je bilo odlično, igra maestralna, Slavija nije bila loša. Kapa dole veteranima, bravo :!:

ŠAMPIONI 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 maj 2012, 23:00

Zelim da vam cestitam na tituli, sretno u Evropi. I da neki vasi se ponasaju kao Srbi 90-ih, tj. iskrivljuju istinu, svaljujuci kako mediji ne rade svoj posao. Nije sramota priznati da imas problema, a ne moras ni priznati vec samo nemoj neistine pisati.
Celik!3,2,2.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 23:01

tm84 je napisao/la:pa majka mu stara... skupite se u ubijte boga u tom malom delalicu... j.ebem mu mater... :evil:
mozda smo ludi, al nismo toliko da idemo na oruzje :D
Za zivot cijeli!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 maj 2012, 23:01

Fenomenalna igra tokom cijele sezone, potpuno zasluzena titula-
Po meni, u ovoj sezoni su mi najbolji: Zeba, Kvesić, Nyema, Svraka.
Svraka izrasta u veliku igracinu. Sto se tice defanzive danas, primjetio sam da su B. Čolić i vasilić imali nekoliko apsurdnih greski sto je moglo ugroziti nas go, to se ne smije desavati u evropskim utakmicama.

Sve cestitke igacim, posebno Amaru !
FKŽ !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 maj 2012, 23:02

Cestitke igracima i navijacima i da ih aBd osvojimo jos puno .Zao mi je sto se to desava sa navijacima,ali bilo je i za ocekivati da ce se desavati sranja kad glupanima dopustamo da nam vode glavnu rijec.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 09 maj 2012, 23:03

jos jedna rutinska pobjeda, mada su nasi dobrim dijelom nezainteresovano izgledali, Vasilic je danas poprilicno sam siguran sam sebe izbacio iz prvog tima i Kerla ce vjerovatno igrati od prve, ne bi me cudilo i da Adilovica ostavi na klupi a Selimovic da pocne od prve

p.s. kakva je stvar sa Beslijom, je li uopste bilo zalbe i hoce li biti u konkurenciji za derbi ili se ocekuje tek protiv Sirokog

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Napaceni87 i 32 gosta.